Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

zuid tribune

+ Vorig seizoen zou je dit soort K.T wedstrijden met 1-2 verliezen, nu pak je de volle drie punten

- Een volle bak en zo weinig verbale support om in benauwde momenten achter het team te gaan staan.

+ vanavond voor het eerst in het MFC geweest, was errugh gezellig

 

Twee keer plus, een keer min, WE STAAN VIERDE !!!!

0
Zondag 10 april 2011 om 00:56 uur

Aad

Enige clementie in de punten toekenning aan Jens Toornstra.

Hij speelde als een oud wijf maar ook ik was niet helemaal mijzelf vandaag.

Ik (inmiddels een echte haagse alphenaar) en hij (een ter aarse alphenaar) hebben toch wat meer meegekrgen van de schietpartij in Alphen vanmiddag.

Ik neem aan dat hij, net als ik, heel wat mensen kent in Alphen van wie je hoopt dat die geen slachtoffer is of zelfs geen betrokkene.

 

Dus was je van plaan een 5 of een 6 te geven: Doe er een puntje bij. Jens heeft ook wel eens te weinig gekregen !!!

0
Zaterdag 9 april 2011 om 23:55 uur

Ooievaar

Prima resultaat wederom tegen een lastige tegenstander. Lopen enkele hele gevaarlijk klanten tussen dat Vitesse. Gelukkig hebben ze z'on beetje de slechtste trianer van de eredivisie.

 

We mistten nog al wat, en als dan ook nog Ammi en Buijs uitvallen dan blijft er weinig over. Dus groot compliment.

 

Dat het niet mooi was is denk ik niet zo interessant. Ik krijg onderhand hoogtevrees van al dat klimmen. Ongelovelijk zeg na 30 wedstrijden staan we 4e. En dat met de doelstelling niet degraderen(...)

 

Hoe het ook afloopt, het seizoen is natuurlijk nu al buitengewoon geslaagd. Dadelijk meer scc's,  losse kaartverkoop, tv gelden, positieve imago door de uitstekende resultaten en een stadion naam.

 

We komen er aan, en zullen zeker geen eendagsvlieg zijn. Ook al gaat de krant van de nummer drie op z'n kop staan.

0
Zaterdag 9 april 2011 om 23:55 uur

ADO supporter Leidschenveen

ADO laat Matthijs van Nieuwkerk nu echt zweten

Danny Buijs wordt bejubeld door ADO. FOTO PRO SHOTS
Het zweet moet Matthijs van Nieuwkerk langzaam uitbreken. Met vier duels voor het einde van het seizoen staat ADO stevig op de vierde plaats. De ploeg van John van den Brom versloeg vanavond Vitesse (1-0) en wipte daardoor over AZ heen. De presentator laat zijn hoofd kaalscheren als de Hagenaars bij de eerste vijf eindigen. 

Het enige doelpunt kwam van Danny Buijs, die op geven van Frantisek Kubik na 28 minuten scoorde.

Door winst met 1-0 op Vitesse kwam ADOop 54 punten uit 30 duels. Eén punt meer dan AZ dat op de ranglijst werd gepasseerd. Vitesse, aanvallend machteloos, bleef vijftiende met 32 uit 30. Volgende week speelt ADO in Alkmaar tegen AZ, de ploeg die de Hagenaars zaterdagavond op de ranglijst passeerden. Blijft ADO na 34 duels vierde, betekent dat rechtstreekse plaatsing voor de Europa League.

In de eerste helft tegen Vitesse nam ADO zaterdag de beslissende voorsprong van 1-0 door een kopbal van Danny Buijs na een verre inworp van Pascal Bosschaart en doorkoppen door Dimitri Boelikin. De treffer viel in de 28e minuut. Eerder had Nemanja Matic Vitesse op voorsprong kunnen zetten. Hij kreeg een vrije schietkans. Doelman Gino Coutinho keerde de slappe inzet.

,,We gaan Europa in'', zong de Haagse aanhang weer eens. Om de vierde plaats op de ranglijst van AZ over te nemen, moest de voorsprong wel over de tweede helft worden gebracht. Dat viel niet mee zonder geschorste spelers als Wesley Verhoek, Charlton Vicento en Lex Immers alsmede de uitgevallen Ahmed Ammi en Buijs. Kevin Visser en Roderick Gielisse moesten het mee helpen opknappen.

Na de rust drong Vitesse aan, kreeg een veldoverwicht, maar creëerde (te) weinig kansen. Schoten van Wilfried de Jong en Ismail Aissati werden gemakkelijk gestopt door Coutinho. Aan de andere kant miste Frantisek Kubik, zwaar gehinderd, van dichtbij. De wedstrijd daalde naar een bedenkelijk niveau. Vitesse ontbeerde stootkracht en ADO aan overmacht voor een wedstrijd om van te smullen. Het had nog wat kunnen zijn als Kubik kort voor tijd zijn vrije kans had benut voor 2-0, maar hij trapte weer voorlangs.
(ANP/redactie)

0
Zaterdag 9 april 2011 om 22:20 uur

Haegsche Nees

lulijzer schreef:

Leuk vergelijk, maar door het zo op een rijtje te zetten krijgen we toch een wat vertekend beeld. Immers, tegen Vitesse, AZ, Groningen, Twente en Heracles hebben we ook pas één keer gespeeld. Een ietwat kromme redenering, maar vooruit. Misschien draagt het ergens aan bij.

Wat ik er eigenlijk duidelijk mee probeerde te maken is dat tegen de ploegen waartegen we in de eerste confrontatie wonnen of gelijk speelden ook in de tweede wedstrijd een positief resultaat werd behaald. En tegen ploegen waartegen de eerste confrontatie slecht verliep ook de 2e wedstrijd weinig punten opleverde. Dus gaat er voor wie dat denkt vanavond niet even gemakkelijk van Vitesse gewonnen worden. Er staan gewoon echt 5 finales voor de deur. Daarom is er geen plaats voor onderschatting of een dat doen we wel even houding. Om te beginnen alles uit de kast vanavond zowel op het veld als op de tribunes dan komt het goed. 

0
Zaterdag 9 april 2011 om 13:09 uur

erik

zuid tribune schreef:

Op de schouders van onze helden rust een zware last.

We hebben het na vanavond wel weer in eigen hand.

Morgen dat stadion eens in groen geel gehuld !!!

ook al staat monument de dam door een gelukszoeker in brand

en schrijf een fout in de oorlog zijnde  boute klote krant

piszeikend en van een ongekend niveau, zo laag

we overleven die grafbakken das ado den haag

 

over onze mooie club valt weinig te zeiken

de komende wedstrijden gaan we over lijken

eerst dat fietstas oprollen met 15000 haagse wouskadetten

en heel nederland gaat op onze groen gele pride letten

 

we spelen het mooiste voetbal van nederland daar mot je op letten

ze zouden onftrits barend en ze dochter op sterk water motte zette

0
Zaterdag 9 april 2011 om 01:41 uur

kako

ADODENHAAG schreef:

AZ creeert weinig zonder Sigthorsson. Verder hebben ze wel een erg creatief middenveld met Wernbloom, Elm en Schaars. Dus het zal lekker zijn als Sigthorsson en zo'n creatieve schakel volgende week er niet bij zijn. Dan zijn we volgende week toch ongeveer gelijkwaardig. (als wij morgen geen kaarten of blessures pakken) Hopen dat NAC de 1-1 vasthoudt..

Nac hieldt stand, 1-1 en nu alles geven tegen Vitesse en zo weinig mogelijk kaarten pakken. Dan een gelijk spel of een overwinning in Alkmaar, winst tegen Groningen en Twente en een gelijkspel bij Heracles en mijn spaarpot kan leeg.....Ga er steeds meer in geloven, Ujpest Dosza en Young Boys gaan eindeloijk opvolgers krijgen!!!

0
Vrijdag 8 april 2011 om 22:40 uur

ADODENHAAG

AZ creeert weinig zonder Sigthorsson. Verder hebben ze wel een erg creatief middenveld met Wernbloom, Elm en Schaars. Dus het zal lekker zijn als Sigthorsson en zo'n creatieve schakel volgende week er niet bij zijn. Dan zijn we volgende week toch ongeveer gelijkwaardig. (als wij morgen geen kaarten of blessures pakken) Hopen dat NAC de 1-1 vasthoudt..

0
Vrijdag 8 april 2011 om 22:26 uur

Advertentie

Kees

Ferdy schreef:

"Overigens zeer, zeer opmerkelijk dat Van der Brom steeds de uitspraken doet waar ADO een bod op heeft gedaan. Volgens mij heeft men geleerd en dit bij Van der Brom neergelegd. Prima."

 

Wellicht vat ik je niet maar wat is prima aan t verhaal en wat is zeer zeer opmerkelijk?

 

Opmerkelijk dat je de trainer in t voetlicht gooit en hem "verantwoordelijk"maakt? Staf op de achtergrond en de credits aann vdB geeft...?

Gooi je dan niet een verantwoording op een trainer? En is dit laf gedrag van TD of vdK?

 

Nogmaals..leg eens uit!

Bij een doorsnee BVO doet de algemeen of technisch directeur dit soort mededelingen. Het laatste jaar zijn er door zowel Vierling alswel Jagersma (in een andere rol) vaak ongelukkige uitspraken gedaan.

Men heeft dus veel vertrouwen in een broekie als trainer zoals Van der Brom nog is.

Of hij spreekt steeds voor zijn beurt maar dat denk ik niet. Was ie allang teruggefloten.

 

Van der Kallen komt overigens maar erg weinig in de publiciteit maar wat ie zegt is altijd raak. Prima, zo'n schreeuwlelijk als Van Seumeren zitten we niet op te wachten. Tot nu toe maakt Van der Kallen al zijn uitspraken waar. Alleen die verdomde catering.........

 

Gisteravond ook weer. Het hoofdgebouw was vanwege een activiteit gesloten en was er voor 600 toeschouwers een vreetloket geopend.

0
Vrijdag 8 april 2011 om 20:16 uur

Bert

BLEISWIJK-1 schreef:

Het verschil tussen Toornstra en Verhoek is dat Toornstra een contract heeft tot 2013 met nog een extra optiejaar. Hierdoor kan ADO voor Toornstra een heel hoog bedrag vragen. Wat Twente met die Janssen van Roda heeft gedaan, kunnen ze bij Toornstra dan echt niet doen. Van een verkoop van Toornstra zal ADO financieel echt een stuk sterker worden. Bij Verhoek ligt dat 'misschien' anders. Hij heeft nog een contract voor een jaar en we willen toch nog wel iets voor hem vangen.

Ik denk dan ook dat je blij moet zijn als er een club 2 miljoen voor hem betaald. Anders loopt hij over een jaar gratis de deur uit.  

Ik hoop dat die naar het buitenland gaat als die weg gaat.

 

Geeft alleen maar weer overspannen toestanden als die voor 020 gaat spelen.

 

Bovendien krijg je dan waarschijnlijk weer zo'n situatie als met die Dost van Heerenveen bieden ze bij 020 net te weinig waardoor wij met een ontevreden speler blijven zitten.

 

Ik dacht overigens dat VD Kallen in een interview heeft aangegeven dat Verhoek 5 miljoen moet kosten.

0
Vrijdag 8 april 2011 om 14:11 uur

Nu online

Nees, JvDH, Jk23, BLEISWIJK-1 en 438 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4