Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Tommy

BLEISWIJK-1 schreef:

Volgens mij is Lorenzo ook weg bij ADO!

ok dat wist ik niet, viel mij op dat ik de 2e helft sowieso heeeeeel veel nieuwe gasten zag.

 

Als rado en vincento erbij komen heb je denk 15 goede eredivisie spelers in je selectie en verdedigent heb je NIKS achter de hand er moeten echt verdedigers bij.

2e helft was opbouwend zwak en verdedigent eigenlijk ook

0
Vrijdag 1 juli 2011 om 21:45 uur

Tommy

FC Utrecht wordt zeer serieus genomen"
FC Utrecht heeft deze zomer Ricky van Wolfswinkel, Kevin Strootman en Dries Mertens voor een totaalbedrag van achttien miljoen euro verkocht. Toch zijn de reacties van fans en bestuurders verdeeld.

"Enerzijds is het jammer dat zulke grote talenten vertrekken, aan de andere kant levert het wel een mooi bedrag op", zegt grootaandeelhouder Frans van Seumeren in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Deze transfers gingen financieel zo'n richting op, dat het niet verstandig zou zijn ze te laten lopen."

Het drietal werd door FC Utrecht gekocht voor bij elkaar ongeveer 4,5 miljoen euro. De Domstedelingen boeken een flinke winst, waar het een paar jaar terug genoegen moest nemen met een miljoen euro voor Dirk Kuyt.

Volgens Van Seumeren zegt dat iets. "Dat we op de goede weg zijn en zeer serieus genomen worden. We halen getalenteerde spelers en verkopen die voor een goede prijs. Daar heeft de club profijt van, omdat we op deze manier verder kunnen bouwen."

"Het is aan ons om de volgende stap te zetten en goede vervangers te halen", zegt Van Seumeren, die er vertrouwen in heeft dat trainer Erwin Koeman met een goede selectie kan werken. "We geven met dit soort transfers natuurlijk wel een signaal af. Voor zeer getalenteerde spelers is Utrecht een aantrekkelijke club om stappen te maken. Dat kan ons in de toekomst voordeel opleveren, sportief en financieel."

 

 

hij vergeet alleen dat andere clubs ook voor geld kunnen verkopen hahah

 

0
Vrijdag 1 juli 2011 om 15:48 uur

Jacco

vegter101 schreef:

Derijck is hier 3 jaar geleden gekomen. Ik denk dat hij toen zo'n 21 of 22 jaar was. Het zal toch niet zo zijn dat hij toen al één van de vrootverdieners was. Op dat moment was hij bakzitter en had hij nog niets gepresteerd. Ik denk niet dat hij al tegen het salarisplafond aanzit. Spelers als Danny Buijs en Pascal Bosschaart zullen wel wat meer hebben verdiend denk ik zo.

Ne je hebt inderdaad helemaal gelijk.

 

Ik denk dat Derijck ongeveer 50.000 per jaar verdiend en de slechtst betaalde speler van de selectie is.

 

ADO wil alleen geen nieuw contract aanbieden omdat Steijn niet zo goed Vlaams kan en dus moeilijk kan communiceren met Derijck.

 

Denk dat het zo zit, bij nader inzien.

0
Donderdag 30 juni 2011 om 15:26 uur

BLEISWIJK-1

Tommy schreef:

toch leuk dat chadli bij ons speelt dacht cherry hahha

 

nee maar je heb idd gelijk.

mbt derijck jah die gaat nu zeker nooit meer een contract tekenen bij den haag.

jmmr helaas pindakaas.

snap dat den haag binnen de perken wil blijven maar is derijck niet een van de spelers waar je een uitzondering voor moet maken.

denk dat vd kallen dat nog moet leren.

wat buly was voorin is timmy achterin dus in dat opzicht zouden ze voor dezelfde regels in aanmerking moeten komen.

 

Wesley vergeet trouwens wel dat ie net zoals zn broertje gewoon bankmateriaal is bij een topploeg hoor.

Allereerst wil ik zeggen dat ik het top vind dat ADO openheid van zaken bied m.b.t. Derijck en Verhoek. Ook gewoon stellen genoeg is genoeg!

 

Ik lees hier reacties dat ADO heeft geblunderd met Derijck. Dat is toch onzin. Misschien heeft Derijck voor ADO begrippen een vorstelijk voorstel gekregen. Als hij dit niet accepteerd dan is het toch goed dat de club hier niet in mee gaat. Wat moeten ze anders, het dubbele bieden? Nee. het is prima zo.

 

Wat Wesley betreft. Die is het afgelopen jaar alleen maar de publiciteit aan het zoeken. Hij heeft natuurlijk doorgekregen wat zijn broertje verdient en wil waarschijnlijk ook in een grote auto rijden. Wesley is in de selectie op dit moment de grootste onrust zaaier. Dat interview in de VI was toch ook weer nergens voor nodig?

 

Het is voor mij trouwens nu wel duidelijk dat ADO inderdaad deze twee spelers bij Vitesse had aangeboden!

0
Donderdag 30 juni 2011 om 14:11 uur

<FCDH>

Tommy schreef:

waar wil jij nu nog een trainer vandaan halen dan?

den haag moet over 2 weken europees spelen.

De meesten trainers die vrij waren zijn al bezet

er zijn echt niet zoveel trainers die nu bij den haag in gaan stappen.

De kans dat ze te maken krijgen met tegenvallende resultaten en gezeik met dat publiek van ons wat zo lekker nadenkt voordat ze wat doen is veel te groot

Hier is het antwoord al

 

ADO kiest Steijn als opvolger Van den Brom
ADO Den Haag zal op zeer korte termijn assistent-trainer Maurice Steijn benoemen tot hoofdcoach. Dat liet een woordvoerster van de Haagse club donderdag weten in een reactie op het vertrek van trainer John van den Brom naar Vitesse.

De 37-jarige Hagenaar leidde bij afwezigheid van zijn scheidende baas deze week al de eerste trainingen van de Haagse selectie.

"Totdat alle handtekeningen zijn gezet, wachten we nog even met een officiële bevestiging van het vertrek van Van den Brom'', aldus de Haagse zegsvrouw. "Het is daarna de bedoeling dat Maurice snel wordt aangesteld. Hij krijgt ook een nieuwe assistent. Zijn naam maken we eveneens later bekend.''

Volgens diverse mediaberichten is oud-Feyenoorder Henk Fräser een belangrijke kandidaat om bij ADO terug te keren. Hij was eerder bij de Haagse club werkzaam als assistent-coach. Fräser is nu jeugdtrainer bij PSV.

0
Donderdag 30 juni 2011 om 12:01 uur

olaf1982

Laten we weer lekker bezig zijn met het versterken van de selectie...John zal nog vaak met weemoed aan Den Haag terugdenken, want de sfeer van afgelopen jaar maak je niet vaak mee bij een club...Persoonlijk zou ik alleen Verhoek laten gaan en Toornstra nog een jaartje houden, ongeacht het bod. Derijck zullen we wel kwijt raken, dus een centrale verdediger erbij en een sterke spits. Weet iemand tot wanneer Ntoko uit de roulatie is en hoe t met zn revalidatie staat?

0
Donderdag 30 juni 2011 om 11:22 uur

Stoneview

Jimme schreef:

                         coutinho

 

ammi      leeuwin(Beugelsdijk)    derijck(kum )         luksik

         

         cherry        rado(mulders)      Toornstra (visser)

      

Verhoek (hocher)    Immers(brouwer)       Vicento (vogel) 

  

Als je met die selectie aan de competitie begint eindig je weer in het linkerrijtje...

0
Donderdag 30 juni 2011 om 11:07 uur

Advertentie

vegter101

Las dit net op voetbalprimeur. Misschien wat voor ons of is dit te hoog gegrepen? Jol probeert een nieuwe club te vinden voor doelman David Stockdale. Bij Fulham is de Engelsman tweede keus achter de ervaren Mark Schwarzer, maar hij maakt wel geregeld deel uit van de Engelse selectie. "Hans Segers (keeperstrainer, red.) vindt hem een enorm talent. We zoeken naar een club die hem de garantie van speelminuten geeft. Ik zal hem niet verkopen, want hij heeft een grote toekomst", aldus Jol.
0
Donderdag 30 juni 2011 om 11:00 uur

Stoneview

Kees schreef:

Laat jij je nu ook al gek maken? Waarom zonder Derijck? ADO heeft tot nu toe meer dan uitstekend zich op de transfermarkt geroerd.

 

- Rado tweejarig contract

 

- Toornstra verlengd

 

- Verhoek verlengd

 

- Immers verlengd

 

- Talent Chery vastgelegd (dag Groningen en Heerenveen)

 

- Talent Vogel vastgelegd (dag AZ)

 

- Talent Höcher vastgelegd (dag halve eredivisie)

 

Mensen: noem eens een BVO op in Nederland die zich zo uitstekend heeft geroerd op de transfermarkt?

 

cheerleadercheerleadercheerleadercheerleadercheerleadercheerleadercheerleadercheerleadercheerleader

Precies, buiten de echt grote clubs heeft niemand zijn selectie zo uitgebreid als onze club.

 

Derijck langer vastleggen zou nu de prioriteit moeten hebben en daarnaast zou het fijn zijn om een extra verdediger en een echte spits aan te trekken.

 

Immers kan de rol van Buly wel overnemen maar hij komt toch het best tot zijn recht achter de spits...

0
Donderdag 30 juni 2011 om 10:59 uur

BLEISWIJK-1

marcellino schreef:

nou ik ben dus echt negatief.

 

kum en leeuwin centraal achterin hoeveel goals wil je tegen hebben

nee ik hoop niet dat dit duo centraal komt te staan.

 

brouwer in de spits lijkt mij niet dan nog liever immers.

we hebben ook vogel nog.

 

en als toornstra en dereijck weg gaan mogen we toch wel hopen dat ze een schaduw elftal hebben van spelers die ze willen halen

Marcellino,

 

Je bent inderdaad negatief. Het gaat zo slecht nog niet!

 

Twente is het voorbeeld voor ADO. Maar Twente is zo groot geworden door elk jaar spelers te verkopen. Belangrijk is dat de vervangers beter of even goed zijn. En dat ze goedkoper zijn dat de vertrekkende speler. Voor de continuïteit in de selectie is het wel belangrijk dat je niet meer dan 2 tot 3 dragende spelers per jaar verliest. Anders moet je elftal weer helemaal overnieuw gaan opbouwen.

 

We zijn qua selectie nu nog kwetsbaar omdat we vorig jaar veel spelers gehuurd hadden. Bovendien liepen er het afgelopen seizoen veel spelers rond die nog maar een contract tot 2012 hadden.

 

Vele beseffen het niet maar we hebben op dit gebied ook al behoorlijk stappen gemaakt. In mijn beleving zijn we enkel op de positie Derijck en Bulykin nog kwetsbaar. Dit omdat de ene speler een gelimiteerde transfersom heeft en de ander geen eigendom van ons is.

 

Voor de rest ligt een groot gedeelte voor langere tijd vast. Even een overzicht van de spelers die voor een langere tijd vast liggen!

 

Steijn contract tot 2015
Van Leeuwen contract tot 2014

 

Ammi contract tot 2013
Luksik contract tot 2013 + 1 optiejaar
Radosalvjevic contract tot 2013
Immers contract tot 2014
Toornstra contract tot 1013 + 1 optiejaar
Visser contract tot 2014
Cherry contract tot 2013 + 2 optie jaren
Hocher contract tot 2013 + 1 optiejaar
De Vogel contract tot 2013 + 1 optiejaar
Mulders contract tot 2013 + 1 optiejaar
Verhoek contract tot 2012 + 1 optiejaar

 

We hoeven daarom niet bang te zijn voor een leegloop. Als 1 van deze spelers wil vertrekken dan dient gewoon de hoofdprijs betaald te worden. En hier zal ADO ook weer beter van worden!
 

0
Donderdag 30 juni 2011 om 10:57 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 413 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4