Twee ADO-internationals blijven op de bank

11 september 2024 3 reacties

Vier ADO-spelers gingen ver weg voor hun nationale ploeg. Twee kwamen vrijdag en dinsdag in actie, twee bleven op de bank.

Rafael Struick speelde twee keer gelijk met Indonesië. Bij het gelijkspel (1-1) tegen Saudi-Arabië speelde hij een belangrijke rol bij het doelpunt van Indonesië. Tegen Australië (0-0) kwam de aanvaller alleen de eerste 47 minuten in actie.

Sekou Sylla speelde voor Guinee ook twee keer. Eerst 60 minuten tegen de Democratische Republiek Congo. Zijn team verloor met 3-1. In de volgende wedstrijd ging Guinee met 2-1 onderuit tegen Tanzania. Sylla startte op de bank en viel in de 52ste minuut in.

Silvinho Esajas was voor het eerst geselecteerd voor Suriname. Beide wedstrijden (1-3-winst in Guyana en een 1-0-nederlaag tegen Guadeloupe) bleef hij echter op de bank.

Dat overkwam ook Kilian Nikiema bij Burkina Faso in de duels met Senegal (1-1) en Malawi (3-1-winst).

Het ging bij alle vier de spelers om kwalificatiewedstrijden voor grote toernooien.