Bonis en Kilo knallen ADO langs TOP Oss

4 oktober 2024 1 reactie

Eindelijk weer een goede avond voor ADO Den Haag.

De ploeg van Darije Kalezic was vrijdag veel te sterk voor TOP Oss. In Brabant werd het 5-1 voor ADO.

Lee Bonis en Juho Kilo waren de uitblinkers aan ADO-zijde. Bonis was drie keer trefzeker. De Noord-Ier maakte vorige week zijn eerste doelpunt en lijkt de weg naar het doel nu echt te hebben gevonden. Kilo was verantwoordelijk voor de andere twee ADO-goals.

Er was deze wedstrijd geen vuiltje aan de lucht voor ADO. De residentieclub startte goed en stond na 25 minuten al op een 3-0 voorsprong (twee keer Bonis en één keer Kilo).

Na de rust kwam TOP nog wel terug tot 3-1. Alex Schalk kon daarna vanaf de penaltystip de 4-1 maken. De pingel van de middenvelder werd achter gestopt door voormalig ADO-keeper Mike Havekotte.

Uiteindelijk zorgden Bonis en Kilo met beide nog een doelpunt voor de 5-1 overwinning.

Door de driepunter staat ADO nu op de 13e plek. Volgende week is er vanwege interlands even geen voetbal, het weekend daarop komt Roda JC naar Den Haag.