Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Kees

ADO Den Haag is op zoek naar vrijwilligers


Bij ADO Den Haag zijn op dit moment bijna 200 vrijwilligers actief op allerlei gebieden. Eigenlijk veel te weinig om bij zo’n club in opmars alle werkzaamheden te kunnen verrichten. Daarom zijn wij per direct op zoek naar meer vrijwilligers, in het bijzonder voor:
- Gastheer/gastvrouw op wedstrijddagen

- Verkoop van onze merchandise-artikelen vóór en tijdens wedstrijden  in onze Businessunits

- Vervullen van administratieve werkzaamheden

Als vrijwilliger wordt u opgenomen in ons korps van vrijwilligers en vormt u een belangrijke schakel in het succesverhaal van de club!

Mocht u interesse hebben in één of meerdere functies, dan kunt u contact opnemen met onze vrijwilligerscoördinator Frans Jehee,   f.jehee@adodenhaag.nl

0
Woensdag 18 mei 2011 om 15:00 uur

BLEISWIJK-1

marcellino schreef:

binnen twee weken is duidelijk of bulykin blijft!!!!

 

misschien begrijp ik het niet maar iedere club is nu bezig om spelers vast te leggen.

 

twee weken wachten betekend dat je bepaalde spelers kan afschrijven waaronder ook boymans.

 

bulykin duurt gewoon te lang,er is totaal niets bekend of een opening

ja ze hgaan praten maaar dat zou ook drie maanden geleden gebeuren.

 

iets positiefs halen uit wat bulykin zegt je kan het ook omdraaien,eergisteren bij eredivisie live zij hij zelf dat hij wacht tot na de play offs eerst den haag lotsen europa in

Misschien heeft hij hier al in gezegd dat zijn vertrek vast staat.

 

veel spelers laten hun vertrek afhangen aan het verblijf van bulykin

hij is op dit moment gewoon de schakel die we dertig jaar hebben gemist.

 

ik wil atteveld niet gelijk geven maar hij heeft een punt als hij zegt dat verhoek de jaren daarvoor ook de voorzetten gaf alleen toen stond bulykin er niet

 

ik heb het gevoel dat ze het over het seizoen willen tillen zodat de supporters en ja ook de spelers de kans niet meer hebben om hier tegen in te gaan.

 

boymans zou een goede vervanger zijn maar die komt niet.

Ik zeg niet dat ADO twee weken gaat wachten. Ik zeg binnen twee weken is er meer duidelijk. Dimitry heeft na de wedstrijd van zondag aangegeven dat er deze week een gesprek komt tussen ADO bestuur, V.d.Brom, zijn zaakwaarnemer en hij zelf. Als dit positief is gaan ze onderhandelen met Anderlecht.

 

Laat één ding duidelijk zijn. Dit gesprek komt er o.a. omdat Dimitry in de pers liet doorschemeren dat hij vind dat het ADO bestuur te weinig onderneemt om hem te behouden. Of te wel Dimitry wil weten wat ADO te bieden heeft. Als ADO komt met een voorstel dat totaal uit verhouding is dan vernemen we dat vrij snel uit de pers.

 

Misschien weet Frans waarneer dit overleg plaats vind ?

 

Ik ben het wel met je eens dat Boymans waarschijnlijk een onhaalbare kaart is. Vooral omdat AZ zich er ook mee gaat bemoeien. Maar als je Bulykin kan behouden is er nog wel een kans dat Derijck overweegt te blijven. 

 

0
Dinsdag 17 mei 2011 om 11:29 uur

Bert

rien1 schreef:

Ik hoop van harte dat je gelijk hebt, maar ik ben bang van niet.

Als we zondag thuis hadden gespeeld had ik wel een hoop mensen met kinderen meegekregen. Maar ja donderdagavond 20.45 uur. Kijk ik heb toevallig vrijdag vrij dus komt mooi uit. Ik ga wel mijn zoontje ook.

 

Ik had gehoopt dat Ado gisteren nog even vol gas zou geven zodat we zondag thuis zouden spelen maar goed dat zal wel te weinig motivatie geweest zijn.

 

Het ligt missschien aan mij maar ik vind Vincento nog lang niet zo ver als Kubik. 

0
Maandag 16 mei 2011 om 22:32 uur

JB

Ooievaar schreef:

Jammer maar helaas, de pijp is gewoon leeg. Hoe dan ook een prima seizoen gedraaid. Doelstelling was niet degraderen, als je dan maar liefst vierenvijtig punten haalt 54!! dan heb je het gewoon uitstekend gedaan.

 

Laat de beste ploeg die play-offs maar winen FC Groningen, dan kunnen we rustig toewerken naar het nieuwe seizoen. Europees voetbal zij we nog niet rijp voor. Komt later wel.

 

Linkerrijtje geïndigd dat is een hardstikke goede prestatie. Zeker als je kijkt naar de begrotingen. Feyenoord en Utrecht op een vette achterstand gezet.  

Bijna helemaal eens.

 

Zoals ik in een andere shout ook als had een 4e plaats alleen maar voor een onmogelijk verwachtingspatroon voor volgend seizoen gezorgd.

En gloryhunters lijken we hier ook al genoeg te hebben gezien alle egzeur over de laatste 4 wedstrijden.

 

De laatste 4 wedstrijden verloren.

Ja, en?

 

AZ uit, met als directe inzet de 4e plaats.

Kan je elk jaar verliezen, sterker nog, die zal je bijna elk jaar verliezen.

 

Twente thuis. TWENTE! thuis.

Onterecht verloren, mede vanwege slechte arbitrage.

Net als de uitwedstrijd trouwens.

 

Groningen thuis.

Wat als net voor rust die bal van Bulykin er in gaat ipv op de paal?

En wat als in de loop van de 2e helft bij 2-2 de zuivere penalty wegens hands (Stekelenburg zie je een bal zelden zo klemvast pakken, laat staan een schaal) wel was gegeven?

 

Heracles uit.

Weinig te winnen, veel te verliezen qua schorsingen en vooral blessures op dat nepgras.

En wat als "vriend" Ed Jansen Armenteros geel had gegeven voor een schwalbe zoals hij in een identieke situatie bij Vicento gedaan zou hebben?

 

Zolang we geen stadion met 50.000 plaatsen hebben en een begroting van 60 miljoen zullen we met enige regelmaat wedstrijden verliezen. Soms zelfs een paar op een rij.

Maar ik deel volledig de visie van Ooievaar:

ADO is de weg naar boven definitief ingeslagen.

 

1 opmerkelijk feitje: in het 3e seizoen nadat Joop Munsterman de failliete Twente boedel had opgeraapt, werd Twente.....

7e

Mark vd Kallen ligt wat dat betreft dus aardig op schema. flag

0
Maandag 16 mei 2011 om 21:47 uur

BLEISWIJK-1

Ik weet niet of ik de enige ben, maar kreeg toch echt het gevoel dat ADO bewust zo zuinig mogelijk speelde. En dan bedoel ik dat ze weinig energie wilde verspelen voor a.s. donderdag. En toen de wat 'makkelijk' gegeven strafschop erin ging was het klaar. Dan maar eerst thuis spelen! 

 

Opvallend was dat Verhoek zoveel moeite met het kunstgras had. Geen voorzet kwam aan. Ook Derijck speelde een matige wedstrijd. Dit zorgde bij Rado ook een keer tot frustratie. Dit vond ik opvallend! Voor de rest moet je aan deze wedstrijd geen conclusies verbinden.

 

Het belangrijkste is dat het stadion donderdag vol zit. Ik heb geen hoge verwachting voor de playoffs, maar wat ik minimaal wil zien is dat de spelers strijdend ten onder gaan!

 

Ondanks dat je de laatste vier wedstrijden verloren heb, kan je beter ADO dan Groningen zijn. Heb je gezien hoe die spelers er bij lagen?

 

 

  

0
Zondag 15 mei 2011 om 17:22 uur

marcellino

JoostJ schreef:

Nog maar eens een bericht van Bulykin!

 


Bulykin: 'Ik ben een keer gezwicht voor grote geld, een foute keuze'

Zaterdag, 14 mei 2011 om 09:05

Dmitry Bulykin weet naar eigen zeggen nog steeds niet of zijn toekomst in Den Haag ligt. "Wat mij bevreemdde is, dat de club mij tot nu toe geen aanbieding heeft gedaan", benadrukt de door ADO van Anderlecht gehuurde aanvaller in De Telegraaf. "ADO heeft mij nu gevraagd om samen met mijn manager, de trainer en het bestuur bij elkaar te komen. Tot nu toe hebben vijf clubs zich gemeld voor mij bij Andrei. Maar als ADO de juiste oplossing vindt, dan houd ik alle opties open."

 

Bulykin heeft het naar zijn zin in Den Haag, maar zijn toekomst lijkt toch in Moskou te liggen. "Twee van mijn vier kinderen gaan in Moskou naar school, de andere twee zijn nog jong en zijn vaak een maand hier. Mijn vrouw Ikaterina heeft er een ontwerpbureau op het gebied van kleren, landschappelijke inrichting en huizen en blijft daar wonen. Dat zal ik ook ooit weer gaan doen. Maar eigenlijk denk ik nooit op de lange termijn. Want je weet toch niet wat er morgen of overmorgen gebeurt."

De 31-jarige Rus liet zich één keer leiden door de financiën. "Ik ben zelf een keer gezwicht voor het grote geld. Ik was rond met Everton, maar bij Dinamo Moskou zeiden ze: ’Dan betalen wij je het dubbele’. Ik deed het, omdat er een trainer kwam die ik goed kende. Maar die werd na drie maanden ontslagen….Dat was dus een foute keuze. Nu heb ik als huurling van Anderlecht veel ingeleverd om naar Den Haag te kunnen. Ik heb mijn les geleerd en dat heeft zich uitbetaald. Hier heb ik alles om gelukkig te zijn: de jongens van ADO, de trainer, de stad. En ik speel

Ik snap dat bulykin wil inleveren.

maar het is niet aan hem.

 

 

al zal hij voor niks willen voetballen in den haag anderlecht beslist.

 

bulykin wil voor minder voetbalen dat toont zijn karakter.

maar er spelen zo veel dingen mee,zijn kinderen

zijn vrouw die hij weinig ziet.

 

gullit heeft interesse,en nog twee russische clubs,dat hij zegt dat hij gaat praten met ado is uit respect en dank voor het mooie seizoen van hem zijn kant,maar uiteindelijk zal ook hij zwichten voor zijn situatie thuis en ook het geld.

 

ik nem hem niets kwalijk maar zal het wel zeer jammer vinden ik hoop dat den haag een goede spits op het oog hebt.

 

 

0
Zaterdag 14 mei 2011 om 10:13 uur

Advertentie

Vlakko

Ferdy schreef:

KPN heeft er wel degelijk last van inzake die aluminium/staal constructie. En dat aftappen, vertel mij wat, alles maar dan ook alles wordt vastgelegd maar (nog) niet gebruikt en door alle providers. Helemaal humor is dat je sms-berichten, de letterlijke tekst, ook vastgelegd en bewaard worden.Sterker nog, als ik je mobiel nr zou hebben (werk niet meer bij de cowboys hoor) maar dan kan ik je hele handel en wandel volgen tot op 250 mtr nauwkeurig.

Ik krijg de indruk dat de mast het niet aankan van T-Mobile in het stadion. Er is namelijk tot een half uur voor de wedstrijd weinig aan de hand kan je gewoon internetten etc.

 

Maar zodra zo een beetje 12.000-15.000 man in het stadion aanwezig is kan je bijna niets meer ontvangen via T-Mobile.

 

Na de wedstrijd als het leeg loopt kan je alles weer gewoon ontvangen.

0
Vrijdag 13 mei 2011 om 09:14 uur

JB

Kees schreef:

Goed te lezen dat het beter gaat. Mooi. Je analyses over Pellatz missen we hier. Vraag me af wat er met hem gaat gebeuren. Of terug naar Duitsland en dan vangen we wat, of Excelsior en dan vangen we ook een beetje minder, of de concurrentie aangaan met Coutinho.

Nou over Pellatz dan:

ik hoop op een keeperskoppel Coutinho/Pellatz volgend seizoen.

 

Al zal Pellatz het denk ik niet gemakkelijk krijgen om (nu al) de eerste plek te veroveren.

Ik heb te weinig van excelsior gezien om te beoordelen hoe zijn "meevoetballende" kwaliteiten zijn.

Van Coutinho staan die wat mij betreft buiten kijf.


Kijk bijv. naar het ADO doelpunt thuis tegen Twente.

Een rare scrimmage in het 5 meter-gebied bij ADO, Coutinho die de bal doodkalm opraapt tussen alle maaiende benen en, waar de meeste keepers naar de 16 meter sprinten om daar dan oneindig lang met de bal in hun handen om zich te gaan staan kijken, DIRECT uitgooit op maat op de wegsprintende Pique, die de bal bij Vicento bezorgt die de voorzet geeft op Bulykin.

Is wat mij betreft toch op zijn minst een halve assist van Coutinho.

En zo heeft hij er wel meer gehad dit seizoen.

 

Ook verdedigend is Coutinho "meevoetballend' van meerwaarde. Vooral Derijck en Kum, maar ook de andere verdedigers hebben een blind vertrouwen in hem en gebruiken hem voortdurend als aanspeelpunt of als "reddingsboei" bij noodsituaties.

Hoeveel "terugkop"-ballen, ballen die met de borst worden teruggespeeld  en "driehoekjes" in het eigen strafschopgebied hebben we dit seizoen gezien en hoeveel in al die jaren met Zwinkels en Ditewig op doel? ;)

0
Donderdag 12 mei 2011 om 13:03 uur

Bert

'Met alle respect, mij zul je niet in het VVCS-team zien spelen'
Dinsdag, 10 mei 2011 om 00:25
Ricky van den Bergh voelt er weinig voor om zich komende zomer te melden bij het VVCS-team, de selectie werkloze voetballers die oefenduels speelt om zich in de kijker van een nieuwe werkgever te spelen. De spits die in het verleden nog eens zeventien en 22 doelpunten maakte in twee opeenvolgende Sparta-jaren, is straks transfervrij. Hij voorziet een overstap naar de Topklasse.

Van den Bergh (30) verkaste na enkele succesvolle jaren in Rotterdam naar RKC Waalwijk. Daarna ging het bergafwaarts bij Heracles Almelo en zelfs bij de club uit zijn geboortestad Den Haag, ADO, wilde het niet vlotten. De laatste maanden speelt Van den Bergh weer op het oude nest in Spangen. Hij zegt in Voetbal International dat hij zich beraadt op zijn toekomst.

“Er is nog geen interesse. Als er niets komt, dan kap ik gewoon met betaald voetbal. Dan ga ik lekker in de Topklasse spelen. Met alle respect, mij zul je niet in het VVCS-team zien spelen. Ik ben dertig, ik maak me niet meer zo druk. Daarbij komt dat de Topklasse een geweldige competitie is. Ik heb eerst een gesprek gehad met Michel Vonk, de nieuwe trainer. Dat was erg positief. Daarna heb ik samen met Wiljan Vloet en mijn zaakwaarnemer om tafel gezeten. Sparta kon mij de helft betalen van wat ik bij ADO verdiende.”

Van den Bergh besloot het voorstel van de Kasteelclub niet aan te nemen. “Ik begrijp de situatie van de club, maar ik heb het voorstel opzij geschoven. Ik wil verder kijken. Het verhaal dat Sparta niet met me verder wilde, slaat nergens op. Als ik akkoord was gegaan, dan had ik ook volgend jaar op Het Kasteel gespeeld.”

0
Dinsdag 10 mei 2011 om 10:26 uur

Kees

BLEISWIJK-1 schreef:

Vandaag een mailtje gestuurd naar ADO. Ik kreeg al vrij snel een reactie terug. Het lijkt erop dat de positivo’s het gaan afleggen!
Zuid-tribune, Kees, Karel Klaver, Vakkie-G, Bert, ADODENHAAG, Ferdy e.a. even de schouders eronder. Anders wordt het niks!

Ik snap ook niet de berichtgeving rond de kaartverkoop op ADOfans.nl en op deze site. Waarom de kop ADO vraagt de hoofdprijs? Zet er lekker op dat we ADO nu moeten steunen.
Het heeft allemaal zo negatieve insteek!


Vraag:
Geachte heer of mevrouw,

Ik heb een vraag naar aanleiding van de speciale actie rond de 1e playoff wedstrijd. Zoals vele heb ik genoten van het afgelopen voetbal jaar. En het is dan ook mijn wens dat dit nog even zo blijft. Ik ben zelf geen voorstander van 10 euro korting voor de finale ronde, omdat dit ADO alleen maar geld kost. Bovendien wil ik van het positieve uitgaan en reken daarom op een finaleronde! Wat ik wel zou willen doen is een grotere hoeveelheid kaarten (vak H) bestellen. Om deze vervolgens onder familie, vrienden en kennissen te slijten. De mensen waar ik aan denk hebben voor een gedeelte wel en een gedeelte niet een ADO clubcard. Overigens ben ik zelf in het bezit van een ADO seizoenskaart. Zou u mij kunnen aangeven hoeveel kaarten ik kan bestellen? Hoe en wie ik mee kan nemen? En kan ik de kaarten ook bij de ticketbox bestellen?

Antwoord:
bedankt voor je mailtje. Je kan je er geen voorstelling bij maken wat er zoal binnen komt aan mail over de speciale actie. Het zijn er gelukkig niet veel, maar allemaal negatief over de prijs en de actie. En, als ik de schrijvers mag geloven, allemaal gezonden door de meest trouwe supporters.

Jouw mail is dan ook die ene zonnestraal die door de wolken heen prikt haha. Hoop dat het de komende dagen en weken goed gaat schijnen en de wolken verdwijnen, zullen we maar zeggen. Die kaarten moeten we dus gaan regelen voor jou. Ik vind het een enorm leuk initiatief. En daarnaast dus leuk om te lezen dat er wel degelijk supporters zijn die wel achter de club gaan staan op dit moment.

Kan je mij mailen om hoeveel kaarten het zou gaan? Ik ga het dan intern verder regelen.

Vriendelijke groet,
ADO Den Haag

Met deze tussenstand vind ik de bekerfinale niets aan dus maar een berichtje.

In de regel ben en probeer ik altijd positief te zijn. Echter van deze aktie ben ik niet kapot. Sterker nog, hij is opgezet door een enkele marketeer die weinig kanis heeft van de publieke belangstelling in de play off-rondes m.b.t. europees voetbal. Kijk de cijfers er maar op na.

 

Zoals al eerder vermeld verwacht ik niet meer dan 6000 betalende toeschouwers. Als ADO zijnde had ik er voor gekozen om het stadion met kortingstariefen vol te krijgen en ook de toeschouwers te belonen voor de support. Liever de zekerheid van minimaal 1 volle bak dan veel kritiek  wat ze hadden kunnen verwachten.

 

Het aantal mensen dat niet gaat (zie poll ado-fans) is schrikbarend hoog terwijl dat juist de supporters zijn met een (grote) binding met ADO want anders raadplegen ze niet tussentijds een fansite!

 

Ook de actie met korting voor de aanschaf van een seizoenskaart voor twee jaar vind ik niet juist. Ben benieuwd of ze het geld dat voor het tweede jaar binnenkomt volgend seizoen al gaan uitgeven. Die verleiding is natuurlijk groot.

 

ps Ik ben er natuurlijk wel en koop mijn kaart dinsdag bij het stadion.

0
Zondag 8 mei 2011 om 18:36 uur

Nu online

buurmanBrutus, Marcie, BLEISWIJK-1, ADOZoetermeer, JP, Ronaldo, Franky, Nees, Lellow, yesyes en 427 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4