Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Tommy

ADOnieuwegein schreef:

ach wat jij wilt!! Heeft toch echt in de krant gestaan dat Brands aangaf dat het geld van Doedelzak gebruikt zou worden.......

We zullen de selectie zo goed mogelijk versterken met de middelen die nu vrij komen," reageerde technisch manager Marcel Brands op het vertrek van de Hongaar. "Het is echter niet zo dat ik alles kan uitgeven wat er binnen komt."

 

http://www.voetbalcentraal.nl/nieuws/64343/psv-toch-bereid-deel-transfersom-dzsudzsk-uit-te-geven-list

 

en nu ben ik er klaar mee anders was ik wel psv supporter.

0
Dinsdag 28 juni 2011 om 22:44 uur

Johannes

olaf1982 schreef:

Z'n kop staat me echt niet aan..staat altijd iedereen maar uitleg te geven met grote ogen alsof hij het voetbal heeft uitgevonden...over het paard getilde, fysiek sterke vent maar technisch en inzicht nul. Prima maar doe dan niet alsof je het hebt uitgevonden...net als die Lucio van Inter

Die DIngsdag dat moeten we niet willen hoor! Geen geweldenaar, anders had hij als verdediger wel hoger in de Eredivisie gespeeld. Er was zowel bij Vitesse als bij Heerenveen onrust in de selectie rondom zijn persoon. Wat mij betreft geen optie.

0
Dinsdag 28 juni 2011 om 21:06 uur

ADO supporter Leidschenveen

In het officiele bericht op de ADO website over Kevin Visser staat nogal uitdrukkelijk genoemd dat hij de nummer 8 is van de selectie. Nu weet ik ook wel dat aan het eind van het seizoen nummer 43 en 72 ook kunnen spelen door omstandigheden, maar het viel me op dat hij een nummer binnen de eerste 11 toegekend heeft gekregen.
0
Dinsdag 28 juni 2011 om 20:06 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Sparta in de markt voor Pellatz
Sparta is op zoek naar ene nieuwe keeper en wil daarom Nico Pellatz graag overnemen van ADO Den Haag. De goalie is na zijn huurperiode bij Excelsior weer terug in de Haagse a-selectie.
Lees het nieuwsbericht
0
Dinsdag 28 juni 2011 om 18:36 uur

Tommy

Tommy schreef:

als je komend seizoen gewoon 8/9/10 wordt doe je het goed

je hebt trouwens nu qua breedte een betere selectie dna vorig jaar hoor.

het is voor van de brom jammer dat ie misschien oprot maar die spelers blijven

0
Dinsdag 28 juni 2011 om 18:13 uur

ADOnieuwegein

Dus geen Toornstra voor Utrecht:

 

Interesse Utrecht voor Martensson Van onze Telesportredactie
AMSTERDAM -  FC Utrecht heeft de Zweedse middenvelder Johan Martensson in het vizier. De 21-jarige jeugdinternational van GAIS is een belangrijke kandidaat voor de vacature rechts op het middenveld. De Utrechtse scouting, technisch-directeur Foeke Booy en assistent-trainer Jan Wouters hebben Martensson uitgebreid aan het werk gezien.


FC Utrecht wil de selectie sowieso versterken met een rechtermiddenvelder. Dat staat los van het wellicht aanstaande vertrek van Kevin Strootman en Dries Mertens naar PSV. Omdat met de Japanner Yoshiaki Takagi al een technisch vaardige, maar fysiek minder sterke middenvelder is aangetrokken wil FC Utrecht voor de positie van rechtermiddenvelder een speler aantrekken, die ook fysiek iets extra’s brengt. 

 

En ze willen ook Roorda bij Utrecht.

0
Dinsdag 28 juni 2011 om 07:41 uur

Advertentie

FC Den Haag!

International Slowakije naar ADO Den Haag
ADO Den Haag versterkt de selectie met Slowaakse international Filip Luksik. De 26-jarige middenvelder komt over van FK Senica uit Slowakije, waarvoor hij één seizoen gespeeld heeft.
Luksik werd hiervoor door Sigma Olomouc verhuurd aan Odra Wodzislaw, AS Trencin, FK Fotbal Tøinec en Lipova. FK Senica nam hem dit seizoen over, hij speelde 33 wedstrijden en maakte twee goals in de Corgon Liga (hoogste niveau Slowakije). Ook maakte de Slowaak in maart dit jaar zijn debuut voor het nationale team van Slowakije. Hij kwam hier uit op de linksbackpositie. Inmiddels heeft hij twee interlands op zijn naam staan.

Luksik tekent een contract bij ADO Den Haag voor twee jaar, met optie voor nog een jaar. Hij is maandagmiddag voorafgaand aan de eerste training gepresenteerd aan de pers.

Feiten op een rijtje:
Naam: Filip Luksik
Geb. datum: 3-2-1985 (26 jaar)
Geboorteplaats: Banska Bystrica, Slowakije
Lengte: 1.86
Gewicht: 76 kg
Positie: linksback, centrale middenvelder, linkermiddenvelder
Linksbenig

Vorige clubs:
2010/2011 FK Senica
2009/2010 Sigma Olomouc, verhuurd aan Odra Wodzislaw
2008/2009 Sigma Olomouc, verhuurd aan AS Trencin
2007/2008 Sigma Olomouc, verhuurd aan FK Fotbal Tøinec
2006/2007 Sigma Olomouc, verhuurd aan Lipova
2005/2006 Sigma Olomouc, verhuurd aan Lipova
2004/2005  Banská Bystrica

0
Maandag 27 juni 2011 om 21:03 uur

Ooievaar

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Brom gaat zeker naar Vitesse, die komt hier niet meer terug. De komende dagen wordt de deal uitonderhandeld.

 

Er zijn maar twee verliezers in deze zaak. Brom, en als belangrijkste, ADO !

 

Vitesse gaat weer over op de orde van de dag en gaan mits het toch voor hun verkeerd gaat, gewoon morgen verder zoeken naar de volgende sukkel die in dat Efteling verhaal gelooft van die illegaal.

Ik denk niet dat die illegale neprussiche crimineel miimaal een miljoen gaat aftikken voor een beginnend trainer en dan ook nog eens zijn salaris er boven op.

 

Afgezien dat die man natuurlijk niet door het stof wenst te gaan voor ADO. Hij wilde zo wie zo een naam. Hij heeft ook een minderwaardigheidscomplex van hier tot de taiga, die lullebek. Hij  heeft net zo veel verstand van voetbal als ik van koekenbakken, ja toch?.

 

Het ego van Brom en zijn hele familie kan me gestolen worden, hier leert hij alleen maar van. Beetje dom John(...)

 

Uiteraard zal hij diep door het stof moeten, maar met z'on salaris moet hij dat maar even voor lief nemen.

 

Het belang van ADO staat voor mij voorop. Als hij dus zou blijven zou ik daar toch content mee zijn. Of ik het een fijne gozer vind dat maakt eigenlijk geen hol uit. Het is natuurlijk wél een vakman.

 

Ik denk aan het belang van de club, dus ook aan alle jongens die er op zijn voorspraak zijn gekomen.

 

Denk dat de emoties die nu hoog oplopen echt wel weg zullen ebben. Laten we ons gewoon volwassen opstellen, als hij zijn excuses maakt, dan moeten we maar weer lekker gaan voetballen. Laten die hielenlikkers het maar lekker uitzoeken met hun 12 selectie spelers. Volgens mij heeft ODB nog het dubbele.

 

Zeg nou zelf. Z'on seizoen smaakt toch naar meer?!!!

 

 

0
Maandag 27 juni 2011 om 19:29 uur

Tommy

vegter101 schreef:

Natuurlijk zullen we er een flink bedrag aan overhouden. Maar dat hebben we ook als we verhoek aan Villa en Derijck aan Bolton verkopen. Laat dat vitesse maar lekker die afgekeurde buitenlanders halen. Als er spelers van ons vertrekken dan maar naar een mooie club. Dan zou ik er niet eens zo erg mee zitten.

helemaal mee eens maar voor vitesse geld prijs maal 3 hahaha.

op die vitessesite zijn ze ook allemaal pislink niemand gelooft die chloordania nog.

ze schijnen pas 12 selectie spelers te hebben voor komend seizoen

0
Maandag 27 juni 2011 om 18:15 uur

Karel KLaver

Johannes schreef:

N.a.v. die twee scenario's: 1. Vitesse betaalt alsnog 'genoeg' en hij gaat; of 2. iedereen koelt een beetje af en hij blijft hier...

 

Ik denk dat optie 1 de beste optie is; nu zijn er alleen maar verliezers namelijk: Vitesse niet de droomtrainer, Den Haag een gedemotiveerde en ongeloofwaardige trainer, supporters boos en bedroefd, Steijn niet blij want geen promotie, Brom niet blij met komend seizoen in gedachten. Wat je bij een vertrek naar Vitesse wel moet doen is afspraken maken over spelers van ADO en of ze 'mee' mogen. Ik weet niet wat juridisch haalbaar is, maar ik kan me voorstellen dat je dat ook opneemt in een overeenkomst. Neem genoegen met 1 miljoen i.p.v. 2 enVoordat je het weet zeten er spelers van ons in Marbella bij Jordania op de thee en begint het hele circus opnieuw.

Groot voordeel van optie 2 is dat er vermoedelijk meer spelers in Den Haag blijven die nu wellicht aan het twijfelen zijn, zie tweets Vicento en Immers (even als voorbeeld). 

 

Mark v.d. Kallen zal ongetwijfeld weten wat hij doet, ik zou het aan de pokertafel absoluut niet graag tegen hem opnemen. 

Brom is niet de droomtrainer van Vitesse, hij is derde of vierde keus. Het is wel zijn 'droomclub' in Nederland, omdat zijn hart daar ligt, maar ik kan me niet voorstellen dat zijn ambitie niet wat hoger ligt. Het feit dat Vitesse 'onder biedt' zegt wat mij betreft ook genoeg -zowel qua gebrek aan respect voor John (die zin zijn eerste seizoen wel gewoon Europees voetbal haalt) als voor ADO; om nog maar te zwijgen van wat ze werkelijk (wit) te besteden hebben.

 

Binnen de club moeten toch zat mensen te vinden zijn (Steijn) die de spelers tot rust kunnen brengen. Vicento en Immers moeten zich vooral bezighouden met hun eigen ontwikkeling. Ik heb er alle vertrouwen in dat vdKallen bij een eventueel vertrek van vdBrom met een (gelijk)waardige opvolger komt, en niet met een uitgerangeerde eikel als De Mos -dan ben je je hele selectie aan het eind van het seizoen kwijt aan de concurrentie.

0
Maandag 27 juni 2011 om 13:38 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 392 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4