Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Kees

Kees schreef:

Fraser nu definitief. 2.5jaar contract.
Bron rtv west:

DEN HAAG – ADO-directeur Piet Jansen heeft maandagavond bevestigd dat Henk Fraser de nieuwe hoofdtrainer van ADO Den Haag wordt. ‘Hij tekent deze week een contract voor 2,5 jaar’, aldus Jansen.


‘Op de dag dat Maurice Steijn werd ontslagen, hebben wij na het gesprek met Maurice gesproken met Henk Fraser. Ik wist op dat moment niet hoe de reactie van Fraser zou zijn. Ik dacht heel even dat hij het misschien niet zou doen`, vertelt Jansen over de wijze waarop ADO Den Haag Fraser heeft gepolst voor het hoofdtrainerschap. ‘ADO Den Haag en Fraser hebben in een eerder stadium de afspraak gemaakt dat hij in goede en in slechte tijden de opvolger van Maurice Steijn zou worden. Toen hebben wij bedenktijd gevraagd om te kijken onder welke condities dat zou kunnen, waarop Henk meer bedenktijd wilde om over het zakelijke gedeelte na te denken’, vervolgt de ADO-directeur.

‘Wij hebben vervolgens ook gekeken wat er onder Fraser anders gebeurde. Je wil als directie wel het gevoel hebben dat het goed gaat komen. Daar hebben wij een aantal weken voor gehad. Het helpt natuurlijk wel dat ADO Den Haag dan zoveel punten pakt. We hebben vervolgens een aantal gespreken gevoerd over wat er anders gaat en die gesprekken voelde goed aan’, vervolgt Jansen. De absolute doorslag voor de directeur kwam na die gesprekken. ‘Henk was in de voorgeschiedenis niet zo zichtbaar voor mij. Hij schikte zich heel erg achter Maurice Steijn, hij trad niet zo naar buiten’, is Jansen van mening. ‘Als je met hem praat dan zie je dat hij dat heel rustig en netjes doet. Maar als je wat langer met hem praat dan zie je wel dat hij duidelijk is. Dat hij wat strenger is, dan dat hij in eerste instantie overkomt. ‘

De vacante rol als assistent-trainer wordt voorlopig niet ingevuld

Doordat Fraser nu wordt aangesteld als hoofdtrainer ontstaat er een nieuwe vacante positie in de staf, die van assistent-trainer. ‘We gaan met de huidige staf dit seizoen afmaken’, zegt Jansen. ‘Er komt niemand bij. Aan het einde van het seizoen gaan we evalueren hoe we de technische staf van komend seizoen gaan inrichten.’ Dat betekent dat Fraser tot het einde van het seizoen wordt geassisteerd door Ekrem Kahya en keeperstrainer Joop Hiele.

Geen ontsnappingsclausule bij degradatie, wel bij positieverbetering

Fraser tekent aan het einde van deze week zijn eerste contract als hoofdtrainer. Mocht ADO Den Haag onverhoopt degraderen, dan staat er geen clausule in zijn contract die hem de kans geeft op te stappen. ‘Die is niet opgenomen. Dan gaan wij gewoon door met hem’, zegt Jansen. ‘Maar stel je voor dat er een grote club komt over een jaar. Dan moeten wij hem ook de kans geven om weg te gaan.’ Wij denken er dan aan om Kees van club achter de duinen aan te stellen.

Henk Fraser is momenteel op trainingskamp met Jong Oranje. De nieuwe hoofdtrainer van ADO Den Haag fungeert daar als assistent-trainer, een rol die hij komende zomer gaat beëindigen. Vanuit het trainingskamp heeft hij laten weten klaar te zijn voor zijn eerste hoofdtrainerschap. `Nu is het moment, nu moet ik het doen’, aldus Fraser.
0
Maandag 3 maart 2014 om 22:25 uur

Bert

<FCDH> schreef:

Vloed komt niet ook al zijn er geruchten Sparta vraagt 500.000 afkoopsom betaald ADO nooit
Vloet hoeft van mij ook niet te komen. Hij lijkt heel wat met die trouwe hondenogen van hem zou je denken dat het nog de juiste man is ook.

Hij maakt er een zooitje van bij Sparta. Als trainer was die best goed. Maar als TD totaal ongeschikt.
0
Maandag 3 maart 2014 om 19:09 uur

H@@GenEES

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Pot ziet baan bij ADO wel zitten
Cor Pot staat open voor de functie van technisch directeur bij ADO Den Haag.
Lees het nieuwsbericht
Fraser als trainer en Cor Pot als TD, we maken stappen....
0
Maandag 3 maart 2014 om 18:58 uur

Kees

<FCDH> schreef:

Hij heb daar nog 2,5 jaar contract en volgens Jim van der deijl moet ADO het contract afkopen bekijk het filmpje op west
Ik kan het nog niet op de site van west vinden.

Overigens lees ik net dat de trainer van Sassuolo uit de serie A is ontslagen na 5 weken. De oude trainer die 5 weken geleden is ontslagen is weer aangesteld.
Daar kan ik een grap over maken
0
Maandag 3 maart 2014 om 18:47 uur

dirk

Haagse Roel schreef:

Pot is ook niet achterlijk , die heeft de laatste jaren gezien hoe Kallen met directeuren omspringt.......gelijk heeft ie. Die Pot laat zich niet ringeloren, heeft Van Gaal al eens , terecht, van repliek gediend.

Vloet, als je hem al zou willen, heeft voorlopig nog een doorlopend contract bij Sparta , hoelang nog is de vraag.......
Vloet heeft bij Sparta nog een contract voor 2 jaar. Nooit meer aan die Brabo beginnen, zou ik zeggen. Bij ADO Den Haag is hij door louter toeval destijds gepromoveerd vanuit de Jupiler League. Lult zes kwartier in een uur, doet druk en maakt als TD van een trainer een marionet. Heeft Michel Vonk en Adri Bogers bij Sparta aangesteld en vervolgens ontslagen. Ook met Gert Kruys loopt het trouwens niet soepel. Heeft dus al enkele keren een brevet van onvermogen afgegeven als TD. Zelf heeft Vloet als algemeen directeur zichzelf desondanks als technisch directeur in stand gehouden, totdat de RvC van Sparta hem zijn bevoegdheden van TD ontnam en die overdroeg aan het lid Leo Beenhakker. Omdat Vloet nog een contract van 2 jaar heeft laat de RvC van Sparta hem als algemeen directeur maar zitten. Kortom, ik begrijp niet dat sommigen hier (ik bedoel niet jou, Roel) altijd weer Vloet noemen als de aangewezen man om ADO Den Haag technisch overeind te brengen. En of Pot de gedroomde kandidaat is, waag ik ook te betwijfelen. Maar ik laat me graag verrassen.
0
Maandag 3 maart 2014 om 17:50 uur

<FCDH>

Cor Pot staat open voor de functie van technisch directeur bij ADO Den Haag


DEN HAAG - Voormalig Jong Oranje-bondscoach Cor Pot staat open om de functie van technisch directeur bij ADO Den Haag op zich te nemen. Dat zegt de 63-jarige geboren Scheveninger maandag in TV West Sport.
Pot is op dit moment niet actief in de voetballerij. Hij ziet een hereniging met trainer Henk Fraser wel zitten. Fraser, die de komende jaren hoofdcoach is bij de Haagse eredivisionist, fungeerde als assistent van Pot in zijn tijd als bondscoach van Jong Oranje.

‘Na mijn bondscoachschap heb ik wel even twee maanden bij Sparta als commissaris gezeten en de amateurs van Xerxes/DZB getraind, maar ben wel weer klaar voor een nieuw avontuur. Dat kan als trainer, adviseur of technisch directeur in binnen- en buitenland. Als ADO belt, dan zal ik daar zeker naar luisteren. Wel zal ik met de nodige vrijheid willen werken en niet voor iedere vraag naar de directeur of commissarissen willen,’ aldus Pot.
0
Maandag 3 maart 2014 om 17:12 uur

Advertentie

Ronaldo

<FCDH> schreef:

Op tv west zeiden ze net dat Cor pot goed met fraser kan opschieten en ze samen bij jong oranje zaten
Volgens mij dient een TD de trainer aan te stellen en niet andersom.
0
Maandag 3 maart 2014 om 17:11 uur

Haagse Roel

Ferdy schreef:

Ik zeg niet dat Petah zn opmerking over jeauduh zo geslaagd is maar beetje gelijk heeft ie wel. Fraser geeft zelf aan dat t voetbal de komende weken niet om aan te zien zal zijn en dat maar 1 ding telt en dat is punten halen. Voor de rest vind ik Fraser een verademing. Prima in de pers en van mij mag ie t anderhalf jaar proberen met Jol erachter als TD.

Geef die man een kans!
Helemaal mee eens . Dat gezeur dat Fraser net zo verantwoordelijk is als Steijn.....Wat een gelul . Natuurlijk wordt naar de buitenwereld altijd zodanig gecommuniceerd dat het een eenheid is......

Denkt men nou werkelijk dat Fraser nooit heeft aangegeven dat het zo fout ging en we moesten gaan spelen zoals we nu , noodgedwongen doen. Tuurlijk wel , denk alleen dat Steijn dacht het beter te weten .....dus niet.

Bij een trainer heb je nooit garantie op succes , de een na de ander vliegt eruit , succestrainer of niet...........Fraser doet het nu prima dus lekker laten zitten. Had hem persoonlijk een contract voor de rest v/h seizoen + vlg seizoen gegeven maar dat terzijde.

Nu Kallen nog de pleiterik


0
Maandag 3 maart 2014 om 17:01 uur

H@@GenEES

Petah schreef:

Kijk nou is na feiten

NAC waren wij beter OK het was geen mooi voetbal maar heb je weleens de rest zien spelen dat is niet veel beter

Je mist scorend vermogen omdat je spits hopeloos uit vorm is

Ik zeg 4 wedstrijden 8 punten dat is een feit
Beter????? We waren helemaal niet beter, niemand wilde voetballen want toen NAC ff aanzette viel gelijk de 0-1. Er is totaal geen verbetering te zien ten opzichte van de weken er voor, maar ik kan ook niet ontkennen dat er nu wel punten worden gehaald, alleen blijf ik bestrijden dat dit komt doordat Fraser nu aan het roer staat.

Het is duidelijk dat het ontslag van Steijn de groep net op tijd heeft wakker geschud en dat Fraser het tijdelijk even overneemt vind ik ook begrijpelijk maar om hem dan weer als beginnende trainer een vet meerjarig contract te geven vind ik gewoon dom.

Ik had liever een ervaren man als Erwin Koeman of Brood gezien, maar goed de club kiest weer voor het geld, maar er komt een keer een moment dat goedkoop duurkoop is en wij met zijn alle echt de Bier Liga induiken.
0
Maandag 3 maart 2014 om 16:38 uur

Haagse Kelt

Fraser hoofdcoach volgende jaren... Was te verwachten deze keuze, want de goedkoopste oplossing. Kan deze keuze wel begrijpen als Jol nee zou hebben gezegd, maar denk dat ze Jol niet serieus gevraagd hebben en dat is een kwalijke zaak.
Een trainer als Brood met zijn matige CV hoeft voor mij ook niet, laat dan Fraser het maar proberen. Het feit dat hij medeverantwoordelijk was samen met Steijn zegt me niet zo veel, daar kun je zijn prestaties van de afgelopen weken tegenover stellen.
Maak me wel zorgen over het attractief of minimaal wat Haagser (met bluf) laten voetballen van Den Haag, dat zie ik hem (nog) niet zo snel doen. Maar daar liepen de meeste van zijn voorgangers ook op stuk.
Dus tussen hoop en vrees....
0
Maandag 3 maart 2014 om 16:02 uur

Nu online

Vak_W, Ado Vakkie S, Erik070, Eeuwig Den Haag, James, TheMariner, Br3cht, Lellow, Anne van Schuurman, Michiel, LemonHaze en 263 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
Vandaag om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2