Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Nieuwsbericht

Tips om de band tussen ADO Den Haag supporters te versterken


Bron: Club Achter de Duinen (http://www.clubachterdeduinen.nl)

22 augustus 2024 5 reacties

Wij ADO Den Haag supporters staan bekend om vele dingen, zoals hoe wij onze club via het Haagse Kwartiertje vaak naar de overwinning leiden. Het mooie is dat we deze overwinning uitzinnig met elkaar vieren. Maar het is mogelijk om de banden tussen supporters van onze club nog verder te versterken! In deze blog vind je verschillende ideeën over hoe we dit voor elkaar kunnen krijgen.

 

 

Leuke toernooien houden

De eerste tip die we hebben is om regelmatig een leuk toernooi te houden. Dit kan vanzelfsprekend een voetbaltoernooi zijn, maar er zijn ook andere opties. Denk dan bijvoorbeeld aan een pubquiz met bepaalde teams van supporters die het tegen elkaar opnemen. Met een goede sfeer zal iedereen elkaar beter leren kennen. Een trofee kopen voor de winnaar is de kers op de taart om er een fanatieke wedstrijd van te maken.

 

Fanavonden organiseren

Ten tweede is het slim om fan avonden te organiseren. Hiermee kom je immers samen met andere supporters om het over jullie passie voor de club en spelers te hebben. Je kunt ook fan avonden bedenken met speciale thema's zoals historische wedstrijden. Een informele setting zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt en moedigt ons aan om nieuwe vriendschappen te sluiten.

 

Maatschappelijke events

Verder zijn maatschappelijk evenementen een goede methode om de band tussen supporters van ADO Den Haag verder te versterken. Door samen te werken aan een goed doel, kunnen we niet alleen een positieve impact maken op de gemeenschap, maar ook onze onderlinge relaties versterken. Maar aan wat voor evenementen moet je dan denken? Schoonmaakacties voor het goede doel of knuffels gooien op het veld zijn een goed voorbeeld hiervan. Deze activiteiten bieden de kans om als club samen te werken aan iets dat er echt toe doet, terwijl we tegelijk plezier hebben en elkaar beter leren kennen.

 

Borrels voor een wedstrijd

Tevens is een borrel voor een wedstrijd een mooie manier om verbinding te hebben met andere supporters. Je kunt hier bijvoorbeeld voorspellen wat de uitslag wordt of welke opstelling op het veld staat. Hierbij heb je een ruime keuze qua plekken voor een borrel. Denk dan onder andere aan de lokale fanclub, een bepaald café of bij iemand thuis.

 

Samen een sfeeractie organiseren

Een sfeeractie organiseren is een fantastische manier om de energie en passie van onze club tot leven te brengen! Denk aan het creëren van een kleurig spandoek, het zingen van clubliederen of het uitdelen van wat leuke gadgets aan de medesupporters. Deze acties hoeven niet groots of ingewikkeld te zijn – soms zijn het de kleine dingen die het verschil maken. Iedereen kan meedoen, en het is een geweldige kans om onze steun te tonen aan ons team.

 

 

Reacties

Matt2

Prima initiatief en ideeën. Maar het allerbelangrijkste zal toch die Haagse trots zijn op je club en dat is niet altijd even makkelijk als het spel vaak niet om aan te gluren is , we inmiddels beland zijn in grijze middenmoot 1e divisie ,het elk jaar weer een komen en gaan is van spelers er nooit eens wat rust is op alle vlak
Vrijdag 23 augustus 2024 om 20:22 uur

Dhfcdh

En stop alsjeblieft met die trommel das pas armoedig
Donderdag 22 augustus 2024 om 23:01 uur

haagse chick

Ik zit zelf nooit op de kids tribune maar wat is dat toch voor een armoe ook.
Vroeger kwam Storky daar, geblesseerde/geschorste spelers op mee op de foto te gaan.
Lagen er vlaggetjes waarmee die kinderen zich vermaakte. Het ziet er op dit moment echt niet uit. Voor maar 10% gevuld, daar moet toch ook is iets aan gedaan worden. De jeugd die naar ado komt. Nodig scholen, voetbalclubs uit etc
Donderdag 22 augustus 2024 om 22:10 uur

Hansiehansie

Het geluid is super!!! Twee verkeerde woorden en je hebt een stadion verbod,ze kunnen je op de wc horen poepen. Lijkt wel de dagbesteding voor bejaarden en sportdagen voor schooljeugd .De borrel avond voor midlifers. Gezellig hoor om de club relatie op te bouwen. Het enige wat telt zijn de prestaties op het veld van eredivisie naar Europees voetbal dan is iedereen tevreden.
Donderdag 22 augustus 2024 om 18:48 uur

ypenburg070

Het geluid op Midden Noord verbeteren.. er is helemaal niks te verstaan van de stadionspeaker.
Donderdag 22 augustus 2024 om 17:13 uur

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 10 - 16
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 Telstar 10 - 14
8 FC Volendam 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 MVV Maastr. 10 - 11
15 Jong Ajax 9 - 10
16 SC Cambuur 9 - 10
17 TOP Oss 9 - 8
18 VVV-Venlo 10 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4