Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

D.H.zuid-west

JerryFC schreef:

Zonde.
Nu word de spoeling qua aanvallers wel heel erg dun.
Benieuwd wat er gehaald word!
Waarom zonde??, zoveel extra`s heb ik hem het afgelopen jaar niet zien brengen. Liever zie ik iemand die een paar jaar jonger is want qua rendement is Kolk niet bijzonder en doorverkopen voor een hoog bedrag gaat het ook niet meer worden.

Gezien de verwachtingen heb je trouwens verder niet eens buitenspelers dus hoop ik stiekum toch op een koerswijziging van taktiek (wat afgelopen seizoen natuurlijk al zo had moeten zijn). Zet middenvelders op waar ze horen en gebruik v. Duinen en Kramer voor de aanval... en als je toch Poepon niet kan slijten heb je ook al je reservespits op de bank zitten. Zo spaar je weer geld uit voor een LB en CV met ervaring.
0
Vrijdag 31 mei 2013 om 23:42 uur

Kees

Vincent schreef:

Sprak al met ton uit Eijsden !!
Ado kan er niks aan doen dat we zo ver weg wonen..:-))

Ga dinsdag , voor mijn middagdienst, wel ff omruilen.

Waarom ga je niet tijdens dit weekend of tijdens de open dag (mits de fototent open is). Of kunnen ze jullie foto niet hergebruiken? Geldt ook voor vele anderen die ver weg wonen en voor Haagse Roel die ook weer een scc gaat aanschaffen (let maar op- die komt weer terug).
0
Vrijdag 31 mei 2013 om 22:59 uur

BLEISWIJK-1

D.H.zuid-west schreef:

Ervanuitgaande dat salaris, tekengeld, duur van het contract en de verwachte plek op de ranglijst gelijk zijn (met daarbij een exacte kopie van de opbouw van het spelersmateriaal) dan gaat jouw stelling op.

Helaas komt dit zelden voor, daarnaast zijn er naast de trainer ook secundaire elementen zoals reistijd (verhuizen ja/nee), inbreng van de partner.

De trainer zal best wat invloed hebben maar nooit zoveel als hier geacht wordt denk ik. Vergeet niet dat wanneer je tekent voor 3 jaar en de trainer na 6 maanden op straat staat dat alle eerder factoren nog steeds van kracht zijn.
Ander voorbeeld en dan houden we op. Waarom denk je dat van Peppen naar Roda gaat? Toch alleen voor zijn oude trainer?
0
Donderdag 30 mei 2013 om 23:40 uur

D.H.zuid-west

Kees schreef:

Ik weet nog goed dat Maurice Steijn kort geleden het verwijt kreeg dat hij geen people-manager is.

En wat lees ik tot mijn stomme verbazing iedere keer weer: dat nieuw aangetrokken spelers zo`n goed gevoel bij de gesprekken met Steijn hebben. Ook dit seizoen heb ik in de media louter positieve verhalen van de spelers over Steijn vernomen. En ook de spelers die vertrokken zijn of weg moesten hebben zich niet negatief over hem uitgelaten. Let maar op: Maurice Steijn gaat een trainer worden van een subtopper. Hier of ergens anders.
Tuurlijk Kees, als jij ergens aan de slag gaat omdat je daar meer kan verdienen dan zeik je toch ook niet gelijk je nieuwe manager af, of wel?
Spelers die weggaan richten zich op de nieuwe uitdaging, waarom energie (positief of negatief) verspillen aan een oude werkgever. Voetballers zijn passanten en komen alleen nog maar voor het geld, niet voor "dat fijne gevoel".
0
Donderdag 30 mei 2013 om 22:55 uur

Bleek

BLEISWIJK-1 schreef:

Volgens mij moet je het hele interview over de terugloop in de VI eens lezen. De directeur van Utrecht legt primair uit waar supporters op reageren. Verkoop van spelers en daardoor een negatief sentiment. Daar bovenop gaan de zogenaamde supporters ook nog een negatieve sfeer creeeren. Al deze zaken zorgen voor een terugloop van supporters.

Voor ons natuurlijk hetzelfde. Na het seizoen vd.Brom was alles hosanna. Echter was het nog steeds zo dat we dik in de schulden zaten. De verkoop van spelers was daarom noodzakelijk. Alleen zeggen de zogenaamde supporters dan weer dat vd.Kallen door had moeten pakken. Of te wel hij had zelf nog wat miljoenen moeten neerleggen.

En wat doen die zogenaamde supporters? Die gaan niet meer naar het stadion. Of te wel die houden het geld in hun zak. Iets wat vd.Kallen niet mag doen. Want wat is nou 1 of 2 miljoen voor vd.Kallen!

Nou....blijf maar lekker Steyn de schuld geven. Ik denk dat het dan vanzelf weer beter wordt.

In je reactie op mijn eerdere shout geef je aan dat de mensen die wegblijven namaaksupporters zijn.. Je mag ze van mij noemen hoe je wilt maar feit blijft wel dat door het wegblijven van deze mensen we structureel met een begrotingstekort zitten en ieder jaar een speler moeten verkopen..

In deze shout van je maak je het naar mijn mening toch wel een beetje te gek door de supporters die weg blijven de schuld te geven? Over het algemeen zijn de supporters die afhaken supporters van het eerste uur.. Deze mensen haken echt niet af omdat we een keer een pot verliezen.. De meeste zijn immers wel gewend om te verliezen..
De manier waarop we verliezen is de reden dat mensen weg blijven. Er wordt al 2 jaar lang, op 2 of 3 wedstrijden uitgezonderd, zonder passie en inzet gespeeld met een ultra verdedigende tactiek..

Ik snap het vaak ook niet.. Voor iedere thuiswedstrijd loopt Steijn te verkondigen dat we de tegenpartij onder druk gaan zetten.. Op het moment dat het fluitsignaal gaat zie ik toch echt alle spelers achteruit lopen..
In de rust komt die zwaar overschatte Fraser interessant vertellen dat ze natuurlijk precies weten wat de sterke punten van de tegenstander liggen.. Dan vraag ik me af waarom heb je daar dan niks mee gedaan?!

Mijn overtuiging is dat we met een andere trainer (type Menzo) een veel leuker seizoen tegemoet kunnen zien met minimaal een zelfde eindklassering.
0
Donderdag 30 mei 2013 om 20:27 uur

Kees

Bleek schreef:

En dan nog beweren sommige mensen dat het met de crisis te maken heeft dat de mensen bij ons weg blijven..
Let wel deze daling is al ten opzichte van vorig seizoen.. Toen was er al een schrikbarende terugloop van het toeschouwersaantal als je het vergelijkt onder het jaar Van VD Brom..

Lekker blijven roepen dat de stand op de ranglijst zo goed is.. Voorlopig haken bij ons veruit de meeste toeschouwers af.. Niet zo gek ook na zo`n verschrikkelijk seizoen qua spelbeeld!

Lekker laten zitten die Steijn dan zakken we volgend seizoen weer minimaal 15% met het toeschouwersaantal.. Of zullen de mensen weer terug komen om te kijken naar dat afbraakvoetbal waar geen enig idee of lijn in te vinden is.. Zelfde geldt voor zijn opstellingen en wissels.. Waar hij wel in uitblinkt is om de schuld overal behalve bij zichzelf te zoeken..
De grootste verrassing afgelopen seizoen was de leegloop bij FC Utrecht, waar ondanks de sportieve successen die uitmondden in het bereiken van Europees voetbal, tien procent minder publiek kwam opdagen

Volgens mij zijn er echt veel meer oorzaken waarom het bij ons tegengevallen is. Vaak slecht weer, of zelfs veels te warm (RKC thuis), te dure kaarten en ga zo maar door.
0
Donderdag 30 mei 2013 om 16:45 uur

D.H.zuid-west

Best bizar, je koopt een scc en weet niet wat je ervoor gaat krijgen... alsof je een auto van internet koopt zonder deze ooit gezien te hebben.

PMC shout dat Duplan niet komt, iets wat ik direct geloof want waarom naar FCDH komen als je met Utrecht Europa in kan. Financieel zie ik ons hem ook geen topaanbieding doen want geld is er nauwelijks (we halen transfervrije spelers en JP spelers op).

Persoonlijk denk ik dat de vleugelspelers moeilijk te vinden zijn of veel moeten gaan kosten, tel daarbij op dat je Tano en Vicento laat gaan en maak ik de voorzichtige conclusie dat ons 4-3-3 systeem de deur uitgaat. Zelfs met het aantrekken van 2 buitenspelers zou het riskant zijn want je hebt 0,0 backup voor die posities (zeker wanneer ook Chery ons gaat verlaten welke eigenlijk ook geen rechtsbuiten is).

Koppers of Amieux vastleggen voor de LB positie en nog een versterking op de cv positie en het middenveld en dan denk ik dat we klaar zijn met de aankopen voor een 4-4-2 of 4-4-1-1. Poepon ga je niet slijten en ik verwacht dat hij als 3e spits weer op de bank zal zitten.... helaas.

Hoop op meer maar heb er vrede mee als de aankopen van een dusdanig niveau zijn dat ze er gelijk staan. Lees; geen verdere jonkies of amateurs/JP spelers.

JanJanzz en Wijnhoven, van harte gefeliciteerd en nog vele jaren
0
Donderdag 30 mei 2013 om 14:24 uur

Advertentie

fcthehague

Van haren. Weet niet waarom, maar vind dat zo`n eng mannetje. Arrogante uitstraling heeft die ook. Maarja kan aan mij liggen natuurlijk.

Ben benieuwd hoe Kramer het gaat doen. Is toch altijd maar afwachten hoe een speler het doet vanuit de Jupiler naar de Eredivisie.
0
Woensdag 29 mei 2013 om 10:40 uur

Jeremy2801

Ik heb even iets gevonden op Facebook waarom Kramer niet voor NAC koos: http://puu.sh/33ywm.png

En dit stond nog op Twitter:
Freek Jansen ‏@FreekJansenVI 16m
#ADO gaat voor Michiel Kramer, Edouard Duplan en Ricky van Haaren. Meer in de #VI van vandaag.
0
Woensdag 29 mei 2013 om 09:41 uur

Peppie

<FCDH> schreef:

Het is toch een schande dat de top 3 meer krijgen dan de rest zonder de andere clubs zijn ze niks als ik de andere clubs was zou ik massaal protesteren en dreigen om met 12 clubs uit de Eredivisie gaan
Ik zie niet in waarom het een schande is? De eredivisie is geen sociale instelling, degene met de beste prestaties krijgt meer poen zo simpel is het.

En laten we nu eerlijk wezen, een wedstrijd als Ajax - Feyenoord trekt meer kijkers dan Zwolle - Cambuur.. dus is het logisch dat ze er meer centen voor krijgen.

Natuurlijk word het gat groter, maar het had ook nog erger gekund. De grote clubs zijn iig nog bij FOX gebleven. Als ze hun eigen zender waren begonnen was t end helemaal zoek..
0
Woensdag 29 mei 2013 om 00:04 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 348 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4