Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Mike

B1905 schreef:

Voor mij mag derijck terug komen
Ik was een fan van Derijck in verdedigend opzicht maar opbouwend vond ik hem echt zeer matig (lange bal....) Nu hebben we in Beugelsdijk precies dezelfde speler dus zie ik niet in waarom hij terug zou moeten komen. Een vleugelverdediger die evt ook voorstopper zou kunnen staan heeft meer mijn voorkeur.
0
Vrijdag 21 juni 2013 om 10:41 uur

pajam

Steijn en van As zijn duidelijk maatjes, waarom bied hij Poepon daar niet tegen een geringe huurbedrag + optie tot koop voor een ton of 1,5 aan?
0
Vrijdag 21 juni 2013 om 09:14 uur

pajam

JerryFC schreef:

Had Leeuwin lekker gehouden!
Kan rechtsback en op het middenvelder terecht.
mijn idee!
snap er ook niets van waarom ze hem laten gaan of Leeuwin had het idee dat hij in aanmerking zou komen voor de basiself en dat is gewoon niet zo.
0
Vrijdag 21 juni 2013 om 09:13 uur

oodh

fcthehague schreef:

Édouard Duplan blijft toch aan FC Utrecht verbonden. De aanvaller beschikte over een aflopend contract en liet enkele weken geleden weten dat hij niet wilde bijtekenen, omdat hij op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Utrecht slaagde er echter in om zich te plaatsen voor Europees voetbal en Duplan heeft nu besloten om alsnog voor twee seizoenen bij te tekenen.

Algemeen Directeur Wilco van Schaik nam na de laatste competitiewedstrijd van het afgelopen seizoen nog afscheid van de dertigjarige Fransman. "Wij zijn erg blij dat Edouard alsnog voor FC Utrecht heeft gekozen", zegt Van Schaik nu op de website van zijn club. "Menigeen zou een keuze voor het geld hebben gemaakt, hij doet dit op basis van zijn gevoel dat hij nog niet klaar is in Utrecht. Dat komt niet vaak voor in het voetbal en daar mogen de club en vooral ook de supporters trots op zijn. Eigenlijk is dit dus onze eerste nieuwe aankoop."

Duplan kon naar eigen zeggen naar ploegen uit Frankrijk, Australië en Engeland, maar blijft dus voor de Eredivisie behouden. De aanvaller heeft er drie seizoenen bij Utrecht opzitten en speelde in die periode 79 competitiewedstrijden, waarin hij zestienmaal wist te scoren. Voor zijn periode bij Utrecht speelde Duplan voor Sparta Rotterdam, RBC Roosendaal, Clermont, Viry-Châtillon en Choisy-le-Roi.
Waarom verbaast mij dit niet. Duplan heeft waarschijnlijk zelf nooit aan ADO Den Haag gedacht. Oninteressanter dan Utrecht, dus waarom zou hij. Nooit geloofd dat hij hier zou komen te spelen.

Met welke spelers zou ADO Den Haag nu wél op de proppen komen als versterking? Ik zou het niet weten. Ik krijg meer het idee dat we al blij mogen zijn wanneer Van Duinen hier nog voetbalt volgend seizoen.
0
Donderdag 20 juni 2013 om 18:19 uur

D.H.zuid-west

Bert schreef:

Wie moeten ze dan halen voor meer SCC ? Gaat hem niet worden.

Hooguit Bulykin verkoop je er 50 meer.

Als ze Kuwas en Marengo halen wil ik wel een extra donatie doen in de vorm van een extra SCC.
Tuurlijk Bert, het is niet makkelijk om goede vervangers te vinden zeker niet wanneer je in cat. 1 zit dat snap ik. Maar waarom laat je spelers als Leeuwin en Rado gaan die iedereen kent (en geliefd zijn) voor materiaal dat echt niet beter is. Deze 2 zouden nog prima meekunnen met de selectie en echt wel van waarde zijn door hun ervaring. Nu moet ik enthousiast worden van 2 Jupiler aankopen, dat gaat nog wel op voor mij persoonlijk maar niet voor de twijfelaars.

0
Donderdag 20 juni 2013 om 14:49 uur

ADOnieuwegein

Edouard Duplan blijft tóch bij FC Utrecht. De aanvaller verlengde donderdag zijn contract bij Eredivisie-club met twee seizoenen. In een eerder stadium gaf de Fransman nog te kennen te vertrekken bij de club uit de Domstad.

"Wij zijn erg blij dat Edouard alsnog voor FC Utrecht heeft gekozen", zegt algemeen directeur Wilco van Schaik op de officiële website van de club. Van Schaik nam na de laatste Eredivisie-wedstrijd van het afgelopen seizoen nog afscheid van Duplan op de middenstip van het Utrecht-stadion. "Zijn aangekondigde vertrek was een verlies voor onze selectie."

"Dat Edouard op basis van zijn gevoel besluit om nog twee jaar bij ons te blijven, zegt iets over het mens Edouard Duplan en zijn hart voor onze club. Menigeen zou een keuze voor het geld hebben gemaakt, hij doet dit op basis van zijn gevoel dat hij nog niet klaar is in Utrecht. Dat komt niet vaak voor in het voetbal en daar mogen de club en vooral ook de supporters trots op zijn. Zij zijn tenslotte één van de redenen waarom hij niet wil vertrekken. Eigenlijk is dit dus onze eerste nieuwe aankoop!"

"Geweldig dat hij nog twee jaar blijft"
"Juist voor dit jonge team is Edouard met zijn ervaring belangrijk", vult Edwin de Kruijff, hoofd scouting en spelerszaken, aan. "Het is een goede voetballer en een geweldig mens. Dat hij clubs in Frankrijk en in de Engelse Premier League heeft afgezegd voor FC Utrecht, zegt veel over zijn band met de club en het publiek. Het kenmerkt het gevoelsmens Duplan. Zeker met het vertrek van ervaren spelers, is het geweldig dat hij nog twee jaar bij ons blijft."

"Mijn gevoel zei me dat het niet goed was om nu al bij FC Utrecht te vertrekken", laat Duplan vanaf zijn vakantieadres weten. "Ik wilde eigenlijk een nieuwe uitdaging aangaan, maar mijn gevoel zegt me om hier te blijven. Het gaat goed met de club en ik heb het hier naar mijn zin. Bovendien spelen we dit jaar in de Europa League. Toen ik er nog eens over nadacht, heb ik besloten om te blijven."

"Ik wil hier blijven en belangrijk zijn"
"Ik kon naar ploegen in Frankrijk, Australië en Engeland, maar ik wil hier blijven en belangrijk zijn. Bovendien heeft mijn vriendin een interessante baan gekregen in Nederland. Dat hielp bij mijn keuze, maar mijn gevoel bij de club is de belangrijkste reden. Het publiek heeft mij de afgelopen jaren veel gegeven en ik wil dat niet missen. Ik heb erg veel zin om aan het nieuwe seizoen te beginnen."

0
Donderdag 20 juni 2013 om 14:06 uur

Zuiderparker

HALLO FANS!!

Valt eigenlijk best mee, n maandje zonder Internet..lekker rustig.
FF wat floodders om te beginnen;

- We zijn volgens VI de club met de hoogste (15%) achteruitgang qua bezoek; waarom verbaast mij dat u niet?

- Ben blij voor Jens!!

- Niet blij over de "aanwinsten" tot u toe: na Platvoet & Powel nu weer een veelscorer uit de JL halen? 3x scheepsrecht? ben bang v niet

- Waarom belangstelling voor v Haaren als vorig jaar Holla (logisch) beter werd bevonden? Vreemd. Haal vd Velden dan!

- Luis Brom is ook weer bezig geweest. Hij heeft "alles" aan ons te danken en dan aan t roven blijven; neem dan ook Poepon en Vicento mee

- Triest over de teloorgang van het amateurelftal

- Dat Alkemade nu pas weggaat; wat heeft `ie eigenlijk goed gedaan al die jaren?

- Wat te denken van de start; bonuspunt tegen PSV? Bij GA Eagles krijgen we t moeilijk

Groet
0
Donderdag 20 juni 2013 om 11:40 uur

Advertentie

R.E.

Johannes schreef:

Ik vind het niet zo raar dat er wat routine gehaald wordt. Vd Velden is wel een speler die qua karakter, inzet, vechtlust erg gewaardeerd zou kunnen worden in het Haagse. Bij Sneijdertje vraag ik me dat af...

Voor het middenveld hebben we nu Jansen, Holla, Meijers en Van Haaren, daarna komen de A-junioren al in beeld. Zo gek is het niet om een ervaren middenvelder te halen.

ALS het al waar is natuurlijk.
Juist! Dat is nou precies waarom ik al op 11 juni pleitte voor Van der Velden. Dit nieuws herstelt juist (een beetje) mijn vertrouwen in het voetbalinzicht van de ADO-leiding.
0
Woensdag 19 juni 2013 om 23:30 uur

D.H.zuid-west

BLEISWIJK-1 schreef:

Nog steeds van slag door het bericht over Nick vd Velden. Ik dacht zullen ze bij de VI niet gewoon een fout maken. En dat het gaat om de linksbuiten van Velzen die van Manchester United komt?
Waarom ben je van slag dan? Ben je niet gelukkig met deze versterking?
0
Woensdag 19 juni 2013 om 22:06 uur

Bert

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Kolk voorlopig niet bij selectie
Santi Kolk maakt voorlopig nog geen deel uit van de selectie van ADO Den Haag die vrijdag met het seizoen begint.
Lees het nieuwsbericht
Ik kan gewoon niet begrijpen waarom er geen definitief afscheid genomen wordt van deze voetballer.

Met alle respect voor zijn loopbaan. Eens houdt het op.

Kuwas of Marengo van Volendam halen ipv Kolk
0
Woensdag 19 juni 2013 om 21:41 uur

Nu online

Ado Vakkie S, GroenGeelHart070, ps070, GGordeau, Nees en 357 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4