Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Tommy

BLEISWIJK-1 schreef:

Ben ik niet met je eens. Waarom naar Ajax als 2e spits, als je dat bij Anderlecht ook kan zijn? het verschil zit hem in het feit dat Ajax met echte vleugelaanvallers speelt. Bovendien speel je met Ajax veel op de helft van de tegenstander. En van de Brom is een vriendje van de Boer. Misschien heeft hij hem wel aanbevolen. Genoeg redenen te bedenken waarom wel!

 

En ik wil absoluut Calabro niet bij ADO zien. Die jongen komt echt tekort voor de subtop in Nederland.

bulykin gaat het niet winnen van die ijslander.

het kan best dat ie der heen gaat en veel wedstrijden en champions league ect ect maar ik zeg je hij wordt daar 2e spits.

Ik denk trouwens niet dat de boer jvdb nodig heb om zijn selectie samen te stellen hoor.

Verder denk ik dat den haag ook duidelijkheid moet gaan creeeren dat gelul over buly wordt vervelend.

 

Wat betreft calabro ik vond hem bij vvv meer dan nuttig en denk dat hij goed genoeg is voor den haag.

Verder zal bij den haag het geld ook wel zo goed als op zijn ondertussen en in brouwer heb ik geen vertrouwen na wat ik gezien heb bij laakkwartier ( gebrek aan eigenlijk alles zelfs inzet)

Verder zal een jonge jongen uit de jeugd het ook niet  meteen redde in de subtop.

 

Verder is onze kroaatische vriend al een week van zn proeftijd af en hebben we nog steeds niks gehoord.

Kan zijn dat ie nog onderhandeld kan zijn dat ie is afgetest maar daar gaat eventueel ook nog geld in zitten.

0
Maandag 18 juli 2011 om 00:16 uur

zuid tribune

Na dit weekend zullen de spelers van FC Twente van trainer Co Adriaanse horen wat zijn plannen zijn met de selectie. Dat betekent dat sommige spelers te horen zullen krijgen dat ze mogen worden verhuurd of zelfs uit mogen zien naar een andere club. Adriaanse zegt na drie weken inmiddels voldoende inzicht te hebben gekregen in de kwaliteiten van de spelers.

 

Misschien gaat nog iets in de "uitverkoop" waar wij ons voordeel mee kunnen doen.

0
Zondag 17 juli 2011 om 15:08 uur

K.B

Kees schreef:

Waarom komt er dan geen club groter dan Vitesse of Utrecht? De vraagprijs voor hem is algemeen bekend maar toch meldt er zich niemand!

 

Je schrijft zelf ook al dat 90% van de centrumverdedigers sterk in de lucht zijn. M.a.w. dat is dus ook geen toegevoegde waarde. Hij mist dat beetje extra waar grote clubs naar op zoek zijn. Tsja en dat hij er bij ons met kop en schouders in de verdediging bovenuit steekt zegt meer over onze verdediging dan over hem.

 

Nogmaals voor ons is het een goeie en ik hoop van harte dat ie blijft maar echt grote clubs kloppen niet aan de deur. Die scouts hebben hem al helemaal gefileerd.

Je lult jezelf klem.

Onze gehele selectie speelde vorig seizoen op Suptop niveau.

Als Derijck er dan bovenuit steekt kom je bij, oja top-4 niveau.

Derijck zal niet beter zijn als centrumverdedigers Wisgerhof, Bengtsson (FC Twente), Bouma, Marcelo (PSV) , Poulsen, Marcellis (AZ).

 

Deze jongen gaat volgend jaar naar een goede engelse club, ik denk ook niet dat hij op een AZ of Groningen zit te wachten en PSV, 020, Twente zijn van die eliteclubs die niet zomaar een speler van ADO willen overnemen en weer eens een buitelander gaat halen.

Zie PSV die nu 15 miljoen heeft uitgegeven aan Strootman, Mertens en Wijnaldum.

Voor 10 miljoen hadden ze Derijck,Verhoek en Toornstra over kunnen nemen van ons.

0
Zondag 17 juli 2011 om 10:12 uur

jojoma

Tommy schreef:

ja ik vind het ook best van mij mag die een nieuw contract tekenen voor 3 jaar.

ik weet  niet hoe het met die kroaat staat want ik hoor er al een week niks meer over maar als er nog een goede centrale verdediger bij komt heb je gwoon een sterk centrum achter staan.

 

je hoort nergens meer iets over alleen nog europees voetbal !! en dat is erg leuk en ook belangrijk, maar ik hoop dat ze niet de competitie vergeten. de selectie is met name op de bank nog erg smalletjes. Dus ik hoop echt dat er achter de schermen nog iets gebeurd, een spits en wat back up in de verdediging !!!

0
Zaterdag 16 juli 2011 om 20:20 uur

Haegsche Nees

Tommy schreef:

ik vind het een beetje flauw om luksik nu al zo af te gaan zitten kraken.

die jongen heeft veel potentie moet zich alleen even aanpassen.

mag ik even het voorbeeld ibrahimovic noemen die het eerste jaar bij 020 geen bal raakte.

Die jongen heeft gewoon even tijd nodig.

 

Het was trouwens de misser van kum die hem die rode kaart bezorgde dus zomer ipv kum lijkt me een betere oplossing

Filip Lukšík valt niets te verwijten. Het enige dat je hem aan kan rekenen is dat hij die tegenstander niet met een genadeloze doodschop vloerde. Dan hadden die penalty en de rode kaart in ieder geval terecht geweest. Maar dat ontbreekt er bij deze technicus nu juist aan.

 

Wat dat betreft is de balans in de selectie misschien een beetje weg. Ik denk dat juist en vooral op het trainingsveld jongens als Danny Buijs gemist zullen gaan worden. Dat type spelers maakt die luie technische spelers juist beter. Die worden gedwongen sneller te denken en te handelen anders ben je je enkels kwijt. Dat is van hoge waarde want dat maakt je hele team namelijk beter en scherper. 

0
Zaterdag 16 juli 2011 om 12:54 uur

ADODENHAAG

Haagse Roel schreef:

Hou nou eens op man........DRAMATISCHE LOTING waar heb je het over....

 

Je hoort mij niet niet zeggen dat het ff een walkover wordt maar jij schetst wel een heel pessimistisch beeld zeg......alsof we tegen Inter moeten o.i.d.

 

Als DH deze wedstrijden ingaat met een juiste wedstrijdinstelling, had toch de indruk dat Taurus niet echt serieus werd genomen, dan ben je gewoon beter.........

 

Jij raakt al in de war van pseudo vedette Lua Lua.....nog nooit van gehoord.

 

Verliezen kan je altijd, maar met deze paniekshouts van je vrees ik je shouts als we de poulefase halen.............:(

Het was idd de slechtste die je kan treffen als je naar het lijstje keek. En de Cypriothische top is gewoon erg goed.. dat je LuaLua niet kent ligt niet aan mij. Paniek is het niet, want ik denk dat de selectie, zoals ik al zei, ongeveer vergelijkbaar is met die van Roda. In ons goede doen pakken we die wel, maar niet op halve kracht... je moet uit in Nicosia niet 3-0 verliezen..

0
Vrijdag 15 juli 2011 om 17:52 uur

Advertentie

Club Achter de Duinen

Nieuw gerucht van haagseluuk op Club Achter de Duinen:

Selectie ADO Den Haag vreest Omonia Cyprus, mocht het donderdag definitief doorgaan in Europa treffen de hagenezen Omonia.

De selectie heeft geen idee wat voor een tegenstander het is. Mede door in de voorbereiding verloren wedstrijd tegen AEK Larnaca verwacht ADO een tegenstander van een betere klasse dan FK Tauras. dat zeker


Beoordeel het gerucht op betrouwbaarheid
0
Vrijdag 15 juli 2011 om 16:43 uur

Moi

ADO is klaar voor Europese rentree: Dit is genieten
 


Overleg tussen hoofdtrainer Maurice Steijn en zijn spelers tijdens de oefenwedstrijd tegen Laakkwartier.

UPDATE  De spelers van ADO Den Haag keken er gisteren niet van op. Het Darius i Girenas Stadion in Kaunas bleek zo'n typisch Oostblok-stadion. Sintelbaan, vier roestige lichtmasten, een gigantische klok en een betonklomp met een wirwar aan gekleurde stoeltjes.
In de tweede kwalificatieronde voor de Europa League moet ADO zien af te rekenen met FK Tauras, thans de nummer negen van Litouwen. ; Nee, geen bekende tegenstander,' glimlachte aanvoerder Timothy Derijck in het hotel. Net als zijn teamgenoten moest de Belg het doen zonder een uitgebreide beeldanalyse van de tegenstander.

Behalve de analyse van Lex Schoenmaker, die de ploeg al eens aan het werk zag, moesten de Hagenaars het doen met filmpjes van YouTube. 'Het is wat anders dan een stapeltje dvd's, maar we hebben wel een redelijke indruk,' aldus Derijck tegenover het AD. 'Ze zijn stug en spelen op de counter met een sterke spits en Regilio Seedorf daarachter als spelmaker. Toch moeten wij van deze ploeg winnen.' 

In de aanloop naar de wedstrijd ging het in het Haagse kamp vooral over de interesse vanuit binnen- en buitenland voor Verhoek, Immers, Toornstra en Derijck. Steijn is dan ook blij dat de vier blijven. 'Dat is begonnen met Timothy, daarna hebben Jens en Wesley zijn voorbeeld gevolgd. Het geeft aan dat ADO in aanzien is gestegen. Dat wij hier nu in Litouwen staan met vrijwel dezelfde selectie als vorig seizoen is een mooie overwinning. Natuurlijk hebben wij meer dan dertig doelpunten ingeleverd door het vertrek van Bulykin en Kubik, maar voor hen hebben wij nieuwe, jonge spelers teruggekregen. Ik denk dat het team er klaar voor is.' 

Steijn: 'Deze jongens hebben Europees voetbal afgedwongen. Daarom verdienen zij het om vanavond te beginnen. Dat is lastig voor de nieuwe jongens, maar die tonen daar begrip voor.' 

Vermoedelijke opstelling ADO:
Coutinho, Ammi, Derijck, Kum, Luksik, Leeuwin, Radosavljevic, Toornstra, Verhoek, Immers, Vicento.
(Redactie) 

0
Donderdag 14 juli 2011 om 12:57 uur

BLEISWIJK-1

Buly gaat vandaag met Anderlecht op trainingskamp richting Portugal. Die zal voorlopig dan ook niet naar ADO komen!

 

De spelers en staf van RSC Anderlecht vertrekken vandaag, donderdag 14 juli 2011, richting Portugal om deel te nemen aan het toernooi Guadiana. Op donderdag en vrijdag zal Paars-Wit trainen en op zaterdag en zondag zullen wedstrijden afgewerkt worden tegen respectievelijk Benfica en PSG. Coach Ariël Jacobs selecteerde een 25-koppige kern voor het toernooi.

 

Programma :
Zaterdag 16 juli 2011 : Benfica - RSCA (21u45 Belgische tijd)
Zondag 17 juli 2011 : PSG - RSCA (21u45 Belgische tijd)

 

Selectie : Bittencourt, Bulykin, Canesin Matos, Chatelle, Gillet, Iakovenko, Juhasz, Kanu, Kouyate, Lukaku R., Marecek, Mazuch, Musonda L., Odoi, Praet, Proto, Reynaldo, Roef, Safari, Samuel, Schollen, Seck, Suarez, Veselinovic, Wasilewski

 

0
Donderdag 14 juli 2011 om 11:16 uur

<FCDH>

Het is aan ADO om de groep bij elkaar te houden"
Timothy Derijck, Jens Toornstra en Wesley Verhoek besloten afzonderlijk van elkaar om ADO Den Haag voorlopig trouw te blijven. Aanvaller Verhoek hoopt dat de selectie ook na 31 augustus nog intact is.

Heel Den Haag kijkt uit naar de dubbele Europese ontmoeting met Tauras uit Litouwen, waar donderdag de eerste wedstrijd wordt afgewerkt. "Dat is iets waar we met zijn allen keihard voor geknokt hebben, een beloning voor een fantastisch jaar", zegt Verhoek in De Telegraaf.

Donderdag zullen Derijck, Toornstra en Verhoek er zeker nog bij zijn, maar eventuele transfers zijn nog niet definitief uitgesloten. "Het is aan ADO om deze ploeg bij elkaar te houden", aldus de flankspeler. "Maar als dat lukt, dan hoop ik de prestaties van afgelopen seizoen te kunnen evenaren. Dit is alvast fantastisch om mee te maken. Het is voor mij ook de eerste keer Europees. En dat met een club uit de stad waar je vandaan komt."

 

0
Woensdag 13 juli 2011 om 11:43 uur

Nu online

ps070, Lellow, GroenGeelHart070 en 168 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4