BLEISWIJK-1

grijze gek schreef:

Ja een pingel, nou nou poe poe
Wie versierde de strafschop? poe poe!!

Bonis probeerde tegen Volendam ook een strafschop te versieren. Weet je wat hij kreeg? Een standje en een gele kaart!
1
Vandaag om 10:30 uur

BLEISWIJK-1

Sprinkhaan070 schreef:

Struick kwam er in minuut 84 in. Hoe kan je zeggen dat hij slecht inviel. Die jongen heb amper een bal geraakt en komt erin op het moment dat je al 0-4 achter staat. Een speler die 5 minuten mee doet kan je niet beoordelen.
Hij veroorzaakte eigenlijk een strafschop. Heb je dat gezien? Dat de scheids hem niet gaf is wat anders. Dit en nog een paar andere ongelukkige acties. Hij was gewoon niet schero.
0
Zaterdag 31 augustus 2024 om 10:59 uur

Mr.070

Gewoon een overtreding, manschot! Ook de visie van de KNVB is duidelijk na de gegeven strafschop van De Graafschap en de vele gele kaarten thuis tegen ze.
1
Zaterdag 25 mei 2024 om 20:17 uur

opper

Asante toch wel wat volwassener geworden, vroeger was dit rood en een strafschop.

opper

Malik Sellouki sleepte punten binnen voor FC Den Haag, maar werd nooit een vaste basisklant. Nu staat hij voor een vertrek, terwijl de jonge Fransman het niveau goed aankan, zo bleek ook maandagavond tegen Jong FC Utrecht. „Ik heb goede dingen laten zien, maar niet mijn beste versie.”

Het is inmiddels een bekend recept bij FC Den Haag: Malik Sellouki valt ergens in de tweede helft in, meestal als de ploeg het moeilijk heeft. De aanvaller is vervolgens een enorme stoorzender voor de tegenstander, brengt een flinke dosis energie bij FCDH en creëert vaak ook kansen. Zo ook gisteravond tegen Jong FC Utrecht. Kort na zijn invalbeurt verdient hij een strafschop en even later schiet hij na een flitsende dribbel op de paal.

En toch moet hij vertrekken. Een paar weken geleden kreeg Sellouki te horen dat FCDH de optie in zijn contract om nog een jaar in Den Haag te blijven, niet zal lichten.

,,Ik wil daar nu absoluut niet over nadenken”, zegt hij stellig. „Ik weet ook niet hoe het precies zit. Ik wil het seizoen goed afmaken en dan kijk ik verder in de zomer. Ik vind het niet moeilijk om nu niet te weten hoe het komende seizoen eruitziet. Misschien wordt het moeilijker na de laatste wedstrijd, maar dat zien we dan wel weer.”

Jammer, zou een prima en denk ik niet al te dure speler zijn volgend jaar.
5
Dinsdag 30 april 2024 om 16:27 uur

Aad

slash070 schreef:

Belangrijke wedstrijd, balverlies, de omschakeling, middenveld, verdedigers . . .

Precies daar gaat het fout. En in veel gevallen wordt er ook veel te ruim gedekt. Zie de foto: die Dordtse rechtsbuiten wordt gewoon vergeten. Waem (denk ik) heeft alleen oog voor de speler met de bal. Uiteindelijk gaat de pass naar die rechtsbuiten en wordt Waem volledig uitgespeeld. (Veroorzaakt bijna nog een strafschop wanneer hij gepasseerd wordt!)
2
Dinsdag 12 maart 2024 om 10:43 uur

opper

Bollie74 schreef:

Was toch ook een penalty met van der Sande. Die bloedneus speelt de bal niet. Higler
Vond het geen 100% strafschop, maar je kunt hem geven. Net als in de eerste helft toen Veerman naar de grond werd gewerkt.
1
Vrijdag 8 maart 2024 om 22:06 uur

Ado Vakkie S

Is het nou typisch Haags om na een verliespartij eigen spelers af te branden? Che speelt verder een goed seizoen, een van de verrassingen. Schalk nog geen drie wedstrijden gespeeld. Henk vaak onzichtbaar maar stiekem op weg topscorer te worden en vaak beslissend. Vlak heeft veel meer in zich, zat gisteren ff tegen. Blijf het zeggen: we hadden een strafschop moeten hebben en als je naar de herhaling kijkt is het eerste doelpunt buitenspel. Maar dat is voetbal. We doen nog volop mee, vergeet niet waar we vandaan komen....