Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

BLEISWIJK-1

ronnieg schreef:

supporters onder elkaar ja...en dat in een over het algemeen gezellig ADO vak vol met supporters. Jammer dat er dan toch een matpartij moet zijn....

 

Verder een geweldige wedstrijd en een geweldig publiek vandaag!!!!

 

Verder ook veel respect voor de makers van het spandoek... Mooi gemaakt en bedacht... Top mannen...

 

Nu maar op naar Zondag...lijkt me een formaliteit maar denk dat we wel scherp moeten zijn....Daarna een heerlijk feestje vieren op het heldenplein

 

Nog even over die matpartij. Ik stond er ook vlak bij. Toch wel jammer dat die gasten zich begeven tussen gezinnen en voornamelijk kinderen. Ik hoop daarom dat ze zondag op het heldenplein geen alcohol schenken. Als die gasten vanaf 12.00 uur aan het bier gaan, zijn ze om 18.00 uur natuurlijk helemaal lam.

 

Voor de rest was het elftal top. Eigenlijk kan je maar 1 conclusie trekken. 5-1 was veel te weinig. Het had zo dubbele cijfers kunnen worden.

 

Volgens nos.nl zaten er veel Duitse en Engelse scouts op de tribune. Van de Brom zij, voor wie ze ook gekomen zijn, ze hebben waarschijnlijk allemaal een goede beoordeling gekregen. Persoonlijk denk ik dat Toornstra wel eens een transfer verdiend kan hebben!  

  

0
Vrijdag 27 mei 2011 om 00:56 uur

Kees

Dat is zwaar k. Ik behoef sowieso mijn geld niet terug.

 

Mogelijk tijdens de eerste oefenwedstrijd van het komende seizoen op zaterdag 2 juli a.s. tegen Graaf Willem Vac. Waarschijnlijk. nog weinig mensen met vakantie.

 

Of.......... resultaat van dit weekend afwachten en dan net voor de eerste ronde van onze wedstrijd voor de europa cup.

0
Donderdag 26 mei 2011 om 16:44 uur

Jensen

Geweldige aktie die Jumbo's met wimpels en teksten aan de staart.

 

Alleen jammer dat heel weinig mensen, inclusief spelers, het niet zullen zien.

Die gasten zijn toch veel te vroeg boven het stadion?

0
Donderdag 26 mei 2011 om 09:54 uur

ADODENHAAG

7 ton voor shirtsponsoring is wat weinig, maar ik had eigenlijk minder van Fit for Free verwacht. Ik had niet verwacht dat die meer dan een 3 of 4 ton zal geven. Daar mogen we zeker dankbaar voor zijn. Al hoop ik natuurlijk dat er volgend jaar wel een shirtsponsor kan komen die minimaal een miljoen gaat betalen..

0
Maandag 23 mei 2011 om 23:44 uur

Aad

Eindelijk terug uit het verre Limburg. Helaas niet Kerkrade maar Venlo. Wel daar op EL gekeken. Geweldig !!!

 

Nu even een vraag mijnerzijds. Ik heb morgen erg weinig tijd om brij een Primera-ticketbox langs te gaan. Mag mijn vrouw op vertoon van mijn SCC nu een kaartje kopen ????

0
Zondag 22 mei 2011 om 22:05 uur

Ooievaar

Danny Buijs die hoort hier niet meer thuis. Grootverdiener, onruststoker, en heeft gewoon veel te weinig gebracht. We zijn geen speeltuinvereniging.

 

Was vorig jaar zeer negatief aanwezig, heeft daar blijkbaar niet van geleerd. Voor dat salaris van hem wat je dus uitspaart kan je leuke dingen doen. Probeer het maar nog eens bij de nummer tien, schijnen wél een geweldige trainer te hebben.

 

Toch knap, 4e begroting en dan enthousiast tiende worden(...)

0
Zaterdag 21 mei 2011 om 20:12 uur

BLEISWIJK-1

Kees schreef:

De meesten vinden Leeuwin zo sterk spelen. Inderdaad vaak de winnaar in een duel maar hoe vaak die jongen dit seizoen zijn man heeft laten lopen als ie in de verdediging stond is echt absurd veel. Gister ook weer bij een een groot aantal hoge ballen stond ie op veels te grote afstand.

 

Nee, als mandekker zie ik het niet in hem. Wel als breker.

Ik ben het niet met je eens. Die tweede goal. Daar had hij bij moeten zitten. Bij die eerste moet gewoon de voorzet eruit gehaald worden.

Dat was ook de rede dat Roda JC de tweede helft niet echt gevaarlijk werd. De buitenspelers van Roda werden telkens onder druk gezet als ze aan de bal kwamen. Hierdoor kwamen er voor Roda maar heel weinig bruikbare voorzetten door.

 

Ik vond Leeuwin gisteren niet zijn beste wedstrijd spelen, maar ben wel een grote fan van hem. Hij staat nooit langer dan drie weken op dezelfde plek maar haalt elke week toch weer een voldoende. En dat voor een speler waar ik vorig jaar nog nooit van gehoord had. Ik hoop dan ook dat zijn contract open gebroken wordt!  

0
Vrijdag 20 mei 2011 om 16:08 uur

jamesjones

Ricky schreef:

Ik zeg BEROEP AANTEKENEN!!!

(als dat beroep pas na zondag behandelt wordt!!)

 

We kunnen hem beter uit bij Roda gebruiken en door de eerste ronde heen komen!!!

 

Het hele elftal laten staan met Ammi en Leeuwin, als ze de schorsing accepteren dan met Vicento in de spits, GAAT HELEMAAL GOED KOMEN, WIJ GAAN EUROPA IN............JAJAJAJAJAJA

Het beroep dient dan gelijk vanavond begreep ik, dus dat heeft voor die optie weinig zin.

0
Vrijdag 20 mei 2011 om 13:50 uur

Advertentie

JoostJ

Mensen wat heb ik genoten vanavond! 4000 supporters(wat natuurlijk veel te weinig is voor een wedstrijd om Europees voetbal) die er vanaf het eerste moment achter zijn gaan staan! We zijn met onze Haagse trots wederom een stapje dichterbij gekomen bij de Europa League! Wie had dit ooit kunnen bedenken aan het begin van het seizoen....

 

Binnen 15 minuten 2-0 voor en een elftal dat werkelijk vecht voor elke meter op het veld! Hier kunnen we alleen maar trots over zijn, de actie van Bulykin was dom maar geen rode kaart! Wat iemand hier eerder zei, 'als Toornsta het zelfde had gedaan, had hij er van afgekomen met geel. In de tweede helft wederom goed stand gehouden tegen de 11 van Roda..... Met zelfs de grootste kansen voor ons, die 2 opgelegde kansen van Vicento moeten er echt in!!!

 

Maar goed, 1.57 morgen weer aan het werk!

 

ADO IS DE NAAM, GROEN EN GEEL DAT KOMT ERAAN! flag

0
Vrijdag 20 mei 2011 om 02:00 uur

BZHT

olaf1982 schreef:

Lekker zeg 5000 man. Haakt iedereen af als we een paar keer verliezen...We hebben gdvd een geweldig seizoen en dan zou iedereen het af laten weten nu..

Ik begrijp er ook geen reet van. Dit zijn toch juist de wedstrijden waar er iets op het spel staat lijkt mij. Dat aantal van 5000 wordt door Fanclub Dennis genoemd. Ik hoop nog een beetje dat hij het mis heeft, maar ben bang van niet.

 

Mochten we deze playoffs niet doorkomen moeten we ook niet gaan lopen mauwen als supporters. Als we er zelf zo weinig zin en vertrouwen in hebben kunnen we de spelers niks gaan verwijten!

0
Donderdag 19 mei 2011 om 10:40 uur

Nu online

Ronaldo, BLEISWIJK-1, Nees, Franky, buurmanBrutus, Lellow, yesyes en 426 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4