Martin Hansen ‏@martinhansen90 1 min1 minuut geleden
I can confirm that rumours of me goin to Ajax are just rumours.. Never heard anything! I only Focus ADO on the game tomorrow 💛💚
0
Vrijdag 14 augustus 2015 om 14:37 uur

Eagle187

Rubilio Castillo is blij met zijn bijdrage aan de overwinning van Motagua. Castillo gaf een belangrijke assist in de 92ste minuut van de wedstrij nadat hij was ingevallen. "Ik ben niet gewend op de bank te zitten, maar het team heeft het goed gedaan. Ik voel mij goed, ook als ik niet de kans ga krijgen om te vertrekken want ik ga daar zo en zo niet alle wedstrijden spelen."
0
Donderdag 13 augustus 2015 om 16:13 uur

jajoh

070 schreef:

tsja, zo kan Barcelona ook wel gaan zeuren over hoe kwetsbaar ze gisteren de laatste 30 minuten waren...

Man, geniet er nou toch lekker van. Je bent inderdaad de eerste 13 minuten (tot en met de kans van De Jong) kwetsbaar, maar welke ploeg is dat niet? PSV, de landskampioen, was het laatste kwartier ook uiterst kwetsbaar, dankzij onze druk (Gorre, Schaken, Marengo).
Hij zegt toch niet dat ie er niet van geniet? Feit is dat we binnen 10 minuten ook 0-3 achter hadden kunnen staan omdat de verdediging en dramatisch was. En ook in de 96e minuut na de wereldgoal van Hansen stapte iedereen ook lekker op tijd..... Tis dat de Jong nog zo overdonderd was diornde hakgoal!
0
Woensdag 12 augustus 2015 om 10:03 uur

DHFC070

Zo hoeveel keer hebben we de goal inmiddels al gezien? Ik kan het filmpje van 14 minuut inmiddels wel dromen. Heerlijke avond gister en zeer goede reclame. Het heeft werkelijk geen zin om slechte dingen eruit te halen van dit soort dingen moet je gewoon genieten en het helpt de club stappen vooruit.

plusje de nieuwe schermen wat een kwaliteit.
0
Woensdag 12 augustus 2015 om 09:24 uur

langnek

Teeg070 schreef:

Ja ik verwacht zeker dat er nog wel een hoop kaarten voor Twente uit gehaald gaan worden. Ik denk dat we daar ook gaan winnen met die voorzetten van schaken. Op havenaar .

Dus komop haal die kaarten voor Twente uit En we maken er een feest van met 3 punten. Come on the hague
ik ga morgen 5 kaarten halen,gewoon met die gassies naar twente.
havenaar erbij mmmmmmmmm.
ik zeg 1-3 voor denhaag!!!

ps duplan wat een inzicht,die speelt gewoon 1 minuut vooruit geweldig.

volle bak mee naar twente kom op jongens ,op naar de 3 punten!!

0
Woensdag 12 augustus 2015 om 00:07 uur

Wizard

Jordy schreef:

Van enthousiasme viel de microfoon in een glas water ofzo?
0
Dinsdag 11 augustus 2015 om 23:27 uur

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Beest Hansen ontfutselt PSV punten
ADO Den Haag heeft de traditie voortgezet om in de laatste minuut een belangrijke goal te maken.
Lees het nieuwsbericht
0
Dinsdag 11 augustus 2015 om 21:41 uur

H@@GenEES

marcellino schreef:

Jij positief moet niet gekker worden
Hansen scoort de gelijkmaker met de hak tegen PSV in de laatste minuut, zelfs ik kan daar niet over gaan zeiken