Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

JeffreyP

wdr schreef:

`...brak zijn nek om weg te komen`, dat viel volgens mij wel mij hoor haagenees. Hij gedroeg zich volgens mij beter dan `echte haagse jongens` Immers en Verhoek. Bovendien gaat geen enkele ADO-speler hier blijven als PSV ze wil overnemen.
Eens! Hij is via de zogenoemde voordeur weggegaan, heeft nog netjes afscheid genomen van het publiek. Is ook één van de weinige die zijn eigen liedje had.

Is het trouwens een gek idee als ik het heel reëel vind dat we onze oude CV-duo weer krijgen: Dereijk - Kum. Beide gasten hebben een geweldige tijd bij de club gehad. Dereijk zal geen beter alternatief als ons krijgen, Kum weet ook dat Heerenveen weer zoekende zal zijn met de nieuwe trainer, waar hij zichzelf weer zal moeten bewijzen. Daarbij lijkt het me ook niet uitgesloten dat we volgend jaar hoger eindigen als Heerenveen.
0
Zondag 20 april 2014 om 12:07 uur

Moi

<FCDH> schreef:

Lex is natuurlijk met Aad mister fc den haag 2 iconen maar laten we eerlijk zijn als trainer heeft ie weinig voorgesteld
voila. Maar iedereen denkt dat hij een top trainer was. ja zeker bij Top oss
0
Donderdag 17 april 2014 om 23:22 uur

1905

<FCDH> schreef:

Of wil je me nou vertellen dat Lex net zoveel als trainer heb bereikt als advocaat of bv jol die in Duitsland en Engeland trainer is geweest

Les was goeie voetballer maar als trainer was het stuk minder
Jij wil dus zeggen dat Rinus xenon Israël super trainer was, rm was een eenheid
0
Donderdag 17 april 2014 om 22:15 uur

<FCDH>

1905 schreef:

Pardon? Leg dit even uit
Maar geef nou is antwoord dan wat heb Lex als trainer gewonnen dan? want jij doet net of ie 20 Europa cup 1 bekers heb gewonnen

Nogmaals Lex is een super icoon van onze club of mag dat andere weer niet gezegd worden ?
0
Donderdag 17 april 2014 om 22:01 uur

<FCDH>

1905 schreef:

Pardon? Leg dit even uit
Of wil je me nou vertellen dat Lex net zoveel als trainer heb bereikt als advocaat of bv jol die in Duitsland en Engeland trainer is geweest

Les was goeie voetballer maar als trainer was het stuk minder
0
Donderdag 17 april 2014 om 21:52 uur

<FCDH>

H@@GenEES schreef:

Hij heeft de club kampioen van de 1e divisie gemaakt samen met Rinus, hoe bedoel je weinig voorstellen?
Als assistent Rinus was de hoofdtrainer wat heeft Lex allemaal gewonnen dan als trainer?
0
Donderdag 17 april 2014 om 21:48 uur

<FCDH>

Moi schreef:

Lex is top binnen Den Haag. Buiten de stad denken de mensen iets anders. Heer Lex is bekend geworden met zijn grappen en Haagse humor. Elke vraag wordt met humor gepoetst. Zijn voetbal-kennis komt nauwelijks voor. Lex moet leren zichzelf te verkopen cq presenteren
Lex is natuurlijk met Aad mister fc den haag 2 iconen maar laten we eerlijk zijn als trainer heeft ie weinig voorgesteld
0
Donderdag 17 april 2014 om 20:19 uur

wdr

wdr schreef:

Er is daar veel met geld gesmeten en het heeft niet geholpen. Nog heel even en spelers komen liever naar ADO dan naar Utrecht.
In tegenstelling tot sommigen hier vind ik dus dat het goed gaat met ADO de laatste jaren. Een top zes club zullen we misschien wel nooit worden, maar we zitten de afgelopen jaren goed in de middenmoot. Mindere resultaten van afgelopen jaren had ook te maken met de vorige trainer, die het vorig seizoen overigens wél redelijk voor elkaar had met de 9e plaats. Onder Brom Europees gehaald, dit jaar met een eindspurt van Fraser van de laatste plek naar de middenmoot. Clubs die vroeger ver boven ons stonden als Roda JC, Willem 2, NEC en Sparta zitten in de penarie. NAC ook onder ons, Utrecht naast ons. Clubs als PEC, Go Ahead en Cambuur doen het nu goed, maar vraag is of ze dat structureel kunnen. De bovenste acht clubs in de stand zie ik als clubs die op dit moment nog structureel sterker zijn dan wij, maar voor de rest hoeven we voor niemand bang te zijn. Groningen en Heerenveen zijn op termijn ook niet onaantastbaar. De top vijf gaan we niet structureel bedreigen of er moet een wonder gebeuren. Ik heb zin in de komende jaren, smaakt een stuk beter dan al die jaren eerste divisie.
0
Donderdag 17 april 2014 om 16:29 uur

Advertentie

D.H.zuid-west

Kees schreef:

Hoe onvoorstelbaar triest hoe Utrecht met Wouters omgaat. Steeds vaker worden clubiconen gepasseerd. Op termijn gaat dat toch echt tegen je werken. Wat dat betreft doen ze het bij Bayern en Ajax goed. Je eigen cultuur bewaken is zo belangrijk. Gelukkig hebben wij Schoenmaker nog.

Overigens zie ik Toornstra bij Utrecht blijven als Brom komt. Tenzij Utrecht geld nodig heeft. Volgens mij heeft Driebergen indertijd 20 % bedongen.
Ik zie Dereijck ook nog opbloeien als Brom trainer wordt van Utrecht, die weet exact wat hij aan hem heeft en hoe hij hem moet gebruiken. Toornstra wordt hopelijk verkocht maar Utrecht zal wel voor de hoofdprijs gaan dus dat is ook nog lang niet zeker. Zou wel lekker zijn als het hen lukt, wij cashes en zij kwalitatief weer een stuk minder .
0
Donderdag 17 april 2014 om 16:15 uur

wdr

Dannyy schreef:

Als je in het linkerrijtje wil voetballen moeten volgend jaar Wormgoor, Esajas, Cabral, Holla, Schet, Supusepa allemaal weg.
Wat mij betreft Van Haaren ook weg. En Gouriye, Kanon en Tira moet ook wat mee gebeuren, óf de trainer ziet wat in ze en gaat ze begeleiden en meer opstellen, of ook verkassen.
0
Donderdag 17 april 2014 om 13:42 uur

Nu online

M1905, Lellow, Max, Marcie, Mr. FC DEN HAAG, Alle ballen op Jort, guru, Nees, Priapus Rex, MichelAdamsMatje, Jurriën, Steef070, twaalfdespeler en 412 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Daryl van Mieghem Jari Vlak Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
1-1
27 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
4 oktober 2024 om 20:00 uur
Frans Heesen Stadion, Oss

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Excelsior 8 - 17
2 FC Den Bosch 7 - 16
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 FC Eindhoven 8 - 12
5 Jong PSV 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 8 - 11
9 FC Volendam 8 - 10
10 Roda JC 8 - 10
11 Jong Ajax 7 - 9
12 FC Dordrecht 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 ADO Den Haag 8 - 8
15 VVV-Venlo 8 - 8
16 TOP Oss 8 - 8
17 SC Cambuur 7 - 7
18 MVV Maastr. 8 - 7
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 8 - 3