Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Nieuwsbericht

Reden uitbarsting op training


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

21 oktober 2024 3 reacties

Afgelopen week was op de training van ADO Den Haag duidelijk te merken dat er onenigheid was. Krachttermen en getier gingen over het veld.

 

Sommige spelers schreeuwden elkaar toe wat er in hun ogen allemaal fout ging. Dat ze boos waren op elkaar in aanloop naar de wedstrijd tegen Roda JC kwam ook al kort ter sprake in ADO Den Haag de Podcast.

 

Darije Kalezic greep niet in bij de uitbarsting op het trainingsveld en daar blijkt een reden voor. De trainer wil juist dat de spelers scherper naar elkaar toe zijn als er iets fout gaat. Dat valt te lezen in het AD

 

Als voorbeeld liet Kalezic eerder tv-beelden zien van de Europese wedstrijd van PSV bij Sporting Portugal. Toen reageerden de Eindhovense spelers ook fel op elkaar.

 

Verder schotelde Kalezic zijn ploeg volgens de krant beelden voor van Manchester City om te laten zien hoe weinig kansen ze weggeven. En van de training van spits Erling Haaland vanwege de intensiteit waarmee hij traint.

Reacties

radar

Helemaal eens KickOff. Hopen dat ze heel blijven
Maandag 21 oktober 2024 om 19:04 uur

KickOff

Er zijn de afgelopen maanden veel negatieve opmerkingen gemaakt over Kakezic en Joris Mathijsen (soms terecht ) en dat is toch jammer. Nu het beter gaat, lijkt niemand zich geroepen te voelen om dit positieve nieuws te delen. Maar goed, dat terzijde. Hoewel het nog te vroeg is om te zeggen dat we alles zullen winnen, heeft ADO aangetoond dat ze uitstekend kunnen voetballen. Ze zullen in principe iedereen het lastig maken, zoals ze dat deden in hun wedstrijd tegen Roda.

Het duo Waem-Diogo begrijpt elkaar perfect en bewijst dat ze achterin sterk zijn. Vlak heeft eindelijk zijn talent laten zien en klimt naar de oppervlakte, terwijl Kilo een sublime dirigent is. Van Mieghem, ondanks zijn 35 jaar, is een absolute strijder met een neus voor het doel. Idheo is als een vervelende wesp die overal binnenkomt en de tegenstander gek maakt met zijn dribbels. Schalk is een kapitein waardig, en Bonis zorgt, ook zonder bal, constant voor gevaar en frustratie als diepe spits. Van der Sloot en Sylla zijn sterke flankspelers, waar we nog veel plezier van zullen hebben. En uiteraard is Nikiiema een veelbelovende keeper in wording.
De wisselspelers zijn eveneens gewaardeerde leden van het team die een cruciale rol zullen spelen in de nabije toekomst.

In vergelijking met vorig jaar heeft deze samenstelling de reputatie gekregen van een team met veel minder kwaliteiten, maar dit team is beter op elkaar ingespeeld en vecht voor elkaar, iets wat vorig jaar ontbrak. Nogmaals, het is te vroeg om te beweren dat ze de competitie gaan domineren, maar dit is precies wat we willen zien.

Als we vanavond de drie punten tegen Jong Ajax weten te behalen, ben ik de eerste die mijn hoed afneemt voor Kalezic. Mocht het vanavond anders uitpakken, ben ik er van overtuigd dat ADO de play-offs sowieso zal halen. Daarnaast verwacht ik dat de wintermercato voor verrassingen zal zorgen; ze zullen er ongetwijfeld voor zorgen dat ze niet nogmaals dezelfde inschattingsfouten maken betreft inkomende transfers. Wordt vervolgd!
Maandag 21 oktober 2024 om 18:45 uur

Rikkie1

Het heeft geholpen
Maandag 21 oktober 2024 om 15:43 uur

Reageer op dit nieuws

Je kan alleen reageren als je bent ingelogd.

Spelersklassement

De top3:
Kilian Nikiema Matteo Waem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo Jong Ajax Logo ADO Den Haag
0-0
21 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo De Graafschap
25 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Helmond Sp. 11 - 24
2 Excelsior 11 - 23
3 Den Bosch + 11 - 21
4 Graafschap 11 - 19
5 FC Volendam 11 - 19
6 FC Dordrecht 11 - 19
7 FC Emmen 11 - 18
8 Telstar 11 - 15
9 ADO Den Haag 11 - 15
10 FC Eindhoven 11 - 15
11 Jong AZ 11 - 14
12 SC Cambuur 11 - 13
13 Roda JC 11 - 13
14 Jong Ajax 11 - 12
15 Jong PSV 11 - 11
16 MVV Maastr. 11 - 11
17 TOP Oss 11 - 9
18 VVV-Venlo 11 - 8
19 Vitesse -6 11 - 5
20 Jong Utrecht 11 - 5