Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

zuid tribune

Haegsche Nees schreef:

Ik ben het helemaal met je eens Karel. Het is goed zoals het nu is. Ik vond het vanavond behoorlijk stil op de tribunes ondanks dat het niet lekker liep en de ploeg juist vanavond een steuntje in de rug van het publiek nodig had. Maar dat gaan ze volgende week tegen Feyenoord goed maken met een orkaan van geluid....

 

Wat betreft die sfeeracties ... ik kan mij niet voorstellen dat zich volwassen noemende mannen een kick krijgen van een paar spandoeken, wat confetti slingers en een vlag op een treurige slappe plastic stok ... het is goed zo.

 

Groen gele rookgordijnen waardoor je 20 minuten beperkt zicht had van maximaal 50 meter gevolgd door een paar bommen die kraters van een meter in de grasmat sloegen en een paar Chinese rollen van een kwartier. Dat was mooi in de jaren 80 maar dat waren andere tijden. We weten nu dat zoiets de club ernstige schade zal toebrengen en wie wil dat nu op zijn geweten hebben ???

Ook mee eens met het passieve deel van Den Haag supporters. Noord, vakkie G en de eretribune zouden zich eens moeten beraden wat nou goed is voor het team. Voor de wedstrijd groen geel knalvuurwerk en groene gele rookbommen, dat heeft toch wel wat en een beetje bewaren voor na afloop. En als we verliezen dan laten we het lekkah hangen.

Mar cht ollectief in het staion was ver te zoeken. Weinig groen geel, veel zwartre bomberjacks, weinig spannends, Kom op, origineel Haags, zeker volgende week .

0
Zaterdag 12 februari 2011 om 23:50 uur

Francisco

Ik hoorde dat er maar heel weinig supporters van VVV meekomen (20) kunnen die niet ergens tussen gezet worden. Dan het uitvak ook vol zien te krijgen met ADO aanhangers

0
Woensdag 9 februari 2011 om 18:30 uur

ADODENHAAG

Vicento heeft zeker een goede loopactie en zijn passes kunnen echt formidabel zijn. Zijn nadelen zijn: weinig overzicht, weinig fysiek.

 

Kubik heeft een uitstekende loopactie en een prima pass, zijn schot is niet beter dan dat van Vicento alleen is Kubik iets slimmer in de duels. Kubik's nadelen zijn: weinig fysiek, niet zo scherp voor de goal.

0
Woensdag 9 februari 2011 om 00:51 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwe column van Willem Vissers (Volkskrant) op Club Achter de Duinen:

ADO is groengeel stripboek
PSV is saai, Ajax soms weinig fraai, FC Twente afgezien van alle loftuitingen degelijk en FC Groningen de onverwachte outsider voor de titel, maar ADO Den Haag is het leukste elftal van de eredivisie.
Lees de column
0
Dinsdag 8 februari 2011 om 16:32 uur

Ferdy

Kees schreef:

Ik vraag me serieus af of het niet te snel gaat met de ontwikkelingen rondom ADO dit seizoen.

 

We worden bijna tot helemaal niet met teleurstellingen geconfronteerd, het elftal draait geweldig en er heerst een serene rust op de tribunes en bij de leiding. Fantastisch natuurlijk maar hoe gaan we dadelijk om met tegenslagen, want die komen er op zeker. Vroeg of laat kan dat niet uitblijven. Hopenlijk wordt er nu een stevige basis voor de toekomst gelegd zodat eerdergenoemde tegenslagen makkelijker op te vangen zijn. Wel genieten nu natuurlijk en pakken wat je pakken kunt maar ook stevig naar de toekomst kijken.

 

De ontwikkelingen voor de toekomst zijn wel ingezet. Steijn een langjarig contract waaruit visie blijkt op het technische vlak, spelersverbintenissen wordt geprobeerd om voortijdig open te breken en er wordt duidelijk een grens gesteld hoever men wil gaan. Zie de mislukte transfer van Höchner waarbij ADO niet ten koste van alles de buidel wilde trekken.

 

Ook de directie houdt zich nu keurig op de achtergrond en gaat geen indianenverhalen zoals twee jaar geleden meer de wereld ingooien.

 

Ik heb het volste vertrouwen maar besef verdomde goed dat er ook (snel) weer tegenslagen komen. Dat is inherent aan een club in opbouw. The sleeping giant is awake!!!!!

Ach Kees, al stort de hemel vanavond in...het is al maandenlang ongeloolijk genieten. Pikken ze jou en mij nevah nooit meer af! Sowieso vind ik dat de ontwikkelingen helemaal niet zo snel gaan..natuurlijk doen t we in de competitie geweldig maar ik lees nog weinig over een 5 of 10-jarenplan, uitbreiding van de algehele business van ADO is er bijvoorbeel ook zo een...voetbal draait t uiteindelijk om maar een bedrijf als ADO is inmiddels veel en veel breder dan dat potje voetbal. Geld genereer je voor een belangrijk gedeelte ook met neveninkomsten.

0
Zondag 6 februari 2011 om 17:04 uur

Advertentie

ADO supporter Leidschenveen

kako schreef:

Kees, hoop dat jij een slecht voorgevoel hebt voor VVV, kan het alleen maar goed gaan. Wat een ongeloveliijk moment om te scoren, dacht echt dat ik gek werd. Zaten met wat Hagenezen in een skybox en moesten na de goal naar binnen rennen omdat we wat te hard gejuichd hadden, konden ze niet waarderen daar in Eindhoven. Wat een avond, verdediging stond prima, Toornstra gretig, en dan die goal, ik dacht nog even dat gaat Wesley nooit redden van uit dat verrehoekje, maar hij deed het toch en schreef geschiedenis. Waar gaat dat eindigen?

Ik zat gisteravond op uitnodiging in een vak met Philips medewerkers. Dit vergeet je nooit meer.

Zonder enige twijfel waren Jens Toornstra en Rado de man van de wedstrijd. Wat hebben die staan buffelen op het middenveld zeg.

Op basis van de eerste helft, hebben we natuurlijk geluk gehad dat PSV niet scoorde, in de tweede helft ging het redelijk gelijk op, PSV wel meer kansen, maar ik vond het veldspel/combinaties van ADO een stuk beter verzorgd.

Onze voorhoede heeft weinig kunnen laten zien, Pieterse had Verhoek volledig in de tang.

Maar als dit het grote PSV moet zijn, dan vind ik dat Twente qua spel veel verder is. Engelaar kreeg zeeën van ruimte, maar deed er niks mee, wat is hij traag zeg. En Toivonen is de nieuwe duikelaar in de eredivisie, alleen Suarez kon wel voetballen, en hij niet.

De manier waarop het publiek in Lampegat de wedstrijd beleeft, is de mijne niet. Iedereen zit braaf op zijn stoeltje en er wordt een beetje geklapt. Voor de rest alleen maar fluitpartijen gehoord.

 

Zit nu om de 5 minuten naar pagina 819 te kijken.....................

0
Zondag 6 februari 2011 om 10:48 uur

super fc denhaag

Kees schreef:

Ik schreef het vorige week al. Zo gunstig is het niet dat Groningen van Heerenveen won. Je hebt het bijna in eigen hand om zelfs vierde te worden. Het moet niet gekker worden.

 

we kunnen verlopig gewoon zo blijven spelen. weinig bessures en schorsingen. ook heel belangrijk dit seizoen. dus ik denk dat we ook groningen snel achter ons kunnen laten. en dan is de jacht op ajakkus geopend hehe

0
Zondag 6 februari 2011 om 00:25 uur

ADODENHAAG

Karel KLaver schreef:

Tjonge, ben jij een Nederlandse journalist of zo? Die zullen ook wel weer gaan roepen dat we niet gewonnen hebben omdat we het zo goed deden, maar omdat PSV z'n dag niet had.

Nee.. was helemaal geweldig, kan het nog steeds niet geloven. Maar onze aanvallers waren alledrie niet best vandaag!! Dat is echt zo... weinig gecreerd, heel weinig gecreerd. 2 halve kansjes gehad, het leek steeds of hij er bij hun inviel... in ons handjes knijpen dat het na 85 minuten nog 0-0 stond, en ja , dan straf je hun verdediging even lekker af, want we weten dat wij op elk moment kunnen scoren, maakt niet uit of de jongens in vorm zijn of niet. Maar ik heb toch duidelijk gezegd dat ik de verdediging geweldig vond en heb ook de middenvelders geroemd. Ik ben ook uitzinnig, maar de wedstrijd op zich was lang niet onze beste wedstrijd. (vooral omdat je veel verwacht van onze aanvallers!)

0
Zaterdag 5 februari 2011 om 23:51 uur

ADODENHAAG

Karel KLaver schreef:

Iemand nog twijfels over Coutinho? Die heeft vandaag toch echt weer punten gepakt!

Belangrijke ballen gepakt, maar geen moeilijke reddingen: als PSV scherper was geweest, was Gino ook kansloos geweest. (ik vond eigenlijk zelfs dat Gino hem wel een paar keer mocht klemmen, de bal, dat doet hij erg weinig) Misverstandje tussen Gino en Rado niet vergeten... Engelaar mistte van open goal, gelukkig stond hij daar en niet Dzsduszak.... al met al ook geluk gehad maar met de inzet van de jongens en het prima veldspel had ik een punt ook wel verdient gevonden. 2 punten gestolen, maarja Twente stal misschien wel 3 punten van ons!

0
Zaterdag 5 februari 2011 om 23:19 uur

ADODENHAAG

Hahaha geweldig resultaat. Laten we eerlijk zijn... PSV had na 45 min al met 2-0 voor moeten staan en ook in de 2e helft kregen we maar een paar halve kansen.

 

De verdediging was fantastisch, de aanval van PSV matig. Lens en Koevermans lang niet in vorm.

 

Toornstra en Immers geweldig gewerkt, Rado lekker meeverdedigd.. weinig gecreeërd maar we zijn echt gelukkig weggekomen. Maar hoe bedoel je geweldig moment om te scoren. PSV dacht nog even te gaan winnen maar dat straffen wij af. De actie op de goal kwam van Vicento, deze jongen verdient ook het respect!!

0
Zaterdag 5 februari 2011 om 21:56 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 313 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4