Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

pmc







Zoekend ADO Den Haag klopt in Belgiƫ aan voor trefzekere aanvaller

Dinsdag, 20 maart 2012 om 11:50



ADO Den Haag wil zich komend seizoen versterken met Jeremy Bokila. De spits van Sparta staat onder contract bij Zulte-Waregem en bij die club heeft de Haagse club zich inmiddels gemeld, zo meldt RTV West.

John Verhoek speelt dit lopende seizoen op huurbasis voor ADO Den Haag, maar de spits moet volgend jaar weer terug naar zijn eigenlijke werkgever Stade Rennes. Het ligt niet voor de hand dat de Hagenaar komend seizoen weer in de Hofstad speelt.

Sparta heeft zich intussen al min of meer neergelegd bij een vertrek van de 23-jarige Bokila, daar Sandro Calabro met het oog op het volgend seizoen al werd vastgelegd. Bokila trof al veertien keer doel dit seizoen en scoorde eerder 31 keer in 96 Jupiler League-duels voor AGOVV Apeldoorn.
0
Dinsdag 20 maart 2012 om 12:14 uur

rien1

hjfff schreef:

Was er vorig jaar geen sprake van zijn komst??

Ikzelf zie volgend jaar graag Demouge of Boymans in onze spits.
Ik zou graag die Mads Junker hier in de spits willen zien. Kost eenpaar centjes waarschijnlijk, maar nu lopen ze karrevrachten weg te gooien aan spelers waar je niks aan hebt.
0
Dinsdag 20 maart 2012 om 11:40 uur

hjfff

anoniem070 schreef:

Misschien iets heel raars, maar is misschien Afonso Alves niet haalbaar voor ADO?
Het kost misschien wel wat centen, maar dan heb je wel iemand staan?
Was er vorig jaar geen sprake van zijn komst??

Ikzelf zie volgend jaar graag Demouge of Boymans in onze spits.
0
Dinsdag 20 maart 2012 om 11:34 uur

Yo

Ado had vorig jaar tof 2 jaar geleden toch ook interesse in deze spits?!

`Roda toont interesse voor boomlange spits`
Nicklas Helenius moet mogelijk de nieuwe aanvalsleider van Roda JC Kerkrade worden. De spits van Aalborg BK werd anderhalve week geleden bekeken door technisch directeur Gerard Wielaert.
Helenius (20) is uitgekomen voor diverse Deense jeugdselecties. Tevens is de spits opgevallen door zijn lengte van bijna twee meter. In 53 wedstrijden nam hij dertien treffers voor zijn rekening, weet Voetbal International.

In Kerkrade moet Helenius wellicht de opvolger worden van landgenoot Mads Junker. De aanvoerder twijfelt over zijn toekomst, zeker door het naderende vertrek van Harm van Veldhoven. Eerder gaf hij aan dat het besluit van de coach een rol zal spelen.
0
Dinsdag 20 maart 2012 om 07:29 uur

teeg28

ONGELOFELIJK STEIN STEIN STEIN WANEER LAAT JE ALI LUCSIC EN VISSER ER NOU IS UIT en hoe kan je nou supi er 20 min in laten vallen gooi er dan een spits in of bij of je nou 0-2 verliest of 0-5 wat maak dat nou uit maar je ben bang om op je bek te gaan .en die long lijers die weer gaan gooie ze vergalle het weer gewoon 20 ruggen bekeuring geven en nooit meer het stadion in .volgende week opstelling stein

couthino
ammi omeruo kum supi

chery immers mulders

lalkovic smolarek vicento

en laatste 25 minuten verhoek erin . stein dat je uit zo behoudend speelt snap ik nog maar thuis verwachten we toch wel meer aanvallend voetbal.ps na het seizoen contract lucsic ontbinden ali moet lekker bij hmc gaan voetballen die halve gek
0
Zondag 18 maart 2012 om 21:18 uur

BLEISWIJK-1

fcthehague schreef:

Immers wisselen voor Verhoek.. Die hoort op de bank.
Op de plek die jij Immers geeft zie ik dan liever Mulders.

......Mulders.....Visser......
Ebi.....Chery.....Vicento
..........Immers............

Toch mag het van mij ook wel een keer dat Chery er een wedstrijdje af blijft.

......Mulders.....Visser......
Ebi.....Immers.....Elbers
..........Vicento............
Radosalvjevic heeft het altijd lastig gehad tegen Willem Janssen. Te veel in beweging. Zoek het maar op. Wat dat betreft komt zijn schorsing misschien niet eens zo slecht uit.

En ik denk toch dat ze het meest bang zijn voor de aanvallers van Twente. Met op de vleugels Chadli en John als grootste bedreiging. Daarom wil Steyn volgens mij wel weer met twee verdedigende middenvelder spelen, om op de flanken rugdekking te kunnen geven, en een spits die inzakt en balvast is. Daarom staat Immers volgens mij gewoon in de spits en ik verwacht Chery als aanvallende middenvelder.

Ik denk dat Mulders inderdaad een goede kans maakt om te spelen. Als hij tenminste weer terug is van interlandverplichtingen.

Jou eerste optie vind ik dan ook het meest voor de handliggend!
0
Zondag 18 maart 2012 om 20:27 uur

Advertentie

Een oudere supporter

Ik hoop dat er van die forse prijsverhoging op onder andere de koffie eens een spits gekocht gaat worden.

Verder mogen de Ajaxkids voortaan wegblijven, gek he dat dat vak meteen `uitverkocht` was.
0
Zondag 18 maart 2012 om 19:40 uur

marcellino

BLEISWIJK-1 schreef:

Zoals Bulykin zelf gezegd heeft. Ik weet dat ik mensen bij ADO gekwetst heb bij mijn overstap naar Ajax. Maar zo gaan die dingen in het voetbal!
Zo moet hij ook maar accepteren dat hij geen afscheid krijgt en dat hij misschien door een gedeelte van het publiek uitgefloten wordt.

Bij alle opmerkingen omtrent Bulykin wordt wel 1 ding vergeten. Zijn carriere lag op zijn gat. En bij ons kreeg hij de kans om weer wat te laten zien. Tuurlijk ben ik en vele andere supporters hem dankbaar voor het afgelopen seizoen. Zelfs als hij dan voor Ajax kiest kan ik daar met frisse tegenzin wel begrip voor opbrengen. Maar als je vervolgens het perspectief, bank Ajax of held bij ADO, met elkaar vergelijkt dan verdient hij toch echt geen warmte van de Haagse supporters.

Uitfluiten hoeft niet echt van mij. Maar mensen die hem gaan aanmoedigen snap ik ook niet!

wanneer beseffen supporters van ado dat ajax honderde malen groter is dan ado hoe jammer dat ook is.

wat hebben wij in al de jaren dan gepresteerd in de derde stad van nederland?????

dat ze arogant zijn ja dat vind ik ook en ook ik kan mij daar aan storen.
maar dat hier shouters het bulykin kwalijk nemen dat hij naar ajax is gegaan dan begrijp je het echt niet.

bulykin had zeker een zwak voor ado en ook zeker omdat dankzij ado hij weer kon laten zien wat hij kon.daarom heeft hij lang gewacht om ado de kans te geven om het goede bedrag neer te tellen,
ado wilde dat niet en hoopte dat niemand een spits van zijn leeftijd nog intresant vonden en ook op de vraagprijs afhaakte maar toen kwam de constructie anderlecht-ajax.

ado heeft blufpoker gespeeld en verloren.
of denk je nou echt dat als ado 7 ton loon en 7 ton overname had betaald de rus nu voor ajax had gevoetbald.
en weet je bulykin kon naar nog twee clubs waaronder vitesse maar die heeft hij afgewezen waarom omdat hij dat geen verbetering vond tegenover ado.

tsja ajax je zou toch dom zijn als je champions-leauge kan spelen kampioen van nederland kan worden en daardoor weer een kans voor het russich elftal maakt waar het hem allemaal voor te doen was.
en we weten allemaal dat als je bij een subtopper voetbald je het nederlands elftal uit je hoofd kan zetten en dat zal in rusland niet anders zijn.

ik snap onze emotie maar het is toch normaal dat hij voor een club heeft gekozen die bekend is over de hele wereld,ja dat zijn wij ook maar dan met onze hooligans hoe jammer het ook is
0
Zaterdag 17 maart 2012 om 12:08 uur

Ooievaar

marcellino schreef:

Juist zo is het en niet anders
Hier even spelers die na buly gekomen zijn
En waar toch echt salaris voor betaald moet worden

Verhoek
Nkoto
Lalovisc
Smolarek
Oumouro
Boussaboun
En ik zal er nog wel een paar vergeten

Oumouro topper
Smolarek geef ik nog de voordeel van de twijfel alleen je kan nog zo goed zijn als je geblesseerd bent of andere problemen hebt speel je niet dus geen meer waarde.

Al andere spelers samen had je buly voor gehad
En dan denk ik dat verhoek ook niet weg had gegaan
Had de wereld er heel anders uit gezien en ik denk dat we voor plek 7 t/m 9 hadden gestreden l
Om het maar niet te hebben over alle inkomsten want die hadden er beter uit gezien als dat het nu het geval is
ADO zit in de lift, omlaag wel te verstaan. Die paar B-sponsors zeggen me geen hol.

Onze `redder`heeft het te druk met zijn eigen bv`s dan om zich te bekommeren om van ADO een echt sterk regionaal merk te maken.

Dat bijna hier niemand dat wil snappen is niet interessant, maar het wordt de hoogste tijd dat ze op het Ijspaleis nu eens als grootaandeelhouder het voortouw gaan nemen, op deze manier ga je regelrecht richting juup. Die 4 punten van de afgelopen weken - hoe goed ook - zijn door stom geluk en goed keeperswerk tot stand gekomen.

Die rus uitfluiten getuigt van weinig klasse. Die man heeft het voortreffelijk gedaan voor ons door 21 doelpunten te maken voor een middenmoter. Hulde, en ik zal het noot vergeten.

Door desinteresse - niet in het belang denken van de club - van onze zakenman speelt hij nu voor Ajax, dus kan ik het hem moeilijk kwalijk nemen dat hij nu in dienst van die club zijn werk doet.

Hoop alleen dat hij morgen zijn vizier niet op scherp heeft staan wat het is gewoon een klasse spits. Ik hoop dan ook oprecht dat het hem na morgen goed zal vergaan.

Hij staat met mij op gelijke hoogte met Tony Morley, ook die heeft een onvergetelijke indruk op me gemaakt.
0
Zaterdag 17 maart 2012 om 11:12 uur

Haagse Roel

Slechte ervaringen met je meisjes kneus ???............tsjonge wat ben jij een zielig mannetje zeg. Buly met 1 been had voor DH dit seizoen nog van meerwaarde geweest, en jij ook Kees , zielige reactie zeg.

Van mij mag hij terugkeren.........beste spits sinds jaren en jaren ..........moet terug naar Remco Boere en nog beter Henk van Leeuwen en nog beter Harold Berg.........

pff wat een kansloze reacties zeg....vorig seizoen de held en nu afbranden, net zoals bij Derijck , he Kees .........

Nu moeten we het doen met echte kneuzen als J. Verhoek en Horvath.....
0
Vrijdag 16 maart 2012 om 23:49 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 212 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4