ADO laat Jong PSV langszij komen

16 september 2024 6 reacties

In een wedstrijd die heen en weer ging, heeft ADO een punt gepakt tegen Jong PSV.

Het werd maandagavond 2-2 op De Herdgang. De ploeg van Darije Kalezic speelde een draak van een eerste helft. De beloften uit Eindhoven kwamen halverwege het eerste deel op voorsprong en ADO kon daar helemaal niks tegenover zetten.

Na rust kwam de residentieclub beter voor de dag. Het werd al snel 1-1 na een doelpunt van Finn de Bruin. Dat was zijn eerste officiële goal voor de hoofdmacht van ADO. Tien minuten later maakte Daryl van Mieghem de 2-1. De aanvaller krulde van afstand op fraaie wijze raak.

Lee Bonis en De Bruin waren dicht bij een derde Haagse treffer, waarbij De Bruin de lat raakte. ADO toonde dus veerkracht. Maar de ploeg moest alsnog genoegen nemen met een punt toen Jong PSV vlak voor tijd de gelijkmaker scoorde.

ADO staat nu 15e in de Keuken Kampioen Divisie. Vrijdag komt Telstar naar Den Haag.