Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Nieuwsbericht

AD: selectie is behoorlijk dun


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

17 september 2024 24 reacties

De selectie van ADO Den Haag is te smal, schrijft het AD.

 

De krant trekt die conclusie onder meer aan de hand van de opstelling tegen Jong PSV. Op het middenveld stonden Jari Vlak, Finn de Bruin en Juho Kilo, terwijl op de bank nauwelijks wisselmogelijkheden waren voor die linie.

 

Trainer Darije Kalezic mist momenteel Lasse Vigen, Kürsad Sürmeli en Alex Schalk.

 

Ook de backposities zijn dunbezet. Veel alternatieven voor Sekou Sylla en Steven van der Sloot zijn er niet.

 

Het AD oordeelt dat andere clubs in de KKD stevigere selecties hebben samengesteld. Ook stelt de krant dat ADO te vroeg afscheid heeft genomen van spelers als Amir Absalem, Malik Sellouki en Dhoraso Klas.

Reacties

Jap

De grote fout zit volgens mij in het feit dat de TD van de daken heeft geschreeuwd dat het binnen twee jaar gaat promoveren. Je legt hierin niet alleen een enorme druk op de club en bij de supporters, maar zeker ook bij de spelersgroep. Ado heeft niet de middelen een kampioensploeg bij elkaar te kopen. Ado komt van heel, heel erg ver. Eerst rust in de tent. Daar is de club redelijk goed in geslaagd. En nu is het opbouwen. Opbouwen in een ontspannen, maar sportief professionele sfeer. Er zijn nu helaas niet reëele verwachtingen geschept wat zorgt voor onvrede en grote druk. Zet het promoveren uit je hoofd en bouw een goede stabiele ploeg waar jong talent zich kan ontwikkelen. De rest komt vanzelf! In Den Haag vinden we de club groter dan dat die is.
Gisteren om 17:43 uur

Hansiehansie

Thanks Yanks voor jullie beleid.
Gisteren om 17:25 uur

Haago

Kan ik me in vinden, dit bericht. Maar alles staat en valt met je voorbereiding. En wederom hebben we een bagger voorbereiding gehad, waarna het water naar de zee dragen wordt.

Negatief gevoel sluipt erin en dat krijg je er pas uit met een goede winterstop. Of 3 wedstrijden die je op geluk wint en je vorm opnieuw vindt, kans hiervan erg klein.

De trainer tja, is ook klaar. Niet zo zeer zijn capaciteiten, maar meer supporters die een zondebok zoeken en deze sluipmoordenaar zal ook in de organisatie Ado Den Haag zijn weg vinden.
Gisteren om 17:17 uur

Wes

Mathijsen had een opdracht in twee jaar te promoveren. Heeft in het eerste jaar al zijn kruid verschoten en het budget al meerendeel uitgegeven. Volledig mislukt, mede door een foute trainerskeuze. Hij gaf al aan onzeker te zijn met wat de eigenaars zouden doen. Wat ze uiteindelijk gedaan hebben is duidelijk. Meer budget krijgt hij niet en mag asnmodderen met wat hij heeft. Tweejarig plan zal mislukken waarop Joris en de trainer het veld zullen ruimen.
Gisteren om 15:45 uur

wiegah070

Dat mensen nu nog zeggen dat we beugelsdijk en wolters moeten halen vind ik wel enigszins lachwekkend.
Gisteren om 15:29 uur

KickOff

@ Olitano, Ik begrijp jouw redenering niet helemaal. Een voetbalclub kost een aanzienlijke hoeveelheid geld, dat is een feit. Period. Is het realistisch om te verwachten dat ze NIET zullen investeren? Wat had je hier precies van verwacht? Soit, discussie closed.
Gisteren om 14:20 uur

Ap happie

ADO leuk regionaal clubje geworden. dan wel met een nieuw gezicht voor de spelers . dat het wel beter kan. ik blijf netjes.
Gisteren om 12:10 uur

RF

Joris, Natasha, Kalesiets. Alle 3 te weinig oog voor een club runnen en met het geld er is een knappe staff en groep samenstellen. Kijk naar Excelsior, helft van het budget en hebben ons gedold. Alle 3 de mensen kunnen écht niet beter, zij weet van geen toeten of blazen, JM en de trainer niemand neemt hen serieus in de business!
En wij zitten opgescheept met deze niet geschikte “professionals”.
En Bolt en co laten t op zn beloop, lkr dan!
Gisteren om 11:23 uur

Olitano

@Kickof, onze Amerikaanse miljardair heeft vorig seizoen wel veel geld uitgegeven voor een sterk bezet elftal plus reserves. We weten dat dit niet gelukt is.

En dat sinds zijn aantreden twee jaar achter elkaar rond de 7 miljoen euro verlies is geleden. Dan is het logisch dat de aandeelhouder tegen de directie zegt dat bezuinigd moet worden. Op de organisatie en ook op de spelers. Zonder de betreffende arbeidsovereenkomsten te kunnen inzien kunnen we allemaal inschatten dat de spelers-salarissen nu beduidend lager liggen dan in het vorig seizoen. En dat vertaalt zich nou eenmaal naar minder kwaliteit op het veld.

Een optie is om meer met regionale jeugd te gaan spelen. Alleen dan kan je niet als directie en trainer roeptoeteren dat we voor promotie gaan. Iedereen mag voor zich zelf invullen of de directie van onze club geschikt is of niet.
Gisteren om 11:03 uur

Hansiehansie

Links of rechtsom ,het is duidelijk de technischestaf en alle verantwoordelijke in de directie hebben gefaald en missen de capaciteiten om een goed spelend breed elftal op de been te brengen. Wat kleinere clubs wel lukt.,zij hebben de juiste mensen met inzicht en voetbalkennis en weten welke speler goed bruikbaar is het elftal.
Dinsdag 17 september 2024 om 22:59 uur

KickOff

#Ronnie# Bwa... Je hebt misschien een punt.
Als proefspeler met een sterke cv kan het best zo zijn dat hij,gezien de huidige situatie en de slechte sfeer, ervoor kiest om niet voor ADO te gaan. Iemand met veel speelpotentieel kijkt verder dan alleen zijn salaris; hij hecht waarde aan zijn persoonlijke identiteit, die zeker niet beschadigd mag worden. Daarmee bedoel ik dat hij dan kiest voor een team dat zich inzet voor promotie, en niet voor een ploeg die soortgelijke ambities mist en waar hij eigenlijk alleen maar op de automatische piloot meedraait.
Het is echter een ander verhaal wanneer er meerdere goede spelers worden aangetrokken, wat de intentie om te tekenen gerechtvaardigd maakt.

En wat Thehague070 beweert, is een beetje kort door de bocht. De samenstelling van dit team is niet uitsluitend te danken aan Joris Mathijsen; er spelen zich ook zaken op hoger niveau af waar we totaal geen weet van hebben."
Dinsdag 17 september 2024 om 20:49 uur

Thehague070

@:Ronnie - Er willen hèèl veel Spelers naar ado! Beugelsdijk, Kanon,Randy Wolters, Bourard, je kunt nog een hele rij opnoemen...als Mathijsen ze niet belt...? Tja... Verheydt...?
Dinsdag 17 september 2024 om 20:37 uur

Huge

Tristan Dekker halen voor achterin
Dinsdag 17 september 2024 om 19:59 uur

Ronnie

Ik zal het eens over een andere boeg gooien.
Misschien willen de spelers wel helemaal niet naar Ado.
Ik vind het ook ronduit belachelijk wat er allemaal gebeurd maar ik denk dat heel veel spelers geen zin in ado hebben,of anders voor een hele grote zak geld.
Wie zal het zeggen?
Dinsdag 17 september 2024 om 19:48 uur

Twa

@hansiehansie Ook Marthijsen heeft met een budget te maken. Ik kan ook geen villa kopen voor 2 ton.
Dinsdag 17 september 2024 om 18:58 uur

KickOff

De Amerikaanse miljardair David Blitzer, een zakenman met een geschat vermogen van 3,1 miljard dollar, is volgens mijn informatie de eigenaar of de grootste aandeelhouder van ADO Den Haag. We kunnen ons blijven uitspreken over onze onvrede over de huidige spelersgroep, maar mijn vraag is: hoe kan het dat een voetbalclub met zo'n sterke financiële backing niet in staat is om de benodigde fondsen vrij te maken voor de aanstelling van "betere" spelers met veel ervaring?

Op de lange termijn zal het de club veel meer kosten om door te modderen in de Keuken Kampioen Divisie dan om nu een flinke financiële injectie te geven, zodat ADO daadwerkelijk kans maakt op promotie. In plaats daarvan kiest de clubleiding ervoor om te investeren in goedkope, weinig bekende spelers die nauwelijks het niveau van de KKD aankunnen.

De trainer kan met het huidige materiaal niet toveren, en bovendien hebben we een zeer dunne bank zonder kwalitatieve vervangers. Dus wat nu? We kunnen kiezen voor een trainerswissel of hopen dat deze groep op de lange termijn meer potentieel heeft en voor de benodigde punten zal zorgen. We zullen het zien.
Dinsdag 17 september 2024 om 17:26 uur

Hansiehansie

Een blind paard kan zien dat Joris en compaan de boel verstieren, dat was ook het geval bij Willem 2 ,ze hebben ze daar in Tilburg de twee aan de kant gezet, en dat moet heel snel gebeuren bij de club wil je het seizoen nog enigszins redden.
Dinsdag 17 september 2024 om 17:03 uur

Sapperderflap

over de trainer zeg ik niets , is al genoeg over geschreven , buiten dat , mag je verwachten van de spelers die op het veld staan , die gewoon hun mouwen opstropen en het gras ( kunstgras) opvreten. , instelling van die jongens komt belabberd over als supporter .
vroeger hadden we soms ook geen top elftal , maar werd wel gecompenseerd met strijdlust , een haags team moet bestaan uit passie en strijdlust , voor elkaar willen gaan .
Dinsdag 17 september 2024 om 16:26 uur

Twa

Open deur.
Bourard is transfervrij.
Hamdaoui speelde de pannen van het dak bij Telstar.
Dinsdag 17 september 2024 om 16:10 uur

J001

Klas speelde goed maar niet onder deze trainer.
Echt zonde.

Misschien Ihattaren eens bellen? Met zijn 117 kilo waarschijnlijk nog steeds beter dan sommige andere aankopen.
Dinsdag 17 september 2024 om 15:53 uur

Hmmm

Ook ik (en vast meerdere met mij) vond en vind dat er te snel afscheid is genomen van Amir Absalem, Malik Sellouki en Dhoraso Klas!!

Hopelijk zijn er nog transfervrije spelers waar we wat aan hebben...
Dinsdag 17 september 2024 om 14:45 uur

Hagenees

Komen ze nu met dit nieuws dat roepen de supporters al maanden .
Nieuwe spelers 2e rangs,Kalezic een slechte trainer aankoop is minimaal.
We weten het inmiddels dat er met dit elftal geen promotiekansen zijn en dat we onderin gaan meedraaien.
Dinsdag 17 september 2024 om 14:32 uur

John Wright

En dan laat je Struijk weggaan, die de hele voorbereiding meedeed. Ook al had hij weinig toegevoegd, wel goed voor de breedte. Lekker bezig!
Dinsdag 17 september 2024 om 14:32 uur

Grimm

Joh.
Dinsdag 17 september 2024 om 14:27 uur

Reageer op dit nieuws

Je kan alleen reageren als je bent ingelogd.

Spelersklassement

De top3:
Daryl van Mieghem Jari Vlak Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo Jong PSV Logo ADO Den Haag
2-2
16 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
Morgen om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Helmond Sp. 6 - 14
2 Excelsior 6 - 13
3 FC Den Bosch 6 - 13
4 Graafschap 6 - 10
5 Telstar 6 - 10
6 Jong AZ 6 - 10
7 Vitesse 6 - 9
8 Jong PSV 6 - 8
9 Jong Ajax 6 - 8
10 FC Eindhoven 6 - 8
11 FC Emmen 6 - 8
12 FC Dordrecht 6 - 8
13 FC Volendam 6 - 7
14 TOP Oss 6 - 7
15 MVV Maastr. 6 - 6
16 ADO Den Haag 6 - 6
17 Roda JC 6 - 6
18 VVV-Venlo 6 - 5
19 SC Cambuur 6 - 4
20 Jong Utrecht 6 - 2