Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

BLEISWIJK-1

Uding schreef:

Lex is een prima optie, hij heeft er weinig moeite mee om een goal te maken. Maar wat als Lex geblesseerd is?

 

Dit seizoen als Bulykin geblesseerd/geschorst was kwam Lex in de spits.

 

Maar ik denk dat we op dit moment voor Lex geen waardige vervanger hebben..

Komt allemaal goed. Alleen kan ik mij niet voorstellen dat we na Buly het met Brouwer en Mulders gaan aankijken. We streven naar subtop en dan kunnen we niet alleen met Immers gaan werken. Er dient een goede eerste spits bij te komen. En volgens mij gaat die nog wel komen.

 

Ik heb het idee dat als ze 27 juni weer gaan trainen de selectie zo goed als rond zal zijn. Alleen met een vervanger voor Bulykin heb je iets meer geduld nodig.

 

Eerst maar Derijck, Lusnik, Ammi en Pique vastleggen. Dan hoef je waarschijnlijk alleen nog maar op pad te gaan voor een spits!
 

 

0
Vrijdag 10 juni 2011 om 10:01 uur

Ooievaar

Van de Brom is geen Guus Hiddink of Dick Advocaat die iedereen met een stalen gezicht laten steunen voor een paar knaken meer, maar een uiterst correcte man, die in ieder geval zijn huidige contract zal uitdienen.

 

Zou wel wat zijn zeg, de hele selectie naar zijn inzicht samenstellen en dan de kuierlatten nemen.

 

Als deze trainer weer z'on topprestatie neerzet dan is hij volgend jaar weg. Dan zie ik hem wel richting Eindhoven verkassen. Nee uiteraard niet naar Viteski.

 

Dat zou een goede zaak zijn, want dan gaat ADO weer europa in, en zullen er nog meer sponsors toetreden.

 

 

0
Donderdag 9 juni 2011 om 19:04 uur

Tommy

Teeg070 schreef:

brommetje moet gewoon bij tekenen hij heb spelers gehaald dan zou het wel heel raar wezen als hij niet bijtekend en denhaag moet derijck ook zeker houden en zeker verlengen  komop vd kallen  ik las op een site dat utrecht toornstra en derijck wil hebben maar hun spelen geen europees en wij wel  come on the hagueeurope

whahahah waar gaat utrecht dat van betalen

 

FC Utrecht trekt geen nieuwe spits aan
FC Utrecht zal de 5,4 miljoen euro die Sporting Portugal overmaakt voor Ricky van Wolfswinkel niet investeren in de selectie. Vanwege een bestaand tekort van vijf miljoen euro kan er geen vervanger worden aangetrokken.


Volgens de clubleiding moet de oplossing intern worden gezocht. Met Frank Demouge, Leon de Kogel en Jacob Mulenga beschikt FC Utrecht over enkele alternatieven voor de spitspositie. "Tegen mij is niet gezegd dat er geen spits bij zal komen", vertelt trainer Erwin Koeman aan Voetbal International.

"Maar ik weet dat Utrecht geen miljoenen te besteden heeft; we zullen creatief moeten zijn. De Van Wolfswinkel-transfer is in overleg met mij gegaan. Ik begrijp de clubbelangen. Het gaat om veel geld", snapt de oefenmeester.

Koeman krijgt vermoedelijk wel versterkingen op andere posities. De opvolger van Ton du Chatinier wil drie nieuwe spelers aantrekken. Een rechtermiddenvelder als ter vervanging van Michael Silberbauer, een centrale verdediger en een rechtsback.


 

0
Donderdag 9 juni 2011 om 17:50 uur

K.B

Bulykin mag van mij gewoon weg.

Als Wesley maar blijft heb je met Vicento een snelle spits in huis en Brouwers en Immers als Back-up.

Met de voorhoede en middenveldversterkingen Hocher, Chery, De Vogel, Mulders en vaste jongens Immers,Rado, Toornstra, Verhoek, Vicento heb je een jong en goed middenveld en aanval, dus douw die 5 ton maar in je zak!

Achterhoede zijn ze bezig met die slowaak? laat maar komen, dan kunnen we met een goede selectie het nieuwe seizoen in.

Alleen Derijck en Verhoek ff bijtekenen.

 

       

0
Donderdag 9 juni 2011 om 02:41 uur

Joop

Geweldig hoe iedereen hier last van een spasme krijgt als er bij een andere club wat gebeurt. De selectie zal echt wel compleet blijven, op onze Russische sloopkogel na.
0
Woensdag 8 juni 2011 om 21:56 uur

olaf1982

Heerlijke speler die Charon weer erbij...Als ik zo de selectie bekijk hebben we het volgend jaar echt weer heel goed voor elkaar. Ben alleen bang dat het succes van Ado bijna volledig te danken is aan v.d. Brom. Die zal na volgend jaar naar de top drie van NL gaan. Nou is Ado in het verleden niet echt succesvol met trainers geweest en zal je zien dat ze met een simpele als Alfons Groenenveld komen aanzetten. Wat zou dat erg zijn als je vd Brom gewend bent, een normale nuchtere redelijk intelligente vent. Ik zeg vastleggen en nooit meer laten gaan onze Johnny, wat jullie ;)

0
Woensdag 8 juni 2011 om 00:22 uur

BLEISWIJK-1

Kees schreef:

Met alle respect: maar ik zie Martin Jol wel degelijk graag als trainer naar ADO komen. Nu niet, aangezien we erg blij met Van der Brom moeten zijn.

Kees,

Ik zie het ook wel gebeuren. Martin als trainer bij ADO aan de slag. Nu inderdaad niet, maar over een paar jaar wel!


Even iets anders. In een uitzending van ADO TV zegt vd.Brom dat hij de A-selectie volgend jaar uit 20 volwaardige spelers en 5 talenten wil samenstellen. Dit is de aflevering waar Hocher, Mulders, De Rijk, De Vogel etc. hun handtekening zetten. Als de vraagtekens worden ingevuld dan is de selectie al bijna rond

 

Keepers
1.Coutihno, 2.Pellatz, 3.Zwinkels

 

Verdediging
4.Leeuwin, 5. Derijck, 6.Kum, 7.N’Toko, 8. Ammi(?), 9.Pique(?), 10.Lusnik(?)

 

Middenveld
11.Radosavljevic, 12.Immers, 13.Toornstra, 14.Visser, 15.Mulders, 16.Chery

 

Aanval
17.Verhoek, 18.Hocher, 19.Vicento, 20. Bulykin/Boymans(?)

 

Talenten:
1.Beugelsdijk (20jr.),2.De Rijk(19jr.),3. De Vogel (20jr.),

4. Van Duinen(19jr.), 5. Elbers(19jr.)

 

Als de vraagtekens worden vastgelegd denk ik dat er misschien nog

1 speler bij komt. Dit omdat N’Toko een groot gedeelte van het komende seizoen niet mee kan doen.
 

Ik denk dat Brouwer en Supusepa buiten de A-selectie gaan vallen!

0
Dinsdag 7 juni 2011 om 21:41 uur

Vincent

Kees schreef:

Wat ik begrepen heb was hij indertijd het verlengstuk van Van der Brom in het veld. Maar of dat voldoende is om je in de eredivisie staande te houden? Nog een paar maandjes en we weten het al.

 

Tim de Meersman en Caraco waren indertijd talentvol doch hebben het beiden niet gehaald.

ergens in april op vi.nl

 

'Volgend seizoen gaan we bij ADO met een kleinere selectie werken, en dus zoeken we nu vooral naar multifunctionele spelers', legt Van den Brom de keuze voor de twee spelers uit aan Voetbal International. 'Paul kan zowel op het middenveld als in de aanval uit de voeten. Hij is redelijk ervaren, betaalbaar en kan de Eredivisie aan.'
 

0
Dinsdag 7 juni 2011 om 20:38 uur

Advertentie

Bert

Van den Bergh twee jaar naar 'prachtige club met een prima selectie'
Dinsdag, 7 juni 2011 om 07:00
Ricky van den Bergh speelt in de komende twee seizoenen voor Spakenburg. De aanvallende middenvelder zette onlangs een punt achter zijn loopbaan in het betaalde voetbal en tekende bij FC Lienden, maar vertrok daar alweer zonder ook maar één duel voor de club te spelen. Vervolgens kwam er contact met Spakenburg, dat Van den Bergh inmiddels heeft vastgelegd.

“Ik heb een prima indruk gekregen van de club toen ik ben wezen kijken bij de laatste competitiewedstrijd tegen HHC Hardenberg (5-0)”, vertelde de dertigjarige Van den Bergh. “Daarnaast heb ik een warm gevoel overgehouden aan de gesprekken die met ik met de mensen van de technische commissie van Spakenburg heb gevoerd. Ik heb de beleidsbepalers van FC Lienden laten weten dat mijn keus inmiddels op Spakenburg is gevallen.”

“Er zijn een paar persoonlijke redenen - waar ik liever niet op inga - die aan mijn besluit ten grondslag liggen om niet naar FC Lienden te gaan. Verder vind ik het mooi om weer met Hans van de Haar, waar ik de afgelopen tijd veel contact mee heb gehad, en Sebastiaan Steur te gaan spelen. Ik ben blij dat de kogel door de kerk is en ik me nu definitief kan gaan richten op Spakenburg. In mijn ogen een prachtige club met een prima selectie die ieder jaar om de prijzen meedoet.''

0
Dinsdag 7 juni 2011 om 10:52 uur

Tommy

Yo schreef:

Kubik verruilt ADO voor Kuban Krasnodar Vandaag om 10:19 Fabian Bijman ADO Den Haag-aanvaller Frantisek Kubik zet zijn loopbaan voort in Rusland. De Slowaakse aanvaller claimt in gesprek met Sportal.sk een akkoord met de club uit de Premjer-Liga. "Een maand geleden vond het eerste contact plaats. Sinds dat moment heb ik de club leren kennen. Kuban is ambitieus, er spelen hier veel buitenlanders. De Roemeen Dan Petrescu, trainer van de club, was een geweldige voetballer", zegt Kubik over zijn toekomstige werkgever. Kubik tekent in Rusland een contract voor vier seizoenen. Afgelopen seizoen kwam hij in actie namens ADO Den Haag. Hij kwam in 31 competitiewedstrijden tot 9 treffers. De vleugelaanvaller groeide in Den Haag in rap tempo uit tot een publiekslieveling. Voordat Kubik in Den Haag aan de slag ging kwam hij uit voor AS Trencin in zijn vaderland. ADO wilde aanvaller graag behouden, maar slaagde er op financieel gebied niet in tot een vergelijk te komen.

en toch denk ik dat dit een win win situatie is, kubik gaat lekker voetballen in rusland en wij houden het geld in ons zak wat anders naar hem was gegaan.

Ik denk dat hocher net zo goed is komend jaar misschien wel beter en dat we genoeg spelers in de selectie hebben die ook op de flanken goed uit de voeten kunnen

0
Dinsdag 7 juni 2011 om 10:39 uur

Nu online

JP, Ronaldo, Lellow, Edje en 217 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4