Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

oodh

Kees schreef:

Klinkt wel logisch echter de voorzet van beiden is onder de maat. We wachten maar af.

Ik vind het niet zo logisch. Volgens de Brom-ideologie gaat hij voor buitenspelers en niet voor een voor één wedstrijd ombebouwde middenvelder. Immers uitgezonderd, want die kan op veel plaatsen spelen. We worden er helaas niet sterker op. Maar ja.. uit tegen Utrecht had ik er ook weinig vertrouwen in.

0
Dinsdag 5 april 2011 om 11:39 uur

supporter-noord

kako schreef:

Wat een belangrijke pot vandaag na de winst van AZ en Roda! Ben alleen bang dat het gemis van Lex te groot is voor ADO. Zie het somber in. Laten we dan maar hopen dat Lex straks in de NC gaat vlammen omdat hij vier weken rust heeft gehad, is dat misschien wel weer een voordeel bij dit nadeel. Vandaag een punt, dan ben ik meer dan tevreden.

Weinig kans vandaag, leuke speler als invaller die Visser en voor de toekomst, maar lang nog niet goed genoeg om mee te beginnen. En met die Kum en Bosschaart heb ik al helemaal niks.

0
Zondag 3 april 2011 om 11:53 uur

ADO supporter Leidschenveen

Ferdy schreef:

Tsja...wat moet je als je geen geld hebt...neem van mij aan dat vd Kallen en consorten graag iedereen willen houden. Laat t haagse bedrijfsleven nou eens opstaan!

 

PS..de opmerking van Verhoek dat Frank (de Boer) mag bellen is nou ook niet zo wonderschoon..meneer speelt een seizoen goed en krijgt sterallures? Op dit moment kies ik toch voor t blufpoker wat vd Kallen speelt.

Misschien doet Brom echt een gouden greep door een aantal ( goedkope ) spelers uit de bierliga op te vissen. Ik heb die Hocher en Chery simpelweg te weinig zien spelen om te bepalen of een van hun bijvoorbeeld beter is dan Kubik. Chery is trouwens niet eens zeker dat hij komt.

0
Vrijdag 1 april 2011 om 22:06 uur

Ooievaar

Edsje schreef:

Zo, we zijn nu ongeveer twee weken na D-day,

 

Ikzelf ontving in twee weken heel veel SMS-jes met daarin de strekking dat ADO een ordinaire club is en blijft en dat er in Nederland maar 1 club is met klasse en stijl.....

 

Aan hen draag ik deze (tussen)balans op...

 

Het verlies in Moskou en Den Haag heeft meer paniek veroorzaakt in 020 dan de lekkende kerncentrale in Japan....

 

El Salvador (of wordt het: El Splijtzwam) grijpt zijn kans en gooit een bommetje onder het bestuur....

 

Er wordt ordinair gerollebold en geruzied op de parkeerplaats van de Arena en de Toekomst....

 

Voormalig 020-spelers worden afgedankt en naar alle kanten van de wereld verbannen (Almere, Kaapstad)

 

ADO haalt inmiddels weer positief het nieuws met interviews en een presentator met potentieel haaruitvalrisico

 

In VI doet een zekere Taco van der V. nog een ingewikkelde poging om de huur van onze russische held als een paniekaankoop te betitelen.... 

 

Alle Ajaxieden zijn verdeeld in twee kampen (oeps, mag ik dat zeggen? Ja, dat mag ik zeggen....), 1 voor en 1 tegen "El Salvador"

 

Snor en (On)Fri(t)s Barend verlaten het pad der onafhankelijke en neutrale journalistiek en kiezen openlijk partij. Ze verklaren hun liefde aan El Salvador...

 

Tijd voor een kleine voorspelling: 

 

Ajax wordt vijfde, El Salvador houdt na 3 weken de eer aan zichzelf, Snorrie en Barend geven hem een Judaskus, heel 020 blijft verslagen en in verwarring achter....

 

Pfff....

 

Wat een nederlaag in Den Haag allemaal niet kan bewerkstelligen....

Des te mooier al die wanhoop daar in die sarcofaag. Want veel leven valt daar niet te bespeuren. Cruijff is een ordinaire nauwlijks normaal sprekende straatschooier. Als trainer heeft hij bij de nummer drie weinig klaargespeeld, hij is er in elk geval geen kampioen geworden, zal volgens de snor, pa en pot Barend, eeuwig supporter van nummer drie glimworm van Gelder en al die andere hielenlikkers wel aan al die boze scheidsrechters hebben gegeven, die hunnie weigerden elke wedstrijd minimaal drie strafschoppen te geven. Ja,  zo wordt je natuurlijk nooit kampioen boehoehoe;(

 

Ben er blij mee dat die daar de boel helemaal naar de kloten gaat helpen. Cruijff is een echte amsterdammer, als het ingewikkeld wordt dan loopt hij weg. Dan laat hij je steunen.

 

Het is bewezen een laf volk te zijn, er zijn procentueel nergens zo veel joden weggevoerd in de 40'er jaren als daar, en de mof kon in Amsterdam op de meeste sympathie rekenen. Over jodenhaat gesproken. Maar dit terzijde(...)

 

Dat z'on beetje de hele ned.pers - zo niet dan ben je een zuurpruim- in de kont van de nummer drie kruipt geeft wel heel erg goed het gebrek aan objectiviteit weer.

 

Als belastingbetaler heb ik daar verregaande moeite mee. Men probeert niet eens de schijn te vermijden dat men supporter is van de nummer drie. 

 

Troost me elk seizoen weer met de gedachte dat ze elk jaar, vele kisten zure druiven dienen op te vreten, omdat ze weer eens naast een titel grijpen en zelfs in de euroleague kansloos worden afgeserveerd door een russische middenmoter. Dat is met z'on begroting bepaald lachwekkend:) te noemen. Buiten de hekken stelde het al niet veel voor, des te meer deugd doet het me, dat dat nu ook structureel daarbinnen het geval is. Ik zeg consolideren

 

Heus, ik heb geen eierschaal op m'n hersens, en angst is me vreemd, maar dat gekruip voor die amsterdamse hakkelaar en die typhusclub komt m'n neus en oren uit.  Dus laten we ze ook komend seizoen maar weer eens flink te grazen nemen. Een woedende Telegraaf - die durven het woord jodenhaat dan ook nog in de mond te nemen, lust u nog peultjes?- zal dan wel weer moord en brand schreeuwen.

 

Voorlopig hebben we die stumperds zes punten afhandig gemaakt, en die komen nooit meer uit de tas.

 

Amsterdam? rennûh dan!!!

 

 

 

0
Donderdag 31 maart 2011 om 11:09 uur

rien1

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Er staat me iets bij van Buijs dat hij ooit gezegd heeft dat hij in Nederland alleen nog voor ADO wilde spelen of in het buitenland.

Kan me even niet voorstellen dat het buitenland geinteresseerd is in een speler die het halve seizoen geblesseerd is geweest.

 

Als je de laatste interviews met Buijs goed beluisterd heeft hij eigenlijk in zijn hoofd al een beetje afscheid genomen van ADO. Ik hoop alleen niet dat hij dadelijk van ellende ergens bij NAC beland of zo. Buijs kunnen we heel goed gebruiken, zeker in de breedte. Ik ga wel eens kijken op de training, hij gaat voorop in de strijd, harde werker, en een geweldige trap in zowel zijn linker- als rechterbeen.

Van die 5 spelers hoop ik het meest dat Buijs blijft. Buiten dat hij bij mij heel sympathiek overkomt, gaat ie inderdaad voorop in de strijd. Staat weinig in de basis, maar hoor hem nooit (voor zover ik zie) nooit zeuren. Daarnaast een zeer bruikbare speler. Ik hoop echt dat ie er volgend seizoen nog bij is...  

0
Woensdag 30 maart 2011 om 21:15 uur

;)

Atteveld claimt deel van succes ADO

Onder leiding van John van den Brom maakt ADO Den Haag een succesvol seizoen door. Het had eigenlijk de oogst van Raymond Atteveld moeten zijn, ware het niet dat zijn draagvlak binnen de selectie verdween.

"Hoewel ik geen leuke tijd heb gehad in Den Haag, ben ik blij voor ADO en de mensen in en om de club", reageert Atteveld in Voetbal International. "Aan de andere kant heb ik vorig seizoen de ruimte gecreëerd om nieuwe jongens aan te trekken. Ik vond dat het nodig was om betere spelers te halen en ging aan de slag. Er was op dat moment weinig overzicht, zo klopte de begroting die ik aantrof niet eens."

Volgens Atteveld is het succes of het uitblijven daarvan niet alleen af te schuiven op een trainer. Zo wijst de coach op de spelers die ADO in de zomer ophaalde. "Als ik die spelers had gehad, was het vorig seizoen ook een ander verhaal geweest. Verhoek gaf toen dezelfde voorzetten als nu, maar ik had geen Bulykin om ze in te koppen. Dát is het grote verschil."

ADO-spelers gaven dit seizoen te kennen weer met enthousiasme naar trainingen af te reizen. Ook dat ligt niet alleen aan de trainer, meent de nu in Cyprus werkzame Atteveld. "De groep heeft ook lering getrokken uit vorig seizoen. Daarbij zijn de jongens met wie ik problemen had al vertrokken of ze spelen niet meer. Dan heb ik het over de aanstichters, niet over de meelopers."

0
Woensdag 30 maart 2011 om 18:35 uur

Kees

Ooievaar schreef:

Piqué is het beste wel van af, is niet meer zo goed als voor zijn blessure, en ook Ammi zal met minder genoegen moeten nemen. Hoewel ik hem wel nuttig vindt, doet een hoop goed werk voor Verhoek.

 

Het aanblijven van R(ADO) en Derijck is natuurlijk van groot belang. Die andere jongens hobbelen hooguit mee, maar maken niet het verschil. Gelukkig wordt er aan de éne kant goed gescout in de juup, vooral Höcher heb ik hoge verwactingen van, die jongen is perfect tweebenig en lijkt me een regelrechte versterking.

 

Aan de andere kant wordt er niet geïnvesteerd in de jeugdopleiding, dat is jammer. Daarom zou ik Ranco  een baan bij de club aanbieden als jeugdtrainer, hoofd jeugdopleidingen o.i.d. Die Wim van Laar bakt er helemaal niets van. Jammer, had ik meer van verwacht. De A1 gaat degraderen, dus jonge talentvolle voetballers zullen minder snel voor ADO kiezen. Een gemistte kans. Juist een club als ADO moet natuurlijk sterk inzetten op de jeugd als je niet de middelen hebt van pak'm beet Utrecht om versterkingen te halen. Daarom is je opleidingsinstituut heel belangrijk voor je doorstroming.

 

Regeren is vooruitzien(...)

Volgens mij kun je Van Laar weinig tot niets kwalijk nemen. Man is ook opgescheept met een erfenis. Wel het voorbehoud dat ik er veels te ver vanaf sta om goed te kunnen oordelen.

 

Wat Cruijff stelt, het individu boven het teambelang bij een BVO, is absoluut waar. Wel moeten je jeugdteams op het hoogste niveau spelen voor de broodnodige weerstand maar daarna is enkel de doorstroming van belang.

0
Woensdag 30 maart 2011 om 14:34 uur

Advertentie

Ron001

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Fanshop dinsdag extra open
In verband met de interlandwedstrijden tussen Ecuador, Peru, Chili en Colombia, opent de fanshop van ADO Den Haag om 17.00 uur haar deuren.
De fanshop zal t/m 20.30 uur geopend zijn. De Fanshop van ADO Den Haag bevindt zich aan het Haagse Heldenplein achter het standbeeld van Aad Mansveld.

Horarios de apertura del Fanshop Estadio:
Lunes, cerrado
Martes de 17.00 a 20.30 horas
Miércoles de 13:00 a 17:00 horas
Jueves de 13:00 a 20:00 horas
Viernes de 13:00 a 17:00 horas
Sábado de 11:00 a 17:00 horas

Openingstijden Fanshop Stadion:
Maandag gesloten
Extra deze week open Dinsdag van 17.00 uur t/m 20.30 uur
Woensdag van 13.00 uur t/m 17.00 uur
Donderdag van 13.00 uur t/m 20.00 uur
Vrijdag van 13.00 uur t/m 17.00 uur
Zaterdag van 11.00 uur t/m 17.00 uur *
*Behalve bij een thuiswedstrijd, dan is de shop twee uur voor aanvang wedstrijd geopend t/m een uur na afloop van de wedstrijd.


 

Ben bang dat er weinig mensen komen daar het Nederlads elftal speelt!!!

0
Maandag 28 maart 2011 om 21:06 uur

K.B

ADO voor altijd schreef:

maar missen de kwaliteit hiervoor

We bakten er de laatste paar jaar qua puur voetbal weinig van en nu hebben die jongens opeens kwalitiet tekort?

0
Maandag 28 maart 2011 om 12:35 uur

ADODENHAAG

Ron001 schreef:

Haha,of het shirt van rcl!!!! Hahaha..

Moet ook zeggen dat Studio 020 welmee viel,maar ja staken als gaan zingen dat ze joden zijn zal een goed begin zijn maar zal wel niet doorgezet worden.

Ze moeten met hun zelf beginne als ze echt van de jodenleuzen af willen. Zij zijn uiteindelijk de kern van het probleem door zichzelf joden te noemen. Supporters zijn weinig te verwijten. Nogmaals, enig ding dat je Immers kon verwijten is dat hij een voorbeeldfunctie heeft. Maar dat weten we nu wel.

0
Maandag 28 maart 2011 om 01:16 uur

Nu online

Nees, JvDH, Jk23, BLEISWIJK-1 en 437 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4