Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

R.E.

H@@GenEES schreef:

Zat gisteren nog ff studio neus te kijken en daar waren ze ook heel lovend over Fraser, Gullit had nooit gedacht dat die trainer zou worden omdat die zo stil en bescheiden was (zag je op het veld niets van trouwens) en dat die alle stappen heeft doorlopen van het trainer worden.

Misschien heeft dat wel meegespeeld en zijn loyaliteit naar Steijn dat die meent te moeten volhouden dat ze samen verantwoordelijk was, want laten we wel zijn we zien niets meer terug van de Steijn speelwijze, dus ga je je afvragen hoeveel van Fraser zat er echt in het Steijn 11tal.

Gullit heeft er sowieso geen kijk op: hij was zelf allesbehalve stil en bescheiden en heeft bewezen dat dat niet betekent dat je een goede trainer kunt worden.
0
Maandag 7 april 2014 om 16:39 uur

H@@GenEES

slash070 schreef:

Ik vond Fraser net zo verantwoordelijk als Steijn, en ik vroeg mij af wat de toegevoegde waarde was van Fraser toen. Maar nu is toch gebleken dat Fraser over kwaliteiten beschikt om het elftal te laten functioneren naar de mogelijkheden. Bovendien werd er tegen utrecht ook nog eens goed gevoetbald. Dat dit zo zou lopen met Fraser was vooraf voor niemand te voorzien.
Zat gisteren nog ff studio neus te kijken en daar waren ze ook heel lovend over Fraser, Gullit had nooit gedacht dat die trainer zou worden omdat die zo stil en bescheiden was (zag je op het veld niets van trouwens) en dat die alle stappen heeft doorlopen van het trainer worden.

Misschien heeft dat wel meegespeeld en zijn loyaliteit naar Steijn dat die meent te moeten volhouden dat ze samen verantwoordelijk was, want laten we wel zijn we zien niets meer terug van de Steijn speelwijze, dus ga je je afvragen hoeveel van Fraser zat er echt in het Steijn 11tal.

0
Maandag 7 april 2014 om 14:54 uur

H@@GenEES

haagse-Dick schreef:

En h@@g lag het nou aan Steijn of niet???
Maar dat heb ik ook al gezegd voordat Steijn werd ontslagen, kunt me shouts er op na lezen, ik was alleen een fel tegenstander van Fraser als vervanger omdat die hoog en bij laag vol hield dat zij het met zijn tweeën hadden gedaan, en zoals een search in mijn shouts ook zal uitwijzen heb ik altijd voor een ervaren man als Adrie Coster gepleit, ook toen Steijn nog trainer was en zijn positie onhoudbaar was geworden

Het pakt gelukkig allemaal goed uit en ja dat is absoluut de verdienste van Fraser, en ik kan niets anders doen dan complimenten aan de trainer en het 11tal maken voor de behaalde resultaten.

Het overtreft mijn stoutste verwachtingen iig
0
Maandag 7 april 2014 om 14:14 uur

Mike

Ik moet mijn ongelijk toegeven.
Ik heb hier, op een bepaald moment, meerder keren gezegd dat elke trainer het beter zou doen dan Steijn.
Daarmee doe ik Fräser veel te kort. Grote klasse!
0
Maandag 7 april 2014 om 12:09 uur

Ron001

K.B schreef:

Voor8n prefereer ik van Duinen - Kramer en Gouriye. Wormgoor zal wel vervangen worden door Kanon volgend seizoen. Het middenveld zit met Alberg - Gerth en Bakker volgend seizoen ook wel goed, ervanuitgaand dat Holla vertrekt en Bakker die plek overneemt. Hopen dat je meijers kan behouden anders kan je op zoek naar zowel een nieuwe links als een rechtsback.
Ja, dan zouden ze nu al moeten gaan bouwen, en niet zoals de voorgaande jaren! Wel een goed gevoel bij fraser, zet ze goed neer, wisselt niet vreemd.. En dit met de zelfde spelers die de kantjes er bij de vorige trainer vanaf liepen! Benieuwd of ze in 020. Ook goed voor de dag komen! Al met al kunnen we rustig naar de laatste wedstrijden gaan kijken...
0
Maandag 7 april 2014 om 11:58 uur

Advertentie

wdr

Maar goed dat ze bij Feyenoord Rutten al hebben aangesteld, anders zou je Fraser nog een `Brommetje` zien doen... een week voor het begin van het nieuwe seizoen ineens verkassen naar zijn `droomclub`. En dan konden wij het gaan doen met de assistent van de assistent van de assistent van de trainer.
0
Zondag 6 april 2014 om 23:55 uur

<FCDH>

Dat had ie v hanegem goed gezien om Feyenoord te tippen dat fraser de idiale trainer is en nu hebben wij hem

Nu tipt ie ze over castele ik zou zeggen snel halen
0
Zondag 6 april 2014 om 22:01 uur

wdr

dirk schreef:

Vanuit de kelder van de eredivisie binnen 2 maanden vrijwel zeker verzekerd van opnieuw een seizoen eredivisie. Moet dus mijn mening bijstellen dat een trainer/coach vrijwel geen invloed op de gang van zaken heeft. Want het moet gezegd dat Henk Fraser zijn spelers aan het voetballen heeft gekregen of beter gezegd heeft weten te inspireren tot een ongekend goed prestatieniveau. Vanmiddag echt genoten. En een mooi en verdiend eerbetoon aan Harry Heijnen. Jammer genoeg bleken er een paar uit Avifauna ontsnapt, toen Cabral het veld opkwam.
Haha, goed dat je zelf tot het inzicht komt dat een trainer wel degelijk het verschil kan maken. In negen wedstrijden van de 18e naar de 10e plaats, ongelofelijk. Ik was eerst niet zo blij met Fraser als vervanger van Steijn, maar ik vraag me af of Mourinho of Hiddink meer punten hadden gehaald dan Fraser tot nu toe. We hebben de 11e begroting en staan 10e, presteren dus meer dan volgens verwachting!

Ik blijf herhalen dat ADO niet gedoemd is om voor altijd tegen degradatie te strijden, we kunnen in potentie altijd in de middenmoot spelen en zelfs af en toe voor de play-offs, moet je alleen wel een goede trainer en een goed transferbeleid hebben. Ik kijk alweer uit naar volgend jaar. Gefeliciteerd allemaal, het zijn weer goede dagen in Den Haag.
0
Zondag 6 april 2014 om 20:10 uur

hejjoww

Zou toch bizar zijn als KNJB naar die neuzen gaat luisteren? Gewoon lekker half 1 en wachten ze maar... half 1 wedstrijden is statistisch niet hun favo tijd dus lekker zo laten

De KNVB laat aan Voetbal International weten in gesprek te zijn met de lokale autoriteiten, zendgemachtigde FOX Sports en de clubs om te kijken of het mogelijke kampioensduel van Ajax aanstaande zondag op een ander tijdstip afgewerkt kan worden.

Door het gelijkspel van Ajax tegen Vitesse (1-1) en de zege van Feyenoord op RKC Waalwijk (2-0) wacht de ploeg van trainer Frank de Boer mogelijk een eigenaardig kampioensfeest. De Amsterdammers worden wellicht volgende week zondag kampioen, maar kunnen dat succes dan pas uren na hun eigen wedstrijd vieren.

Ajax speelt volgende week zondag om 12.30 uur thuis tegen ADO Den Haag. Een zege op de Hagenaars volstaat niet voor de vierde titel op rij, want daarvoor is puntenverlies van Feyenoord op bezoek bij PSV nodig. Die wedstrijd begint om 16.30 uur, waardoor Ajax pas vier uur na zijn eigen duel weet of het feest kan vieren.

KNVB zal komende dagen meer duidelijkheid te geven over de komende speelronde. (Jarno Verweij)
0
Zondag 6 april 2014 om 17:26 uur

tanker070

Wat een weelde, stel je voor dat Fraser het hele seizoen trainer was geweest. Dan hadden we zeker play-offs Europa league gehaald!
0
Zondag 6 april 2014 om 14:40 uur

Nu online

JP, ADO Achter de Dijken, 070, pessimist, Vakkie-G, Haagse Haas, Rooie91, James, Mr. FC DEN HAAG, Aad, Vak_W, R.E., Alle ballen op Jort, Superjantje, Michiel, pitbull, MichelAdamsMatje, TheMariner, Don Leo, Superfan, Rob2002, Dannyy, FC Den Haag!, Mr.070 en 334 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2