Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Bert

Karel KLaver schreef:

Ik ben nooit echt voor de buitenlandse tegenstander, maar ik heb bij Ajax toch een beetje dat anti-gevoel, domweg omdat het geen sympathieke ploeg/club is. Als ze internationaal voetballen en verliezen, kan ik daar echt niet om treuren (leedvermaak), maar natuurlijk baal ik ook omdat we (= het Nederlandse voetbal) punten verliezen.

Ajax en Feyenoord heb ik weinig sympathie voor ook als ze tegen buitenlandse clubs spelen.

 

De laatste jaren zijn wij ook enorm fan van Legia en Club Brugge geworden. Dus als een Nederlande club daar tegen speelt gaat toch de voorkeur naar Legia of Club uit. Behalve uiteraard als het Ado betreft.

 

Met andere sporten heb ik niks dus ook niet met Hijs. Damesvoetbal vind ik dan nog meer de moeite waard.

 

Met Oranje wel net als veel andere hagenezen. Op dat moment intereseert het mij geen bal voor welke club een speler speelt.

 

Het hoempa pa publiek rondon Oranje is inderdaad wel irritant.

0
Zaterdag 26 maart 2011 om 19:37 uur

Ruudje16

ADO-topman Van der Kallen: 'Verwijt Van den Brom weinig'
24/03/2011 17:10

ADO Den Haag-eigenaar Mark van der Kallen was zondag na de overwinning op Ajax (3-2) ook in het supportershome aanwezig. De commissaris van de club uit de Hofstad zag van een afstandje hoe Lex Immers kwetsende teksten door de microfoon zong.

'Ik hoorde wat Lex ging zeggen en dacht: dat kan niet', reageert Van der Kallen tegen VI Radio. 'Maar ik kon op dat moment ook niet door de menigte naar voren stappen om te zeggen dat wij, als ADO Den Haag, dit niet willen.'

De eigenaar verdedigt in het gesprek ook trainer John van den Brom. Van der Kallen: 'Ik ben teleurgesteld in het schikkingsvoorstel van de KNVB. Persoonlijk verwijt ik onze trainer buitengewoon weinig. Het was daar een chaos en zo lawaaiig, dat het niet realistisch is om te zeggen dat Van den Brom wel even in had kunnen grijpen. Dan moet je iets beter weten in wat voor situatie dat gebeurt.'

De KNVB schorste John van de Brom voor één wedstrijd, gaf Charlton Vicento een voorwaardelijke straf (één wedstrijd), terwijl Lex Immers vijf duels kreeg, waarvan een voorwaardelijk.

Het gesprek met Mark van der Kallen is om 17.10 uur te horen op VI Radio.

 

0
Donderdag 24 maart 2011 om 17:53 uur

Kees

ADO supporter Leidschenveen schreef:

ADO dames - AZ 0-3

 

Ouch, de kippen zijn helemaal van de leg

Dat was niet best vanavond alhoewel ik maar weinig van de tweede helft heb gezien. Het bier in het restaurant was goed op temperatuur ;).

 

Trouwens wat heb ik nou aan jullie allemaal. Via de telefoon van een oud-shouter moesten we hier op de box lezen (met dank max) dat het 1-1 stond.

 

Wat ik heb begrepen inmiddels was het kort voor tijd 1-4. Weet het niet zeker.

 

Allemaal gezeur over een incidentje en het voetbal wordt vergeten.

0
Woensdag 23 maart 2011 om 21:57 uur

DHFC070

Den Haag neemt het initiatief voor een ronddetafelgesprek maar dit lees je weer nergens terug in de media, of 2 regeltjes in een bestaand nieuwsartikel. Ik heb naar verschillende sites al een nette mail de deur uitgestuurd met de vraag of ze deze propaganda willen stoppen en ook "positieve" dingen willen plaatsen rondom dit voorval. Verwacht er vrij weinig van maar niet geschoten is altijd mis. 

Ben benieuwd hoeveel automatisch gegenereerde mails ik terug ga krijgen. 

0
Woensdag 23 maart 2011 om 18:07 uur

ADODENHAAG

ADODENHAAG schreef:

Eens. Goed stuk, maar je weet hoe de media zijn. Die geven enkel selectieve informatie...

Ik bedoel dus dat het weinig zin heeft om het naar bv de NOS te sturen.

0
Dinsdag 22 maart 2011 om 22:43 uur

Adowoman

Ben misschien een van de weinige die het niet vind kunnen wat Immers deed... Soms mogen mensen weleens verder denken, en wat de gevolgen kunnen zijn. Immers heeft bovenal een voorbeeldfunctie als speler, hij is niet alleen maar supporter meer zoals vroeger...

 

Ben zelf al sinds de jaren 80 supportster en ging vroeger vaak naar het Zuiderpark en ga nu ook weer naar het Forepark maar het woord K..... en al die kwetsende spreekkoren, helaas daar wen ik niet aan. 

 

Hoorde ook dat op de kindertribune een paar kinderen die voor ajax waren (van div. voetbalclubs in regio) bijna aangevallen werden omdat ze juichden voor ajax... Kinderen aanvallen? Waar gaat het heen? Stuur dan geen amateurclubs of scholen meer want je kan niet verwachten dat elk kind voor ado is... 

 

Laat ik voorop stellen dat ik de wedstrijd gisteren super vond en ik ben echt zo blij dat we twee keer van ajax gewonnen hebben maar sorry, echt een "HEKEL" aan ajax heb ik niet (meer). Misschien omdat ik ouder geworden ben en meer kan relativeren. En uit sommige mensen krijg je die "haat" toch niet. Ajax kan zeker arrogant overkomen en als je de tv aanzet zie je vele ajaxprominenten op tv die het leuk vinden om ADO nog eens te bashen. Jammer, en nog meer jammer dat de media een vertekend beeld schetst van ADO....

 

Zal wel weinig begrip hier krijgen maar laten we eens gewoon onze club op de goede manier steunen en niet met randverschijnselen. Heb dat al zo vaak gezien vroeger in het Zuiderpark... 

 

Heb erg genoten dus van de wedstrijd gisteren, lekker in het zonnetje en op naar de volgende wedstrijd.... 

 

Ado groet vanuit een Feyenoord omgeving (tja...)

0
Dinsdag 22 maart 2011 om 00:17 uur

Advertentie

Bert

kako schreef:

Cynisch bedoeld of niet? We doen er allemaal aan mee als het ons uitkomt. Wie heeft niet staan juichen toen Koeman met een Duits shirt zijn kont stond af te vegen, werd hij daar voor berispt of geschorst, nee toch, hij kreeg er bijna een lintje voor.

Kijk ik persoonlijk heb er weinig problemen mee. Als ik erbij was geweest en genoeg bier ophad had ik waarschijnlijk nog mee gezongen ook. Vooral omdat je weet dat het niet serieus bedoeld is.

Dat weten jij en ik de hele shoutbox.

 

Maar de kandidaat sponsoren maken wel de benen.

 

Als voetballer heb je wel een voorbeeldfunctie.  En als er dan ook nog kamervragen gesteld gaan worden...... 

 

Theo Jansen heeft ook al voor incidenten gezorgd maar die heeft het geluk dat die bij een nette club speelt.

 

Waarom kan een wedstrijd tegen 020 niet eens een keer zonder incidenten aflopen. We richten onszelf te gronde. En 020 die lachen in hun vuistje want ondanks het puntverlies is het weer mis in Den Haag. En dat is nou precies wat ze wilden. 

0
Maandag 21 maart 2011 om 19:14 uur

ADODENHAAG

the mouse schreef:

supporters die eigen supporters het ziekenhuis in slaan in het home,

supporters die bijna uitbreken bij de graafschap uit.......

Zoveel uitsupporters gedragen zich slecht... overal zie ik wel gasten aan de schermen/hekken hangen... daar doe je weinig aan.

0
Maandag 21 maart 2011 om 14:37 uur

ADODENHAAG

<FCDH> schreef:

Ado zelf kan immers opzeker schorsen want ik vermoed ook zeker zal gebeuren? theo jansen reed dronken in ze auto werd ook geschorst

Ik ben wel blij dat Lex de enige is(Vicento kan je weinig verwijten, die lachtte gewoon een beetje mee), nu kan je gewoon Buijs of Visser op de plek van Lex neerzetten.. Buijs vindt ik de laatste tijd weer erg goed. Je kan trouwens ook weer Leeuwin op het middenveld zetten en Ammi rechtsback of Ammi rechtsmidden. Het verlies van Lex is in mijn ogen niet de belangrijkste schakel die wegvalt.

0
Maandag 21 maart 2011 om 13:42 uur

ADODENHAAG

Aad schreef:

Als ADO slim is geven ze hem meteen een reprimande en een dikke boete (te voldoen aan een joodse instelling) plus een opdracht om op een paar scholen de onzin van zijn actie toe te lichten.

 

Zou terecht zijn en neemt de KNVB iets de wind uit de zeilen.

Hoe vaak moet er nog uitgelegd worden dat joden op ajacieden slaan en niet op die gelovigen? Ik vind dat hij weinig verkeerd heeft gedaan, het filmpje had nooit online mogen komen.....

0
Maandag 21 maart 2011 om 12:19 uur

Nu online

BLEISWIJK-1, Nees, Vak_W en 389 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4