Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

Bert

DHFC070 schreef:

En hoe staat het met die Buwalda die een tijdje geleden mocht debuteren? Lang geleden dat iemand van 17 heeft gedebuteerd was het niet Vicento?
btw misschien is vrijdag wel het nieuws dat Kum en Vicento hebben verlengd?
Er komt nieuws over een Russische spits van Ajax meer mag ik nog niet zeggen
0
Maandag 26 maart 2012 om 23:00 uur

D.H.zuid-west

pmc schreef:

kan me er helemaal in vinden begrijp niet dat
Het commentaar op steijn nu ineens verstomt
Steijn is en blijft een zwakke trainer door het gebrek aan ervaring, maar ja hoe vaak moeten we dat nog roepen? Het commentaar is niet geheel opgehouden maar men (ik in ieder geval) is het zat om dit te blijven roepen. De club onderneemt geen actie en is schijnbaar nog steeds onverdeeld blij met hem (dus zit je ook volgend jaar weer aan hem vast). Een echt ervaren trainer hebben/krijgen we niet.

Het aankoopbeleid is ook niet best (hier hou ik Steijn ook medeverantwoordelijk voor):
- Wormgoor halen is m.i. geldverspilling, dat gaat net zo`n drama worden als Luksik. Heeft mij nog geen moment weten te overtuigen dat hij een meerwaarde gaat hebben. Dit soort spelers kan je ook met een fatsoenlijke jeugdopleiding zelf opleiden. Hij is gelukkig transfervrij dat scheelt....... wel zonde van iedere maand een weggegooid maandsalaris.
- Poepon zie ik ook niet als een topaankoop en mag wat mij betreft daarom wegblijven. Of koop een aanvaller die echt wat heeft bewezen (=te duur) of zet Van Duinen maar neer als eerste spits en geeft hem de ruimte & vertrouwen om te ontwikkelen. Als reservespits zou ik iemand huren met optie tot koop en dan op basis van getoonde prestatie tijdens de verhuurperiode overgaan tot wel/geen koop. De reden voor mij om niet direct een spits te kopen komt voort uit het zeer zwakke scoutingbeleid (zie Luksik).

0
Maandag 26 maart 2012 om 19:16 uur

anoniem070

Kees schreef:

Als ik aan het begin van het seizoen had mogen kiezen tussen Omerou en Lalcovic of enkel Guidetti was ik voor de eerste keuze gegaan. Soms weet je niet hoe het loopt.

Ja, zeker dat was ook mijn keuze geweest!

Maar we zijn het toch eens dat er in iedergeval een spits moet komen? Of moeten we Ebi het vertrouwen geven?

Trouwens er waren toen geruchten dat ADO Den Haag met een Finse Jeugdinternational bezig was, het zou om een hele lange spits gaan? Weet iemand misschien zijn naam en de club waarvoor hij speelt/speelde nog?
0
Maandag 26 maart 2012 om 17:17 uur

Haagse_Aad

BLEISWIJK-1 schreef:

Ik ben het niet geheel met je eens. Ten eerste de onrust die o.a. Immers veroorzaakt heeft en het daarmee slechte spel van hem persoonlijk, niet de schuld van Steyn is. De spelers zijn daar zelf verantwoordelijk voor. Sterker nog, in heel veel gevallen heeft Maurice er juist voor gezorgd dat het rustig bleef.

Persoonlijk vind ik ook dat je verkeerd naar de hoofdtrainer Steyn kijkt. Als beginnende trainer kan je niet verwachten dat hij wel even Immers uit een dallletje praat. Daar moet Immers dan wel open voor staan.

En wat de fouten van Steyn betreft. Het bestuur heeft gekozen voor een beginnende hoofdtrainer die daarbij fouten mag maken. En deze heeft hij zeker gemaakt. Maar kan je hem dit aanrekenen? Ik vind van niet. Als je het er niet mee eens ben, dan moet je meer de schuld bij het bestuur leggen. Ik zie net als in het team bij Steyn een bepaalde ontwikkeling. Voor mij is dat het uitganspunt. Als hij de komende 7 wedstrijden nog 9 punten of meer gaat halen, dan mag hij van mij het nieuwe seizoen ook weer hoofdtrainer zijn. En volgend jaar gaan we hem dan echt wegen!
Je mag tovh van iemand met voetbalervaring en een klein beetje trainerservaring wel verwachten dat hij i.i.g. net zo snel als Jan, Kees (niet de echte Kees maar een spreekwoordelijke) en Piet op de Shoutbox ziet dat J. Verhoek in de spits een drama is... en dat Dikke Ail te kort komt voor Eredivisie voetbal?

De ontwikkeling die jij ziet gaat veel en veel te langzaam... hij loopt qua opstellingen en wissels continu achter de feiten aan..
Als iedereen hier al lang en breed over een opstelling heeft geshout... komt Steijn daar drei wedstrijden later pas op..

En de schuld bij het bestuur leggen vind ik zo makkelijk... Die konden van de zomer weinig anders doen dan Steijn aanstellen als hoofdcoach.. hadden ze dat niet gedaan dan had hij zich gepasseerd gevoeld en was hij gaan muiten.. Dus hebben ze hem de kans gegeven en dat hebben ze bijvoorbeeld heus eerst wel aan Lex sr. gevraagd en misschien terloops nog even aan John v.d. Brom of ze dachten dat hij er klaar voor was..

Nee de man is gewoon niet geschikt als hoofdcoach van een eredivise club.. hoe leuk het ook geweest was als hij als ADO man dat wel geweest was..
0
Maandag 26 maart 2012 om 16:17 uur

BLEISWIJK-1

ADOforever schreef:

Ik hoop toch echt dat Immers weer op het middenveld speelt. Wat was hij goed gisteren. Echt, hij speelde de beste wedstrijd van het seizoen. Met Immers op het middenveld is de ploeg een stuk stabieler.
En dan Smolarek in de spits lijkt mij..................
Ben ik helemaal met je eens. Zou ik persoonlijk ook geen probleem vinden. Alleen denk ik dat Steyn met Immers in de spits gaat spelen.

Het heeft misschien nog wel het meeste te maken met waar Smolarek het beste tot zijn recht komt. Aan de buitenkant of in het centrum?
0
Zondag 25 maart 2012 om 15:11 uur

ADOforever

BLEISWIJK-1 schreef:

Slaat nergens op. Hij heeft vorig jaar onder John van der poen een contract tot 2014 getekend. Denk jij niet dat John hier een stokje voor had gestoken als die Visser werkelijk zo slecht was?

Laten we het erop houden dat jij niet zo liefhebber van Visser bent. Prima, maar daar is dus niet iedereen het mee eens. Wat betreft Boussaboun geef ik je trouwens wel gelijk. Die heeft tot nu toe echt niks laten zien.

En wat verdediggende middenvelders betreft. De laatste weken spelen we met twee verdedigende middenvelders. Alleen gisteren niet. Had waarschijnlijk ook met de schorsing van Rado te maken. Volgende week staan Visser, Rado en Toornstra weer op middenveld. Je zal het zien.
Ik hoop toch echt dat Immers weer op het middenveld speelt. Wat was hij goed gisteren. Echt, hij speelde de beste wedstrijd van het seizoen. Met Immers op het middenveld is de ploeg een stuk stabieler.
En dan Smolarek in de spits lijkt mij..................
0
Zondag 25 maart 2012 om 14:26 uur

BLEISWIJK-1

Van Duijn per direct weg bij ADO
woensdag, 21 maart 2012 - 17:45

DEN HAAG - Jaap van Duijn is per direct opgestapt bij ADO Den Haag. Dat heeft de Haagse club bekend gemaakt aan Omroep West. Beide partijen zijn in goed overleg uit elkaar gegaan.

De aanvaller die in de zomer overkwam van de amateurs van Quick Boys heeft zijn contract ingeleverd.

Van Duijn debuteerde dit seizoen in de Europa League-wedstrijd tegen Omonia Nicosia.

De spits was ook een keer actief als invaller in de eredivisie.
0
Woensdag 21 maart 2012 om 17:51 uur

Advertentie

HB

BLEISWIJK-1 schreef:

Ik denk dat je gelijk hebt als je zegt dat Immers en Toornstra individueel beter zijn dan bijvoorbeeld Holla en Meiers. Maar voetbal blijft boven alles gewoon een teamsport. En als je dan weer dat verhaal leest over Toornstra dan besef je toch ook wel dat we pas weer echt omhoog kunnen als deze jongens vertrekken.

We moeten gewoon van Immers en Toornstra af. Hoe goed ze ook zijn. Ik denk dat je echt nog beter met Holla en Meijers kan voetballen. Hetzelfde gaat op voor Kum en Vicento. Je wil bij ADO blijven of niet. Vicento heeft trouwens aangegeven op ADO TV dat hij wil blijven maar dan moet ADO wel voldoen aan zijn bod.

In tegenstelling tot wat jij van Beijersbergen en van der Kallen vind denk ik dat er wel degelijk over nagedacht wordt. Meijers en Holla vind ik prima vervangers. Alleen zou ik graag voorin nog wat extra kwalitiet zien!
Vind het echt niet te geloven dat jij de "schuld" bij de spelers neerlegt.
Zie je niet hoe ze erbij lopen, Lex,Jens,Rado, vol ongeluk en verdriet.
Er word bijna misbruik van ze gemaakt, Jens en Lex spelen de laatste 2 wedstrijden gewoon in de spits?....vinden ze prachtig.
Ook Rado zal zich ondergewaardeerd voelen, omdat Stein vind dat Visser niet voor hem onderdoet, en hem passeert.
We speelde zondag met 4 middenvelders in de voorhoede, Ali,Jens,Lex,Tjaronn....je wilt het natuurlijk wel naar je zin hebben op je werk. En wie zijn verantwoordelijk voor de werkomgeving bij ons?
0
Dinsdag 20 maart 2012 om 23:33 uur

DHFC070

janjazz37 schreef:

Het "beroemde of beruchte"" meerjarenplan gaat met dit soort spelers ook niet lukken.
Leuk om erbij te hebben en een evt. verdere ontwikkeling van de spelers
te begeleiden.
ADO heeft spelers nodig die er gelijk "staan", temeer omdat ik verwacht dat een aantal spelers van de huidige basis-elf zullen gaan vertrekken.
Helemaal mee eens.
Den Haag, lees vd KAllen en Beyersbergen kennende, zien ze in Bokila de nummer 1 spits. Die jongen is leuk voor de breedte als backup van een echte spits die al iets heeft gepresteerd op hoger niveau. Dit zou echt weer een aankoop zijn van we doen maar een gok en misschien pakt het goed uit. Ik zeg niet dat ik het een slechte speler vind maar de nummer 1 spits voor Den Haag? nee dat zeker niet.
Volgens mij hebben ze ook nog geen idee hoe ze volgend jaar willen spelen. Toch niet weer 4-3-3 terwijl je daar de buitenspelers niet voor hebt? 4-3-3 is alleen maar leuk als je zelf een groot gedeelte vd wedstrijd de bal hebt en zo het veld breedt kan houden. Laten we gemiddeld nou net 35% balbezit hebben per wedstrijd.
0
Dinsdag 20 maart 2012 om 17:01 uur

pmc

Kees schreef:

Bokila kwam toch al ter sprake in het Van der Brom tijdperk?


Overigens hadden we in het begin van het seizoen ook een dramaspits op proef. Weet niet meer hoe ie heet maar dat was echt verschrikkelijk. is ook nog mee op traingskamp geweest.
Kees ik weet alleen dat er nu nog een DRAMA spits rondloopt, hij heeft gisteren in het 2de mee gegaan en rood gekregen............dus ik denk dat die Bokila nooit minder kan zijn dan wat er nu loopt.
0
Dinsdag 20 maart 2012 om 12:41 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 393 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4