Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

<FCDH>

´Swansea City stalt spelers bij ADO volgend seizoen´
A
DEN HAAG - Als het aan John van Zweden ligt, gaan ADO Den Haag en Swansea City komend seizoen samenwerken en zal een aantal spelers van Swansea komend seizoen bij ADO spelen . ‘Nu technische manager Rob Meppelink bij ADO zit, wel ja’, zegt de mede-eigenaar van de club uit Wales.
‘Meppelink is al een aantal keer in Swansea geweest, tijdens het herstel van Ferrie Bodde destijds. Hij heeft een goede band met de voorzitter, en ik ook, dus we kunnen nu eindelijk het een en ander gaan kortsluiten.’

Rob Meppelink was eerder in dienst bij Swansea City en heeft in de functie van personal trainer een belangrijke rol gespeeld bij de comeback van Ferrie Bodde. Meppelink is nu technisch manager bij ADO Den Haag.

Rijpen

Van Zweden ziet in ADO Den Haag een club waar spelers van Swansea City kunnen rijpen. ‘Het is zeker realistisch dat er volgend jaar één of twee spelers van Swansea naar ADO gaan’, vervolgt hij. ‘Ik heb straks een gesprek met Meppelink. Dan gaan we het er zeker over hebben.‘

In de uitzending van TV West Sport overhandigde van Zweden een reischeque aan Tom Beugelsdijk. Hij kwam zijn belofte inlossen. Eerder dit seizoen zei van Zweden dat hij als ADO in het linker rijtje zou eindigen, de hele ADO-selectie op bezoek mag bij Swansea City.

Wedstrijd Swansea - ADO

De kans is groot dat ADO in Wales tegen Swansea gaat spelen. Volgens de Haagse Behangkoning is dit lucratief voor ADO omdat de opbrengst van de kaartverkoop wordt gedeeld met de Haagse club.
0
Maandag 5 mei 2014 om 18:15 uur

haagse-Dick

Kees schreef:

John van Zweden is goed bezig. Mooi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hoezo heeft hij steijn als trainer binnen gehaald?
0
Maandag 5 mei 2014 om 18:10 uur

Waht

<FCDH> schreef:

Volgens fraser heeft ADO ondanks een zwaar seizoen dit jaar toch stappen gemaakt
zomaar een aantal spelers die beter zijn geworden.
Tommie is gegroeid naar een boegbeeld en durft gewoon in te spelen naar middenvelders en kan nog beter worden onder deze trainer.
Meyers is uitgegroeid tot een goede linksback met aanvallende kwaliteiten.
Malone ontwikkeld zich ook tot een prima speler en heeft veel assists gemaakt en maakt onder Fraser stappen in verdedigend opzicht. Kan ook voetballen en op het middenveld uit de voeten.
Bakker is een groeibriljant en moet een goed contract krijgen waardoor hij transferinkomsten genereert.
Alberg en Gerth zijn nieuw bij de club en hebben onder Fraser in de gaten dat er meer verlangt wordt dan een balletje breed en makkelijk balverlies lijden.
Alberg heeft zijn kans gepakt maar kan en moet nog sterker worden in balbezit. Gerth is in potentie de beste speler die je hebt.
Duinen staat stil en voetballend is het gewoon te zwak door zijn zeer gebrekkige technische vaardigheden. Schet heeft die vaardigheden wel maar is te weinig beslissend in mijn ogen. Weet niet of er in deze twee aanvallers nog rek zit maar betwijfel het, wel konden zij het opbrengen zichzelf weg te cijferen en veel verdedigende arbeid te verrichten.
Kramer is een goede spits, kan meevoetballen, kan koppen, is balvast en een goede afmaker en is bereid keihard te knokken. Kan ook nog groeien.
Zuiverloon heeft ook zijn waarde bewezen en een zekerheid voor de basis.

Tegenvallers: Wormgoor, over de grond en door de lucht heel kwetsbaar, geen voetballende kwaliteiten.
Holla heeft weinig goede wedstrijden gespeeld en zelfde geld voor Coutinho die niet veel punten voor ons heeft gepakt.
miskopen; Haaren, Esajas, Wildschut en Cabral, geen toegevoegde waarde gehad in heel het seizoen.
0
Maandag 5 mei 2014 om 16:24 uur

Strijder

ADODENHAAG schreef:

Watthefuck heeft een professionele organisatie aan een beetje advies.. alsof Adriaanse of Advocaat een soort God zijn. In de technische staff prima, maar anders niks. Koffie drinken doen ze thuis maar.
Ben ik met je eens. Echter, als je een toezegging doet om een club A te gaan influisteren en je gaat mogelijkin een daadwerkelijke functie bij club B heb je toch een belangenconflict man.... Laat die Adriaanse... Die komt echt niet naar ADO. Altijd dat gezeik over Jol dit, Advocaat dat, Adriaanse zo. Doodziek wordt ik er van. Dat kaliber mensen gaat alleen aan de slag bij een club waar al jaren een hoogstaande organisatie staat en waar geld uit te geven is. Fräser is de komende jaren de trainer en feitelijk technische man en heeft mijn vertrouwen. En op de achtergrond heb je dan Lex en Aad als adviseurs die af en toe even wat influisteren/evalueren als Henk met vragen speelt.
0
Zondag 4 mei 2014 om 23:43 uur

<FCDH>

Co Adriaanse heeft Utrecht mede gedeeld af en toe wat advies te geven hij wil geen betaalde functie geen td en ook geen trainer worden van hun


Na van Basten dus de tweede die afzegt
0
Zondag 4 mei 2014 om 23:02 uur

haagse-Dick

Moi schreef:

in vergelijkking met Murhen is hij een top spits net als onze Van Duinen.
Het gaat niet om een spits. Het probleem van ADO is de aachterhoed. Daar moet wat aangedaan worden. U kunnt alle spitsen van de wereld gaan halen, maar zonder goed functionele verdedigers kunnen we het schudden.
Voor meer info verwijs ik u naar de stand van de ED.en kijk goed naar onze doelsaldo (voor en tegen.)
Als je het zo bedoeld dan wel, Muhren is van juup niveau. Hebben wij ff geluk dat we een trainer hebben die vanuit achter wil opbouwen, eerst de problemen achterin oplossen. Kijk maar hoe Fraser dit heeft opgelost, hoe langer Fraser aan het roer was hoe beter wij gingen spelen. Over de verdediging hoef je denk niet wakker van te liggen. Ik vertrouw Fraser voor 100%....
0
Zondag 4 mei 2014 om 21:21 uur

Moi

LeB schreef:

Grotendeels eens.

Ik denk gewoon dat het onterecht is dat een trainer (Fraser in dit geval), die over het algemeen een passant is, tot verlosser wordt gebombardeerd, en de beleidsbepalers en geldschieters alles wat kut en slecht is in de schoenen geschoven krijgen.
Voetbal is zeer betrekkelijk. Feit is dat een passante trainer heeft ADO van degradatie gered. Trouwens, Alleen met geld en goed beleid kunt u niet binnen 3 maanden niet van 18e naar de 9e plaats stijgen. Voor deze prestatie hadden ze in Afrika al een geit geofferd.
0
Zondag 4 mei 2014 om 18:05 uur

LeB

janjazz37 schreef:

Positie Steijn was onhoudbaar geworden, en Directie moest ingrijpen.
Keuze voor Fraser lag voor de hand; er was immers geen enkele betaalbare en capabele trainer beschikbaar.
Dat de trainerswissel zo geweldig zou uitpakken, heeft niemand kunnen bevroeden. Directie moet er nu wel voor waken dat Fraser niet verzuipt zoals bij Steijn wel gebeurde. Te veel verantwoordelijkheden en taken op 1 schouder houdt geen mens vol. So wie so moet er een TD komen.
Voorts zet ik mijn vraagtekens bij alweer een dubbelfunctie; v.d. Zwan als keeperstrainer en ook assistent Fraser. Dubbelfunctie; Meppeling TD en tevens Hoofd jeugdopleiding lijkt te zijn afgeblazen.
Laat Fraser maar doen waar die heel goed in is. 1e XI-tal !!
Grotendeels eens.

Ik denk gewoon dat het onterecht is dat een trainer (Fraser in dit geval), die over het algemeen een passant is, tot verlosser wordt gebombardeerd, en de beleidsbepalers en geldschieters alles wat kut en slecht is in de schoenen geschoven krijgen.
0
Zondag 4 mei 2014 om 17:49 uur

Advertentie

Haagse Kelt

Bert schreef:

Laten we nou niet net gaan doen alsof we zo`n uitgebalanceerde selectie hebben of dat er zo`n goed beleid wordt gevoerd op technisch gebied.

Fraser heeft het overgenomen en ons gered niks meer niks minder.

Als Steijn door was gegaan hadden wij gisteren met onze koppies tussen de knieën gezeten of misschien al een paar speelronden eerder.

Er moeten behoorlijk wat spelers vervangen worden. Zou beter zijn als er eens een goede T.D. aangetrokken zou worden.
Als telt niet en achteraf mogen we allemaal blij zijn dat Steijn zo laat is vervangen, want als dat al eerder was gebeurd had t bestuur ongetwijfeld voor een nieuwe trainer a la Brood gekozen.
Ben het met je eens dat er op technisch gebied meer knowhow mag komen. Ik zie Meppelink als een uitstekend hoofd opleidingen met daarnaast een goede kennis van het Haaglandse amateurvoetbal, maar daarnaast ook een TD functie is te veel hooi op zijn vork. Hoop toch nog op een rol voor Dick Advocaat. Denk ook nog steeds dat een technisch platform ipv een TD goed kan werken mits dat technisch platform echt wat voorstelt en niet lamgeslagen wordt door tig meningen en weinig daadkracht en dat is een groot gevaar, zeker met een vd Kallen die uiteindelijk almachtig is en toch een verdeel en heersspel speelt...
0
Zondag 4 mei 2014 om 17:07 uur

janjazz37

LeB schreef:

Daar ben ik het ook zeker mee eens, en ook dat er een TD moet komen.

Ik probeer alleen aan te geven dat de realiteit niet zo zwart-wit is en dat met moet oppassen om niet alles wat kut is of slecht gaat neer te leggen bij het bestuur en alles wat goet gaat op te dragen aan Fraser, waarbij ik nogmaals aangeef dat ik niet denk dat iemand anders het beter had kunnen doen dan Fraser. Dergelijk siplisme vertroebelt het beeld, waardoor je op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer kunt zien.

Fraser was er toch ook niet ingestapt als hij geen fiducie had in het bestuur?
Het bestuur was er toch ook snel bij om Fraser een contract te geven, terwijl mensen hier en andere sites nog speculeerden over het aanstellen van Pep, Mourinho of Van Gaal...
Positie Steijn was onhoudbaar geworden, en Directie moest ingrijpen.
Keuze voor Fraser lag voor de hand; er was immers geen enkele betaalbare en capabele trainer beschikbaar.
Dat de trainerswissel zo geweldig zou uitpakken, heeft niemand kunnen bevroeden. Directie moet er nu wel voor waken dat Fraser niet verzuipt zoals bij Steijn wel gebeurde. Te veel verantwoordelijkheden en taken op 1 schouder houdt geen mens vol. So wie so moet er een TD komen.
Voorts zet ik mijn vraagtekens bij alweer een dubbelfunctie; v.d. Zwan als keeperstrainer en ook assistent Fraser. Dubbelfunctie; Meppeling TD en tevens Hoofd jeugdopleiding lijkt te zijn afgeblazen.
Laat Fraser maar doen waar die heel goed in is. 1e XI-tal !!
0
Zondag 4 mei 2014 om 16:41 uur

Nu online

opper, TheMariner, morley, guru en 429 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Daryl van Mieghem Jari Vlak Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
1-1
27 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
4 oktober 2024 om 20:00 uur
Frans Heesen Stadion, Oss

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Excelsior 8 - 17
2 FC Den Bosch 7 - 16
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 FC Eindhoven 8 - 12
5 Jong PSV 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 8 - 11
9 FC Volendam 8 - 10
10 Roda JC 8 - 10
11 Jong Ajax 7 - 9
12 FC Dordrecht 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 ADO Den Haag 8 - 8
15 VVV-Venlo 8 - 8
16 TOP Oss 8 - 8
17 SC Cambuur 7 - 7
18 MVV Maastr. 8 - 7
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 8 - 3