ADO sluit kamp af met remise na curieus doelpunt

27 juli 2024 8 reacties

ADO Den Haag heeft de laatste wedstrijd van het trainingskamp gelijkgespeeld.

De ploeg van Darije Kalezic speelde 1-1 tegen het Belgische KMSK Deinze dat uitkomt op het tweede niveau. De wedstrijd werd in Zeeland achter gesloten deuren gespeeld.

Beide goals vielen pas aan het einde van de wedstrijd en gingen kort achter elkaar het doel in. Matteo Waem kopte na 73 minuten de 1-0 binnen. Twee minuten later werd het op bijzondere wijze 1-1. ADO-doelman Wentges liet zich verrassen door een uittrap van de keeper van de tegenstander die over de ADO-doelman heen stuiterde.

Woensdag speelt ADO een vriendschappelijke wedstrijd tegen Jong AZ. Ook dit duel is besloten. Mogelijk speelt de residentieclub nog een laatste oefenduel met publiek. Na alle besloten duels en het boycotten van Omroep West zou het wel leuk zijn als de fans nog iets meekrijgen van de oefencampagne van ADO.