Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Kees

haagse-Dick schreef:

Voor jou wel Kees, voor jou wel. Hangt die poster er al.....
Ik laat hem uitvergroten. Voor trainer van het jaar in de eredivisie komen er wat mij betreft 3 in aanmerking.

Jans natuurlijk, Erwin Koeman die met heel bescheiden middelen mogelijk aan degradatie ontsnapt. En Fraser omdat hij als beginnend trainer het onmogelijke heeft gepresteerd.
0
Vrijdag 25 april 2014 om 18:39 uur

1905

Oud Barcelona trainer Tito Vilanova aan overleden, hij werd 45 jaar.
0
Vrijdag 25 april 2014 om 18:38 uur

1905

Barcelona trainer Tito Vilanova overleden aan , hij werd 45 jaar
0
Vrijdag 25 april 2014 om 18:35 uur

Kees

haagse-Dick schreef:

Na de wedstrijd wordt de ADO-speler van het jaar en talent van het jaar bekend gemaakt.

Meijers=speler van het jaar
Bakker=Talent van het jaar
Trainer van het jaar = Steijn
0
Vrijdag 25 april 2014 om 17:38 uur

070-Hagenees

Advocaat spaart geen spelers tegen ADO

ALKMAAR -
Trainer Dick Advocaat van AZ gaat zondag in de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag geen spelers sparen voor de play-offs. "Ik speel zoveel mogelijk met hetzelfde elftal. Alleen als er volgende week tegen Feyenoord jongens niet helemaal fit zijn, kan ik ze sparen", zei de voormalige bondscoach vrijdag.
Van de basisspelers is iedereen fit. Alleen de wissels Fernando Lewis, die spoedig aan zijn knie wordt geopereerd, en doelman Yves De Winter ontbreken tegen ADO.
De Hagenaars zijn sinds de komst van Henk Fraser een stuk effectiever gaan spelen, ziet Advocaat. "Fraser speelt meer georganiseerd, zet het eerst dicht. Dat levert resultaat op en waarschijnlijk past dat beter bij dit ADO."

Bron: De Telegraaf
0
Vrijdag 25 april 2014 om 17:09 uur

<FCDH>

`Ik blijf erbij, voetbal hoort op echt gras, zeker bij ADO`

Met veel bombarie en verontwaardiging stapte ADO Den Haag tijdens dit seizoen noodgedwongen over op kunstgras. Nu het einde van de competitie nadert en de Hagenaars zondag tegen AZ voor het laatst de nepsprieten betreden, lijkt ADO helemaal gewend aan de nieuwe mat. Verdediger Tom Beugelsdijk: `Ik blijf erbij: voetbal hoort op gewoon gras, zeker bij ADO. Maar dit vind ik zowaar een lekker veldje.`

Tom Beugelsdijk. © anp.
Zijn geliefde slidings maakt Beugelsdijk nog altijd. `Kan prima. Zeker als het veld goed nat is. Ik heb wel eens een flinke schaafwond, maar dat heb ik op echt gras ook. Ik snap dat mensen mij geen type vinden voor kunstgras. Wenden, keren. Niet mijn sterkste punt, maar het gaat steeds beter. Ik heb ook heel mijn jeugd op straat gevoetbald hoor. Ik hoef niet altijd een modderveld te hebben.`

Uit financieel oogpunt ging ADO over op kunstgras. Eigenlijk vanaf volgend seizoen, maar door grote problemen met de oude echte grasmat dus al in oktober. Een aanpassing aan de onderlaag (alvast voor het WK hockey) vorig jaar zomer bleek funest. De regen kon niet meer weg. Noodmaatregelen maakten het alleen maar erger, met een belachelijk slecht veld tegen Vitesse als gevolg.
Lees ook
Neem nu een abonnement op het AD!

© anp.
De eerste wedstrijd op de nieuwe mat won ADO verrassend met 3-2 van FC Twente. Misschien dat die overwinning direct wat scepsis over kunstgras wegnam bij supporters. `Dat heeft wellicht een rol gespeeld`, zegt Dennis de Bruijn van de supportersvereniging. `Al ken ik wel jongens die hun seizoenkaart hebben opgezegd vanwege het kunstgras. Het hóórt niet bij ADO.`

En trainer Henk Fraser? Loopt er in zijn kamer wel eens een speler binnen die het kunstgras spuugzat is? `Ik hoor niemand klagen. Kunstgras maakt het voetbal in Nederland vanzelfsprekend wel anders. Er is minder fysieke strijd. Maar ach, onze scheidsrechters krijgen toch al de opdracht om te fluiten zodra er een mannelijk duel dreigt te ontstaan. Tja, dan maakt het ook niet meer uit of je op kunstgras speelt.`

Oud-ADO`er Jens Toornstra verloor vorige maand met FC Utrecht op de Haagse mat. Zijn Franse ploeggenoot Matthieu Delpierre had nog nooit in zijn leven op kunstgras gespeeld. Toornstra: `Tijdens de warming-up zag ik hem naar het veld kijken van: wat is dit in hemelsnaam?` Prompt maakte de verdediger later een beslissende fout. `Dat zullen we maar toeval noemen`, zegt Toornstra. `ADO en ook de andere clubs met kunstgras (SC Cambuur, PEC Zwolle en Heracles) trainen dagelijks op die mat. Natuurlijk is dat een voordeel, maar helaas wordt kunstgras steeds gangbaarder. Ik ben er geen fan van, maar je went er wel aan.`
0
Vrijdag 25 april 2014 om 10:08 uur

BLEISWIJK-1

schreef:

Bron vi

ramon leeuwin is bezig aan ze laatste maanden bij cambuur hij zou snel ze transfer afronden hij zou in de belangsteling staan van eredivisie en buitenland staan hij zal snel ze transfer afronden naar een club in de eredividie suptop!


ado heeft hem te snel afgescheven!
Heereveen! Daar gaat zijn (Cambuur) trainer ook naar toe.
0
Donderdag 24 april 2014 om 21:11 uur

<FCDH>

Kees schreef:

Haha, raken we tenminste niet uitgesproken.

Utrecht en Feijenoord vind ik niks mis mee. Altijd veel publiek en zeker geen theatervolk. Mooie clubs.
Overgens heb ik niks tegen steijn hij was alleen niet de geschikte trainer voor ADO
0
Woensdag 23 april 2014 om 19:13 uur

Advertentie

wdr

Kees schreef:

Gaan we weer. Je denkt toch niet dat Steijn hier alleen de eindbeslissing over heeft genomen?
Gaan we weer. Je hoeft Steijn echt niet meer te blijven verdedigen Kees. Die heeft gewoon flink gefaald als trainer, hij is weg en iedereen behalve jij en misschien één of twee anderen is het erover eens dat zijn vertrek het beste is dat de club kon overkomen en dat Fraser na zijn vertrek de club van een vermoedelijke degradatie heeft gered.

Natuurlijk heeft Steijn niet alleen maar alles fout gedaan, maar hij heeft de club meer kwaad dan goed gedaan. De kille cijfers over de resultaten dit seizoen onder Steijn en onder Fraser zeggen meer dan voldoende. Steijn deed niet alles alleen, maar hij was eindverantwoordelijk.
0
Dinsdag 22 april 2014 om 11:15 uur

070-Hagenees

DEN HAAG - De kans is groot dat ADO-keeperstrainer Joop Hiele en NAC-keeperstrainer Arno van der Zwan gaan stuivertje wisselen.
Van der Zwan is bij ADO Den Haag in beeld om de parttime functie van Hiele over te nemen en tevens de rol van assistent-trainer te vervullen. Door de combinatiefunctie vult de Haagse club in één klap twee posities.

NAC ziet in Hiele de ideale kandidaat om Van der Zwan op te volgen. Beide partijen zijn momenteel met elkaar in gesprek.

Bron: TV West
0
Dinsdag 22 april 2014 om 11:09 uur

Nu online

Aad, Lellow, ADO079, haagse jr, HaagseBlubberPens, Max, fcdh-denhaag, Marcie, Alle ballen op Jort, Rooie91, den haag, Dannyy, wiegah070, GroenGeelHart070, adopuf, Ronnie, Sprinkhaan070, guru, Mr. FC DEN HAAG en 513 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Daryl van Mieghem Jari Vlak Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
1-1
27 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
4 oktober 2024 om 20:00 uur
Frans Heesen Stadion, Oss

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Excelsior 8 - 17
2 FC Den Bosch 7 - 16
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 FC Eindhoven 8 - 12
5 Jong PSV 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 8 - 11
9 FC Volendam 8 - 10
10 Roda JC 8 - 10
11 Jong Ajax 7 - 9
12 FC Dordrecht 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 ADO Den Haag 8 - 8
15 VVV-Venlo 8 - 8
16 TOP Oss 8 - 8
17 SC Cambuur 7 - 7
18 MVV Maastr. 8 - 7
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 8 - 3