Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

lernst

Kees schreef:

Op het ogenblik speelt FC Senica in Oostenrijk vriendschappelijk tegen Eintracht Frankfurt. Ik heb wel de opstelling van Frankfurt maar niet van Senica. Ben benieuwd of hij nog meespeelt. Stand 0-0 na 14 minuten (lekker belangrijk).

staat niet meer bij selectie spelers


Goalkeepers

 

Petr Bolek

 

Pavol Kamesch

 

Andrej Fisan

 

Defenders

Martin Laurinc

 

Jiri Homola

 

Thomas Mrva

 

Samir Merzic

 

Martin Komarek

 

Roman Tarek

 

Roman Mihalik

 

Jan Gajdosik

 

Robert Pillar

 

Midfielders

 

Ivan Belak

 

Milos Juhasz

 

Tomas Kona

 

Jan Halama

 

Tomas Cap

 

Richard Hejcik

 

Radek Slama

 

Lukas Bajan

 

Attackers

 

Roland Stevko

 

Onome Sodje

 

Juraj Piroska

 

Ondrej Smetana

 

Petr Faldyna

 

Youssouf Kante


 

0
Zondag 19 juni 2011 om 19:13 uur

Thijs

Let wel op dat er spelers worden gehaald voor het 2e! Trainen dan misschien wel met de A selectie maar zullen nooit of weinig bij de wedstrijdselectie zitten.
0
Zaterdag 18 juni 2011 om 18:49 uur

Tommy

Tommy schreef:

zou jens az als een stap vooruit zien?

die hebben gister schaars verkocht voor 7 ton.

hun keeper moet eruit (te veel salaris)

hun spits kan eventueel naar psv of ajax.

die moreno moet eruit van verbeek en wil ook weg

ik denk dat az hooguit een middemotor wordt komend jaar

waar ik nog even aan toe wil voegen na het bekijken van de selectie van az en wat er momenteel bij komt dat az dat wij een sterkere selectie hebben zeker breeder en dat wij niet zo'n mafkees als verbeek als trainer hebben uit de louis v gaal school.

Ik las hier van de week ook al dat co aadriaanse hier anders maar trainer moest worden asjeblieft niet zeg moet er echt niet aan denken.

zo'n arrogante kwal met zn gestoorde ideeen

0
Vrijdag 17 juni 2011 om 13:18 uur

Kees

Eerste training selectie 27 juni a.s.


Op maandag 27 juni a.s. vindt de eerste selectietraining plaats in het Zuiderpark. Om onze supporters de gelegenheid te geven om hierbij aanwezig te zijn, start de training om 18.00 uur.
Het trainingsschema met bijbehorende locaties later die week wordt binnenkort bekend gemaakt via onze website.

0
Vrijdag 17 juni 2011 om 12:21 uur

Robin Straub

Tommy schreef:

zal wel een scandinavier of een oostblok jongen worden hopelijk een die meteen goed engels spreekt hahaah maar ja man we zullen wel zien

tsja, we zullen wel moeten wachten.. wat ik wel knap vind van ado is dat ze toch wel een paar spelers hebben zonder dat iemand wist dat ze die op het oog hadden.

en sowieso heb ik het gevoel dat als we zo door blijven gaan qua het bouwen van de selectie.. dat we misschien zelfs wel binnen 5 jaar meedoen om de titel.. angel

0
Vrijdag 17 juni 2011 om 00:58 uur

Advertentie

BLEISWIJK-1

Er zijn ondertussen wel veel spelers die zich in de A-selectie mogen bewijzen!

 

 

Jaap van Duijn kiest voor ADO Den Haag

16-06-2011 21:01

 

De talentvolle aanvaller krijgt de kans zijn droom te verwezenlijkenMet ingang van volgend seizoen verdedigt Jaap van Duijn de clubkleuren van ADO Den Haag. De talentvolle aanvaller (20) krijgt bij de Eredivisionist de kans zich te bewijzen in het betaalde voetbal.

Van Duijn werd als A-junior van Quick Boys weggeplukt door PSV. In Eindhoven speelde de buitenspeler in PSV A1 en het beloftenelftal. Het avontuur in Brabant kreeg geen vervolg en Van Duijn vertrok naar Feyenoord. Ook in Rotterdam kreeg hij de kans in het beloftenelftal. Aan het begin van dit seizoen sloot Jaap van Duijn zich aan bij de selectie van Quick Boys.

Dankzij een vliegende start - Van Duijn scoorde negen treffers in de eerste seizoenshelft - wekte hij de interesse van diverse betaald voetbalclubs. ADO Den Haag toonde reeds in november van het vorig jaar belangstelling voor de buitenspeler. Daarnaast liep Van Duijn onlangs enige tijd stage bij FC Eindhoven. Uiteindelijk kon hij kiezen uit meerdere aanbiedingen. De keuze viel op de club die zich door de goede prestaties kwalificeerde voor Europees voetbal. Door hoofdtrainer John van der Brom wordt Van Duijn in de gelegenheid gesteld zich te bewijzen in de

A-selectie van de Hofstedelingen. Hiermee blijft de droom om profvoetballer te worden intact voor Van Duijn. Langs deze weg wordt hem dan ook heel veel succes toegewenst bij ADO Den Haag.

 

0
Donderdag 16 juni 2011 om 22:54 uur

CrazieD

ADO500 schreef:

Ik zou hier niet te hard om roepen. Voor je het weet hebben WIJ strafpunten te pakken. Bij ADO is het financieel ook nog steeds de eindjes aan elkaar knopen.

 

Ondanks het sportieve succes staan sponsoren nog steeds niet in de rij. In aantal SCC zijn we in drie jaar tijd verdubbeld. Wat betreft de verkoop van het aantal businessseats blijft deze ontwikkeling hier nog ver bij achter.

 

Geen reden voor paniek, begrijp me niet verkeerd! Maar echt heel gemakkelijk gaat het ook bij ons nog steeds niet.

Ik meen me een opmerking van v/d Kallen te hebben meegekregen waarin hij zei dat alles bussiness loge`s verkocht waren! Dus we groeien nog steeds! Die sponsoren komen wel, trust me! Ook zij moeten eerst kijken hoe diep hun buidel is! Het is allemaal nog steeds "dubbeltje, eerste rang" politiek! We hebben echt stappen gemaakt ten opzichte van de afgelopen jaren! Ik hoor veralschillende mensen nu roepen over Brom dat als hij niet wilt blijven hij maar weg moet gaan, vergeet niet dat hij ons wel Europees heeft gebracht voor het eerst in 24 jaar! Hij heeft alle commotie rondom Bergh, Buijs, ranko rustig heeft opgelost! Niemand groter dan de Club! Maar hij heeft ons wel naar grote hoogtes gebracht! En behoorlijk wat records gebroken en geschreven! Ik zeg dat de selectie zo goed als in tact blijft! Ik heb vertrouwen! Support our team! By the way, dit jaar maar niet meer zingen ; we are staying up?! ;-) Gegroet D!
0
Donderdag 16 juni 2011 om 09:50 uur

Bert

rien1 schreef:

Als hij inderdaad zomaar weg zou gaan, ben ik bang voor hetzelfde scenario als toen hij vertrok bij AGOVV voor deze verbetering. En dat is dat hij spelers meeneemt (probeert) naar het ''rijke'' Vitesse. 

Ik geloof er weinig van dat VD Brom weggaat. Als hij terugkomt van van vakantie ligt er een goede aanbieding klaar. VD Kallen is niet achtelijk. Als VD Brom nog een jaar blijft neemt de Haagse Guardiola daarna het stokje over. Rust en continuïteit is het devies.

 

Toornstra, Verhoek en Immers. Als ze voor een bedrag van een paar miljoen de man wegkunnen ga maar. Misschien Toornstra nog een miljoen of wat meer. Voordeel dan is er morgen nog een FC/Ado Den Haag. 

 

Als VD Brom maar blijft. Dat is het belangrijkste. Straks valt er bij de rest van de clubs weer van alles buiten de boot. Ogen en oren open houden huren of kopen we weer wat nieuwe parels.

 

De club leeft als nooit tevoren en valt echt niet zwaar terug mochten we onverhoopt volgend jaar tiende worden.

 

De belangrijkste spelers zijn Derrijck met Bulykin. De tweede is misschien niet te houden. De eerste moet wel een goede aanbieding krijgen gewoonweg omdat hij een van de beste spelers binnen de selectie is die ook misschien nog graag wil blijven. Dan vangen we daar over een paar jaar wel weer flink geld voor zo is Twente ook groot geworden.

 

0
Woensdag 15 juni 2011 om 20:42 uur

Ooievaar

Max schreef:

Voorlopig verontrusten de berichten mij niet.

 

Toornstra: Utrecht speelt geen Europa League. Ze hebben meer financiele middelen ligt ook niet ver van Ter Aar, maar is niet echt een uitdaging.

 

Immers: Waarom zal hij eerste divisie in Engeland gaan spelen. Verhoek sloeg Birmingham niet voor niks af.

 

Brom: Al zal ik wel graag willen dat hij gewoon zegt dat hij blijft, zonder het woord principe of contract te gebruiken, ik denk niet dat hij in dat wespennest in Arnhem stapt. Financieel misschien aantrekkelijk maar carrieretechnisch niet.

 

 

Mij ook niet, en als ze gaan dan zullen dat voor vele miljoenen zijn.

 

Wat me wel gewoon ontzettend tegenvalt is de opstelling van John v.d. Brom.

 

Hij heeft hier de kans gehad om te groeien, de hele selectie heeft hij naar zijn hand kunnen zetten, en n.b. de nieuwe aankopen tot nu toe zijn op zijn voorspraak gehaald.

 

Hij krijgt hier ongetwijfeld ook een salaris van meerdere tonnen!!!

Krijgt nu echt de kans om door te pakken en europees voetbal te spelen. Bij mij is en blijft het zo van: een man een man en een woord een woord. Volgens mij is dat echt niet typisch haags.

 

Het had de man gesierd als hij had gezegd: "ik heb een contract bij ADO, ik heb het er goed naar mijn zin, zie groeimogelijkheden, en dank het bestuur, staf, spelers  en last but not least de supporters in het in mij gestelde vertrouwen, en dat hoop ik ook komend seizoen waar te maken', zeker met het europees avontuur in het vooruizicht"

 

Verdien een fractie van wat jij verdient John, maar mensen laten steunen is niet mijn sterkste kant.

 

 

 

 

 

 

0
Woensdag 15 juni 2011 om 19:30 uur

Aad

Wanneer JvdB van zijn vakantie terug is wordt er eerst met hem gesproken en krijgt hij vast te horen dat ADO met hem door wil tegen een hoger salaris.

Dan wordt ook de nieuwe sponsor bekend gemaakt en stijgt het budget minimaal met een miljoen zodat betere salarissen betaald kunnen worden.

Dan pas zal er ook worden definitief gesproken over de invulling van de selectie voor volgend seizoen.

Ik zie Immers zeker niet vertrekken. Ook de kleinere engelse clubs hebben geen liggende gelden meer en gaan zeker geen miljoenen betalen voor onze Lex.

Derijck gaat, gezien zijn lage transfersom, op zeker. Tenzij .....

Blijft Derijck dan blijft Hoekstra ook (mark my words).

Als er voldoende voor Toornstra wordt betaald mag hij wat mij betreft gaan. Aanvallend goed maar verdedigend op zijn zachtst gezegd niet geweldig. En goed verdedigen hoort er tegenwoordig wel bij voor een middenvelder.

 

Maar alle soep zal wel niet zo heet gegeten worden als hij nu wordt opgediend.

0
Woensdag 15 juni 2011 om 16:06 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 144 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4