Kalezic: zag bij ons wat ik niet eerder heb gezien

19 mei 2024 4 reacties

Darije Kalezic vond de wedstrijd tegen De Graafschap ,,weer een spektakelstuk''.

Na de comfortabele 2-0-voorsprong zag hij dat de twee tegentreffers opnieuw heel makkelijk werden weggegeven.

,,En toen begon de show, met de tweede gele kaart van Amir Absalem. Dat was onprofessioneel, zo spimpel is dat'', zegt de trainer tegen ESPN.

ADO moest daarna snel reorganiseren en gaf volgens Kalezic geen kansen weg. ,,Maar toen viel Alex Schalk ook nog eens geblesseerd weg, terwijl we geen wissels meer hadden. Hij bleef op het veld, maar had waarschijnlijk zijn hamstrings verrekt bij een sprintje. Toen was het nog zeven, acht minuten blessuretijd en moesten we met negen man verder.''

,,En dat is mijn grootste compliment aan de spelers'', vervolgt de trainer. ,,Toen zag ik een team dat ik dit seizoen nog niet had gezien. Ze vochten als leeuwen. Uiteindelijk hebben we nog één hele grote kans aan Ralf Seuntjens weggegeven. Dan hebben we het geluk mee. Maar als je je ziel en zaligheid geeft in het veld, wordt dat terugbetaald. Dat heb ik wel geleerd in dertig jaar betaald voetbal.''