Genoeg kansen, maar weer punt voor ADO

17 augustus 2024 17 reacties

ADO Den Haag heeft ook de tweede wedstrijd van het nieuwe seizoen gelijkgespeeld.

De ploeg van Darije Kalezic kwam uit tegen FC Dordrecht niet verder dan 1-1. Dezelfe uitslag als een week eerder tegen VVV-Venlo. ADO staat daarom na twee duels in de Keuken Kampioen Divisie op twee punten.

ADO creëerde dit duel wel meer mogelijkheden. Joel Ideho en Alex Schalk waren in de eerste helft dicht bij een treffer, maar wisten het net niet te raken. Dankzij Daryl van Mieghem ging ADO alsnog met een voorsprong de rust in. Van Mieghem schoot raak nadat Jari Vlak hard tegen de keeper aanschoot. Daarmee leek de goal van Van Mieghem erg op zijn doelpunt die hij vorige week maakte.

In de tweede helft zakte het spel van ADO in en kwam FC Dordrecht op gelijke hoogte. De residentieclub ging vlak voor tijd op zoek naar de overwinning. Invaller Dano Lourens kreeg twee grote kansen, maar scoorde niet. Vooral de mogelijkheid die de spits in de allerlaatste minuut van de blessuretijd kreeg, was de ultieme kans op de driepunter.

Volgende week speelt ADO weer in eigen huis. Dan is het FC Volendam van Henk Veerman te gast.

Sprinkhaan070

Hokke deed niet eens mee hahaha
Zondag 18 augustus 2024 om 17:13 uur

ADO73

Schalk? Wat dacht je van die Hokke was dat volgens mij, die mist 2x voor open goal.
Zondag 18 augustus 2024 om 15:43 uur

Theovanes

Als schalk gewoon die 100% kansen er in legt win je hem gewoon.. maar schalk heeft altijd 20 kansen nodig voor één doelpunt pfff
Zondag 18 augustus 2024 om 15:31 uur

Ano-Niem

Ik denk dat er best wel wat potentie zit in het team, al maak ik me vooral zorgen over de manier waarop onze trainer met dat potentieel om gaat.

We zijn nu teleurgesteld met een punt bij Dordrecht (en terecht), maar Dordt is een ploeg waar we het vorig jaar ook heel moeilijk tegen hadden en die dik verdiend hoog eindigden in de competitie.
Zondag 18 augustus 2024 om 13:10 uur

S6 AD0

Moet eerlijk zijn
Die Jari Kilo is een aardig voetballertje , gaan we veel plezier aan beleven
Ook Finn de Bruin laten staan groei briljant
Verder hoop ik dat onze N- ier Bonis ,de nieuwe John Linford wordt die bij zijn debuut een hattrick maakten
En dan na de wedstrijd een hand krijgt van onze haagse paling die hem feliciteert
En dan hebben we toch een aardig elftal denk ik
Zondag 18 augustus 2024 om 12:21 uur

bert1953

Kan iemand mij vertellen waarom de Bruin in de rust gewisseld werd door een geblesseerde speler die eigenlijk niet kon spelen. En waarom wordt Struijk iedere keer weer opgesteld terwijl die gewoon het niveau niet heeft al werkt hij wel hard.
Jammer dat wij zo’n zwakke trainer hebben.
Zondag 18 augustus 2024 om 12:12 uur

MiG

@supporter-noord: verstandige keuze
Zondag 18 augustus 2024 om 11:14 uur

supporter-noord

Al 4 verliespunten na 2 wedstrijden, wat een amateuristische bende.
Verleden week al na de gelijkmaker de stream uitgegooid, vanavond gelukkig niet kunnen kijken en ik hou dat lekker zo vol.
Je mist er niks aan.
Zaterdag 17 augustus 2024 om 21:35 uur

Twa

Het spel hangt van toeval aan elkaar.
Zaterdag 17 augustus 2024 om 20:53 uur

J001

@FrankieB: ja, Dord was er tweede helft een beetje een ordinair schoppartijtje van aan het maken maar ik hoop dat onze jongens de beelden terugkijken en er van LEREN!
Het hoort erbij en zeker in KKD. Ook vond ik onze gele kaarten overbodig, zeker die van Esajas, en bij de kaarten die zij pakten hadden onze spelers pijn. Verder vond ik de eerste helft wel om aan te zien. Werkt hard gewerkt en gemoeg kansen. Vlak krijgt hier veel commentaar maar hij kan echt wel wat. Ideho leuk om naar te kijken. Ik zie mogelijkheden voor/met Sylla en De Bruin. Maar die Schalk, mijn god. Kilo vond ik ook nog niet overtuigend. Lourens, tja. Met 20 jaar gaan we het zien. Struick wel hard gewerkt maar ook alles mee gezegd. Al met al zie ik nog wel potentie als er nog een paar bijkomen. Maar ik val niet van mijn geloof: deze trainer moet weg. Ook omdat hij sowieso Schalk zal laten staan

Rikkie1

Volgende training: eerst de bal naar elkaar schoppen en dan het krachthonk in om er wat mannelijkheid in te rammen voor de duels ..
Zaterdag 17 augustus 2024 om 20:26 uur

FrankieB

Zeker weten dat met ‘n echte spits én een scheidsrechter die niet de helft van de overtredingen op Ado weggewuifd had, de 3 punten binnen waren geweest.
Zaterdag 17 augustus 2024 om 19:24 uur