Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

BLEISWIJK-1

Aangezien er weinig nieuws is, nog even over de seizoenskaarten. In een lijst met verkochte SCC per betaaldvoetbalorganisatie, las ik dat er op 28 juli 2010 door ADO Denhaag 5300 seizoenskaarten waren verkocht. Dit gaat dan over de seizoenskaarten voor het seizoen 2010 / 2011. Nu begrijp ik via de officiële ADO Denhaag site. Dat we het afgelopen jaar een groei doorgemaakt hebben van 30% wat betreft de seizoenskaarten. Dit kwam ondermeer door de actie ½ seizoenskaart en ¼ seizoenskaart. Mijn rekensom komt dan uit op circa 6900 seizoenskaarten, die dan op dit moment in omloop zijn.

Nu heb ik ook nog even naar de opzegvoorwaarden van halve seizoenskaarten van vorig seizoen (2009/2010) gekeken. Dit werkt hetzelfde als een normale seizoenskaart. Je moet dit voor een bepaalde datum gedaan hebben. Dit jaar is dat 1 mei. We zijn deze datum inmiddels voorbij en opzeggen is dan ook niet meer mogelijk. De officiële ADO site geeft aan dat er 5% van de seizoenskaarten zijn opgezegd. Vorig jaar was dit trouwens nog 20%. Met mijn eenvoudige verstand, kom ik tot de conclusie dat we al 6550 seizoenskaarten verkocht hebben voor het volgend seizoen. En het mooie is dat de verkoop nog moet starten!

Wat zal er gebeuren als we de playoffs winnen? Dan gaan we toch echt naar een serieus aantal seizoenskaarten!
 

0
Zaterdag 7 mei 2011 om 22:05 uur

andy

Haagse Roel schreef:

Ga weer ff wat olie op het vuur gooien..........hehehe

 

Heb net op GGH de supporters van Legia weer gezien. Wat een fans zeg. Zo horen supporters achter de club te staan. Nou weet ik ook wel dat de normen bij de Poolse bond een stuk lager/makkelijker liggen dan bij de KNVB maar toch.

 

Een gigantische sfeeraktie was beloofd tegen Groningen. In mijn optiek zou het forepark bijna ontploffen maar helaas .........ongetwijfeld verstrengeld in regeltjes van de club, voortkomend uit het beleid van de KNVB , komt fansupport en alle anderen niet verder dan een aantal spandoeken, wat confetti en 10.000 vlaggetjes .........met alle respect voor de inzet, en dat meen ik oprecht , vond ik het maar een matige vertoning.

 

De door de club en een aantal shouters hier veroordeelde rookbommen vond ik persoonlijk nog de meest gave aktie. dat is ADO of zoals je wil FCDH.

 

Ik vind rookbommen en vuurwerk veel mooier als die vlaggetjesaktie, je moet het alleen wel willen organiseren.Volgens mij denkt fansupport er net zo over maar wordt de boel tegengehouden vanuit de club. Jammer , want dan krijg je die lijpen die zelf rookbommen gaan gooien met alle ellende vandien.

 

De versnippering van de fanatieke aanhang, is mijn mening, doet er ook geen goed aan......Vakkie G en MN apart werkt niet sfeer bevorderend, Op O zie ik complete gezinnen zitten !!!! Niets mis mee hoor maar qua sfeer moet je het daar nog niet van hebben ?? Ik zou zeggen , pleur de hele boel achter de goal , 1 groot sfeer vak met een kabaal wat 10 x beter is als nu...........nou schieten maar ..........

Weinig kritiek op te leveren.. :)

0
Zaterdag 7 mei 2011 om 19:10 uur

BLEISWIJK-1

ADO500 schreef:

Je beschrijft precies de aktie zoals die nu is. Dus wat moeten ze dan beter doen?

 

Ik vind het een prima aktie. En laten de supporters nu maar eens laten zien dat ze ook financieel een beetje hun nek durven uitsteken in plaats van alleen maar roepen dat anderen dat moeten doen.

 

Kom op mensen steun je cluppie en ga nu niet weer direct lopen zeiken

Wat verdient ADO aan jou en mij, als ze de finale halen? En dat staat los van het kaartje wat wij toch wel gekocht hadden. Helemaal niks! Sterker nog ik krijg 10 euro korting. Daarmee zorg je als club niet dat je meer geld genereert. En dat word wel aangegeven als de achterliggende gedachte.

Als we niet verder komen dan de eerste ronde, dan verdient ADO er inderdaad wat mee. Het probleem is alleen dat er zat supporters 20 tot 30 euro willen doneren als ze het idee hebben dat daardoor Bulykin of Derijck blijven. Met deze actie win je dan ook heel weinig!

En omdat ADO een actie onderneemt, is het niet per definitie goed. En zeiken is wat anders dan kritisch analyseren. Ik denk dat er veel betere oplossingen waren geweest. Ik heb respect voor jou mening, maar ik vind dit helaas een actie van niks.
 

0
Vrijdag 6 mei 2011 om 18:04 uur

Kees

Ferdy schreef:

Ik wil met jullie beider shouts wel een stuk meegaan maar vergeet niet dat een Bulykin of Rado t geweldig naar dr zin hebben bij ADO, in geval Buly kan dit best een rol spelen. Ik werk liever in een leuke groep met wat minder salaris dan een klotegroep met evt bankzitten en een hoger salaris. Bulykin is al zwaar binnen dus die maakt zich echt niet zo druk, is t volgens mij helemaal t mens niet naar. Hoeveel je verdient in de play-offs weet ik niet maar is minder dan 3 ton maar i.t.t.  kees (6 k..laat me niet lachen) durf ik te zweren dat je een volle bak hebt, zelfs als je om 3 uur snachts speelt.

Anyway, ik geniet ervan...t gehele moderne voetbal is een momentopname dus pak 't moment! Tien jaren plannen zijn leuk maar als je er geen bal inschopt is na een half jaar je tien jaren plan al rijp voor de sloop.

 

 

 

 

Op die play offs komen traditiegetrouw(en zeker in de eerste ronde) in verhouding maar heel weinig toeschouwers af. Utrecht had er vorig jaar in de play offs ook maar 8000 bij een wedstrijd terwijl ze in de competitie zo'n 20.000 draaiden.

 

0
Donderdag 5 mei 2011 om 19:33 uur

BLEISWIJK-1

shannii1 schreef:

Beste Bleiswijk , amoah is geen spits voor ado .Ado wil een kopsterke hebben .Boymans is wel een zeer goede optie .Probleem is alleen dat Az hem wil halen als opvolger van die ijslander en dat wij geen 2 miljoen hebben om m te halen .

Goed kunnen koppen is zeker belangrijk. Maar zo zijn er nog wel meer vaardigheden die belangrijk zijn. Zo is Amoah een garantie voor doelpunten. Hij is redelijk balvast. En is hij gewend om in een drie spitsensysteem te spelen. Gezien zijn leeftijd en ervaring is het ook een rustpunt voorin. En zoals Rene v.d. Gijp zou kunnen zeggen, als het ook nog een goede kopper zou zijn, dan zou hij waarschijnlijk in Engeland of Spanje spelen.

 

En met weinig geld voor een transfersom, zoals je zelf aangeeft, heb je misschien ook niet zoveel te willen. ADO gaat echt niet een miljoen+ voor een spits neerleggen.

 

0
Donderdag 5 mei 2011 om 13:28 uur

Advertentie

JoostJ

ADODENHAAG schreef:

Terek Grozny heeft interesse naar Bulykin..

Het is enkel een gerucht! Rado heeft ook bij Grozny gespeeld en heeft recentelijk in VI gezegd dat het leven daar enkel bestaat uit voetballen, beveiligd naar huis worden gebracht, beveiligd worden bij je huis en een wedstrijd spelen voor weinig publiek, waarvan 3/10 mensen of meer een soldaat is.

 

Niet erg fijn dus, ik denk dat Buylkin alleen niet te houden is als er een club uit Moskou komt. Dat is immers zijn echte thuis maar we weten ook allemaal dat hij het hier uitstekend naar zijn zin heeft en dat zijn maatje Rado ook verlengt heeft terwijl niemand dat bij voorbaat had mogen hopen.

 

0
Dinsdag 3 mei 2011 om 13:20 uur

JoostJ

Ruud Gullit aast op de nummer twee van de topscorerslijst van de Eredivisie: Dmitri Bulykin. De aanvaller lijkt aan zijn laatste weken bij ADO Den Haag bezig en heeft zelf weinig zin om bij Anderlecht terug te keren. De Brusselaars weten dat Terek Grozny een trefzekere spits kunnen gebruiken en zijn bereid om te onderhandelen. De 31-jarige Rus speelde vier jaar geleden voor het laatst in Rusland. (Izvestia)

voetbalzone



Totaal 2 stemmen.
 

0
Dinsdag 3 mei 2011 om 11:15 uur

TVT

Haagse Roel schreef:

Weet het niet met die Boymans, doet af en toe leuke dingen maar toch........aan de andere kant speelt ie natuurlijk bij een zeer matige ploeg, aanvoer nihil., wellicht een optie maar 10x liever Buly

Is jou argument tegen Boymans niet juist een argument VOOR Boymans?
dat hij nu weinig aanvoer krijgt en bij een zeer matige ploeg speelt maar toch 11 keer het net weet te vinden. Ik vind dat best knap... Met meer en betere aanvoer die hij wellicht bij DH kan krijgen zal hij er dan meer moeten kunnen scoren. Toch?

0
Woensdag 27 april 2011 om 16:48 uur

Mr. FC DEN HAAG

Thijs schreef:

Blijf maar een beetje uit de zon MR.FC Den Haag ik geloof dat je een zonnesteek hebt.

Je vind jezelf blijkbaar de ongekroonde koning van FC Den Haag en dit forum, dat is allemaal prima, ga alleen niet vanaf je troon naar beneden zitten trappen en alleen je vazallen vet zitten mesten.

Je plaatst jezelf daarmee in een illuster rijtje van dictatoren waar je naar mijn bescheiden mening niet tussen zou willen horen.

Iedereen heeft recht op zijn mening en als dat nou toevallig niet de mening is van zijne koninklijke hoogheid MR. FC Den Haag dan zal hij dat als een waardig heerser moeten accepteren.

Door je onderdanen als onwaardig weg te zetten of te stellen dat deze er niet bij waren toen het allemaal zo slecht ging, geeft aan dat de macht niet meer in je handen is.

Je grijpt hiermee naar weinig steekhoudende en tevens onjuiste argumenten die op enigerlij jou status als heerser zouden moeten bevestigen.

 

Het is echter nog niet te laat want een goed heerser erkent zijn fouten en gaat hier waardig mee om, is tevens bereid te leren van anderen en last but not least Wij zijn allemaal ADO/FC Den Haag supporters en of je nou al 100 jaar zit te chagerijnen op de zuid tribune of pas voor het eerst komt we zijn allemaal even waardevol.

Laat ik voorop stellen dat ik niets meer of minder ben dan welke shouter ook op dit forum, of waar dan ook op deze wereld!
Ook ben ik van mening dat jij de zaak zwaar overdrijft en dat ik een statement wilde maken waar jij je kennelijk aan ergert of storend vindt waardoor jij je op deze manier uit. Dat vind ik persoonlijk zeer jammer maar goed het is jou recht in een vrij gekozen democratisch land hier jou mening te verkondigen ook al vind ik mij met een dictator vergelijken nogal bruut en kwetsend overkomen, maar goed als jij dat zo wilt opvatten.
Prima toch dan zijn wij snel met elkaar uitgesproken en wens ik jou het allerbeste in het leven of dat nou met FC/ADO DEN HAAG of andere dingen zijn....
Waar je ook komt er zijn altijd mensen tegen je of voor je onthou dat maar eens goed. Echter zijn er maar weinig mensen op deze wereld die volken kunnen verbroederen zoals toendertijd Gandi of moeder Teresa aangezien ik geen van beiden ben en ik ook mijn onhebbelijkheden heb net zoals ieder ander mens voel ik mij werkelijk niet boven wie dan ook behalve mijzelf staan!
Laat ik afsluiten dat shouters die mij al heel lang kennen op deze site, weten dat als ik ongelijk heb, mijn ongelijk ook altijd ruiterlijk toegeeft: Een man een man en een woord een woord! Nogmaals aan iedereen op dit forum moge dit duidelijk zijn ik heb het beste met iedereen voor en zet mij altijd 120% en meer in voor mijn club FC/ADO DEN HAAG. Diegene die het tegendeel beweren zijn in mijn ogen geen knip voor de neus waard en ook al respecteer ik hun meningen dan zal ik ze wel negeren want een vermeden gevecht is een gewonnen gevecht!

Last but not least (omdat het Pasen is een stukje Christelijke achtergrond)  : "In Gods ogen zijn wij allemaal even waardevol!"
Of je nou Nero, Rembrandt, Elvis Presley, Hitler, Anne Frank, Abraham Lincoln, Julius Ceaser, Theo van Gogh, Moeder Teresa, Napoleon, Leonardo da Vinci, Pim Fortuyn, Pol Pot, Gandi, Joan of Arc, Michael Jackson, Djengis Khan, Marlene Dietrich, Willem van Oranje (Vader des Vaderlands) of een gewone straatveger ergens in de wereld geweest bent, of FC/ADO DEN HAAG supporter ben!

Ik wil graag met iedereen door 1 deur op dit forum en daarbuiten maar het verleden heeft mij al eens uitgewezen dat men mij mag of vergruist, het is mij daarom om het even. Maar omdat het Pasen is maak ik graag een uitzondering, hierbij doe ik een handreiking richting jouw kant, wat jij ermee doet is helemaal aan jezelf....

0
Maandag 25 april 2011 om 09:51 uur

Thijs

Blijf maar een beetje uit de zon MR.FC Den Haag ik geloof dat je een zonnesteek hebt.

Je vind jezelf blijkbaar de ongekroonde koning van FC Den Haag en dit forum, dat is allemaal prima, ga alleen niet vanaf je troon naar beneden zitten trappen en alleen je vazallen vet zitten mesten.

Je plaatst jezelf daarmee in een illuster rijtje van dictatoren waar je naar mijn bescheiden mening niet tussen zou willen horen.

Iedereen heeft recht op zijn mening en als dat nou toevallig niet de mening is van zijne koninklijke hoogheid MR. FC Den Haag dan zal hij dat als een waardig heerser moeten accepteren.

Door je onderdanen als onwaardig weg te zetten of te stellen dat deze er niet bij waren toen het allemaal zo slecht ging, geeft aan dat de macht niet meer in je handen is.

Je grijpt hiermee naar weinig steekhoudende en tevens onjuiste argumenten die op enigerlij jou status als heerser zouden moeten bevestigen.

 

Het is echter nog niet te laat want een goed heerser erkent zijn fouten en gaat hier waardig mee om, is tevens bereid te leren van anderen en last but not least Wij zijn allemaal ADO/FC Den Haag supporters en of je nou al 100 jaar zit te chagerijnen op de zuid tribune of pas voor het eerst komt we zijn allemaal even waardevol.

0
Maandag 25 april 2011 om 07:31 uur

Nu online

JP, Franky, buurmanBrutus, BLEISWIJK-1, Vakkie-G, ADOZoetermeer, Ronaldo, Marcie en 424 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4