Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Nieuwsbericht

ADO-supporter opgepakt bij Excelsior


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

27 mei 2024 16 reacties

Bij de wedstrijd Excelsior - ADO Den Haag is zaterdag één Haagse supporter opgepakt.

 

Dat was volgens de politie vanwege het gooien van vuurwerk.

 

Toen de wedstrijd op Woudestein werd gestaakt, was het even onrustig en heeft de mobiele eenheid ingegrepen. De ME voerde hierbij een charge uit, aldus de politie.

 

ADO-directeur Natascha van Grinsven keurde na de wedstrijd het gedrag (van een deel) van de meegereisde supporters af en bood haar excuses aan.

Lees meer over

Reacties

AussieAdo

AD weg ermee een AD dat niet begrijpt dat een hooligan anders is dan een supporter. Pleur aub op. Val mij niet lastig ga lekker jezelf verbeteren met een cursus Engels.
Donderdag 30 mei 2024 om 20:06 uur

Boer070

Gelukkig lees ik ook verstandige reacties.
Uithuilen en opnieuw beginnen. Ik zie het liefst een andere trainer, maar daar ga ik niet over. Directie vind ik prima.

Niet alleen bij ADO gaat het mis, of in NL. In Duitsland gebeurt ook genoeg. Daar lijken ze wel beter voorbereid. Gisteren in Dusseldorf direct na de penalty's 300 man ME in het stadion om supporters in bedwang te houden. Te gek voor woorden, maar dat is de maatschappij tegenwoordig blijkbaar.

Nevah surrendah!
Dinsdag 28 mei 2024 om 08:47 uur

Hansiehansie

Je heb als Supporter niets in te brengen, dan alleen maar je geld voor een kaartje.Het is een bedrijf waar jij als buitenstaander mag komen. Het beleid en verantwoordelijkheden zijn in handen van Passanten die zijn aangesteld door een financiële organisatie die het als een verdien model zien.Als er een protocol wordt ingesteld om hoedes te verbieden en vuurwerk te weren dan heft de supporters zich daar aan te houden.Vanaf de zijlijn mag je supporten op de manier zoals de club het voor ogen heeft .Dat is Voetbal in Den Haag in deze tegenwoordige tijd.Als de supporter de onbekwaamheid constateert van de Directie ,trainer, en spelers en jij het niet waard vindt daar een kaartje voor te kopen dan blijf je lekker thuis,dan vermijd je de ergenis van dit stelletje onkundig Passanten. In het veld en directie. Want de hele Voetbal organisaties bestaat louter en alleen aan dikverdienende Passanten, die julli als supporter toejuichen en daar je dik verdiende centjes naar toe mag brengen.Sterkte voor alle goedwillende ADO supporters die door de directie ongewild over een kam worden geschoren met dat voetbal tuig.
Dinsdag 28 mei 2024 om 08:33 uur

Edwin Post

De supporters hebben zich het hele jaar ondanks die beschamende slechte wedstrijden en opstellingen ( vooral na de winterstop)keurig gedragen. Nu ging het een keer mis alle frustraties kwamen er in een keer uit met het gooien van vuurwerk en onrust in het uitvak. Ik vind het prima dat onze directeur op dat moment emotioneel is en er wat van zegt. Het probleem is dat als je kijkt naar alle wedstrijden in het betaald voetbal je iedere week dit wel ergens op de voetbalvelden ziet gebeuren. Is dit goed te praten nee maar wel graag wat genuanceerder de agressie is nu eenmaal toegenomen in de hele maatschappij. Je ziet een dag later bij Utrecht die heftige rellen zowel in het stadion als daarbuiten ( ook met vuurwerk)met zeer ernstig geweld tegen politiemensen. De oplossing is geen uitsupporters meer maar ja dan straf je ook de overgrote goedwillende supporters maar dan ben je wel van die ellende af. Alhoewel de vraag blijft zie zondag dan krijg je de agressie in en om je eigen stadion. Ik wil alleen maar zeggen dat nogmaals onze supporters het over het seizoen het prima hebben gedaan en als je dan om je heen kijkt moet dit incident niet teveel opgeblazen worden dat verdienen onze grote groep welwillende supporters gewoon niet.
Dinsdag 28 mei 2024 om 05:19 uur

Rikkie1

Het lijkt gvd wel of niemand meer tegen zijn verlies kan .. triest ! ,met tot gevolg dat het kleine beetje krediet dat was opgebouwd direct weer weg is.. . Ga eens bij jezelf na of je wel het beste met de club voor hebt , want jullie zorgen er met dit kansloze gedrag voor dat het nooit wat wordt met ADO !. Ga je schamen !.
Maandag 27 mei 2024 om 19:32 uur

Ano-Niem

Ik vindt het ronduit bizar om te lezen dat er echt mensen zijn die het gedrag van die doorgesnoven tokkies goedpraten en de reactie van Natascha vreemd vinden. Want; “als zij de trainer had ontslagen en we direct waren gepromoveerd was dit niet gebeurd”

Haar reactie was prima.
Ze stond daar met tranen in haar ogen van schaamte voor de figuren die zichzelf supporter noemen. En die door een klein beetje frustratie door een achterstand alles wat Natascha het afgelopen jaar heeft opgebouwd aan krediet naar de kl*te helpt.

Aan de vuurwerk gooiende en intimiderende idioten.
Bedankt, jullie pappie en mammie zullen vast trots op jullie zijn.
Maandag 27 mei 2024 om 18:39 uur

pvandelft19@gmail.com

Ze heeft het niet over een deel van de supporters gehad hoor. Ze noemde alle supporters zonder nuancering
Maandag 27 mei 2024 om 16:58 uur

Steef070

@joost070 hoe kunnen al die idoten binnenkommen dan hoe kunnen ze als we zwaar gefouieerd worden er dan tog vuurwerk mee naar binnen nemen?
Hoe kunnen gasten zonder kaartje naar binnen het uitvak in controleren wij als supporters de kaartjes nee dat zijn allemaal fouten van ado en die gaan ons de schuld geven

Anders mot je lekker bij natascha op schoot gaan zitten en mee doen met supporters weg pesten want daar zijn alle clubs en de knvb goed
Supporters pesten

ZONDER SUPPORTERS GEEN CLUB
Maandag 27 mei 2024 om 16:57 uur

Steef070

@joost070 het ligt dus aan jou woorden op te maken aan ons de supporters die stad en land afreizen om naar hun club te kijken net als ik die er elke thuis en uitwedstrijd bij is wij mogen dan tog ook onze menning tonen

Ik zeg nie dat het mag met geweld ik keur het ook af .... maar zijn we vergeten dat de graafschap in ons stadion ook vuurwerk afstak en ons veld beschadigd maar dan hoor ik die achterbakse natascha niet


Ze is bij mij in iedergeval haar geloofwaardigheid verloren ze moet lekker oprotten en die vriendjes van supporters met de mee nemen want als wij een mooie actie doen wat echt kippenvel moment is dan hoor ik niemand hier niemand in de media
Maandag 27 mei 2024 om 16:46 uur

Joost70

Hand in eigen boezem @steef70, echt?? Het ligt nooit aan de supporters he?

Je kunt het leuk vinden of niet maar de NV ADO Den Haag is een bedrijf, met een grootaandeelhouder en één heel kleintje. Die hebben een directie aangesteld waarin ze heel veel vertrouwen hebben en die de club zo professioneel mogelijk probeert te runnen. Wij, de supporters, *mogen* de club supporten, dat betekent ondersteunen. Nogal jammer dat die 'support' bestaat uit vuurwerk gooien en weglopen (niet door iedereen he, maar dit is het beeld dat in het hele land blijft hangen).

Reken er maar op dat de eigenaar van mening is dat hij de idioten die ons imago weer tot beneden nul hebben laten dalen, niet meer wil zien en de directie dan ook gaat opdragen om daar iets aan te doen. En hopelijk lukt dat want zonder díe supporters zijn we een heel stuk beter af.

En wat betreft dat je als criminelen wordt behandeld: we hebben ook niet echt laten zien dat dat onterecht is, of wel?
Maandag 27 mei 2024 om 15:47 uur

Steef070

Laat natascha is hand in eigen boezem steken wanbeleid een trainer die er een puinhoop van maakt mogen de supporters hun onvrede uiten is het goed te praten nee is het begrijpelijk ja ik ben er zelf geweest zaterdag en we werden al als criminelen behandeld toen we aankwamen hing er al een drone in de lucht om je extra in de gaten te houden


Supporters afzeiken daar zijn we goed in het is altijd de schuld van de supporters en de club doet nooit wat fout iets wat ik volledig bullshit vindt maar er wordt altijd naar supporters gewezen terwijl ze net zo goed naar hun zelf kunnen kijken want zonder supporters geen club
Maandag 27 mei 2024 om 15:11 uur

ado united

@Joost70
Helemaal mee eens. En dan vergeet je nog te melden dat deze nep-supporters er voor zorgen dat er nooit - maar dan ook nooit - een echt grote sponsor zijn naam verbindt aan een club waar constant dit soort randzaken plaatsvinden.
Kansloze figuren zijn het.
Maandag 27 mei 2024 om 14:45 uur

Joost70

Het is volgens mij heel simpel. Zo lang het ons als club - dus: aandeelhouders, directie, vereniging, supportersorganisaties en individuele supporters- niet lukt om te voorkomen dat doorgesnoven hooligans de club kapen en in feite bepalen wat er gebeurt, gaan we nooit een stabiele club worden en al helemaal geen stabiele eredivisieclub.

Ik kom bijna veertig jaar bij ADO en altijd wordt een korte periode van hoop weer beëindigd door een flinke teleurstelling en bijna altijd zijn onze mede’supporters’ daar de oorzaak van.

Ik reken erop dat er komend seizoen weer meer geld moet naar veiligheid en dus minder naar wat er op het veld staat. Nog afgezien van de geldboete en evt puntenaftrek die ons nog te wachten staat.
Maandag 27 mei 2024 om 14:07 uur

wiegah070

Wel knap hoe @jordydh070 hier het weet te verdraaien dat het maar aan de club ligt. Dat de club het niet geweldig doet betekent niet dat doorgesnoven hooligans hun eigen publiek moeten gaan slaan omdat ze iedereen van de tribune af dwingen toch? Of is dat ook de schuld van het bestuur? En is het ook het schuld van t bestuur dat 10 malloten vuurwerk afsteken en het express op het veld gooien, dat hebben Natascha en Matthijs inderdaad mooi even samen gedaan.

De fouillering werd bij Excelsior gedaan, was een van de strengste die ik dit jaar uit heb meegemaakt. Is ons bestuur ook verantwoordelijk hoe Excelsior fouilleert? En als ze dan een rookbom of vuurwerkpijl niet vinden, is het dan hun schuld dat het wordt afgestoken en meegenomen of van de gene die het meebrengt en het afsteekt?
Maandag 27 mei 2024 om 12:19 uur

frans swa

hij is natuurlijk 10 keer duidelijker te onderscheiden dan de gasten in zwart (wat ook vooral hun reden zal zijn om zich zo hetzelfde te kleden)
Maandag 27 mei 2024 om 11:19 uur

bimboembam

Wanneer ik Twitter mag geloven, de foto die daar staat, is het bizar dat hij gepakt is en niemand van die "mannen in het zwart".
Maandag 27 mei 2024 om 11:05 uur

Spelersklassement

De top3:
Daryl van Mieghem Jari Vlak Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
1-1
27 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
4 oktober 2024 om 20:00 uur
Frans Heesen Stadion, Oss

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Excelsior 8 - 17
2 FC Den Bosch 8 - 17
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 FC Eindhoven 8 - 12
5 Telstar 8 - 12
6 Jong PSV 7 - 11
7 Graafschap 7 - 11
8 Jong AZ 8 - 11
9 FC Volendam 8 - 10
10 Roda JC 8 - 10
11 Jong Ajax 7 - 9
12 FC Dordrecht 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 ADO Den Haag 8 - 8
15 VVV-Venlo 8 - 8
16 TOP Oss 8 - 8
17 SC Cambuur 7 - 7
18 MVV Maastr. 8 - 7
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 8 - 3