Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Bert

'Ik ken maar weinig spelers in Nederland die zo tweebenig zijn als hij'

 

Marc Höcher aast op een transfer naar een Eredivisieclub. De aanvaller heeft zijn werkgever Helmond Sport laten weten dat hij voorlopig niet wil praten over een langere samenwerking. De 26-jarige linkerspits is in het bezit van een aflopende verbintenis en geniet interesse van ADO Den Haag.


"Hij is de enige speler in de selectie die heeft aangegeven dat we hem geen voorstel hoeven te doen", vertelt trainer Jurgen Streppel aan Voetbal International. "Hij is toe aan een hoger niveau, vindt hij, en ik geef hem groot gelijk. Marc is een van de beste voetballers in de Jupiler League." Dit seizoen is Hocher tot dusver goed voor tien goals en acht assists in 25 competitieduels.

"Bij een club als ADO zou hij wel passen", vervolgt Streppel. "De subtop in de Eredivisie kan hij sowieso aan. Ik ken maar weinig spelers in Nederland die zo tweebenig zijn als hij. Qua passen en trappen hoort hij bij de beteren." Höcher startte zijn carrière bij Heracles Almelo en maakte in 2007 de overstap naar Helmond Sport.

 

0
Donderdag 3 maart 2011 om 19:35 uur

Ferdy

Ïemand deze tweet opgevallen?

 

Alphense Boys-speler Tim de Rijk traint deze hele week mee met het eerste team van ADO Den Haag. De 18-jarige linksback uit Leimuiden wordt al geruime tijd gevolgd door de Haagse eredivisionist en mag een week stage lopen.

Dinsdag was De Rijks eerste trainingsdag. Hij stond onder andere met Jens Toornstra op het trainingsveld.

De Rijk kijkt positief terug op zijn eerste trainingsdag. 'Ik stond met het partijspel tegenover Wesley Verhoek, die door velen nu wordt gezien als de beste rechtsbuiten van Nederland. Maar hij is er gelukkig niet één keer langs gekomen', aldus de voetballer in het AD. ADO Den Haag is niet de enige club die De Rijk volgt. Ook andere scouts beoordelen de verdediger, maar trainer Dogan Corneille weet niet welke clubs dat zijn.

'ADO Den Haag heeft goede ervaringen met ons wat betreft spelers halen', grapt Corneille. En daar heeft de oefenmeester gelijk in. Anderhalf jaar geleden verruilde Jens Toornstra Boys voor Jong ADO Den Haag. Hij groeide binnen een half jaar uit naar vaste basisspeler en is inmiddels één van de smaakmakers bij de nummer vijf van Nederland. Bondscoach Bert van Marwijk bekeek zondag de prestaties van onder andere Toornstra. Met Ahmed Ali gaat het minder. De talentvolle verdediger maakte afgelopen zomer de overstap naar het beloftenteam van ADO Den haag, maar heeft geen vaste basisplaats en zit vaak op de bank. 'Hij speelt helaas erg weinig en zijn toekomst is onzeker. We volgen hem op de voet en hij komt nog regelmatig bij Alphense Boys. Als de situatie zich voordoet zullen we proberen hem terug naar ons te krijgen', vertelt technisch coördinator Paul Bahlmann.

Tim de Rijk is nog A-junior en mocht van Corneille in de voorbereiding op het nieuwe seizoen meetrainen met het eerste team. Mede door een blessuregolf kreeg De Rijk in de eerste competitiewedstrijd tegen FC Chabab de kans zich te bewijzen en sindsdien stond hij zijn plaatst niet meer af.

 

0
Woensdag 2 maart 2011 om 20:47 uur

ADODENHAAG

Kees schreef:

Dat ben ik absoluut NIET met je eens. Het lijkt daar allemaal wat leuker met die grote stadions en veel media-aandacht. In de regel zie je ook enkel de topteams uit die landen op tv maar als je de samenvatting ziet van die kelderploegen ben je ook niet blij hoor.

 

Waarom presteert het Nederlands elftal dan al tien jaar of meer zeer behoorlijk? We zijn vice-wereldkampioen. Die spelers komen toch echt allemaal uit de eredivisie.

 

Kortgeleden stond hier op de shoutbox een prachtig stuk tekst over een manager uit Engeland die het betaalde voetbal uit Nederland heeft geanalyseerd en tot de conclusie kwam dat wij voorloper zijn.

 

Let maar op als de financiële regels door de Uefa/Fifa nog meer aangescherpt gaan worden.

Hun kelderploegen stellen weinig voor. Maar in die landen heb je altidj een aantal topwedstrijden. PSV - 020 en 020 - PSV waren beide van vreselijk niveau, PSV - Twente leek ook nergens op. De eredivisie stelt op dit moment barweinig voor, waarom denk je dat talenten zo vroeg naar het buitenland vertrekken? Omdat het niveau voor de jongens gewoon te laag is..

0
Zondag 27 februari 2011 om 21:19 uur

ADO supporter Leidschenveen

De laatste 9 wedstrijden van het seizoen kunnen heel leuk worden. Zelfs bij Feyenoord is het lek boven, en die zie ik zomaar van de laatste 9 wedstrijden er 6 winnen.

Nu hopen dat Utrecht maximaal gelijk speelt bij NEC, dan hebben we relatief weinig schade geleden dit weekend.

Maar GVD als we gewonnen hadden zeg, hadden we 4e gestaan ( ja, je leest het goed 4e ! )

0
Zondag 27 februari 2011 om 16:43 uur

Kees

edgar schreef:

Er wordt waarschijnlijk op korte termijn een Algemeen Direkteur aangetrokken ter ondersteuning van de organisatie.......

Uitstekende ontwikkeling. We hebben nu twee directeuren in de organisatie en dat is veels te weinig. De R.v.C. neemt in de vorm van Beijersbergen en Van der Kallen veels te veel taken over. Ze doen het uistekend maar in de organisatiestructuur klopt het natuurlijk niet.

 

Wie controleert wie?

0
Zaterdag 26 februari 2011 om 18:07 uur

ADO supporter Leidschenveen

Kees schreef:

Weleens naar het onderste gedeelte van de ranglijst gekeken?

Naar alle waarschijnlijkheid (!) zijn we veilig maar laten we blij zijn dat we uitgerekend dit jaar zo fantastisch draaien.

 

Nummer 16 (Excelsior) heeft al 22 uit 24 en nummer 15 (Feijenoord) zelfs 25 uit 24. Met ons programma van de laatste 7 wedstrijden was dat heeeel pittig geworden.

 

Daarom genieten nu en mochten we onverhoopt negende worden of lager, wat mij betreft niks aan de hand. Rustig opbouwen.

Heeft het er ook niet mee te maken dat Willem II en VVV heel erg weinig punten hebben gehaald ?

0
Vrijdag 25 februari 2011 om 21:40 uur

zuid tribune

DenHaagFC schreef:

Voor de buscombi naar NAC uit zijn al ruim 360 kaarten verkocht. Morgen is de laatste dag om kaarten te kopen. Er zitten inmiddels al 8 bussen vol.

 

Koop je kaartje dus morgen en zorg dat wij met 10 bussen naar Breda afreizen!

 

STEUN ADO BIJ NAC, MET EEN VOL UITVAK!

Voor een Haags Legioen blijft dat eigenlijk bitter weinig 360 man.

0
Woensdag 23 februari 2011 om 21:06 uur

Advertentie

<FCDH>

Derijck over Feyenoord: "Ik was niet de enige"
Timothy Derijck slaagde er bij Feyenoord niet in om een vaste basisplaats te veroveren. Nu is de Belg aanvoerder van ADO Den Haag, de verrassing van het huidige Eredivisie-seizoen. De Rotterdammers vechten ondertussen tegen degradatie.

"Hoewel ik het jammer vind dat ik het niet bij Feyenoord heb gered, kijk ik wel positief terug", zegt Derijck in Voetbal International. "De club heeft me gevormd, ook al heb ik daar weinig hoogtepunten gehad. Maar dat lag niet alleen aan mezelf."

"Ik wist geen moment waar ik aan toe was, en voor een jonge speler is dat lastig", licht de 23-jarige verdediger toe. "Het ene moment was ik basisspeler en vervolgens moest ik weer vertrekken. Maar ik was niet de enige. Veel spelers zijn in het verleden bij Feyenoord al afgeschreven op jonge leeftijd, voordat ze konden laten zien hoe goed ze werkelijk waren."

Derijck is bij ADO bezig aan zijn tweede volledige seizoen. "Vorig jaar ging het over de Jupiler League, nu praat iedereen over Europees voetbal. Misschien geniet ik juist daardoor wel extra van onze prestaties dit seizoen. En het mooie is dat we nog geen punt onverdiend hebben gepakt."

 

0
Woensdag 23 februari 2011 om 13:45 uur

rien1

Midden-Oost schreef:

Aad, Feyenoord is ook nu gewoon een goeie ploeg. Als je dan toch nog 1 punt pakt na een mindere wedstrijd is alleen maar goed. Van deze wekelijkse druk leren de spelers enorm veel. Iedereen gaat met sprongen vooruit.

 

Volgende week staan we gewoon 4e. Groningen gaat de knikkerbak in de Kuip en AZ speelt tegen Twente. Sterker, Ajax moet naar PSV en die krijgen we nog thuis. Doel moet 4e stek zijn, rechtstreekse plaatsing EL.

Ik heb die wedstrijd van Feijenoord gezien uit bij Twente, en daar speelden ze ook goed en hadden zel;fs gewoon moeten winnen daar. Ergens lees ik dat de spelers waarschijnlijk (over)vermoeid zijn, maar dat denk ik niet. Juist in het Haags kwartiertje gaven ze behoorlijk gas en moest Feijenoord terug. Prompt wordt er 2x gescoord. Ik heb nog maar weinig meegemaakt de laatste jaren dat ze zo een achterstand ongedaan maken. En nog wel in het Haags kwartiertje! Wel andersom.... Daarbij komt dat wedstrijden tussen ADO en Feijenoord altijd iets aparts hebben, of wij nou bovenaan staan of zij onderaan of andersom maakt niet uit. Ik zou hier niet over wakker liggen. Je kan niet alle wedstrijden top spelen en altijd winnen. Het gaat prima en spelers die nu wat minder zijn, komen echt wel weer terug. Denk aan Verhoek tegen PSV. Niet best in die wedstrijd, maar wel scoren en een driepunter in Eindhoven. Geen zorgen en zaterdag naar Breda de punten weer ophalen.

0
Maandag 21 februari 2011 om 13:10 uur

marcellino

ado-kenner schreef:

ik weet ook zeker dat als vlaar niet meedeed dat we met 3-0 hadden gewonnen daar ben ik overtuigd van.

Ik vind toch dat je feijenoord tekort doet.

 

ze hebben gewoon veel kwaliteit misschien op papier wel betere voetballers als ons.

 

door hun jonge leeftijd en weinig ervaring zijn ze te wissel vallig

Met de japanner erbij zijn ze wel sterker geworden.

 

Den haag is een goed ingespeeld team,die veel werklust op de mat kan brengen.

Vandaag kwam dat er niet uit en dat is geen schande(je kan dat ook niet vol blijven houden)

 

beste speler aan den haag kant dereijck deze speler word steeds beter zelfs het foutje wat hij elke wedstrijd maakt en soms het nogeland uitverdedigen is eruit.

miste vandaag was Immers,misschien gaat het niveau in de eredivisie toch zijn tol eisen.

ik had ook verwacht dat kevin visser voor immers erin zou komen.

 

dan Kubik ondanks hij niet slecht voetbald is hij minder als in het begin,ik vind zelf dat vicento de laatste wedstrijden meer redement heeft.

voor het vast leggen komt de blesurre misschien niet slecht uit geen enkele club neemt een speler met blessure.en hij blijft zo ook een beetje uit de luwte.

 

verder vind ik het een knappe prestatie dat je terug komt van een 0-2 achterstand dit laat de veerkracht van dit elftal zien.

en laat het ook een wijze les zijn dat we er met alleen positie spel niet komen en dat we het ook van het werken moeten hebben.

 

en voor de supporters van midden noord(k,l,m)

het blijft een tijdbom,want zelfs nu we het beste jaar gaan meemaken van wel 40 jaar vinden ze het toch weer nodig om negatief in het nieuws te komeneerst door de bom en vuurwerk,daarna door het gooien van allerlij voorwerpen naar castagnios en door het roepen van oerwoud geluiden naar donkere spelers.

 

in de vi staat een mooi stuk waar v/d kallen zegt dat het nog niet echt storm loopt met sponsors en vandaag hebben we gezien waarom deze sponsors nog niet toe happen.

 

Toen we voor degradatie speelde kon ik nog begrip opbrengen voor dit soort akties nu totaal niet meer en als het aan mij ligt eruit en nooit meer erin.

 

0
Zondag 20 februari 2011 om 16:15 uur

Nu online

ps070, Ado Vakkie S, GroenGeelHart070 en 352 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4