Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Uding

FC Volendam test ADO-speler Piqué
Lorenzo Piqué krijgt de kans om een contract af te dwingen bij FC Volendam. De verdediger is met de selectie van trainer Gert Kruys mee op trainingskamp naar Vaals, waar hij de kans krijgt om de technische staf van zijn kwaliteiten te overtuigen.

De twintigjarige Piqué doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord, maar hij debuteerde in het betaald voetbal bij ADO Den Haag. In de jaargang 2009/2010 speelde de Rotterdam dertien duels in de Eredivisie, afgelopen seizoen was de defensieve kracht echter actief in het beloftenteam van de Haagse club.

Voor de club uit de Jupiler League is het overigens niet de eerste proefspeler deze zomer. Eerder werd bekend dat Abdelhali Chaiat, Didi Longuet, Jahmill Flu, Rok Roj en Stanley Tailor als proefspelers een kans krijgen een contract af te dwingen.

 


 

0
Dinsdag 5 juli 2011 om 09:17 uur

Tommy

pmc schreef:

FC Utrecht vond de salariseisen te gortig, maar ADO Den Haag lijkt toch rekening te houden met een vertrek van Timothy Derijck. De hofstedelingen melden op de officiële website dat Roberto Puncec deze week op proef is. De Kroatische verdediger is meegegaan op trainingskamp.

Puncec is negentien jaar oud, komt van NK Varazdin en speelt zijn interlands in het Kroatisch elftal voor spelers onder 21 jaar. Voorheen kwam hij ook uit voor het nationale elftal Onder negentien en Maurice Steijn en zijn technische staf willen bekijken of Puncec een versterking kan zijn.

Ook Tarik Bhar is mee op trainingskamp met ADO. De Belgische aanvaller speelde in het afgelopen seizoen voor Eupen en liep in de vorige week al stage in de residentiestad. ADO nam maandag afscheid van doelman Nico Pellatz, maar heeft in Martijn de Zwart van Quick Boys al een opvolger gevonden.

 

toch humor bij dit bericht wordt rekening gehouden met vertrek derijck.

 

op voetbalprimeur is die de vervanger van bosschaart in de selectie

0
Maandag 4 juli 2011 om 23:38 uur

willem

Nico Pellatz koos maandagmiddag voor een vertrek naar Sparta Rotterdam en ADO Den Haag heeft niet lang de tijd nodig gehad om een opvolger te vinden. Quick Boys meldt op haar officiële website dat de twintigjarige doelman Martijn de Zwart, die de afgelopen twee weken op proef was bij ADO, een contract in de wacht heeft gesleept. De talentvolle keeper sluit direct aan bij de selectie

0
Maandag 4 juli 2011 om 21:51 uur

;)

Keeperstalent De Zwart naar ADO Den Haag

Martijn de Zwart staat komend seizoen onder contract bij ADO Den Haag. De doelman komt over van Quick Boys, waar hij de laatste twee seizoenen een vaste basisplaats had, meldt de amateurclub op de officiële website.

De twintigjarige sluitpost speelde meer dan vijftig officiële wedstrijden in het eerste elftal van Quick Boys. De voorgaande twee weken was hij op proef bij Willem II, maar koos voor een overstap naar de club uit de Residentie.

De Zwart sluit direct aan bij de selectie van zijn nieuwe werkgever. Bij ADO Den Haag treft de doelman een oude bekende. De nieuwe assistent-trainer Wilfred van Leeuwen was het voorgaande seizoen werkzaam voor Quick Boys.

Quick Boys is van plan om een vervanger te halen voor de vertrokken doelverdediger. De club komt komend seizoen uit in de hoofdklasse van het zaterdagamateurvoetbal.

 

0
Maandag 4 juli 2011 om 20:50 uur

Thijs

Wat volgt?

 

Utrecht meldt zich voor de gehele selectie ADO:

 

In navolging op interesse in Dereijk, Toornstra en Verhoek heeft directeur Foeke Booy zich wederom in Den Haag gemeld.

Ditmaal wil hij de, onlangs door ADO langer vastgelegde, Radosavljevic, Ammi, Leeuwin, Kum en Immers ophalen.

"Wij hebben wat te besteden en zijn erg geinteresseerd in de succesformatie uit Den Haag", aldus Booy.

Erwin Koeman reageert: "De erg sterke as van ADO aangevuld met de flexibel inzetbare Leeuwin brengt ons naar europees voetbal, Simpel" Aldus Koeman. 

0
Maandag 4 juli 2011 om 20:15 uur

BLEISWIJK-1

FC Utrecht meldt zich ook voor Verhoek
2011-07-04 19:22:01
 

FC Utrecht heeft zich naast Jens Toornstra ook officieel bij ADO Den Haag gemeld voor Wesley Verhoek. FC Utrecht zal nu met de Haagse club tevens in onderhandeling gaan over de transfersom voor de 25-jarige aanvaller. Na het vertrek van Dries Mertens en Kevin Strootman vorige week naar PSV en eerder al de overgang van Ricky van Wolfswinkel naar Sporting Lissabon is FC Utrecht druk bezig om de selectie voor het nieuwe seizoen te versterken.

 

0
Maandag 4 juli 2011 om 20:03 uur

morley

waar is serano van der hurk eigenlijk? die was toch aangetrokken? geblesseerd?? of zit hij bij de selectie van het 2e?

 

over het 2e gesproken; lorenzo piqué is op proef bij fc volendam.

0
Maandag 4 juli 2011 om 17:53 uur

Richard

Tommy schreef:

ja dat is misschien wel waar , maar ik vind dat we een hele smalle selectie hebben, vorig jaar zat alles het hele jaar mee.

 

weinig blessure's

weinig schorsingen.

Een geweldige spits.

Ik had verwacht dat den haag zn verdediging nog wat zou versterken en eigenlijk valt het me een beetje tegen dat ze dat niet gedaan hebben zeker omdat je erop kan wachten dat derijck vertrekt.

is het niet vanwege zn aflopende contract dan is het wel vanwege de intresse die bijvoorbeeld een bolton heb.

We zijn een club die sinds jaren weer op de kaart staat, spelers zijn blij om voor ons te mogen spelen. Als Derijck weg gaat komt er wel weer een vervanger. Zelfde voor Verhoek etc. Maar als je gaat vergelijken met vorig jaar voorbereiding hebben we nu een veel bredere, en betere selectie als vorig jaar. Wie was Bulykin in de voorbereiding vorig jaar ? Afgetest bij Graafschap. Hier bij ons is hij in een flow gekomen en dat komt omdat er goed beleid word bevoerd bij ons. Alleen al met ons beleid moet je voor plek 4 gaan

0
Zondag 3 juli 2011 om 21:29 uur

Advertentie

Tommy

Richard schreef:

Op basis van wat er nu weg is gegaan, en wat er voor terug is gekomen zijn we sterker als vorig jaar... zeker kijkend naar de concurrentie

ja dat is misschien wel waar , maar ik vind dat we een hele smalle selectie hebben, vorig jaar zat alles het hele jaar mee.

 

weinig blessure's

weinig schorsingen.

Een geweldige spits.

Ik had verwacht dat den haag zn verdediging nog wat zou versterken en eigenlijk valt het me een beetje tegen dat ze dat niet gedaan hebben zeker omdat je erop kan wachten dat derijck vertrekt.

is het niet vanwege zn aflopende contract dan is het wel vanwege de intresse die bijvoorbeeld een bolton heb.

0
Zondag 3 juli 2011 om 21:25 uur

<FCDH>

Steijn wil niet al te veel tornen aan ADO
Maurice Steijn is de nieuwe eindverantwoordelijke in Den Haag. De voormalig assistent van John van den Brom wil niet te veel veranderen bij ADO.
Steijn heeft er inmiddels twee oefenduels opzitten als hoofdcoach van ADO. Die oefenwedstrijden leverden 25 treffers op en geen tegendoelpunt. "Ik heb de basis al wel voor een groot gedeelte in mijn hoofd. Het was een bewuste keuze om in beide wedstrijden te beginnen met de basis van afgelopen seizoen", aldus Steijn tegenover Haaglanden Voetbal.

"Er is natuurlijk weinig reden om die basis te veranderen, die spelers hebben het afgelopen seizoen prima gedaan", vervolgt Steijn, die zijn selectie de voorgaande seizoenen al van dichtbij meemaakte als assistent van Van den Brom en eerder Raymond Atteveld. Binnenkort treedt Steijn met zijn ploeg aan in de tweede voorronde van de Europa League.

"Door die wedstrijd tegen Tauras is de voorbereiding zo kort, dat we niet teveel gaan experimenteren. Ik weet wat de spelers kunnen en wat de spelers zouden moeten kunnen. We hebben nog één echte wedstrijd voordat we Europa in gaan en dat is volgende week vrijdag tegen AEK Larnaca. We hebben dus geen tijd om te experimenteren."

 

0
Zondag 3 juli 2011 om 19:14 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 329 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4