Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

TillValhall

Kees schreef:

Perfect. Dank je wel. Mooi overzicht. Daar gaan nog Visser en Vicento vanaf. En mogelijk Poepon. Er komen dus nog minimaal 3 a 4 spelers bij. Zelfs met vier spelers is het nog vrij smal.

Trek de keepers (2) en spelers a la De Vlugt, Merencia, Korte, Bakker, Van der Meer en Van der Winden eraf.
Idd, dank je wel Bleiswijk. Top!

@Kees Die jongelingen moet je er idd niet bijrekenen, maar ze staan wel op de nominatie om gebracht te gaan worden. Dat soort jongens moeten er over 2 jaar max echt staan. Die ga je dit jaar aan het niveau laten ruiken, met kleine invalbeurtjes, volgend jaar wat vaker/langer, en het jaar daarop moeten ze volwaardig A-kern kunnen zijn. Want ik ben met je eens dat onze basis nog steeds veel te smal is. Dat moet beslist omhooggeschroefd worden en er moeten zeker 5 man aan gerichte kaliteitsinjecties (verbeteringen, meerwaarden) bij. Een jaar als dit kunnen we ons niet meer permitteren. Je gaat anders echt strijden tegen degradtaie, want clubs als H`veen, AZ, RKC -nooit onderschatten die ploeg- e.d. gaan zich aankomend seizoen echt herpakken, en dan ben je als ADO gewoon de sjaak.
Los van de jongens die ik al noemde en waarvan ik aangaf die te zouden willen hebben denk ook aan een Daniël de Ridder (mag weg, is ervaren in de top), en wie weet wel Bulykin? Waarom niet? Als zijn manager bereid is water bij de wijn te doen?... Waar kan hij nog cashen dan? Waar kan Bulykin nog terecht waar geld te verdienen valt? Laat hem lekker nog 2 jaar bij ons er een goaltje of 50 in knallen!
0
Dinsdag 21 mei 2013 om 21:58 uur

marcellino

gillah schreef:

Sommigen lijken het echt niet te (willen) begrijpen. Die twee keer in het linkerrijtje was in de laatste drie jaar. Dat het steeds slechter gaat met onze club is dus grote onzin. Dat wil niet zeggen dat het allemaal hosanna is, alleen wel beter dan vroeger.

Dit lijkt een eindeloze discussie te worden, net zo als die over Steijn... Steijn is geen Jürgen Klopp maar ook geen Stanley Brard.
oooooooooooooohhhhhh

nou begrijp ik het de stand op de ranglijst geeft aan hoe gaat het met je club gaat.
dat zijn nieuwe ontwikkelingen.
nou begrijp ik ook dat ik tot slapeloze nachten toe moet uitleggen waarom het toch niet zo goed gaat.
maar goed dat is dus de graat meter als je in het linker rijtje eindigt doe je het als club goed maakt niet uit wie je verkoopt dat de toeschouwers aantallen terug lopen en dat de sponsors afhaken.

sorry ik heb het al die jaren verkeerd gezien mijn excuus
0
Dinsdag 21 mei 2013 om 19:47 uur

Bert

Kees schreef:

Hoezo beter lezen????????????????????????????????????????

Ik reageer op niemand zijn shout maar geef een algemeen oordeel over de stemming op de box van de laatste tijd.
Toch beter lezen. Dat kun je de redenen teruglezen waarom het geen hossanna is.
0
Dinsdag 21 mei 2013 om 14:36 uur

R.E.

DaveDH schreef:

Bijna iedere beginnende ere liek speler krijgt na een goede periode en nadat die veel aandacht krijgt in de media, een terugslag, als je een beetje verstand van voetbal heb dan moet je dat weten, zelfs de grote der aarde hebben daar laste van gehad, zeker ook de schuld van Steijn?

Ik vind dat Jansen en Wormgoor zeker een positieve ontwikkeling hebben doorgemaakt dit seizoen, ik het begin vond ik vooral Wormgoor niets, elke wedstrijd had die wel een persoonlijke fout en dat is tijdens het seizoen er wel uit gegaan, niet dat die foutloos is, maar als die dat was speelde die niet bij DH.

Vicento is een talentloos dravertje die alleen maar kaarten pakt en is volledig te begrijpen dat AO daar van af wil, ik wens hem veel succes bij Haaglanden, want hoger is zijn niveau niet.

Over Mokthar ben je ook verkeer ingeinformeerd, Steijn wilde hem wel maar kreeg hem niet omdat er geen geld was, ik weet dat de Hatertjes daar Steijn ook graag de schuld van geven, maar dat is iets waar de goede man echt niets aan kan doen.

En zeggen daty Coutinho niet beter us gaan keepen dit seizoen, slaat echt als een slappe lul op een drumstel, Coutinho heeft een hoop punten voor ons gepakt en is een stuk beter geworden in de hoge ballen van de zijkant (wat zijn zwakke plek nog steeds is)

Over Rodrigues weet ik te weinig om een oordeel te hebben, dat van Elbers heb je een punt, Chery is een egoïst die van mij ook mag verrekken, ben wel klaar met zijn afstand schoten van 30+ meter
Sorry hoor, maar ik had het niet over beginnende spelers, maar over Chery, Vicento, Immers en Toornstra. Jij noemde zelf andere spelers. Een andere shouter heeft trouwens nog een mooie aanvulling gegeven: het is in dit verband natuurlijk veelzeggend dat ADO in de tweede seizoenshelft zo ver is teruggezakt. Dan kun je toch moeilijk zeggen dat de trainer de spelers en het team sterker maakt?
Ik ben ook nooit een fan geweest van Vicento, maar als een speler Jong Oranje heeft gehaald, moet er meer uit te halen zijn, al was het maar financieel via een verkoop op het juiste moment.
Natuurlijk heeft Coutinho dit seizoen veel punten gepakt, maar dat deed hij toch ook al (misschien zelfs nog meer) onder Van den Brom?
Ook dit is al eerder gewisseld: in interviews (bijvoorbeeld op Haaglanden Voetbal) gaf Steijn aanvankelijk steeds aan dat Mokthar niet goed genoeg was en dat hij betere spelers in de selectie had. Pas toen bleek dat Mokthar het bij PEC zo goed deed, beweerde hij (natuurlijk om zijn blunder goed te praten) ineens dat er financiële redenen waren geweest om Mokthar niet in te lijven; hij moest namelijk maar liefst 75.000 euro kosten! Dat is natuurlijk onzin: als er geen geld was om hem te kopen, waarom nam Steijn hem dan op proef?
0
Maandag 20 mei 2013 om 11:26 uur

pajam

Wat ik nou totaal niet begrijp, de halve wereld zou achter Gudelj van NAC aanzitten en NAC vraagt 3,5 miljoen voor hem! Sevilla schijnt al ruim 2miljoen geboden te hebben!

Maar ik vindt Gudelj niet beter dan Toornstra of Holla, waarom krijgen wij dat soort bedragen niet en waarom komen Fiorentina e.d. Niet bij ons shoppen?
0
Maandag 20 mei 2013 om 08:34 uur

BLEISWIJK-1

BLEISWIJK-1 schreef:

Hij moest weg. 100% zeker weten. Er stond een interview van hem in de VI waarin hij zelf vertelde dat hij bij vd.Brom op kantoor moest komen. De mededeling was dat meerdere personen binnen ADO problemen met hem hadden en dat hij arrogant was. Het was daarom beter dat hij zou vertrekken.

Dat hij zelf weg wilde kan alleen hiervan het gevolg geweest zijn.
Even opgezocht!

ARROGANT
Antonia speelt pas een jaar bij Go Ahead Eagles,maar weet nu al precies wat de achterban wil horen.In Deventer zijn ze door de jaren heen genoeg verwend met mooi voetbal,het wordt tijd voor resultaat.Niet lullen maar poetsen,zoals ze ook in Overijssel zeggen.Het is een motto dat Antonia pas een half jaar eigen heeft gemaakt.De aanvaller die vandaag over zijn liefde voor Go Ahead Eagles praat,was jarenlang een iet verwend talent binnen de jeugdopleiding van Ajax.Een straatvoetballer op voetbalschoenen.Negen jaar lang vertoonde Antonia zijn kunsten op De Toekomst.Toch kwam hij vorige winter via ADO Den Haag in Deventer terecht.Het zette de aanvaller aan het denken.Ik ben pas 21 geworden en woon voor het eerst op mijn zelf.Het geeft me de kans om terug tekijken op het verleden.Waarom voetbal ik niet bij Ajax,en oud-teamgenoten als Lorenzo Ebecillio en Aras Ozbiliz wel?Waarschijnelijk ben ik te speels geweest.Ik was een jongen van de straat,ik wilde vooral trucjes uithalen.Ik zou het op talent toch wel halen.Daar ben ik mooi op teruggekomen.Bij Anjax kon ik naar een slecht seizoen vertrekken en bij ADO Den Haag heb ik het uiteindelijk ook niet gered.Had het dan misschien met mij te maken?
Dat was wel de heersende gedachten in Den Haag.Nadat Antonia de jeugdopleiding vanb Ajax had moeten verlaten,kreeg hij een amateur contract bij ADO.Hij zag het zelf als de kans om alsnog te slagen in het betaald voetbal.Na een moeizaam eerste halfjaar in het beloftenteam,kwam hij na de winterstop in beeld bij het eerste elftal.Hij maakte vorig jaar zijn debuut in het competitieduel met De Graafschap en leek een blijvertje..Alles verandere toen hij op het kantoor van trainer van den brom moest komen.Daar kreeg ik te horen dat mensen zich aan mij ergerden.Ik zou arrogant zijn weet antonia nog .Ik geloofde mijn oren niet.Ik arrogant?Ik voetbalde voor 750 euro per maand tussen al die rijke profs.Ik had niet eens een basisplaats.Ik de laatste maanden nog vaak over die periode nagedacht.Misschien lag het aan mijn speelstijl.ik ben een momentvoetballer,een sluipschutter.Juist als je denkt dat ik niet in de wedstrijd zit,ben ik daar opeens.Toch heb ik bij ADO nooit de kans gehad om het tegendeel te bewijzen.Na drie duels in het eerste eindigde ik op de bank bij de beloften.Toen ben ik maar op huurbasis naar Go ahead Eagles gegaan.
0
Zondag 19 mei 2013 om 17:59 uur

Kees

D.H.zuid-west schreef:

Liever Verhoek op de flank dan Chery, maar dat is een persoonlijke keus.
Ach, ach . Wat genoot ik vroeger van die Meric. Ik weet nog steeds niet waarom Wetzel hem toen zo gemakkelijk liet gaan.
0
Zondag 19 mei 2013 om 01:02 uur

Advertentie

marcellino

Beest schreef:

en daar was dave weer want bij enig kritiek op zijn held waar de teleurstelling vanaf druipt dat ie nog geen standbeeld heeft komt ie om de hoek zetten en melden dat wij het anders maar overmoeten nemen

dave een simpele vraag is het normaal dat een bvo directeur geen inspraak heb?? naar mijn mening niet gebeurd namelijk nergens zelfs niet bij een club als chelsea waar er een eigenaar is en zat geld om iedereen te kopen denk jij dat die abramovich zich bemoeit met transfer gesprekken ??

nee hoor als eigenaar zegt hij die speler wil ik hebben en vervolgens gaat de directeur dat regelen

ik snap jouw punt heel goed dave maar zelfs jij zou moeten kunnen erkennen dat met mark aan het roer er nog vele directeuren gaan sneuvelen

en wat denk jij als steijn een keer goed tegendraads doet die eindigt dan op het zelfde kerkhof als de rest vertrekkend door de achterdeur
en dan komt jouw dillemma beiden jouw helden maar wie krijgt dan jouw steun ik ben er wel nieuwsgierig naar en wacht rustig af tot dat moment komt
want een ding kunnen we nu wel concluderen dat moment is overmijdelijk
jongens alle clubs in het binnen en buitenland aanschrijven want je mag geen kritiek hebben op je club.
en zeker geen mening.
nee we moeten als makke lammetjes op de tribune gaan zitten en elke transfer periode ons glas heven omdat er weer een speler is verkocht.
dan bij de cijfers moeten we zeker niet kunnen rekeken.
want ja 4 miljoen binnen 2 miljoen ruit maakt 2 miljoen winst maar we hebben dat niet en tuurlijk is het normaal dat je een gedeelte van de opbrengst gebruikt om de gaten te dichten of je vermogen sterker te maken maar waar is het geld nu ik weet het niet misschien dave.
misschien kan dave dan ook vertellen waarom v/d kallen zo een goede directeur is en wat hij allemaal voor ado heeft gedaan.
heeft dave dat ook zwart op wit of ook alleen maar uit de krant.
en dave kan je ook uitleggen hoe jij weet dat het goed gaat praat jij met de directeur graag je antwoord.
en als laatste waarom mag jij wel ongefundeerd je mening geven en wij niet of heb je zwart op wit dat jouw waarheid klopt.
0
Zaterdag 18 mei 2013 om 20:46 uur

pmc

Beest schreef:

maar kees ook deze niuewe directeur is gedoemd te mislukken ben wel blij dat het een ado man is
En waarom zou deze man gedoemd zijn tot mislukken?
0
Zaterdag 18 mei 2013 om 13:38 uur

pajam

Kees schreef:

Toch wel heel zuur voor de amateurtak en (oud) ADO leden dat het amateurteam zich zelfs voor de nacompetitie heeft teruggetrokken.
Waarom is dat Kees?
Amateur tak heeft met van Duinen toch bewezen dat het werkt?
En via de amateurs kan je theoretisch de Jupiler halen, anders hoofdklasse of topkoass, wat een perfect leerschool voor onze jeugd zou zijn.
0
Zaterdag 18 mei 2013 om 13:33 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 160 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4