Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Volg CADD op Threads

Volg CADD op Threads

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Nieuwsbericht

UPDATE: Lange-termijn-strategie ligt klaar


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

25 juni 2024 12 reacties

De directie van ADO Den Haag heeft de strategie voor de lange termijn (tot 2030) uitgestippeld.


Dat blijkt uit het voorwoord van Natascha van Grinsven-Admiraal in het nieuwste ADO Den Haag Magazine. Wat er precies in de plannen staat is nog niet bekendgemaakt. 


Eerder kondigde de algemeen directeur al aan dat belanghebbenden bij ADO input konden geven. Supporters, sponsoren, medewerkers en vrijwilligers hebben dat uiteindelijk tijdens drie avondsessies gedaan. Ook zijn een-op-eenvraaggesprekken gehouden en er waren meer dan 700 deelnemers die via een onlinetool hebben meegedacht. 


,,Dankzij deze inzichten hebben we een goed beeld gekregen en een gedragen strategie kunnen schrijven'', aldus Van Grinsven in het magazine. Zij vindt het belangrijk dat iedereen zich erachter schaart. ,,Zodat alle neuzen dezelfde kant op wijzen en we stappen vooruit kunnen zetten.''


De club is volgens haar op de juiste weg, hoewel ongetwijfeld ook tegenslagen wachten. ,,Dit is echter het moment om door te pakken zodat we volgend seizoen met elkaar onvergetelijk kunnen maken.''

 

De directeur herhaalt dat komend seizoen volop wordt ingezet op promotie.

UPDATE: Naar alle waarschijnlijkheid wordt de strategie komende maand (juli) gepresenteerd, zo laat de club weten.

Reacties

ruudje

We halen Akè
Dinsdag 25 juni 2024 om 22:40 uur

RF

Laat mij eens raden: Inzetten op de jeugd en talenten aan ons binden om zo spelers vanuit eigen jeugd en uit Haagse regio door te laten breken.
Aanvullen met ervaring van buiten af (andere clubs van de eigenaar) en groeien in 5 jaar tijd naar middenmoot in ere divisie met 20 miljoen begroting.

Ben wel benieuwd hoe mevrouw de directrice dat wil bereiken qua technische staf. Deze staf gaat dat never voor elkaar krijgen.
Een trainer die niet verder is gekomen dan de graafschap, assistent die niets heeft bereikt als trainer en een TD die niet voor een groep kan praten en de kritische pers vermijdt omdat trilt als een rietje!
Dinsdag 25 juni 2024 om 21:21 uur

Hansiehansie

Dat heet je inkomen veilig stellen voor 5 jaar.Natuulijk moet je iets opperen.Geef supporters duidelijkheid wat je begroting is en wat je ervoor kunt halen zodat ze getriggerd worden een seizoenkaart te kopen. En sls de meeste de trainer niet zien zitten, haal dan een ander.Als je de komende 5 wedstrijden verlies zijn de rapen gaar.
Dinsdag 25 juni 2024 om 20:32 uur

Ap happie

Allemaal gelul..
Dinsdag 25 juni 2024 om 20:09 uur

Grijns

Heeeej weer een nieuw plan!
Altijd leuk die jaarlijkse 5 jarenplannen of langer.
Ik heb er al een paar meegemaakt met ADO.
Geen van alle kwam tot nu toe enig gevolg op of enig positief resultaat uit tot nu toe helaas.
Dinsdag 25 juni 2024 om 17:14 uur

bramhaag

@Steef070 Natascha heeft wel degelijk de supporters geprezen toen het zo lang goed ging en die pluim was natuurlijk voor wie dat normaal niet doen. Tegen Excelsior was het andersom en was de kritiek en excuus voor deel dat de boel verpeste. In datzelfde stuk zegt ze trouwens dat het een klein deel was.
Dinsdag 25 juni 2024 om 15:10 uur

Steef070

De visie is mooi maar natascha is haar vetrouwen bij mij verloren na exelcior uit elke supporter afzeiken maar als we ons gedragen hoor je haar niet je kan deze visie allen uitvoeren als je een andere trainer hebt met deze trainer ga je om plek 15 mee doen
Dinsdag 25 juni 2024 om 14:25 uur

ADO73

Hèhè, een lange termijn beleid, eindelijk daar was het tijd voor, goedzo Natascha!

Daar ga je meer mee bereiken dan elk jaar een blik spelers opentrekken die niets met ADO hebben.
Dinsdag 25 juni 2024 om 13:49 uur

ado united

Helemaal mee eens Jap. Denk wel dat het beter is om een andere/aanvallendere trainer voor de groep te zetten, maar laten we de technische staf en directie een echte kans geven.
Dinsdag 25 juni 2024 om 12:35 uur

Jap

Zij lijkt mij een prima directrice. Ik ben blij dat er na vele jaren eindelijk eens rust is binnen de club. Er is na vele jaren ook een TD en het meest belangrijk: er is een visie. Ik begrijp dat veel Ado supporters geen geduld meer hebben, maar het nieuwe bestuur moet een chaotische club met rugzakken vol ellende in goed vaarwater weten te brengen. Ze zijn pas een jaar bezig. Ik heb alle vertrouwen in deze mensen.
Dinsdag 25 juni 2024 om 12:21 uur

Steef070

Natascha out en neem kalezic mee
Dinsdag 25 juni 2024 om 11:59 uur

Renearmand56

Regeren is vooruitzien... Hoe dan ook, wat je ook kunt vinden van haar en de rest vh management, de intentie is er in ieder geval continuïteit te brengen. Er zijn genoeg stabiele middenmoters in Eredivisie die dat al jaren weten op te brengen, zo ingewikkeld kan het dus niet zijn.
Dinsdag 25 juni 2024 om 11:54 uur

Laatste wedstrijd

Volgende wedstrijd

Logo Westlands Elftal Logo ADO Den Haag
10 juli 2024 om 18:30 uur
VV Naalwijk, Sportpark De Hooge Bomen, Naaldwijk

Advertentie