Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

Tommy

B1905 schreef:

Vanaf 19 uur. Wel een klote tijd zeg.
ken je wel zeggen ik moet voorbij leiden komen wordt in de spits rijden
0
Maandag 6 februari 2012 om 14:14 uur

Mr. FC DEN HAAG

lulijzer schreef:

ADO-AZ in the spotlights:

-In totaal stonden ADO Den Haag en AZ 61 keer eerder tegenover elkaar. Van die ontmoetingen waren er 57 in competitieverband, twee keer ging het om een bekerwedstrijd en twee keer troffen de ploegen elkaar in de nacompetitie.
-ADO stapte na 57 competitiewedstrijden 18 keer als winnaar van het veld. AZ won 26 keer en dertien maal eindigde het treffen in een gelijkspel. Het doelsaldo (103-7 is in het voordeel van AZ.
-In Den Haag presteert AZ doorgaans moeizaam. Van de 28 uitwedstrijden in competitieverband wisten de Alkmaarders er tien te winnen. Zestien keer delfden de Noord-Hollanders het onderspit en twee keer werden de punten gedeeld.
-De laatste zestien onderlinge ontmoetingen in Den Haag leverden telkens een winnaar op.
-De twee bekerontmoetingen vonden beide plaats in Alkmaar. Zowel in 1972 als in 1991 keerde ADO Den Haag als overwinnaar richting de Residentie.
-Kevin Blom is zaterdag in het Kyocera Stadion de arbiter van dienst. De 37-jarige arbiter uit Alphen aan den Rijn wordt langs de zijlijnen geassisteerd door Nicky Siebert en Arie Brink. Allard Lindhout is door de KNVB aangesteld als vierde official.

Spelers die bij beide clubs hebben gespeeld zijn onder meer: Jos Jonker, Hassie van Wijk, Bram Rontberg, Edwin Post, Huub Smeets, Jan Verheijen, Boy Waterman, Dennis den Turk, Gill Swerts, Peter Jager, Jan Nederburgh, Emiel van Eijkeren, René Stam, Kees Luijckx, Wouter de Vogel en Santy Hulst.

Piet de Visser, Hans Kraaij, Co Adriaanse en Lex Schoenmaker hebben allen deel uitgemaakt van de technische staf van zowel AZ als ADO Den Haag.

De laatste vijf ontmoetingen:
2010-2011: AZ – ADO Den Haag 3-1 (Doelpunten: Sigthórsson, Holman, Van der Velden)
2010-2011: ADO Den Haag – AZ 0-2 (Doelpunten: Elm (pen), Martens)
2009-2010: AZ - ADO Den Haag 3-0 (Doelpunten: Pocognoli, Martens, Elm)
2009-2010: ADO Den Haag - AZ 2-1 (Doelpunt: Lens)
2008-2009: AZ - ADO Den Haag 4-1 (Doelpunten: Dembélé, Martens, El Hamdaoui, Van der Velden)
Fijn om te lezen deze info, want ik had onlangs een discussie met een mede supporter van onze club en de naam van Emiel van Eijkeren (die bonkige spits) was mij geheel ontschoten!
0
Zondag 5 februari 2012 om 10:03 uur

jajoh

Winterweer veroorzaakt overlast op wegen


DEN HAAG - Het winterweer veroorzaakt ook zaterdag voor overlast op de Nederlandse wegen. Rijkswaterstaat heeft zaterdagochtend besloten de maximumsnelheid op een aantal trajecten te verlagen.

Dit besluit is genomen in verband met de gladheid op de weg en het feit dat het effect van het strooizout bij te lage temperaturen aanzienlijk minder is.

Dat heeft een zegsvrouw zaterdag gemeld. Het gaat zaterdagochtend onder meer om stukken weg op de A12 (bij Oudenrijn en Bunnik), de A27, de A28 (bij Amersfoort), de A10 (bij het Coenplein) en de A22 (bij het knooppunt Velsen).

Weinig verkeer

Veel automobilisten kiezen er voor niet de weg op te gaan. Op de snelwegen is weinig verkeer. Wel zorgt de gladheid voor overlast, zegt een woordvoerder van de ANWB.

Rijkswaterstaat adviseert automobilisten met klem de matrixborden langs en boven de weg goed in de gaten te houden. Hierop staat het meest actuele advies en de aangepaste snelheid.

Inspecteurs en meldsystemen houden continu de situatie op de wegen in de gaten. Op basis van deze informatie wordt bepaald waar en wanneer de verlaging van de snelheden geldt.

Op specifieke risicolocaties, zoals wegen met hellingen of bruggen, probeert Rijkswaterstaat met alternatieve methodes de gladheid te bestrijden. Dit kan bijvoorbeeld door zand aan het zout toe te voegen, of door middel van wagens die met ‘heaters’ het ijs proberen te smelten.

Wegenwacht

De Wegenwacht van de ANWB draait zaterdag overuren. Tot 11 uur had de service al 1700 pechklanten geholpen. Naar verwachting staat de teller aan het eind van de dag op 6000, schat een zegsvrouw.

Dat is meer dan een verdubbeling vat het aantal dat de Wegenwacht op een reguliere zaterdag verwerkt. Veel automobilisten stranden omdat hun accu de kou niet aankan. De ANWB heeft extra personeel ingezet om de drukte aan te kunnen. In totaal rijden er zaterdag 430 auto’s van de Wegenwacht over de Nederlandse wegen.

Nadenken

De verkeersdienst van de ANWB adviseert automobilisten zaterdag en zondag ``twee keer na te denken voordat zij de weg op gaan’’. Dankzij de dichte mist en de bevriezing van veel weggedeelten is het wijs niet de weg op te gaan als het niet nodig is, aldus een zegsvrouw.

Het advies geldt voor het hele land. Vrijdagmiddag slibden de Nederlandse wegen volledig dicht als gevolg van het winterweer. Na de spits en in de nacht deden zich overigens geen grote ongevallen voor. ``De automobilisten passen hun rijgedrag goed aan de weersomstandigheden aan’’, constateert de ANWB.

© ANP

Maar lekker laten doorgaan hoor!
0
Zaterdag 4 februari 2012 om 13:05 uur

K.B

Gwn smolarek spits en Lalkovic en Chery/vicento op de vleugels.
0
Vrijdag 3 februari 2012 om 02:40 uur

mitchteltjuh

Nog iets vergeten te melden, natuurlijk kan Van duinen nog in de spits als ie terug is van ze blessure, maar Lalkovic schijnt ook een spits te zijn, dus hem ken je dan in de spits zetten als Verhoek/Smolarek/Van Duinen toch niet goed genoeg zijn en dan ook Vicento Links of rechtsvoor, kom maar op met die shouts
0
Vrijdag 3 februari 2012 om 02:33 uur

mitchteltjuh


1) Ik ben nu al fan van Milan Lalkovic... Hij kan letterlijk overal spelen
zie hier zijn doelpunten: http://www.youtube.com/watch?v=6Y5s7KZGJag

2)
Ebi Smolarek ken ook wel goed een doelpuntje maken maar volgens mij is het een middenvelder en GEEN spits dus die zou ik lekker op het middenveld opstellen.

3)
Aangezien Immers wegwil hoor ik mensen zeggen niet meer opstellen die jongen, maar wat denken mensen niet dan van zijn transfersom? zo gaat hij alleen maar omlaag...


4)
Ik geloof in Visser, die jongen word heel erg afgekraakt maar ik vind hem meer een verdedigende middenvelder dan Rado, hij voetbalt te weinig mee en Visser doet dat wel.

5) Mijn opstelling
============Coutinho============
==Ammi===Kum====????====Sususepa==
=====Immers===Visser===Toornstra=====
=Chery====Smolarek/Verhoek====Lalkovic=

Als Immers zo blijft voetballen ken je altijd nog Chery op het middenveld zetten aangezien hij toch meer een middenvelder is dan een aanvaller, Kortom een echte Nummer 10! en Vicento dan rechtsvoor
0
Vrijdag 3 februari 2012 om 02:30 uur

Advertentie

Remy V

Lalkovic staat in die filmpjes ook vaak in de spits. En hij schiet ze wel beheerst binnen. Lijkt mij dat johnie eindelijk op de bank plaats mag nemen. En Ebi op rechts
0
Woensdag 1 februari 2012 om 18:24 uur

yesyes

Ooievaar schreef:

Het mijne ook, en het aantrekken lees huren van een paar veredelde A-junioren en die nog helemaal niets hebben bewezen en een pool uit Qatar - hoe zou die daar toch terecht zijn gekomen? - veranderd daar geenszins iets aan.

Hoe moet dat dan komend seizoen zonder Toornstra, Immers Verhoek en de huurlingen? Ik heb er een heel hard hoofd in. Visie valt niet te ontwaren, laat staan een goede.

Maar ja, het gaat ons prima af zonder TD, en scoutingapparaat, want we schrijven zwarte cijfers.

Ook dat verhaal heb ik vaak meegemaakt, goede spelers verkopen, het geld in het exploitatietekort stoppen, brandhout terughalen, daarna degraderen en zeer zeer rode cijfers.

Ik vind deze transferperiode dan ook behoorlijk teleurstellend. Geen goed cv gehaald en ook geen behoorlijke spits. Gaat zich wreken.
Ag ik ben ook kritisch maar op de één of andere manier ben ik toch wel blij met die 2 aanwinsten. Chery-Smolarek-Lalkovic of Chery-verhoek-verhoek , ik denk dat het niet zo moeilijk is. Het moet allemaal nog wel blijken maar ik heb er wel vertrouwen in. In ieder geval alles beter dan johny verhoek in de spits!!!!






0
Woensdag 1 februari 2012 om 13:31 uur

Ooievaar

Mr. FC DEN HAAG schreef:

Mooie realistische kijk op onze club dat stemt ondergetekende weer enigzins tot een beetje hoop, bedankt daarvoor! Toch blijf ik het allemaal met argus ogen bekijken. Want ik heb al zo vaak hetzelfde verhaaltje jaar in jaar uit gehoord dat mijn geduld na meer dan 40 jaar langzamerhand begint op te raken! ;-D
Het mijne ook, en het aantrekken lees huren van een paar veredelde A-junioren en die nog helemaal niets hebben bewezen en een pool uit Qatar - hoe zou die daar toch terecht zijn gekomen? - veranderd daar geenszins iets aan.

Hoe moet dat dan komend seizoen zonder Toornstra, Immers Verhoek en de huurlingen? Ik heb er een heel hard hoofd in. Visie valt niet te ontwaren, laat staan een goede.

Maar ja, het gaat ons prima af zonder TD, en scoutingapparaat, want we schrijven zwarte cijfers.

Ook dat verhaal heb ik vaak meegemaakt, goede spelers verkopen, het geld in het exploitatietekort stoppen, brandhout terughalen, daarna degraderen en zeer zeer rode cijfers.

Ik vind deze transferperiode dan ook behoorlijk teleurstellend. Geen goed cv gehaald en ook geen behoorlijke spits. Gaat zich wreken.
0
Woensdag 1 februari 2012 om 13:21 uur

Jimme

Lalkovic wordt dus voor een half jaar gehuurd? Of heeft hij ook een optie in zijn contract? Het zou mooi zijn als dat waar zou zijn!

Dan kunnen we deze zomer echt gaan cashen. Deze zomer Immers en of Toornstra verkopen , Chery naar het middenveld, met het geld van Immers zou je evt een betere spits kunnen kopen als Smolarek tegenvalt. Als hij meevalt heb je weer geld over voor een goede linksbuiten/verdediger. Als Smolarek tegenvalt zet je: Vicento/de Vogel/Tano/Elbers/Van Duijn/Mike linksbuiten , Chery alsnog op het middenveld en koop je met het geld van Immers en of Toornstra een spits.
0
Woensdag 1 februari 2012 om 10:12 uur

Nu online

Wahter, KvR, Appie, Johan vakkie M, frans swa en 241 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4