Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

wdr

Aad schreef:

Het was leuk om te horen dat Hansen (ex-speler van Roda) in een nieuwsitem op radio 1 vanochtend ADO noemde als voorbeeld waar de spelers hadden laten zien dat ze koste wat kost en desnoods met stevige middelen in de eredivisie wilden blijven en dat Roda zich naar zijn mening aan ADO had moeten spiegelen in plaats van te spelen alsof ze er al vrede mee hadden te degraderen.
Ik beschouw dat best als een compliment voor ons cluppie.
Roda JC is in de tweede seizoenshelft precies als ADO in de tweede seizoenshelft, slappe hap. Strijdlust is het belangrijkste van alles in deze competitie. Clubs als Cambuur en Go Ahead hebben zich op strijdlust gered.
De clubs die nu 1 t/m 8 staan zijn kwalitatief beter dan de rest. 9 t/m 18 ontlopen elkaar niet heel veel in kwaliteit. Als je niet tot het gaatje gaat, red je het niet. Zie ADO onder Steijn, 0-4 thuis tegen Roda JC, 0-3 thuis tegen Heracles, 6-1 uit tegen PEC, dat krijg je dan.

Roda heeft een paar prima spelers als Hupperts, Letschert, Kali en Fledderus, ze hebben volgens mij meer kwaliteit in huis dan clubs als Cambuur en de Eagles, alleen staat er geen team en Tomasson krijgt de strijdlust er niet in. Bij ons heeft de trainerwissel alle goeds gebracht en bij Roda juist niet. De juiste trainer maakt het verschil.
0
Dinsdag 29 april 2014 om 14:06 uur

Kees

DEN HAAG – Als AZ-trainer Dick Advocaat aan het einde van het seizoen geen interessante aanbiedingen op zak heeft dan gaat hij een informele functie bij ADO Den Haag bekleden. `Ik kijk gewoon wat er komt en als er niets komt, dan komt er niets en dan doe ik niets. Dan zie ik je volgend jaar in Den Haag`, laat Advocaat weten.


‘Piet Jansen heeft mij wel eens gebeld en ik ben daar wel eens geweest ook. Toen heb ik gezegd dat als ik stop dan is er een mogelijkheid dat ik informeel iets voor de club ga doen. Dat hebben we afgesproken’, vervolgt Advocaat die geen officiële functie wil bekleden binnen de club. ‘Het hoeft toch niet altijd formeel? Voorlopig ben ik nog niet zover. Laten we eerste kijken wat ik zelf ga doen.’

Advocaat wordt momenteel genoemd als bondscoach van Marokko. Door de goede relatie tussen Advocaat en oud-ADO-trainer Maurice Steijn is het niet onlogisch dat Steijn als assistent en veldtrainer meegaat naar het Noord-Afrikaanse land. ‘Ik weet niet eens of ik zelf naar Marokko ga. Dus daar hoeven we het niet over te hebben’, reageert Advocaat op de interesse van de Marokkaanse voetbalbond. ‘Ik vind Steijn een goede trainer, maar als ik naar het buitenland zou gaan dan neem ik iemand mee die ik altijd mee heb genomen. Cor Pot? Nee, Bert van Lingen.’

Of Advocaat ook voor de uitdaging in Marokko kiest is nog niet bekend. ‘Ik kan mezelf wel weer vast gaan leggen door te zeggen, ik doe dit niet en ik doe dat niet. Ik kijk gewoon wat er komt en als er niets komt, dan komt er niets en dan doe ik niets…. Dan zie ik je volgend jaar in Den Haag.’
0
Maandag 28 april 2014 om 23:05 uur

FC Den Haag!

DEN HAAG - Als het ADO-trainer Henk Fraser ligt, komt Romeo Castelen volgend seizoen het elftal versterken. De naam van Castelen staat hoog op het wensenlijstje van Fraser.


Fraser is erg gecharmeerd van de aanvaller van RKC. Vorig seizoen wilde Maurice Steijn Castelen ook al naar Den Haag halen. Toen ketste de transfer af, omdat er geen geld beschikbaar was. Castelen speelde eerder al van 2000 tot 2004 voor ADO Den Haag.

Ook Evander Sno van RKC wordt in verband gebracht met ADO Den Haag. Fraser kent de middenvelder nog van zijn periode bij Feyenoord. Daarnaast staat ook de naam van Ryan Koolwijk van NEC op het lijstje van Fraser.

Vanavond TV West Sport
Meer nieuws over ADO, mogelijk transfer en nieuws over andere sporten uit de regio zie je vanavond bij Omroep West. Vanaf 170 is er weer TV West Sport met als gast Bas Muijs.
0
Maandag 28 april 2014 om 17:19 uur

wdr

Kees schreef:

Wat bedoel je? Volgend seizoen plek 7? Ik hoop toch niet dat meerdere supporters daar over nadenken. Dan wordt het verwachtingspatroon weer onevenredig hoog.

Plek 9 t/m 12. Daar horen wij voorlopig thuis met zo`n lage begroting en schandalig weinig publiek. Ik hoop echt dat Piet Jansen het voor mekaar krijgt dat er meer scc`s verkocht worden.
Als we de selectie grotendeels intact kunnen houden en nog een paar gerichte aankopen kunnen doen, dan zou ik voor plek 7 t/m 10 gaan. Als je kijkt hoe Fraser ons in elf wedstrijden van plek 18 naar 9 heeft gebracht, dan zit in deze selectie met deze trainer dus meer potentieel dan een plek 12 en dan wil je minimaal bij de eerste 10 eindigen. Een plek bij de eerste zes zou een wonder zijn, maar 12e is echt niet genoeg en 7e is haalbaar als het goed loopt.
0
Maandag 28 april 2014 om 14:23 uur

BLEISWIJK-1

ADODENHAAG schreef:

Malone was gister ook weer goed, zoals de meeste jongens overigens. Niks AZ slecht, wij waren gister echt goed. Als dit alleen nog maar beter kan worden... ik verbaas me niet als we op plek 7 staan.
Het is toch onbegrijpelijk dat zo`n Schet nog steeds basisspeler is.

Ook daaruit blijkt wel dat Fraser een goede trainer is. Niet de elf beste spelers maken het beste team. Dat heeft Henkie goed in de gaten!
0
Maandag 28 april 2014 om 12:40 uur

pajam

FC Den Haag! schreef:

Toch mooi dat we in een slecht seizoen waar we heel veel hebben geklaagd en gepraat over degredatie nu zelfs 1 punt boven het veelgeprezen en goed voetballende FC Zwolle staan.

Wat een prachtige reeks die Fraser heeft neergezet. Zo zie je dat als een trainer in staat is het team goed neer te zetten er veel mogelijk is. Ik ben erg benieuwd hoe Fraser het het komende seizoen gaat doen.
Ik ben van mening dat TS één van de belangrijkste pilaren onder het succes van een team is.

Dat zie je nu met Fraser (dat zag je ook met v/d Brom), Jans (Zwolle) en ook met de Boer in Amsterdam.

Roda JC en NEC laten ook zien hoe het niet moet wanneer je een trainer ontslaat; Bij beide clubs wordt er voor relatief onervaren trainers gekozen, die op papier zelfs minder zijn dan hun voorgangers.

Hoe dan ook, we staan GVD in het linkerrijtje! Hopelijk kunnen de spelers deze prachtige reeks een zilveren rand geven door volgende week de 9e plaats te consolideren.

En dan op naar het nieuwe seizoen, een enkele gerichte versterking en hopelijk doorbraak van Buwalda, Merencia, Fecunda en Korte
0
Maandag 28 april 2014 om 08:30 uur

FC Den Haag!

Toch mooi dat we in een slecht seizoen waar we heel veel hebben geklaagd en gepraat over degredatie nu zelfs 1 punt boven het veelgeprezen en goed voetballende FC Zwolle staan.

Wat een prachtige reeks die Fraser heeft neergezet. Zo zie je dat als een trainer in staat is het team goed neer te zetten er veel mogelijk is. Ik ben erg benieuwd hoe Fraser het het komende seizoen gaat doen.
0
Maandag 28 april 2014 om 07:35 uur

Advertentie

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Bekerwinnaar Boskov overleden
De oud-trainer van FC Den Haag Vujadin Boskov is zondag met 82-jarige leeftijd overleden.
Lees het nieuwsbericht
0
Zondag 27 april 2014 om 20:22 uur

<FCDH>

Oud ADO trainer boskov overleden 82 jaar

Met boskov won ADO in 1975 de beker

R.i.p
0
Zondag 27 april 2014 om 19:59 uur

BLEISWIJK-1

GEELGROEN schreef:

zwam is al rond en sno en castele zitten dichtbij
Je moet niet alles geloven wat ze zeggen. Castelen heeft een doorlopend contract, is blessure gevoelig, en wordt volgende maand 32. Daar gaan ze echt geen transfersom meer voor betalen.

Volgens mij moet de club maar een ding doen. Met deze trainer alles bij elkaar houden. Of te wel Beugelsdijk, Holla en eventueel Coutihno behouden. Als dit lukt en je haalt nog twee echte versterkingen dan kan je volgend jaar subtop spelen
0
Zondag 27 april 2014 om 19:41 uur

Nu online

Aad, Lellow, Rooie91, ADO079, haagse jr, HaagseBlubberPens, Max, fcdh-denhaag, Marcie, Alle ballen op Jort, den haag, Dannyy, wiegah070, GroenGeelHart070, adopuf, Ronnie, Sprinkhaan070, guru, Mr. FC DEN HAAG en 515 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Daryl van Mieghem Jari Vlak Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
1-1
27 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
4 oktober 2024 om 20:00 uur
Frans Heesen Stadion, Oss

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Excelsior 8 - 17
2 FC Den Bosch 7 - 16
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 FC Eindhoven 8 - 12
5 Jong PSV 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 8 - 11
9 FC Volendam 8 - 10
10 Roda JC 8 - 10
11 Jong Ajax 7 - 9
12 FC Dordrecht 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 ADO Den Haag 8 - 8
15 VVV-Venlo 8 - 8
16 TOP Oss 8 - 8
17 SC Cambuur 7 - 7
18 MVV Maastr. 8 - 7
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 8 - 3