Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

BLEISWIJK-1

tdd
Mark van der Kallen wil Bully een contract aanbieden voor een aantal jaren. En misschien zal hij zich deze week al aansluiten op het trainingkamp ter voorbereiding voor de eerste wedstrijd op 14 juli. Overigens natuurlijk zegt dat niet veel maar hij en rado zijn echte maatjes die prive ook heel goed met elkaar omgaan. Gewoon afwachten Bully heeft een mooi gevoel overgehouden aan het  seizoen bij ado de supporters waren helemaal te gek zowel naar hem als de gehele selectie toe.

Vandaag, om 11:31 uur
 

rvdg
beste ado fans, Vitesse heeft verleden jaar al een hele dure spits gehaald voor 5 miljoen euro. En buiten dat stel dat Bully naar vitesse heen gaat het goede seizoen heeft hij mede te danken aan de spelers er omheen verhoek die ballen zo op maat gaf alleen verhoek kan dat soort ballen geven en vitesse heeft niet zo'n buitenspeler die dit soort ballen kan geven. En mocht Bully toch kiezen voor vitesse misschien een poepan halen van de graafschap. Maar zover is het nog lang niet en en mark van der kallen is nog volop bezig om bully naar ado te halen en er zal meer de duidelijkheid zijn voor de eerste wedstrijd in Litouwen

Vandaag, om 10:58 uur

 

Maar niet vertellen dat Verhoek misschien weg gaat!!!
 

0
Zondag 3 juli 2011 om 15:25 uur

Ooievaar

Bert schreef:

Ze halen aardig door dus. Die nieuwe gasten blijken nogal gretig te zijn. Het zegt allemaal nog niks. Mar het begin is er.

 

Wat is trouwens de doestelling voor dit seizoen? Zal later wel bekend worden gok tussen plek 10 en 12.

Zou je zo maar op plek 11 terecht kunnen komen.

 

Het valt of staat natuurlijk hoe de selectie er uit ziet. Als er verkocht dient te worden dan absoluut voor de hoofdprijs. Wat mij betreft wordt die duikboot tot zinken gebracht door gewoon 7 miljoen te vragen voor Toornstra. Zou ik die Schone van NEC wel een aardige optie vinden. En die Overtoom van Heracles vind ik ook een geweldenaar. Hou je nog dik geld over ook om je financiële positie te verstevigen. 

 

In dat licht bezien is het natuurlijk bezopen dat daar z'on Georgische knakenpooier alles wat los en vast zit bijelkaar koop terwijl ze hun begroting verre van op orde hebben. Waarom dan Haarlem laten sneuvelen? die kwamen geloof ik honderdrieeurovijfentwintig tekort(...)

 

Laat de club het blijven zoeken in jonge talentvolle voetballers en die later met dikke winst verkopen. Al moet je natuurlijk niet al je sterkhouders van de hand doen.

 

Leg Don Kozak voor twee jaar vast, dit alleen met hulp van buitenaf natuurlijk en zorg dat die Derijck gewoon 4 jaar bijtekend. Dan gaat hij straks weg voor een veelvoud van zeven ton.

 

Op moment van schrijven zou ik er graag achterin nog wel een moordenaar bij willen hebben, en een keeper, denk dat je dan redelijk op orde bent.

 

Doelstelling moet luiden: linkerrijtje. Een normaal seizoen dusstork

0
Zaterdag 2 juli 2011 om 19:33 uur

Tommy

goude selectie-fc utrecht 1-4

 

de selectie van utrecht tot nu toe

 

doel: Michel Vorm  Erik Cummins 

 

verdediging:  Mihai Nesu  Mark van der Maarel  Alje Schut  Ismo Vorstermans  Jan Wuytens  Gévero Markiet

 

middeveld:  Michael Zullo  Nana Asare  Adam Sarota  Jacob Lensky  Gianluca Nijholt  Anouar Kali 

 

aanval: Edouard Duplan  Jacob Mulenga  Frank Demouge  Thomas Oar 

 

ik zeg utrecht heb een groot probleem dit jaar

0
Zaterdag 2 juli 2011 om 17:42 uur

Tommy

dit staat onder het nieuws van bulykin niet naar feyenoord op deze site

 

rvdg
Beste ADO fans Mark van der Kallen is gisteren in brussel geweest wat ik al eerder had gezegt in de eerdere shoutbox. Hij is echt aan het proberen Bully te halen en ado wil de vraagprijs betalen. Zen hebben gecashed aan de transfer van van den Brom. Misschien buiten Bully is er nog een speler die ado goed kan gebruiken anderlecht zijn selectie bestaat uit 38 man. Als alleen de trainer zou vertrekken en de selectie blijft in stand heeft ado het uitstekend gedaan. En Jens levert gewoon geld op en is het teveel dan heeft utrecht de optie om Roorda te halen want oom de ridder gaat naar alle waarschijnlijkheid ook niet naar utrecht.

Vandaag, om 13:10 uur

0
Zaterdag 2 juli 2011 om 15:31 uur

Tommy

Haagse Roel schreef:

En als die duikboot praatjes heeft wordt de vraagprijs direct verhoogd naar 8,5 miljoen ;)

hahaha dan zie je opeens een auto wegscheuren bij het stadion en komt die nooit meer terug whaahha denkt ie alleen maar shit ze hebben me door.

 

Utrecht MOET spelers hebben ze hadden nooit een halve selectie moeten verkopen.

den haag hoeft niet van jens af en jens hoeft volgens mij ook niet perse weg bij ons dus ach komt wel goed denk ik

0
Zaterdag 2 juli 2011 om 15:22 uur

Advertentie

Tommy

Kees schreef:

Als je  realistisch bent brengt Toornstra toch niet meer dan hooguit 2.5 miljoen op en dat is al ongelooflijk veel. Hij heeft 1 seizoen fantastisch gespeeld, met een terugslag van een wedstrijd of 4, en komt net kijken in het profmetiér.

 

Ik kan me niet voorstellen dat clubs meer voor hem willen uittrekken. Verhoek en Immers schijnen volgens hunzelf niet in de concrete belangstelling van welke club dan ook te staan. Nog "maar" twee maandjes en we weten het. 

lijkt mij heel sterk dat den haag toornstra laat gaan voor 2,5 miljoen.

utrecht is zelf ook niet zo realistisch met mertens en strootman.

beide spelen ook pas 1 seizoen in de eredivisie (of mertens 2 weet ik niet zeker)

zijn allebei ook pas net bij de nationale selectie.

dus vind niet dat je niet in de toekomst mag kijken als het komt op een transfer naar utrecht.

denk als je hem nog een jaar vast houd dat de topclubs dit ook echt wel gaan betalen voor hem

0
Zaterdag 2 juli 2011 om 11:42 uur

Bert

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Feyenoord grijpt naast Bulykin
Feyenoord heeft een tevergeefs een poging gewaagd om Dmitry Bulykin binnen te halen. De Rotterdammers zijn afgehaakt omdat ze de Russische topscorer niet konden betalen.
Lees het nieuwsbericht

Waar wou 010 die speler dan van gaan betalen. Van de rente van hun schulden zeker hahaha.

 

Ze hebben die hamburgerkoning toch al in de selectie zitten.

0
Zaterdag 2 juli 2011 om 10:35 uur

Tommy

wat betreft buly heb ik een paar dingen die ook weleens mee kunnen wegen.

 

die andere eredivisie club ken net zo goed in gelderland liggen

 

als je buly 8 ton tot een miljoen per jaar betaald snap ik derijck/toornstra wel en krijg je gezeik in de selectie.

 

als bulykin komt voor veel geld en hij kan het niet waar maken hebben ze ook een probleem ( kijk de laatste wedstrijd in groningen kon die er ook 2 maken ofzo)

 

Met wat ik gister zag kan cherry ook mee op het middeveld is een pitbull dus ken lex gewoon in de spits wat die gewoon ook geweldig kan

 

Als ik bolke de beer op het fcdenhaag forum mag geloven zijn ze sowieso al bezig met een nederlandse spits nou die maakt er ook genoeg als je zulke goede buitenspelers heb als wij nu want hocher wordt beter en stabieler dan kubik

0
Zaterdag 2 juli 2011 om 09:55 uur

B1905

Eerste helft ging wel lekker. Maar tweede ging hhet gelijkwaarig op. Niet goed dus. Luksik speelde redelijk maar aanvallende intenties miste ik een beetje. Dat ging met verhoek en ammi wat beter. Goed dat ammi is gebleven. Wat was toornstra toch goed hè. Tuurlijk is het maar Laak, maar toch. Trouwens wij hebben wel een hele smalle selectie wat Eredivisie waardig is hoor. Want tweede helft was echt niet om aan te zien.
0
Vrijdag 1 juli 2011 om 21:49 uur

<FCDH>

 Van der Kallen: 'Verhoek verkopen is helemaal niet aan de orde'
Vrijdag, 1 juli 2011 om 21:14
Wesley Verhoek wil graag bijtekenen om ADO Den Haag te ‘helpen’ en reageerde deze week dan ook verbaasd toen de club daar niets mee deed. “Mijn voorstel om voor vier jaar bij te tekenen veranderde de sfeer rigoureus. Zij zagen het niet zitten om mijn contract te verlengen en ze zagen het niet zitten om mijn contract te verlengen. Schijnbaar mag ik ze niet helpen en twijfelden ze dus aan me”, zei de rechtsbuiten.

De nummer zeven van het afgelopen seizoen distantieerde zich hierop middels een officieel statement van Verhoeks uitspraken, omdat ADO vindt dat ‘de realiteit van de club en haar financiële situatie het belangrijkst moet blijven’. ADO gaf hierbij aan de speler op korte termijn geen aanbieding te zullen doen, omdat de verbintenis nog twee jaar doorloopt. Van der Kallen geeft in Voetbal International meer tekst en uitleg.

“Het klopt dat Wesley over een nieuw contract wil praten, maar wij hebben daar nu geen behoefte aan”, zegt de grootaandeelhouder. “Hij heeft net een mooi seizoen achter de rug en daar zijn we natuurlijk blij mee, maar hij heeft hier nog gewoon een contract voor twee jaar. Bedragen ofzo zijn niet ter sprake gekomen, want de onderhandelingen zijn helemaal niet geopend. Voor ons is het daarvoor te vroeg. Wesley hoort al bij de bestbetaalde spelers binnen onze selectie en zoals bekend hebben wij onze grenzen. We laten ons niet onder druk zetten door wie dan ook.”

Verhoek spreekt overigens tegen dat hij een grootverdiener is, maar Van der Kallen weigert in ieder geval te zeggen dat men van plan is Verhoek te verkopen. “Dat is helemaal niet aan de orde. We hebben altijd aangegeven dat we onze beste spelers willen behouden en aan dat voornemen is niets veranderd. Ik vind het echt heel jammer dat nu ineens al die onrust aan het ontstaan is rondom ADO. Het verhaal rondom John van den Brom (ex-trainer, red.) heeft veel tumult veroorzaakt, dat is zo ontzettend vervelend. Ook vanwege de manier waarop het doorwerkt op de groep.”

0
Vrijdag 1 juli 2011 om 21:47 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 312 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4