Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

TVT

johnnyroma schreef:

als Steijn Immers weer in de spits zet met o.a. kritiek van dragende spelers is ie al meteen ongeloofwaardig geworden ik heb sowieso het idee dat sommige nog met Judas in het hoofd lopen en Judas als trainer hoger hebben zitten dan Steijn het is aan Steijn nu te BEWIJZEN dat ie het kan succes Maurice al mag ik je niet hoop ik dat je er wat van maakt

Steijn kan er niet zo veel aan doen dat we geen goede spitsen hebben in de selectie. Wat ik alleen niet snap is dat hij niet brouwer er een keer inzet. Vorig jaar ook niet gebeurd en ik wil hem toch wel eens zien. Met Immers werkt het niet, dat is nu wel duidelijk, dan maar Brouwer proberen.

0
Zaterdag 30 juli 2011 om 13:08 uur

Bubbles

ADODENHAAG schreef:

Wat ik me afvraag is, als we donderdag thuis 3-0 winnen en na verlenging doorgaan, wat je dan gaat zeggen. Worden we dan weer 5e? Ik denk dat we er helemaal niet zo slecht voorstaan voor aankomend seizoen...

Joh laten we hopen dat het een totale offday was van ze! Maar ik blijf zeggen we missen scorend vermogen! Als ze daar nog iets aan weten te doen en je houdt het meerendeel van de selectie bij elkaar tsja dan kan het weer een leuk seizoen worden.

0
Zaterdag 30 juli 2011 om 12:05 uur

Prutser 070

pmc schreef:

Ik had er gisteren al een heel verhaal over getikt hier, ben het helemaal mat je eens ik had zelfs al geschreven dat, wat ik de laatste 3 wedstrijden heb gezien, nog niet JL waardig is.

Afgelopen wedstrijd was slecht maar tegen Tauras was het niet geweldig maar ook niet slecht. Thuis hebben we veel kansen gehad maar gemist en Tauras is in 90 minuten 1 keer gevaarlijk geworden uit een stil staande situatie namelijk een vrije trap. Tauras hing met 11 man op eigen helft en op sommige momenten met 9 man in hun eigen 16.

De uitwedstrijd had Tauras 2 schoten op ons doel een ontrechte pingel en een wereldschot van 25 meter en toch wisten we met 10 man te winnen.

Echt onzin dat het nog niet JL waardig is, we hebben nog steeds veel voetballers rondlopen met veel kwaliteit. Derijck, Immers, Toornstra, Verhoek, Ammi, Leeuwin en Rado zijn goede spelers voor de eredivisie. Cherry, Hocher, Visser en Vicento zijn talenten. We hebben ook zonder Bulykin een prima team, ik vind alleen dat de selectie te smal is. Als van het eerste rijtje 2 spelers langdurig geblesseerd zijn hebben we een probleem.

 

0
Zaterdag 30 juli 2011 om 12:04 uur

Bubbles

pmc schreef:

Ja weet wat je bedoeld even er vaan uitgaande dat ze weer net zo als vorig jaar gaan spelen, dan zou het toch niet ondenkbaar zijn dat is wat ik eigenlijk bedoel.

Kerel na afgelopen donderdagavond ben ik me de pleuris geschrokken.... ik hoop dat het een totale offday was van de selectie...en het is te hopen dat we voorin nog een scorende diepe spits erbij krijgen. Dus ik zeg ik het het je hopen kerel dat ze het niveau van vorig seizoen kunnen evenaren!smoke

0
Zaterdag 30 juli 2011 om 11:51 uur

Prutser 070

Kees schreef:

Ik geloof er ook niet veel van maar ik beredeneer het vanuit Immers zijn standpunt.

 

Het is toch niet vreemd als die jongen voor Feyenoord en meer salaris kiest. Bijna iedereen kiest toch voor het geld en zeker als je het in een relatief korte periode moet verdienen.

Tuurlijk maar die keuze krijgt hij niet.

Van alle geruchten die we hebben gehad is dit er toch wel weer 1 die in de top 3 meest ongeloofwaardige komt. Feyenoord moet voor elke uitgave toestemming vragen aan de KNVB zelfs voor spelers die ze transfervrij binnen halen moet toestemming komen om het loon te kunnen betalen. Aangezien Lex het langste contract heeft binnen onze selectie is het onmogelijk dat Feyenoord hem kan betalen.

0
Zaterdag 30 juli 2011 om 11:39 uur

Advertentie

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Derijck: Immers is geen diepe spits
Timothy Derijck vindt dat de selectie van ADO Den Haag niet de kwaliteit van vorig seizoen heeft. De aanvoerder vindt vooral het vertrek van Bulykin een gemis.
Lees het nieuwsbericht
0
Vrijdag 29 juli 2011 om 15:30 uur

Karel KLaver

Tommy schreef:

joh we roepen hier al vanaf de zomerstop dat er een spits een verdediger en een 1e keeper bij moeten.

en gister lees ik een intervieuw met pellatz dat steyn zo tevreden is met coutinho en dat ie sowieso 1e keeper zou worden komend seizoen.

 

verder las ik in de papieren vi dat ze snel met kum om de tafel willen om zijn contract te verlengen en staat al een tijdje vast dat lex immers de nieuwe spits van den haag moet worden.

 

verder zie je het ook aan de 'aankopen' die zijn gedaan op die posities.

de zwart als 3e keeper en puncec is afgetest.

verder als lex uitvalt heb je alleen nog jordy brouwer (die waarschijnlijk helemaal niet in beeld is want lex had gister na 45 minuten al uit de spits gemoeten)

 

Ik ben ZWAAR telleurgestelt in de keuzes die steyn maakt al wist ik van tevore al dat ik liever een ervaren trainer voor de groep had gezien.

Den haag had de kans om zich voor het eerst in 20 jaar door te ontwikkelen.

Ze zouden om tafel gaan met jens /wesley en timmy.

We horen nog steeds niks en zijn al een maand verder.

Ik hou serieus rekening met een leegloop als we er volgende week uitgaan en die kans hou ik op minimaal 90%.

 

Al huur je die jonge spits van ajax er loopt dan i.i.g. een spits in de spits.

Dat is toch het minste wat je mag verwachten van onze club.

 

KUM HEB NOU 4 OF 5 GROTE FOUTEN GEMAAKT IN 3 officiele wedstrijden en ze laten hem lekker staan want ja deze groep heb europees voetbal gehaald.

Dat Chery thuis tegen tauras de beste speler was werd maar ff vergeten.

Leeuwin heeft vorig seizoen het hele seizoen verdedigt en heb nu ook al laten zien dat ie beter daar kan spelen en steyn zet hem gewoon lekker op het middeveld neer.

 

we gaan gewoon een seizoen tegemoet met een trainer die alle beginnersfouten gaat maken en na een super seizoen zou dit eigenlijk niet mogen.

Dat er weinig geld is daar heb ik alle begrip voor, maar zoals het nu gaat zijn we een lachertje en dat doet pijn

Er zijn heel wat mensen (en als ik me niet vergis was Ooievaar er daar een van) die vorig jaar al heel duidelijk hebben geconstateerd dat het succes te vroeg kwam voor de club als geheel. We zijn vorig jaar met wat geluk hoger geëindigd dan waar we met deze selectie thuishoren, en het is zaak dat we dit jaar simpelweg daar eindigen waar we op dit momenet staan in de ontwikkeling: plek 9-12. Als je naar het lijstje met clubs kijkt die daar het afgelopen seizoen zijn geëindigd, zijn dat stuk voor stuk clubs die een steviger organisatie hebben (Utrecht en Feijenoord als twijfelgevallen), en het duurt nog wel een paar jaar voordat wij dat ook met zekerheid en zelfvertrouwen kunnen zeggen.

 

Europa is een extraatje en zo moet het ook worden ervaren. De competitie is veel, veel, en veel belangrijker.

 

Trouwens: ik vraag me af welke uitdaging Verhoek ziet in Rangers. Die gaan in hun eerste voorronde CL wedstrijd gewoon thuis al onder uit tegen Malmö, en spelen de rest van het seizoen de h elft van hun wedstrijden in halflege (of erger) stadions. Da's inderdaad een hele verbetering ten opzichte van ADO.

0
Vrijdag 29 juli 2011 om 12:55 uur

Tommy

pmc schreef:

 De voorbereiding van ons team voor de wedstrijd van morgen tegen Den Haag. De missie bestaat uit:

Georgallides-Fraskareli

Vinci-Spoungkin-Karipidis-Alampi-Booth-Ch. Charalambous

Salatits-Kaseke-Da-Silva Leandro-Agkouiar

-Abraham-Ephraim Christofi

Tadic-Renchifo

 

die spits staat nu bij tranfervrij vertrekkers op deze site

 

http://www.transfermarkt.co.uk/en/division-a/transferuebersicht/wettbewerb_ZYP1.html

 

hij zit ook niet bij de wedstrijd selectie die pmc neer zet.

bozon hun duurste verdediger staat er ook niet bij.

makrides is geblesseerd (goede middevelder)

efrem ook niet

spurngin ook niet

alexandre (braziliaan)

het zegt ons weinig maar het zijn hun duurste spelers

 

0
Donderdag 28 juli 2011 om 10:34 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Woord kanker taboe voor ADO-spelers
Trainer Maurice Steijn heeft de regels voor de selectie van ADO Den Haag aangescherpt. Zo accepteert hij het gebruik van het woord ‘kanker’ niet.
Lees het nieuwsbericht
0
Woensdag 27 juli 2011 om 16:36 uur

<FCDH>

ADO Den Haag gearriveerd in Cyprus
De selectie, technische staf en een groep meegereisde sponsors zijn dinsdagavond veilig gearriveerd in Larnaca, op het International Airport van Cyprus.


Wederom vertrok ADO Den Haag vroeg vanaf Rotterdam The Hague Airport, net als naar Litouwen. Na aankomst in Larnaca had het gezelschap nog een busrit van ongeveer 70 kilometer voor de boeg naar Nicosia. Omstreeks 16.20 uur lokale tijd kon er ingecheckt worden in het hotel, alwaar de selectie van de residentieclub tot en met vrijdag 29 juli aanstaande verblijft.

Nadat de spelers en staf hadden ingecheckt was er eerst een broodmaaltijd. Na de broodmaaltijd stond er een fitness training op het programma. Omstreeks 20.30 uur wordt er gedineerd, waarna de spelers de kamers op gaan zoeken voor een goede nachtrust. Voor woensdag staat er in de ochtend weer een fitness training in het zwembad gepland, gevolgd door een veldtraining die in de avond af gewerkt gaat worden in het stadion waar ook de wedstrijd gespeeld wordt.

Er moesten al meteen handtekeningen uitgedeeld worden. De voorbereiding in Cyprus op Omonia Nicosia is nu echt begonnen. Omonia stond ooit onder leiding van oud-ADOspeler Henk Houwaart, en oud-speler Stijn Vreven hield het als speler enkele maanden vol bij Omonia om vervolgens terug te keren naar Nederland om bij ADO Den Haag een contract te tekenen.


 

0
Dinsdag 26 juli 2011 om 19:55 uur

Nu online

Vak_W, Nees, rijswijk hoekpolder, StefanNL, Aad en 221 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4