Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

olaf1982

Ooievaar schreef:

TD is een goede zaak, iemand die niet op rijdende geldtreinen wil stappen, en er dus voor de langere termijn is om deze te bewaken.

 

Groningen is een goed voorbeeld met Hans Nijland. Het is inderdaad niet wijs om de trainer de selectie te laten samenstellen. Zoals nu met pinokkio is gebeurd, de kans is dan levensgroot aanwezig dat een volgende trainer daar hele andere opvattingen over heeft met alle nadelige gevolgen vandien. Een vent als Jol - na zijn engelse avonutuur - zou een droomkandidaat zijn, hoe je ook over de man denkt.

 

Dat is later, en wat nu betreft: mochten we inderdaad Verhoek kunnen slijten voor een miljoentje of vijf, dan zou ik De Ridder van De Graafschap en Overtoom van Heracles halen, en dan houd je nog dik geld over. Zijn zonder meer echte versterkingen.

 

Ik hoop dat Steijn het hier heel goed gaat doen, en dat we kunnen spreken van een schot in de roos.

Toch denk ik dat de selectie voor komend jaar al bijna helemaal is ingevuld, op een spits na...Mochten er nog fin. onderhandelingen komen dan kan vd Kallen dit prima af komend jaar..Allach lijkt mij ook een goeie maar of we hem dit jaar al actief nodig hebben..

0
Zaterdag 25 juni 2011 om 12:10 uur

Ooievaar

morley schreef:

wordt het trouwens nu geen tijd voor een td? eigenlijk vervult van den brom die functie nu ook want ik ben er van overtuigd dat alle nieuwe spelers uit zijn koker kwamen. de inbreng van beijersbergen en schoenmaker in het technische platform zal hooguit vorm hebben gekregen door mee te denken/beslissen.

 

al zou steijn het straks hartstikke goed doen als nieuwe coach, dan nog vind ik het onverantwoordelijk om hem het gehele technische beleid te laten uittekenen. en dat iemand als 'sexy lexy' dat zou gaan doen, daar moet ik al helemaal niet aan denken...

 

wat te denken van allach? die is vrij toch? hoe dan ook verdwijnt er met van den brom iemand die naar mijn mening met de huidige mensen in de organisatie niet zomaar vervangen kan worden.

 

wat mij betreft in ieder geval veel liever een goede td (dus kom alsjeblieft niet met aad de mos op de proppen!) erbij dan een assistent-trainer. zal wel een stukkie meer kosten maar ik zie de toekomst anders absoluut een stuk somberder in.

TD is een goede zaak, iemand die niet op rijdende geldtreinen wil stappen, en er dus voor de langere termijn is om deze te bewaken.

 

Groningen is een goed voorbeeld met Hans Nijland. Het is inderdaad niet wijs om de trainer de selectie te laten samenstellen. Zoals nu met pinokkio is gebeurd, de kans is dan levensgroot aanwezig dat een volgende trainer daar hele andere opvattingen over heeft met alle nadelige gevolgen vandien. Een vent als Jol - na zijn engelse avonutuur - zou een droomkandidaat zijn, hoe je ook over de man denkt.

 

Dat is later, en wat nu betreft: mochten we inderdaad Verhoek kunnen slijten voor een miljoentje of vijf, dan zou ik De Ridder van De Graafschap en Overtoom van Heracles halen, en dan houd je nog dik geld over. Zijn zonder meer echte versterkingen.

 

Ik hoop dat Steijn het hier heel goed gaat doen, en dat we kunnen spreken van een schot in de roos.

0
Zaterdag 25 juni 2011 om 12:04 uur

ADO supporter Leidschenveen

ADO: Als ze denken dat John gratis is, hebben ze 't mis
 


© anp

Vitesse deed gisteren een bod van naar verluidt anderhalve ton om het contract van John van den Brom af te kopen bij ADO Den Haag. 'Als Vitesse denkt John gratis te kunnen ophalen, heeft de club het mis', zegt ADO-commissaris Paul Beyersbergen in het AD.
Van den Brom sprak deze week met Vitesse-eigenaar Merab Jordania. In Zuid-Frankrijk, omdat Jordania in Nederland niet beschikt over een verblijfsvergunning. Pas dáárna werd ADO op de hoogte gesteld.

De Apeldoornse trainer bleef de afgelopen dagen opmerkelijk genoeg in het Spaanse Marbella in het huis van ADO-commissaris Beyersbergen. 'Maar wij kunnen zaken en privé goed scheiden. Je weet dat dit kan gebeuren. Ik heb net twee uur met Laros gesproken en een voorstel neergelegd. Als Vitesse dat goed vindt, kunnen we er snel uit zijn.' 

Minder begripvol
Mark van der Kallen, de redder van ADO en eveneens commissaris, reageerde minder begripvol. De Rijswijkse zakenman is 'not amused' over de gang van zaken. 'Eigenlijk zou je je nergens meer over moeten verbazen in de voetballerij, maar toch doe ik het weer. Ik krijg er zo langzamerhand een olifantenhuid van.'

'Dit is niet de juiste weg om te bewandelen. Niet van Vitesse noch van Van den Brom. We wachten af wat de firma Vitesse te bieden heeft', aldus Van der Kallen.

Bijtekenen
ADO Den Haag had Van den Brom een voorstel gedaan voor contractverlenging. De Amersfoorter kon bijtekenen tot 2014, maar de onderhandelingen moesten nog plaatshebben.

De trainer kreeg de vrije hand om de selectie voor het nieuwe seizoen samen te stellen. Op zijn voorspraak komen nieuwelingen Marc Höcher (Helmond Sport), Wouter de Vogel (Telstar), Paul Mulders (AGOVV) en Tjaronn Chery (Emmen) over uit de eerste divisie.

0
Zaterdag 25 juni 2011 om 11:29 uur

Moi

Trainers komen en trainers gaan. Ado moet niet afhankelijk zijn van passanten. Het bestuur moet zorgen om de selectie bij elkaar te houden.  Wj,  supporters  moeten 100% achter onze MS staan. En de Voorzitter moet alles doen om de heer Jordania  een stevig bedrag te betalen. Punt uit.

0
Zaterdag 25 juni 2011 om 00:57 uur

Tommy

Steijn: "Ik heb officieel nog niets gehoord"
Maurice Steijn is volgens de NOS de belangrijkste kandidaat om John van den Brom op te volgen als coach van ADO Den Haag. De huidig assistent van de vrijwel zeker naar Vitesse vertrekkende trainer weet 'officieel' echter nog van niets.

"Voor zover ik weet zijn de clubs aan het onderhandelen over de afkoopsom, ik heb officieel nog niets gehoord. Alle berichten zijn wat mij betreft nog redelijk speculatief", reageert Steijn, die tot vrijdag op vakantie was, tegenover de microfoon van de NOS.

Steijn zou het wel zien zitten om Van den Brom op te volgen in Den Haag. "Ik heb vorig jaar al een aantal wedstrijden als interim gedaan. Dat is toen prima gegaan, we hebben ADO in de Eredivisie gehouden. Uiteindelijk heb je het diploma gehaald om ooit hoofdtrainer te worden, als dat bij ADO zou kunnen is dat zeker voor mij hartstikke mooi."

Hoewel Vitesse nog niet akkoord is met ADO over de afkoopsom voor Van den Brom, geeft Steijn toe dat de succescoach al rekent op een vertrek naar Arnhem. "Ik kreeg gisteren een sms van Van den Brom: Houd er rekening mee. De clubs moeten er nog uitkomen, maar ik ga weg bij ADO."

Steijn hoopt dat er snel duidelijkheid komt over het vertrek van Van den Brom en diens opvolging in Den Haag. Maandag start ADO met de voorbereiding. "Er moet dus snel duidelijkheid komen. Zowel de club als de selectie heeft daar baat bij. In welke hoedanigheid ik op het veld sta zal in de komende dagen of misschien wel uren moeten blijken."

 

0
Vrijdag 24 juni 2011 om 23:22 uur

Haagsebluf

Dochter VD Brom meldt ook op Facebook: 'papa naar vitesse!'. Die achterbakse gluiperd zijn we kwijt. Geld vangen en oprotten!

 

Geef Maurice maar gewoon z'n kans. Selectie weet wat ze aan hem hebben, hij weet hoe er gespeeld wordt en kent elke speler.


Volgend seizoen een 12de plek zou mooi zijn!

0
Vrijdag 24 juni 2011 om 14:05 uur

Brian

IK vindt gewoon dat John Van Den Brom  ALS hij gaat een vieze gluiperd is want zeg dan ook niet van ik blijf dit ik blijf dat.

 

Had hij vorige jaar gegaan vrede mee gehad maar 3 dagen voor de nieuwe training!

 

Spelers vertrekken nu misschien ( Misschien wel door naar vitesse, staat van den brom om bekend).

 

Ook is het misschien zo hard ingeslagen dat ze wel gelijk de 2de ronde verliezen !

 

 

Nee ik zal niet voor eem klappen als die terug komt dan klap ik nog liever 2x harder voor steijn en kootwijk bij elkaar !

 

Maar John Ik hoop dat vitesse binnen 2 jaar failliet is en dat jij volgend jaar met ze degradeert!

 

 

Tis gewoon een strondzak maar het zal wel rond zijn !

 

 

Dus zal vanmiddag wel gespresenteerd worden en nu afwachten of steijn het gaat doen !

 

 

Maar wel ook een lullo want hij wilde cherry, Hocher , Mulders , De vogel en de rijck maar ik had liever dat de selectie hetzelfde was gebleven en dat buly erbij was gebleven !

 

 

 

Bedankt !!!!!

0
Vrijdag 24 juni 2011 om 10:31 uur

Max

Vincent schreef:

- naar de club van je dromen.

- geld in overvloed, dus kan hij echt goede spelers halen

- veel meer verdienen

 

 

Eens met punt 1 en 3. Maar vraag me echt af of je daar als trainer enige invloed hebt op de samenstelling van de selectie. Ferer had dat ik elk geval niet.
0
Vrijdag 24 juni 2011 om 01:26 uur

Advertentie

friuli

andere clubs zijn ook volop bezig voor volgend seizoen:

 

 

FC Groningen strikt Zweedse international

FC Groningen heeft weer een Zweedse international aangetrokken. Trainer Pieter Huistra krijgt voor het komende seizoen de beschikking over verdediger Emil Johansson, die overkomt van de Noorse club Molde FK. Dat maakte Groningen vandaag bekend.

Johansson (24) moet in de Euroborg de opvolger worden van zijn landgenoot Fredrik Stenman, die naar Club Brugge is vertrokken. FC Groningen nam deze zomer ook al afscheid van de Zweedse international Andreas Granqvist. De centrumverdediger gaat bij FC Genoa aan de slag.

Johansson wordt vrijdag gepresenteerd. FC Groningen zal dan nadere mededelingen doen over de verdere invulling van de selectie. 

 

Bron:http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2698/Sport/article/detail/2456802/2011/06/23/FC-Groningen-strikt-Zweedse-international.dhtml

0
Donderdag 23 juni 2011 om 18:20 uur

Tommy

rien1 schreef:

De grote (rijkere) clubs waar Anderlecht op hoopt gaan denk ik niet voor een 32-jarige spits met nog een jaar contract. Daarnaast was Bulykin niet bepaald een superspits bij clubs voordat hij bij ons kwam. Alleen hier deed hij het goed. Ik kan me meer voorstellen dat die clubs naar jongere spelers kijken. Echt, ik zie Bulykin komend seizoen hier spelen. Net als 95% van de rest van de spelers.

ik zit voor de grap een beetje te zoeken bij dynamo en lokomotv moskou en lokomotiv heb 3 dagen geleden een spits uit nigeria aangetrokken en bij dynamo loopt voronin (ex liverpool) en kevin kurayni duits int. in de spits dus ik weet niet trouwens lokomotiv heb nu al 6 of 7 spitsen in hun selectie nog ff verder neuzen bij andere clubs

0
Donderdag 23 juni 2011 om 18:06 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 402 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4