ADO wint van Westlands elftal

10 juli 2024 6 reacties

ADO Den Haag heeft ook de tweede oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen gewonnen.

Op sportpark De Hoge Bomen in Naaldwijk werd het 1-3 tegen het Westlands elftal. De Haaagse club zag daarnaast drie doelpunten worden afgevlagd wegens buitenspel.

Al na vijf minuten keek ADO tegen een achterstand aan, waarbij het er verdedigend niet goed uitzag. Vier minuten later was het alweer 1-1 dankzij de nieuw aangetrokken Steven van der Sloot, die een mooie aanval afrondde.

In de tweede helft kwamen veel nieuwe spelers namens ADO binnen de lijnen. Eén van hen, Issac Dijkhuizen, mocht in de 47e minuut de 1-2 laten noteren. In de 89e minuut maakte Lorenzo Maasland de 1-3.

Zaterdagmiddag wacht de volgende oefenwedstrijd, tegen Sparta Rotterdam. Dit duel is in Middelharnis.

Lees hier een uitgebreid verslag met foto's.

Scoreverloop: 1-0, 1-1 (8. Van der Sloot), 1-2 (47. Dijkhuizen), 1-3 (89. Maasland)

Opstelling ADO Den Haag 1e helft: Wentges, Van der Sloot, Waem, Boakye, De Bruin, Van Mieghem, Vlak, Van der Sande, Ideho, Payne, Schalk

Opstelling ADO Den Haag 2e helft: Wentges, Payne, Does, Esajas, Waem, De Bruin, Surmeli, Struijck, Dijkhuizen, Houwaart en Maasland