Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Don

K.B schreef:

Mocht dit waar zijn dan heeft ADO iedereen de mond gesnoerd met die lage afkoopsom.
Natuurlijk wisten ze door middel van bijv. Strootman en Mertens dat waarneer Toornstra een goed seizoen zou draaien, hij zo 4 tot 5 miljoen kon opleveren.
Maar goed, eerst zien en dan geloven, al vind ik 25% ook prima mocht hij voor 4 miljoenweggaan.
Of je krijgt zo n bodde verhaal van een paar jaar geleden. Utrecht zal er dus op gebrand zijn toornstra niet te verkopen. Waarom zouden ze, ze krijgen immers maar 60 van zijn werkelijke waarde. Dat ze minder betaald hebben zijn ze allang weer vergeten.
0
Vrijdag 24 mei 2013 om 09:38 uur

friuli

janjazz37 schreef:

Ontwerp kan veel kleiner.
Amateiurs wordt vakkundig de nek omgedraaid....
1. Waarom kleiner?
2. Waarom zou de amateurs de nek omgedraaid worden ? Ze krijgen ruimere kleedkamers,grotere kantine en betere velden.
0
Vrijdag 24 mei 2013 om 01:23 uur

TillValhall

teeg28 schreef:

is die bilate van sparta niks ????? contract loopt ook af is wel sterk aan de bal en pakt ook wel ze doelpuntjes mee maar heb liever toch castilion peter bosz zei gister dat hij terug ging naar 020 .


couthino

Malone wormgoor aankoop amieux

donald holla meiers

castilion van duinen misidjan

bank

jansen supi zwinkels beugelsdijk merencia korte Buwalda ???? ???? ????

verkopen cher en poepon .

verder contract mikey opwaarderen en couthino holla en Malone verlengen .

met dit elftal speel je bij de 1e 7 volgend jaar en dan
Wormgoor kun je afstoten, die is gewoon door het ijs gezakt. Ik heb maar 2 echt goede wedstrijden (010 en H`veen thuis) van hem gezien, helaas heeft hij nooit dat constante niveau gehaald en komt hij simpelweg tekort om aan te kunnen haken bij de kop van de middenmoot.
Amieux kun je vergeten die komt niet naar Den Haag, gaat terug naar Frankrijk.
Waarom Donald halen als je ook Sno kunt halen?
Voor Misidjan moet betaald worden.
Van Duinen is een tweespitsen systeem spits. Hij heeft de kwaliteiten niet om als enige 9 te fungeren, je moet er iemand naast hebben die wél in de kleine ruimte kan voetballen. (Daniël de Ridder, Korte is er nog lang niet klaar voor).
ADO moet zich nu niet op jonkies richten maar op meer ervaren spelers die er meteen staan. We hebben al zat jonkies in huis.
0
Donderdag 23 mei 2013 om 22:00 uur

TillValhall

pmc schreef:

Heb begrepen dat de knjb rekening gaat houden met fox vandaar zou er besloten zijn om 020 en twente toe te laten en geen teams uit de top klasse.
Ja precies, dat is wat er achter zit. Dat vind ik ook weer zo debiel: waarom maar 2 clubs die geld hebben? Verdeel al het sponsorgeld, tv inkomsten e.d. gelijk over alle clubs, dan wordt de competitie veel interessanter (zie NFL). Nu is het een Mickey Mouse league.
0
Donderdag 23 mei 2013 om 18:57 uur

TillValhall

070-Hagenees schreef:

Nee, je moet Omeruo ook niet kopen, maar gewoon een jaartje huren. Als je hem huurt, betekent het dat ADO bijv 1 ton betaalt aan salaris en het overige betaalt Chelsea. Als je hem koopt worden de cijfers alleen roder.
Wat ik trouwens vergeet te zeggen is dat Bulykin ook extern gefinancieerd werd, Kolk ook, dus waarom zou dat met Kenneth niet kunnen? Het probleem is alleen, hoe neem je zo`n jongen over van Chelsea? Ik denk dat dat niet zozeer in onderhandelingen zal liggen, maar in overtuigen. Chelsea heeft zo`n andere Afrikaanse jongen gehaald op zijn positie (die stukken beter is, en heel lang). Dus ze hebben Omeruo eigenlijk helemaal niet nodig. Er is namelijk nog een CV huurling uitgezonden die van Chelsea is, genaamd Jeffrey Bruma. Dus hoeveel rechter CV`s heeft Chelsea nu al niet joh? Ze moeten Omeruo gewoon aan ons verkopen. Heb je de grote Europese clubs al zien hengelen dan? Dat bedoel ik dus.... En Kenneth zou voor ons hele goede PR kunnen zijn naar potentiële sponsors, toch leuke reclame lijkt me als wij een A-international in huis zouden hebben. Dus de investering die je in Kenneth doet betaalt zich dan terug omdat er meer/betere sponsors in zouden stappen omdat ze zien dat de club echt durf heeft en die felbegeerde structurele, constante plaats 5/6 positie in wil gaan nemen. Dan zul je toch echt moeten investeren als club. Met WB e.d. ga je geen seconde doorstoten naar de geprojecteerde regionen. Die 2 kun je gerust afstoten. Dat is J-materiaal.
0
Donderdag 23 mei 2013 om 16:54 uur

TillValhall

070-Hagenees schreef:

We hebben echt wel genoeg keuze, maar je moet gewoon nauwkeurig zoeken naar de juiste speler en daar hoort deze Esajas niet echt bij, gezien zijn loopbaan de laatste jaren.
Wat maakt dat nou uit? Je doet alsof ADO in de positie is om kieskeurig te zijn. Kijk gewoon naar de intrinsieke capaciteiten van een speler. Esajas is gewoon een goede voetballer. Net als Daniël de Ridder (ik snap niet waarom iedereen hier zo`n lage dunk van hem heeft). Dat zijn allemaal hele leuke, interessante en transfervrije spelers voor ons. Sno schijnt goed geholpen te zijn aan zijn hartkawaal, en is transfervrij. Je moet ijzer smeden wanneer het heet is.... Al deze jongens zijn versterkingen voor ons, zijn ook meer ervaren en dat is wat wij heel hard nodig hebben (niet wéér allerlei jonkies/groeidiamantjes, maar lui die er meteen staan). Je kunt bezig zijn met luchtkastelen maar wij moeten het hebben van transfervrije buitenkansjes. Deze ploeg heeft een kwaliteitsinjectie en meer ervaring nodig. Anders ga je nooit aanhaken bij de kop van de middenmoot.
0
Donderdag 23 mei 2013 om 15:54 uur

ADODENHAAG

Kees schreef:

Jordy van der Winden uit het belofteteam gaat volgens het AD dus ook. Van Wingerden was al bekend.
Lekker dan, dat was 1 van de jongens die het wel aardig deed. Hij speelde al weken niet meer mee bij de beloftes, vroeg me al af waarom..
0
Donderdag 23 mei 2013 om 09:50 uur

Advertentie

070-Hagenees

TillValhall schreef:

Staat een mooi interview met Cor op adofans. Wat een geweldige vent is dat toch. Die is echt altijd welkom hierzo als het aan mij ligt. Als we geen functie hebben, dan moeten we een functie voor hem máken. Ik zou hem heel erg graag samen met Rankovic als assistent onder Adriaanse zien. Dan zouden we wat gaan meemaken zeg...
waarom Adriaanse?
0
Woensdag 22 mei 2013 om 17:32 uur

Bert

Jacco schreef:

Allereerst zijn jou Posts moeilijk te volgen door de vele spel en typefouten en dus is het wel raar om van andere te verwachten jou Posts serieus te lezen, terwijl je mei en mij al door elkaar haalt, maar goed!

Een aantal dingen die nu beter gaan:
- We lopen nu te dat Toornstra of Immers voor een paar ton/miljoen verkocht worden, terwijl een paar jaar geleden Castelen nog transfervrij de deur uitliep.
- We halen nu spelers als Meijers, Jansen, Holla etc die nog jong zijn en een waarde vertegenwoordigen, vroeger haalde we spelers als Tammer, Mols, Vreven etc etc.
- We maken tegenwoordig winst (ja door verkopen van spelers, maar alleen al dat je spelers kan verkopen betekend al dat je iets goed doet), paar jaar geleden waren we bijna failliet!
- We eindigen van de afgelopen 3 jaar 2 keer in het rijtje, paar jaar geleden deden we dat ook alleen wel in de Jupiler league!
- Het beeld van de club en supporters is enorm verbeterd.

En ja er zit weleens een speler tussen de aankopen die niet slaagt (bv Poepon of Luksik) maar daar hebben wel meer clubs last van....voorlopig is de schade bij ons niet zo groot als in het geval van Suleimani!

Ja de aantal toeschouwers loopt terug en ook de sponsors denken wel drie keer na, maar geloof het of niet, dat is voor een groot gedeelte echt wel inherent aan de crisis!

Maar lekker blijven zeuren over de financiën, het feit wat MvdK allemaal doet of over het vertoonde spel........waarvan moet trouwens die TD/TM van betaald worden? Het salaris van de nieuwe rechtsbuiten......en dan wel zeuren dat de begroting niet klopt of te hoog is natuurlijk!
Jij kan wel zeggen dat de terugloop v sponsoren en supporters aan de crisis ligt maar Mark vd Kallen zelf heeft daar een hele andere mening over.

Een vd redenen ook waarom Driebergen weg moest. VD Kallen vindt juist dat er veel meer uit te halen moet zijn uit Ado met zijn enorme achterland. Zowel op het gebied v sponsers al toeschouwers!

Dat zijn, zijn woorden!
0
Dinsdag 21 mei 2013 om 23:56 uur

TillValhall

Franky schreef:

Omeruo veel te duur, hopen op huren
Derijck of Wuytens, Derijck heb je een heel kleine kans op Wuytens wil hogerop.
Verhoek, kan je nu nog vergeten denk ik
De Ridder, niet doen, haalt het niet meer.
Fernandez, slechte instelling
Wildschut, duur maar als het kan doen
Emnes speelt bijna altijd bij Middlesbrough. Denk niet dat je hem kan halen. Heeft nog een contract voor 2 jaar
Ja het is ook allemaal wat te optimistisch gesteld joh, tuurlijk ben ik me daar van bewust. Maar zoooo onhaalbaar vind ik het niet eens.

De kans is idd klein dat Omeru te behouden is, huur of koop, is om het even. Chelski zal de huurprijs vast en zeker naar boven bijstellen. Waarom laten ze die gozer niet gewoon gaan joh.. Ze hebben zooooo veel geld, en ze hebben al een andere jongen op de positie van Kenneth gehaald (ik weet niet of je hem gezien hebt maar die is al stukken verder dan Kenneth) Maarja, een A-international is gewoon duur en gaat op termijn in een grote dure competitie spelen. Dat drijft de prijs op en hou je niet tegen.
Wuytens wil vooral hogerop omdat `ie meer wil verdienen dan Utrecht bereid is hem te betalen. Wij hebben evenveel geld als Utrecht (zelfs 2 ton meer, als je naar de begrotingen kijkt) en meer budget voor spelers omdat wij lagere exploitatiekosten hebben dan Utrecht.

De Ridder zou ik zeker niet als afgeschreven willen beschouwen. Let maar op, die kan zo wel weer aan de bak bij deze of gene Spaanse of Engelse middenmoter.

Er is idd wel iets met de geestelijke gesteldheid van Fernandez ja! Hahahaha. Volgens mij is die jongen niet helemaal goed bij z`n hoofd (maar Vermeer is toch ook een vreemde vogel??), maar hij kan wél voetballen!!!!

Waarom zou Wildschut duur zijn? Omdat `ie af en toe in Jong Oranje speelt? En? Dat is nog helemaal niks, er spelen zoveel enigzins talentvolle jongens in Jong Oranje. Wildschut moet zo op te halen zijn in Venlo. Hoe lang loopt z`n contract nog?

Emnes bij Brough afkopen zou idd een lastige worden, want die hebben bakken met geld.
0
Dinsdag 21 mei 2013 om 22:50 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 335 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4