Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Kees

rh_vakm schreef:

Amen!!

Waarom af doen met Amen? Is een goeie tekst met louter de waarheid. Van der Kallen en cs. voeren op het ogenblik echt een beleid dat past bij de huidige situatie in het profvoetbal. Mijn bewondering voor die man neemt met de dag toe.

 

Hij is gestart met weinig tot geen kennis van het metier en heeft onze club uit een diep moeras getrokken. Kijk eens waar we stonden toen hij het overnam en waar we nu staan.

0
Zaterdag 15 januari 2011 om 23:38 uur

Kees

haagskwartiertje schreef:

Derk Boerrigter is al het hele seizoen onderwerp van speculaties. De aanvaller behoort bij RKC Waalwijk wekelijks tot de uitblinkers en staat in de belangstelling van een handvol eredivisieclubs, maar tot een transfer is het voorlopig niet gekomen. Ook deze maand heeft zich nog geen club officieel bij RKC voor hem gemeld

Boerrigter komt op zeker niet naar ons. Daar hebben we eenvoudig het geld niet voor. Zelfs PSV heeft geen geld voor investeringen en heeft nu weer een linkerspits die weinig kost op proef.

 

Wij moeten het nog steeds, en dat geldt voor 95 % van de clubs op het ogenblik, van huurlingen en transfervrije spelers hebben.

 

Van der Kallen is eerst bezig om de oude schulden weg te werken en daarvan uit de boel op te bouwen.

0
Zaterdag 15 januari 2011 om 20:36 uur

yesyes

Bert schreef:

Winterstop in Duitsland en Rusland duren veel langer. Vervolgens spelen ze vd zomer langer door en mogen ze (kubik en Bulykin) zich bij Ado melden die al in juli weer begonnen is. Jongens hebben amper vakantie gehad. Bulykin is een top spits en dat laat hij zien als hij meedoet. 

Hij is helemaal geen topspits, als die dat was dan had die al veel eerder gepresteerd bij ze vorige clubs. Hij is een beest in scoren en op de juist plaats staan maar verder is het matig je zal hem bijvoorbeeld nooit 5 man zien passeren om te scoren, wat een topspits wel kan. Maar ja voor ons is die perfect met een verhoek die de ballen op maat voorgooit daarom is wesley nu ook zo in topvorm omdat er eindelijk iemand staat die ze wel afmaakt. Dus ik hoop dat wesley blijft volgend seizoen dan denk ik dat bulykin ook wel wil inleveren kwa salaris. De interesse die nu ze tonen in booymans is meer een spelletje denk ik omdat ze weten dat er weinig clubs zitten te wachten op een russische spits die de 30 al gepasseerd is en ook nog blessure gevoelig is

0
Vrijdag 14 januari 2011 om 14:39 uur

Bert

<FCDH> schreef:

Ik heb liever de pvv die iets probeer dan die zakkevullers die niks doen

Weet ik maar ze roepen vooralsnog heel veel maar er komt altijd zo weinig van terecht. 

0
Vrijdag 14 januari 2011 om 11:33 uur

ADODENHAAG

ADODENHAAG schreef:

Die doelpuntenmakers van Basel zijn jongens die altijd in de basis staan. Sowieso geen schande dus. En als ADO goed speelde: helemaal top, daar gaat het om, tegen zulke tegenstanders je bewijzen!

Ik zie nu ook een buitenspelgoal staan en wat pech aan onze kant. Ja, daar kan je weinig aan doen natuurlijk.

0
Woensdag 12 januari 2011 om 19:23 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwe column van Dennis Drooglever op Club Achter de Duinen:

Bosschaart te weinig top
Pascal Bosschaart, van wie het contract aan het eind van dit seizoen afloopt, zou best nog wat langer willen blijven. Dat las ik in een interview met ADOfans. Mijn advies aan de technische leiding: Niet doen.
Lees de column
0
Woensdag 12 januari 2011 om 14:49 uur

oodh

JB schreef:

Als Coutinho 1 ding niet is, dan is het een lijnkeeper.

 

Een lijnkeeper, zoals inderdaad Luciano, ten Rouwelaar, Isaksson en ook Stekelenburg (al groeit de laatste tijd wel) staat op zijn doellijn en reageert op wat er gebeurt.

 

De grote winst voor onze achterhoede met Coutinho op doel vind ik dat je kan zien dat zijn coaching en zijn altijd aanspeelbaar zijn veel rust geeft aan onze verdedigers.

Zij vertrouwen blind op Gino.

Bovendien is hij in de 1-tegen-1 behoorlijk sterk en juist veel bezig met "pro-actief" keepen, waardoor hij vaak al op de juiste plek staat ipv er heen te moeten duiken.

Allemaal aspecten die niets met "lijnkeepen" te maken hebben.

Bovendien zijn zijn spelhervattingen erg goed. En ook snel. Heel vaak weet hij de vrije man te vinden en staat daarmee aan de basis van de snelle omschakeling die iedereen zo typerend vindt voor het huidige spel van ADO.

Vergelijk dat eens met bijv. een ten Rouwelaar die iedere keer zodra hij een bal heeft een volle sprint trekt naar de rand van de 16m en dan daar vervolgens 10-15 seconden lang om zich heen staat te kijken, zich afvragend "waar ben ik?"

En inderdaad, hoge voorzetten zijn zeker zijn sterke punt niet.

 

Maar zeg eens eerlijk, welke keeper in de eredivisie buiten Tyton komt nog vol overtuiging zijn goal uit bij corners en voorzetten van de zijkant?

Want ook bij Romero en Vorm (zeker in de vorm waar hij dit seizoen in verkeerd) denk je soms naar de comedy capers te kijken als ze hun doel uit komen voor een hoge bal.

Er zijn inderdaad maar erg weinig goede keepers in de eredivisie. De enige echt goede is Stekelenburg. Neemt niet weg dat bij Coutinho elke corner of vrije trap hachelijke momenten oplevert en dat is niet bij elke keeper zo. Geen idee of dat bij Pellatz beter is (nooit gezien) maar ik kan me niet voorstellen dat het net zo slecht zou zijn.

0
Dinsdag 11 januari 2011 om 14:03 uur

Advertentie

;)

ADO stroopt mouwen op en verslaat Club Brugge

ADO Den Haag heeft het oefenduel met Club Brugge winnend afgesloten. In Marbella keek de ploeg lange tijd tegen een 2-0 achterstand aan maar na negentig minuten waren de Hagenaars verrassend de winnaar: 2-3.

In Spanje maakten Jordy Brouwer en Mena N'Toko hun debuut voor ADO Den Haag. Tegen de Belgische topclub had de club uit de Eredivisie aanvankelijk weinig in te brengen, maar daar kwam in de tweede helft verandering in.

Jens Toornstra en Santy Hulst zetten het duel in de tweede helft op zijn kop, nadat Club Brugge met een 2-0 voorsprong de rust in was gegaan. Lex Immers zorgde zelfs voor een knappe oefenzege voor de ploeg van trainer John van den Brom.

Brouwer begon in de basis bij ADO Den Haag, dat zonder Dimitri Bulykin en Frantisek Kubik aan het duel begon. Het tweetal is nog niet volledig fit. N'Toko kwam na de thee als invaller in het veld.
 

0
Maandag 10 januari 2011 om 21:46 uur

;)

Kees schreef:

Het is de laatste maanden echt de goed nieuws show. Ik vraag me af wie er op de achtergrond Van der Kallen en cs allemaal adviseren.

Dat zullen Schoenmaker, Van der Burch, Jansma en wie nog meer zijn ....?

 

Overigens is de contractverlenging met Steijn voor drie of vier jaar bijna rond. Heeft Swansea met 4-0 gewonnen dankzij ondermeer een doelpunt van Van der Gun voor de FA cup en heeft Powel met 1-0 gewonnen met Gymnastic Tarragona.

Van der Gun mag Swansea gratis verlaten

Swansea City heeft Cedric van der Gun toestemming gegeven om deze maand transfervrij te verlaten. Tot die overeenkomst zijn beide partijen gekomen nu de aanvaller niet in aanmerking komt voor een basisplaats.

Dankzij zaakwaarnemer Karel Jansen kreeg Van der Gun zijn gewenste transfervrije status. "Daar ben ik erg blij mee", vertelt de 31-jarige aanvaller op de website van SportPromotion. "Ik vind het geen enkel probleem om bij deze club te blijven, maar dan moet ik wel de kans geboden krijgen om te spelen. Gebeurt dat niet, blijft het zoals het nu is, dan kijk ik deze weken zeker om me heen naar een andere optie."

Zaterdag mocht Van der Gun wel aantreden in het FA Cup-duel met Colchester. Met een doelpunt en een assist was de Nederlander direct waardevol. "Ik moet je heel eerlijk zeggen dat ik nu met een heel wat tevredener gevoel naar huis ga dan gewoonlijk. Ik hoorde vanmorgen pas dat ik zou spelen. Er waren wat blessures en zieken, en de manager greep sowieso in na Leicester. Ja, ik mocht dus weer eens aan de bak hier. Dat was wel een tijdje geleden."

Hoewel de aanvaller er naar eigen zeggen alles aan doet om te presteren doet de manager zelden een beroep op hem. "Men vindt het vreemd hier dat ik zo weinig speel. 'In feite heb jij de beste statistieken van het hele elftal', werd er vanmiddag gezegd. Dat kan wel kloppen ja, want ik heb er inmiddels vier gescoord en twee assists gegeven. En dat in het handjevol wedstrijden dat ik mocht spelen."

Mentaal kijkt Van der Gun inmiddels heel anders tegen de situatie aan dan eerder dit seizoen. "Toen heb ik van alles geprobeerd. Nóg harder trainen, extra in mezelf investeren, praten met de manager. Maar wat ik ook deed, het veranderde totaal niets aan mijn situatie. Toen niet en nu zal ik ook weer moeten afwachten of deze wedstrijd positieve gevolgen voor me heeft", verzucht de Hagenaar.

0
Zaterdag 8 januari 2011 om 22:19 uur

Kees

JB schreef:

Over onze verdediging en tegendoelpunten dit seizoen:

Vitesse.........AA - TD - PB – CS......3
Roda.............AA - TD - PB - CK......3
VVV..............AA - TD - CK - PB......2
PSV...............AA - TD - PB - CK......2
Graafschap....AA - TD - PB - CK......2
Willem II.......AA - TD - CK - RL......2
Heracles........AA - TD - PB - CK......2
Heerenveen....RL - TD - PB - CK......0
Excelsior........AA - TD - PB - CK......1
Twente..........AA - TD - PB - CK......2
Groningen......AA - TD - PB - CK......3
Utrecht..........RL - TD - CK - MP......0
Ajax..............RL - TD - CK - MP......0
NEC...............RL - TD - CK - MP......1
NAC..............RL - TD - CK - MP.......0
Feijenoord......RL - TD - CK - MP......2
AZ................RL - CK - PB - MP.......2
Roda.............RL - TD - CK - MP......1
Willem II.......RL - TD - PB - CK......1

 

Als econoom kijk je naar zo'n lijstje en kom je tot de conclusie dat er tussen Groningen en Utrecht een trendbreuk plaats vindt.

 

Ik denk dat de verschillen en de overeenkomsten tussen de situatie voor en na de "trendbreuk" voor iedereen duidelijk zijn.

 

Even nog wat cijfertjes:

 

Tot aan Utrecht:

11 wedstrijden - 22 tegendoelpunten - gem. 2,0 per wedstrijd

 

Vanaf Utrecht:

 

8 wedstrijden - 7 tegendoelpunten - gem. 0,88 per wedstrijd

 

gem. aantal tegendoelpunten eredivisie tot nu toe:

 

Ajax..........0,94

PSV...........1,00

AZ............1,00

Twente......1,17

Groningen..1,26

Roda.........1,26

 

Dus wie wil er beweren dat onze verdediging bagger is?

De cijfers laten zeker over de laatste 8 wedstrijden iets heel anders zien.

 

Haal je die ene wedstrijd tegen Heerenveen naar "het andere lijstje" omdat dit de enige wedstrijd was voor Utrecht met RL als rechtsback, dan worden de uitkomsten:

 

zonder RL als rechtsback:

 

10 wedstrijden - 22 tegendoelpunten - gem. 2,2 per wedstrijd

 

met RL als rechtsback:

 

9 wedstrijden - 7 tegendoelpunten - gem. 0,78 per wedstrijd

 

 

Jij weet toch ook dat je statistieken op verschillende manieren kunt interpreteren. Als rechtsback heb je het in de regel ook altijd gemakkelijker dan de linksback.

 

Er zijn maar weinig teams die met een linkerspits spelen of er úberhaupt een hebben.

0
Vrijdag 7 januari 2011 om 18:39 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 350 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4