Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

slash070

Vanavond is de snor bij tv west sport. .

En. . . omroepwest.nl


Henk Fraser is gekozen tot trainer van de maand februari.


DEN HAAG – Henk Fraser is gekozen tot trainer van de maand februari, door de lezers van TrainersMagazin. In een maand tijd wist hij ADO Den Haag van de laatste naar de vijftiende plaats te loodsen. In die periode verloor ADO geen enkel duel. Twee wedstrijden werden gewonnen en drie eindigden er in een gelijkspel.
Op de tweede plek eindigde Ajax-trainer Frank de Boer en als derde Philip Cocu.

Volgens TrainersMagazin incasseerde de Haagse verdediging 0,8 doelpunt per wedstrijd onder Fraser. Onder leiding van Steijn waren dit 2,4 doelpunten.
0
Maandag 24 maart 2014 om 15:09 uur

wdr

Karel KLaver schreef:

vdKallen heeft die beloftes gemaakt toen hij erin stapte. Toen hij eenmaal aan boord was en met het sanerings- en opbouwwerk begon, heeft hij een aantal malen aangegeven dat het er allemaal nog veel minder goed uitzag dan waar het oorspronkelijk op leek -en dat weten we ook allemaal, want er kwamen in de eerste tijd dat hij de leiding had nog steeds lijken twv enkele miljoenen uit de kast.


Voorzover ik weet heeft hij zijn uiteindelijke doelstelling (ADO stabiel in het lijkerrijtje niet aangepast), maar wel openlijk toegegeven dat het veel langer zou duren, door gebrek aan betrokkenheid bij vooral sponsors, maar ook het publiek. Als ik het me goed goed herinner, heeft hij letterlijk gezegd dat we moesten accepteren dat ADO een `kleine club is in een grote stad`.

Dat zijn we nog steeds -het grootste verschil is dat we nu een gezonde club zijn.

Ik heb al een goed voorgevoel over volgend jaar. Fraser ipv Steijn op de bank. Doorselecteren, Cabral, Esajas, etc weg, nieuwe versterkingen, en dan gaan we gewoon in de middenmoot spelen en hopelijk voor de play-offs. Er is wel degelijk verbetering zichtbaar onder V.d. Kallen, alleen was Steijn als trainer een grote misser en het aankoopbeleid in de periode Steijn onder de maat.
Ik ben er van overtuigd dat ADO met een goede trainer (ik hoop dat Fraser gaat slagen al moet hij zich op de lange termijn nog bewijzen) en een goed aankoopbeleid de komende jaren altijd voor de plekken 8 t/m 11 kan gaan.
0
Maandag 24 maart 2014 om 09:27 uur

slash070

elfvoetbal.nl

Van Zwam na het seizoen van NAC naar ADO

Arno van Zwam heeft besloten NAC Breda de rug toe te keren en een contract te tekenen bij ADO Den Haag. Daarmee komt er een einde aan een decennium van de keeperstrainer in Breda.

De 44-jarige Van Zwam was eerst vier seizoenen actief als speler, waarna hij trainer werd in 2007. "De afgelopen jaren heb ik met veel plezier met de keepers van NAC gewerkt. Na tien jaar bij een van de meest spraakmakende club van Nederland, vind ik het tijd om mijn horizon te verbreden."
"Ik wil iedereen bij NAC bedanken voor de mooie jaren, ik heb er fantastische herinneringen aan overgehouden." Van Zwam werkte nog nooit eerder voor ADO. Bij NAC fungeerde hij als `volwaardige assistent`, zo staat te lezen op de website van de Brabantse vereniging.
0
Vrijdag 21 maart 2014 om 13:15 uur

haagse-Dick

Van pakketjes sorteren naar Spaans topvoetbal

Nog maar twee jaar geleden sorteerde Garry Mendes Rodriques dagelijks postpakketjes bij TNT. In de avonduren was hij amateurvoetballer bij het bescheiden FC Boshuizen in Leiden. Nu lonkt voor de aanvaller van het Spaanse Elche de confrontatie met de beste voetballers van de wereld.

Rob Jacobs gaf hem het juiste zetje in de rug. De voormalig speler van Feyenoord en Xerxes en oud-trainer van Sparta, Feyenoord, FC Groningen en Roda JC zag als coach van Neptunus met eigen ogen over hoeveel kwaliteiten Garry Mendes Rodriques beschikte. In de regionale media zei Jacobs meer dan eens `dat het profvoetbal lag te snurken` omdat ze een groot talent zomaar in de eerste klasse lieten verpieteren. Prompt kon Mendes Rodrigues op proef komen bij Sparta en ADO.

Gouden greep
`Ik tekende snel een contract bij ADO Den Haag, maar de club had nog niet direct veel vertrouwen in mij`, vertelt hij. `Ik werd op huurbasis bij FC Dordrecht gestald. Dat bleek een gouden greep. Ik heb me daar snel ontwikkeld.`

lees verder
0
Vrijdag 21 maart 2014 om 11:06 uur

<FCDH>

Kerntop zorgt voor extra vrije dagen ADO-selectie


DEN HAAG - Door de Nuclear Security Summit 2014 (NSS) die op 24 en 25 maart plaatsvindt in Den Haag kan de ADO-selectie op wat extra vrije dagen rekenen. De Haagse ploeg traint tot en met vrijdag 21 maart en is dan vier dagen vrij.

Aanvankelijk stond op zaterdag 22 maart de wedstrijd tegen FC Twente op het programma. Doordat de politie onvoldoende agenten kon inzetten is besloten het duel naar woensdag 2 april te verplaatsen. Dan nemen beide ploegen het om 18.45 uur tegen elkaar op.

ADO-trainer Henk Fraser liet eerder weten graag een oefenwedstrijd te willen spelen in het vrije weekend, maar vooralsnog is er geen tegenstander gevonden.
0
Dinsdag 18 maart 2014 om 18:43 uur

Advertentie

pajam

http://www.omroepwest.nl/sport/17-03-2014/meppelink-%E2%80%98het-voelt-als-thuiskomen-bij-ado-den-haag%E2%80%99


Meppelink: ‘het voelt als thuiskomen bij ADO Den Haag’

DEN HAAG – Rob Meppelink is sinds maandag aan het werk als de nieuwe technisch directeur en hoofd opleidingen van ADO Den Haag. ‘Dit voelt als thuiskomen’, zegt de oud-trainer van ADO.
Meppelink heeft op zijn eerste dag bij de club vooral veel handen geschud: ‘Ik heb me voorgesteld aan de mensen van de club.’ Later zal hij zijn functie verder toelichten in een persconferentie.

Oud ADO-speler Aad Kila vindt het een goede keuze: ‘Ik heb met hem gewerkt vroeger, een echte ADO-man dat is een goede zaak.’ Kila vindt het takenpakket van Meppelink wel erg zwaar: ‘Ik vraag me af of dat wel haalbaar is.’

Oud-keeper Martin van Vianen denkt ook dat de functies niet te combineren is: ‘ADO heeft iemand nodig die alle tijd aan de jeugd kan besteden en iemand voor de huidige selectie.’
0
Dinsdag 18 maart 2014 om 13:45 uur

Kees

Tweede met 1-2 gewonnen bij Fortuna. Van Haaren en Tom van Veen gescoord. Tira rood.

Frans Adelaar per direct nieuwe trainer van Ijsselmeervogels.
0
Maandag 17 maart 2014 om 22:25 uur

wdr

<FCDH> schreef:

We kunnen er lang of kort over zijn maar steijn was gewoon een prutser van een trainer het is geen toeval dat we onder fraser 6 wedstrijden ongeslagen zijn en 12 punten hebben gehaald
Ik denk dat Steijn best een aardige trainer kan zijn voor amateurs, voor Oss of voor Achilles `29, maar voor een eredivisie club komt hij duidelijk tekort. Vorig jaar ging het wel een tijdje goed, dat dan weer wel. Eind vorig seizoen en dit seizoen was een nachtmerrie, prutswerk. En dan al die laffe excuses.

12 uit 6 nu, ongekend dit seizoen.
0
Maandag 17 maart 2014 om 21:30 uur

<FCDH>

haagse-Dick schreef:

Hoe verklaar je dan de zo weinig tegendoelpunten de laatste 6 potjes!! Voorin is het aanpoten en een beetje geluk en gelukkig maar want het heeft genoeg tegen gezeten!
We kunnen er lang of kort over zijn maar steijn was gewoon een prutser van een trainer het is geen toeval dat we onder fraser 6 wedstrijden ongeslagen zijn en 12 punten hebben gehaald
0
Maandag 17 maart 2014 om 21:23 uur

pajam

áls er één speler onder Fraser is opgeleefd, is dat wel Alberg.

http://www.adofans.nl/article/11720/Alberg_symbool_voor_opgeleefd_ADO_Den_Haag.htm

Goed artikel en onderschrijft toch wel een scherpe trainer met een duidelijke visie. Fraser is indrukwekkend bezig, ik ben benieuwd waar hij uiteindelijk met ons eindigt.

Hij nam het over toen we 22 gespeekd hadden en 20 punten hadden gepakt.
Een gemiddelde van 0,91 punt per wedstrijd.
Fraser heeft inmiddels 6 gespeeld en pakt precies 2,00 punten per wedstrijd voor ons.
0
Maandag 17 maart 2014 om 19:59 uur

Nu online

Br3cht, HaagseBlubberPens, Swaber, BigMac, jbdh, Superjantje, KvR, ton, Max, Bleek, Mr.070, J001, Rooie91 en 264 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2