Zoals altijd de statistieken er maar even bij gepakt.
50% balbezit
15 doelpogingen (3 voor Roda)
4 schoten op goal (2 voor Roda)

Kortom in vergelijking met een aantal andere wedstrijden dit seizoen ging de bal er nu wel in en je ziet minuut na minuut het zelfvertrouwen toenemen. Goede wedstrijd, goede sfeer in het stadion en goede uitslag = een leuke avond en een potje klantenbinding.

Centrale duo Tomas en Waem ziet er goed uit maar één zwaluw maakt nog geen zomer, komende wedstrijden afwachten. Daarnaast zie ik de naam hier niet vaak langskomen maar Sylla is toch wel een goede aankoop hoor. Na jarenlang ellende en zorgenkindje op de linksback positie heb je daar nu gewoon iemand die je meteen op het formulier zet die geen hele gekke dingen doet.

Daarnaast viel Vigen goed in en in de paar minuten zie je dat een Maasland wel potentie heeft en een actie in huis i.t.t. bijvoorbeeld een inmiddels vertrokken Struijck.

Minpunt van de avond; de malloot die door de minuut stilte ging schreeuwen. Ik heb zelf helemaal niks met minuten stiltes maar dan bestaat er altijd nog iets als fatsoen.
4
Vandaag om 10:29 uur

grijze gek

Leuke pot voetbal gezien, alleen weer jammer van die minuut stilte voor Neeskens, sukkeltjes!
Ook Jammer dat er op de schermen geen foto te zien was van hem, althans niet op de buis te zien.
1
Vandaag om 08:43 uur

Bhattoe 74

Anne van Schuurman schreef:

Als-ie maar heel terugkomt vind ik alles best
Zaterdag uit tegen Wit-Rusland gaan zij winnen met 0-1 doelpunt van Bonis 85 ste minuut.
1
Woensdag 9 oktober 2024 om 16:35 uur

slash070

Kees schreef:

Zojuist het interview met Kalezic op ESPN beluisterd. De man praat echt geen onzin en zijn analyse is gewoon prima. Het resultaat was er niet vanavond maar het voetbal bij vlagen best wel goed. En pech met de kansen.

Ik zie het positief in en de competitie is nog jong. Maandag tegen jong PSV drie punten. Let maar op.
Spelers liepen van de eerste tot de laatste minuut naar elkaar te zoeken., alsof we zonder voorhoede en keeper spelen. Beste kansen waren voor die kut club ook nog, en wij staan nu 17de, gewoon echt. Bonis, Laurens, hokke , en die Mohammed hebben geen ene bal goed geraakt of zelfs aangenomen.

Wat zou stille Willie Joris als verantwoordelijke td er eigenlijk van vinden. Vindt hij er sowieso wat van vraag ik me inmiddels af.
2
Zaterdag 14 september 2024 om 00:53 uur

TheMariner

Aad schreef:

Wat zakken er weer een hoop door het ijs vandaag. Geen middenveld geen aanvalskracht
Het is allemaal veels te netjes, steriel en plichtmatig. Hier ga je de oorlog niet mee winnen. Die vetklep Gravenberch had direct in de eerste minuut keihard aangepakt moeten worden, nu kon dat varken twee man piepelen bij de eerste tegengoal. Moet je kijken hoe zij Bonis keer op keer aanpakten. En je mist naast strijd ook weer veels te veel kansen (je mist dus een Veerman en van der Sande), en een keeper die geen punten pakt; dit gaat ons echt opbreken. En zoals al vaker: een spits die nooit scoort maakt tegen ons wel zijn goals.
2
Vrijdag 13 september 2024 om 21:47 uur

Sebastiaan

Lees weer allerlei berichten over het te snel wisselen van die arme Does. Ongelovelijk dat dit nu weer een onderwerp wordt. Tis gvd toch geen kleuterklas ? En in wedstrijden zoals deze ga je toch testen en uitproberen ? En als t dan niet goed is dan probeer en test je toch verder ? Wat is dit nou ? Het eeuwige klagen en zeiken zet zelfs bij dit soort situaties door. En wat als Kalezic zonder testen deze jongen in een competitie wedstrijd inzet en dat daar dan 2 doelpunten uitkomen in de 89een 90e minuut en we verliezen met 2-1…..? Wat dan FC Azijnzekers ? Dan hebben jullie weer een onderwerp ! Ff serieus ! Overigens wonnen we van een eredivisionist ….. heerlijk !
10
Woensdag 4 september 2024 om 19:31 uur

Bolskie

opper schreef:

Er stond bij Almere letterlijk 1 speler in die bijna alles gespeeld heeft. De rest 1 wedstrijdje, invallers of zelfs nog geen enkele minuut.

Gewoon statistieken
Hebben 4 wedstrijdjes gespeeld pas.. 😂 bijna al die spelers hebben al minuten gemaakt maar goed wat jij wilt mister statistiek.

Speelde wij met een C team want wij hadden spelers die nog geen enkele minuut hebben gespeeld, zelfs niet op de bank gezeten hebben.

2
Woensdag 4 september 2024 om 15:44 uur

opper

Bolskie schreef:

Wat een geluL B team. Stond gewoon basis spelers in zeker eerste helft maar goed noem t een b team en wij speelde zeker met een A team.

2
Woensdag 4 september 2024 om 15:24 uur

Sprinkhaan070

JvDH schreef:

Vvv thuis en Volendam thuis waren hetzelfde? 🙈
Ik vond VVV juist de mindere wedstrijd al had je in de 2e helft al snel een rode kaart. Zelfs tegen Excelsior heb ik ze tot de 60e minuut beter zien voetballen als tegen VVV. En tegen Dordrecht was je ook de betere.

Een laatste half uur tegen Excelsior waar je het flink laat lopen blijft wel hangen. Dat snap ik ook wel.
1
Maandag 2 september 2024 om 20:48 uur

BLEISWIJK-1 schreef:

Tot op zekere hoogte wel. Want als ik gisteren Hokke zag. Dat was niks. Ook Struijck viel heel slecht in.

Boayke en Lourens kunnen nog wel eniszins mee. Ik geloof ook nog wel in Does die op de bank zat.

Maar zoals eerder gezegd.....de rest in onder 21 is niet heel bijzonder. En die wel echt talent hebben zijn wel heel jong (18 jaar)

Nikiema verhuren en Struijck verkopen voor nog wat centjes.
Struick kwam er in minuut 84 in. Hoe kan je zeggen dat hij slecht inviel. Die jongen heb amper een bal geraakt en komt erin op het moment dat je al 0-4 achter staat. Een speler die 5 minuten mee doet kan je niet beoordelen.