Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

haagse-Dick

Voormalig ADO-mandekker maakt indruk op Middlesbrough

Kenneth Omeruo maakt een uitstekende indruk bij Middlesbrough. De Engelse tweedeklasser huurt de verdediger sinds januari van Chelsea en is zeer te spreken over hem.


De pas twintigjarige Omeruo kwam de afgelopen twee seizoenen op huurbasis uit voor ADO Den Haag, waar hij eveneens zeker was van een plek bij de eerste elf. Chelsea haalde hem afgelopen zomer terug naar Londen, maar besloot de Nigeriaanse international in januari toch weer te verhuren. Middlesbrough hoopt hem stiekem ook voor volgend seizoen te strikken.

"Dat is zeker een mogelijkheid", bevestigt trainer Aitor Karanka in gesprek met Sky Sports. "Hij is een goede jongen en een zeer goede speler die zich constant ontwikkelt. Hij gaat komende zomer ook met Nigeria naar het WK en ik ben erg blij met hem. Hij geeft altijd 120 procent op het trainingsveld. Zelfs als hij een keer niet speelde, toonde hij een perfecte mentaliteit."

Die komt nooooit meer, hooguit om een bakkie te doen!
0
Zaterdag 12 april 2014 om 12:45 uur

<FCDH>

Het schijnt trouwens dat been volgend jaar naar Sparta gaat
Ze vergaten er alleen bij te zeggen als trainer van NEC
0
Zaterdag 12 april 2014 om 11:11 uur

slash070

Ron001 schreef:

Niemand gaat tegen zijn leiding gevende roepen dat hij het niet goed doet!! Vroeger wel, dan kon je alles zeggen tegen alkaar!! Nu moet je op je woorden passen, ze gooien je er zo uit!! Nee de tijd van tegen wordig is en wordt steeds vreemder!! Wat je vroeger tegen elkaar zei werd geaccepteerd!! Nu is het gauw discriminatie !!
Ja dat is wel zo. Vroeger waren er spelers met een persoonlijkheid die de trainer rustig vertelde dat de opstelling of speelwijze wat anders moest, maar ja, dat soort spelers hadden ook recht van spreken natuurlijk, en die zijn er niet meer. Andere generatie en gewoontes, die communiceren via twitter en facebook.
0
Vrijdag 11 april 2014 om 17:41 uur

haagse-Dick

Exclusief: Beugelsdijk: `Langer verblijf is zeker een optie`

Het is een vreemd seizoen voor ADO Den Haag. Voor de winterstop stonden de ooievaars op de laatste plek, maar langzaam maar zeker klommen ze uit het diepe dal. Al negen duels is de ploeg van trainer Henk Fraser ongeslagen. Een wereld van verschil als je het vergelijkt met de eerste competitiehelft.


Afgelopen zondag werd FC Utrecht met 4-1 verslagen. "Voor ons was dat een heel mooi duel", zegt de mandekker in gesprek met ELF Voetbal. "Vanaf de eerste seconde gooiden we de beuk erin. Toen zij rood kregen werd het allemaal wat makkelijker. Maar we hebben vaker tegen tien man gespeeld en dan kregen we het nog lastig. Gelukkig ging dat ditmaal perfect. We hadden allemaal op een ander FC Utrecht gerekend. Normaal gesproken gaan zij ook de duels vol passie en strijd aan, maar daar was zondag minder sprake van."

Handhaving

Een raar seizoen met hoogte-en dieptepunten, beseft de 23-jarige verdediger. "Het eerste halfjaar was vreselijk. Als je onderaan staat is dat een verschrikkelijk gevoel. Maar ik heb altijd vertrouwen gehad dat het goed zou komen."
Dankzij de driepunter tegen FC Utrecht klom ADO Den Haag naar de tiende plek. Met nog drie duels voor de boeg bedraagt de voorsprong op RKC Waalwijk, de huidige nummer zestien, zeven punten. "Wij hebben ons veilig gespeeld", zegt Beugelsdijk stellig.
Vorig jaar bleef de teller op 40 punten staan. Momenteel heeft ADO Den Haag 37 punten behaald en er staan nog drie duels op de planning. "We gaan over het puntenaantal van vorig jaar heen. We barsten van het zelfvertrouwen en hebben de kracht om nog meer punten te halen."
Ajax-uit

Komende zondag wacht de confrontatie met aartsrivaal Ajax. Als de Amsterdammers winnen en Feyenoord verliest, is Ajax kampioen. "Ook tegen hun gaan wij vol de beuk erin gooien. Ik heb er hartstikke veel zin in. Als het aan ons ligt stellen ze het kampioensfeest maar even uit." Enig smetje is het feit dat hij het moet doen zonder de steun van zijn broer. Over en weer zijn er al jaren geen supporters van de bezoekende club welkom. "Elke wedstrijd komt hij kijken. Al speel ik in China. Maar wegens de regeling werd er door Ajax geen kaarten beschikbaar gesteld voor familieleden. Erg jammer."

Blackpool

Gisteren kwam het gerucht naar buiten dat Beugelsdijk, die in het bezit is van een aflopend contract, in de belangstelling zou staan van het Engelse Blackpool. "We waren twee dagen vrij en ik ben inderdaad een wedstrijdje van Blackpool wezen kijken. Maar ik ga wel vaker naar Engeland om een lekker potje te kijken. De sfeer is daar overal fantastisch. Over twee weken staat er een trip naar Newcastle United op het programma. Maar het wil niet zeggen dat ik overal waar ik kom gelijk een contract onderteken. Mijn focus ligt dan ook volledig bij ADO Den Haag. Ik wil eerst dit seizoen goed afsluiten en daarna gaan we met elkaar in gesprek. Een langer verblijf in Den Haag behoort sowieso tot de mogelijkheden."
0
Vrijdag 11 april 2014 om 01:13 uur

liefhebber

BLEISWIJK-1 schreef:

In het geval van Holla is het een bewuste keuze. Ik denk bij Coutihno ook. Van Beugelsdijk zullen ze wel spijt hebben.

Maar hoezo kan je niet transfervrij halen of huren? Er komt toch salaris vrij?
Omdat het de vraag wordt of de begroting ook daadwerkelijk wordt gedekt. Kan me zo voorstellen dat deze negatief uitvalt in de huidige financiële markt. En we vrij recent nog maar net uit de categorie zijn gekropen waar je uit moet zien te blijven.
Anders gezegd zou je uit zakelijk oogpunt eerder de aflopende contracten willen verlengen om nog een transfersom te kunnen ontvangen. Dat brengt wel enig risico met zich mee. Dat risico heeft men waarschijnlijk niet kunnen dragen.
Om reden hiervan verwacht ik rode cijfers. En zal men weer een stukje begrotingstekort moeten afdekken inzake de post salarissen. Een trainer moeten afkopen. Kost ook geld. Tja en dan is transfervrij of huren ook geen optie. Zeker geen speler die potentie heeft. Kwestie van vraag en aanbod.
Nogmaals.....het is een aanname. Heb geen feitelijke informatie.
En hoop op prachtige namen voor volgend seizoen!
0
Donderdag 10 april 2014 om 23:40 uur

Advertentie

JeffreyP

Zeg ik iets geks als ik zeg dat we buiten een nieuwe eerste keeper geen versterkingen verder nodig hebben?
Het belangrijkste is dat de spelersgroep bij elkaar blijft als team. Voor Holla hebben we Jansen die terugkomt, voor Beugelsdijk hebben we Kanon die het heel goed doet en daarachter Buwalda die zich goed door ontwikkeld. Daarbij krijgen we de Korte erbij als aanvallend vermogen en mogen we hopen dat Gouriye onder Fraser wel gaat presteren.

+ Cabral en Wildschut uitzwaaien en Poepen verkopen.

Oftewel, centen op zak houden en de club verder (structueel) gezond maken!

Daarbij heeft Fraser ook aangegeven dat hij als trainer meer ambities heeft dan als speler, dus zal hij ons ook als springplank zien. Mocht hij volgend seizoen playoffs halen (wat reeël is met huidige groep), dan is hij weg. Moeten we een nieuwe trainer aantrekken die dan een leuke begroting heeft om verdere stappen te maken.
0
Donderdag 10 april 2014 om 16:14 uur

haagse-Dick

Martin Jol onderhandelt met Griekse bond

Martin Jol is vandaag in Athene om met de nationale bond van Griekenland te onderhandelen. De oefenmeester is in beeld om na het WK aan de slag te gaan als bondscoach van het Griekse elftal. Zaakwaarnemer Mino Raiola heeft Jol aanbevolen bij de Europees kampioen van 2004.
De huidige bondscoach Fernando Santos maakte onlangs al bekend te vertrekken na het WK in Brazilië. Eerder was al Ronald Koeman in beeld, maar de huidig Feyenoord-trainer bedankte voor de eer.

Jol is werkloos sinds zijn ontslag bij Fulham in december vorig jaar. Vandaag spreekt hij met Giorgios Sarris, voorzitter van de Griekse voetbalbond. Volgens Griekse media verlangt de Scheveninger een jaarsalaris van 1 miljoen euro, terwijl de bond niet verder lijkt te willen gaan dan 700.000 euro.

De oud-trainer van onder meer Ajax en HSV is niet de topkandidaat. Volgens de Griekse pers staat Marco Tardelli bovenaan het lijstje. De Italiaan was tot 2013 assistentbondscoach van Ierland. Ook de namen van José Antonio Camacho (voormalig bondscoach Spanje en China en oud-trainer Real Madrid en Benfica) en de huidige coach van Eintracht Frankfurt Armin Veh circuleren

’Scheveninger wil miljoen euro per jaar’ (is deus ook de rede van niet naar ons komen!)
0
Donderdag 10 april 2014 om 10:44 uur

haagse-Dick

pmc schreef:

Meneer haagse-Dick, waar haald u de wijsheid vandaan dat Kanon nooit zou worden opgesteld?
Op basis van de 2e seizoenshelft en denk ook niet zo snel dat Fraser een trainer is die snel veranderd! Die jongen had al lang in de plaats moeten staan van die nietsnut Vito Wormgoor en dat is niet gebeurd! Die wie geeft de garantie dat Kanon volgend jaar ineens basisspeler zal zijn.

Laten we wel duidelijk zijn, ik ben een voorstander van Kanon al zou ik Derijck ook nooit laten lopen. Want met een Derijck in topvorm en Kanon als hij als basisspeler een aanwinst zal zijn samen met ook nog eens Beugelsdijk een ijzersterke verdediging zal kunnen gaan vormen. Dan heb je goeie centrale verdedigers!
0
Dinsdag 8 april 2014 om 15:15 uur

wdr

yesyes schreef:

Maar ik ben bang dat zowel Meijers als Zuiverloon beiden vertrekken. Vooral meijers die is niet te houden. Wat een goede aankoop is dat geweest zeg.
Ik denk dat nu we 10e staan en Fraser het zo goed doet, we ineens een stuk aantrekkelijker zijn voor spelers, om te blijven of om te komen. Niemand wil bij een net niet degraderende kneus met een matige trainer komen spelen. Een middenmotor met een prima presterende trainer is een heel ander verhaal.
0
Dinsdag 8 april 2014 om 15:01 uur

R.E.

H@@GenEES schreef:

Nee bij jou fantastische talenten en voetbaltechnische inzichten vergeleken is Gullit maar een simpel knakkertje met een meninkje natuurlijk.
Nee, maar zoals gewoonlijk interpreteer je mijn shout weer verkeerd. Ik bedoel dat Gullit, ondanks de enorme goodwill die hij steeds weer had, als trainer overal heeft gefaald, met als "hoogtepunt" zijn opmerking als mislukte trainer van Feijenoord dat hij "niet te benijden" was. Dat hij weinig kijk heeft op het trainervak, blijkt ook uit het feit dat hij geen trainer in Fräser zag, omdat die als speler "zo stil" was. Wel sterk van hem dat hij nu durft toe te geven dat hij er (net als jij) met Fräser helemaal naast zat.

Los hiervan: heb ik misschien iets van je aan? Zo niet, dan snap ik jouw persoonlijike reacties niet. Volgens mij zijn we allebei voor dezelfde club en zijn we allebei blij dat ADO zich heeft gered, maar als ik mijn mening met feiten onderbouw (zou jij ook eens moeten proberen), bijvoorbeeld dat de vorig jaar door mij bepleite aankopen (Linssen, Turuc, Sno) het bij hun club heel goed hebben gedaan, ben ik volgens jou blijkbaar ineens arrogant. Jammer!
0
Maandag 7 april 2014 om 17:20 uur

Nu online

Wahter, Mr. FC DEN HAAG, R.E., Alle ballen op Jort, lernst, Superjantje, James, Aad, pessimist, wiegah070, Mr.070, ADO Achter de Dijken, Dannyy, john 147, Rob2002, Haagse Haas, Thehague070, fcdh-denhaag, TheMariner en 579 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2