Gezapig ADO niet voorbij Telstar

20 september 2024 1 reactie

ADO Den Haag heeft thuis tegen Telstar genoegen moeten nemen met een punt.

Het werd vrijdagavond 1-1 in het Bingoal Stadion, waar het publiek absoluut niet werd verwend.

De eerst helft was het aanzien nog het meest waard. Diogo Tomas kreeg na vijf minuten een grote kans, maar kopte net naast het doel. Een paar minuten later was het wel raak. Joel Ideho werd diep gestuurd door Jari Vlak en rondde zijn dribbel af met een doelpunt.

ADO kon een kwartier van de voorsprong genieten, toen maakte Telstar gelijk. Lee Bonis was daarna met het hoofd nog gevaarlijk, maar de Noord-Ierse spits kopte net naast.

De tweede helft hadden beide ploegen beter schriftelijke af kunnen doen. Het spel was futloos en er viel weinig te beleven. Alleen in de slotfase was er nog een kans voor invaller Elias Mohammad. In de allerlaatste seconden van het duel ging Telstar er nog bijna met de winst vandoor, maar de bal belandde op de lat.

Door het gelijkspel blijf ADO in de kelder van de Keuken Kampioen Divisie bivakkeren. Volgende week komt hekkensluiter Jong FC Utrecht op bezoek.