Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Ooievaar

Indien Kum en Derijck zouden worden verkocht zou dat jammer zijn. Maar aan de andere kant moeten we niet doen alsof ze onvervangbaar zouden zijn, dat zijn ze geenszins. Indien we er goed voor zouden cashen dan heb ik er vrede mee. Er wordt nogal badinerend gedaan over de kwaliteiten van N'Toko maar wat ik me heb laten vertellen is het een hele talentrijke jongen die fysiek erg sterk is. Evenals Tommy Beugelsdijk, daar heb ik ook een zwak voor. Ken die jongen nog uit de jeugd en ben erg gecharmeerd van hem. Ik zie hem zeker binnen een afzienbare periode centraal achterin staan poetsen.

 

Laten we niet vergeten dat we weinig te besteden hebben, en daarom zorgvuldig moeten zijn. Brom zorgt voor nieuw elan. Dus liever jonge jongens die talentrijk zijn en die je bij kan schaven, dan namen die over te top zijn. Tevens wordt er geluisterd naar de juiste mensen achter de schermen. Dat is zeer zeer belangrijk. Sommigen hier hebben blijkbaar het idee dat we achtiende staan, maar we staan toch echt 8e(...)

 

Ik zie de het met zeer veel vertrouwen tegemoet allemaal.

 

Pascal Bosschaert vind ik een brokkenpiloot ( dus doorselecteren, is een natuurlijk proces als je omhoog wilt- maar die jongen wordt soms neergezet alsof hij crimineel is. Dat verdiend die knaap niet. Kritiek is prima mits gefundeerd, maar hij is niet een jongen die de ploeg en de supporters heeft laten zakken door er bewust met de pet naar te gooien, hij heet altijd zijn sttinkende best gedaan, en is ook naar buiten toe een waardig ambassadeur van onze club geweest. Dat zal ik niet vergeten(...)

 

Maar zijn contracht moet uiteraard niet worden verlengd. We moeten er geen liefdadigheidsinstelling van maken. Zou hem wel graag als jeugdtrainer zien bij ons. Die jongen heeft een perfecte instelling, daar kunnen die jonge knapies nog het nodige van leren.

Dus

0
Vrijdag 7 januari 2011 om 12:54 uur

Ferdy

Kees schreef:

Het lijkt wel of de hele shoutbox anti-pascal is. Groot gelijk hoor. We halen wel kanjers uit de eerste divisie en clublozen.

 

Allemaal het inzicht van een pindanootje in de schil! Tsjonge jonge, wat kan ik me daarover opwinden.

 

Heb liever respect voor die jongen die in salaris achter uit is gegaan, als laatste het veld afloopt nadat hij het publiek honderd keer heeft bedankt, zich uiterst correct opstelt en een imposante carriere heeft opgebouwd waar bijna 98 % van de selectie niet aan kan tippen.

 

Nee hoor, lekker blijven zeiken tegen die jongen.

Kijk Kees, hier kan ik me nou in vinden! Het lijkt wel mode om Bosschaert af te zeiken. Als een Kubik 3 ballen de tribune opschiet met een schot wat ie beter af had kunnen leggen lees je maar weinig comments...als Pascal een fout maakt begint heel 070 te huilen.

Hiermee zeggend dat als een spits een fout maakt is t een achterbal voor de tegenstander, als Pascal een fout maakt is t een doelpunt..

Zo werkt t voor verdedigers, eigen ervaring bij "baloptdak 3"!!!

Pascal loopt centraal achterin..als er iets fout gaat is t een doelpunt. risico van t vak maar een beetje respect zou inderdaad wel eens leuk zijn.

Het is niet anders blijkbaar, juichen doe je bij een gescoord doelpunt, als een verdediger een bal onderschept is t blijkbaar normaal...zie de salarissen van een spits t.o.v. een verdediger.

 

Maar goed 'nToko..t zal allemaal wel.

 

 

0
Donderdag 6 januari 2011 om 17:55 uur

JB

Q0172 schreef:

De bal is nu ook meer voorin als achterin...

Dat is precies wat ik bedoel.

 

Eerst:

Onder vd Brom heel weinig kaarten voor de achterhoede van AGOVV.

 

Nu:

Onder vd Brom heel weinig kaarten voor de achterhoede van ADO.

 

0
Donderdag 6 januari 2011 om 17:38 uur

ADODENHAAG

JB schreef:

Wat mij opvalt is dat N'Toko als centrale verdediger in 95 wedstrijden in 3 seizoenen maar 11 gele kaarten pakt. En 2 rode overigens.

 

Ook Leeuwin deed het met 8 gele kaarten in 70 wedstrijden als centrale verdediger/rechtsback nogal zuinig aan.

 

En laat dat iets zijn wat mij nu ook bij ADO opvalt in vergelijking met andere seizoenen.

Na 19 wedstrijden is van de verdedigers en middenvelders tot nu toe alleen Derijck 1 wedstrijd geschorst geweest. De rest is er qua kaarten nog niet eens in de buurt.

Derijck 5x geel, Kum 3x geel, Leeuwin 3x geel, Pique 1x geel, Ammi 3x geel, Bosschaart 2x geel

 

Daar steken die 5x geel voor Verhoek en Kubik dan wel weer schril bij af.

Als Verhoek en Kubik maar blijven scoren dan mogen ze van mij weleens een kaart pakken. Niet vergeten dat Kubik 2 maal al een onterechte gele kaart heeft gekregen. Een back die weinig kaarten pakt, dat is vaak een goed teken. (of hij moet ze echt allemaal laten lopen)

0
Donderdag 6 januari 2011 om 17:04 uur

Bert

Aad schreef:

India is een van de dichtsbevolkte landen ter wereld met meer dan 1 miljard inwoners. Wanneer daar maar een half procent van voetbal houdt hebben we al meer dan 5 miljoen mensen.

En als daar 20 procent van daadwerkelijk voetbalt zijn dat 1 miljoen voetballers waaruit misschien wel een half procent eredivisiewaardige voetballers kan voortkomen. Dat zijn er 5 duizend. Dus ...............

Allemaal leuke theorieën maar een klein landje als Nederland wordt tweede op de WK. Spanje ook relatief klein land tov India wint het toernooi. Waar was India?

 

Die filialen van 010 en 020 in Afrika leveren ook weinig op.

 

Het gaat miljoenen kosten om daar een gestructureerde jeugdopleiding op te zetten.

 

Maar goed ik wil niet gelijk negatief doen maar het nut ervan ontgaat mij vooralsnog.

0
Woensdag 5 januari 2011 om 21:31 uur

JB

Johannes schreef:

Niemand wil terug die kelder in! Wie niet sterk is moet slim zijn. We hebben bewezen dat we beter geworden zijn in de scouting en dat er regelmatig uit de regio, uit de opleiding en uit de hoge hoed verrassingen getoverd worden. Als spelers kiezen om ons te gaan verlaten... een waardig afscheid en dan een warm Haags welkom voor de nieuwe lichting. Als Vd Brom maar blijft, en als in godsnaam niet EN Derijck, EN Kum, EN Toornstra, EN Kunbik, EN Rado, EN Buly, EN Immers EN Verhoek tegelijk vertrekken van de zomer. Dan zitten we diep in de shit.

 

Proost jongens, op dit seizoen!

Eens even kijken eehhhhh.

 

vd Brom heeft nog een doorlopend contract, dus die gaat niet weg.

 

Bulykin, Rado en Kubik hebben we weinig over te zeggen, maar het zal blijken dat ze, gezien de wereldwijde financiële toestand in het voetbal, de clubs niet voor het uitkiezen zullen hebben aan het einde van het seizoen. Zeker Bulykin en Rado als dertigers niet.

Want laat 1 ding duidelijk zijn: als vd Kallen hun salaris niet wil betalen, geldt voor 14 eredivisieclubs dat ze die salarissen niet kunnen betalen. En die andere 3 zullen het ook niet willen betalen.

Zie bijv. het nieuwe salarisplafond bij PSV van 1 miljoen euro per seizoen.

 

Derijck, Kum, Toornstra, Immers en Verhoek hebben doorlopende contracten tot 2012/2013.

Als die allemaal weg gaan komende zomer, is ADO in 1 klap de rijkste club in de eredivisie.

Kunnen we met bijv. Botthegin, Boerrigter, Wuijtens, Büttner, Overberg jonge jongens met eredivisieniveau halen.

En nog (een hoop) geld op de bank overhouden ook

0
Woensdag 5 januari 2011 om 13:18 uur

Advertentie

Haagse Roel

Midden-Oost schreef:

Roel, je begrijpt me verkeerd. Die Leeuwin vind ik echt een topper, een groeibriljant maar als LB is-ie minder. Dit geldt in nog sterkere mate voor Kum, Pascal, etc. Over Kum ben ik ook enthousiast maar dan centraal achterin.

 

Linksback zou ik gaan voor een versterking + Piqué

Centraal achterin heb je met Kum en Derijck eigenlijk 2 dezlefde spelers. Ik mis een moordenaar.

Rechtsachterin moet ook versterking bij.

Helder.... las het al in je laatste shout ,je hebt een punt dat er een beest achterin moet staan, die missen we idd.

 

NB : Wat mensen toch in Hese zien is mij werkelijk een raadsel, dat is natuurlijk ook het grappige van een shoutbox, je kan van mening verschillen. Las hier net dat hij zo weinig kansen krijgt dit seizoen......vind je het gek, vorig seizoen kansen genoeg gehad , werd aan alle kanten voorbij gelopen. Kan beter gaan golfen, schijn ie wel goed te kunnen.

0
Dinsdag 4 januari 2011 om 16:03 uur

marcellino

Kees schreef:

Ik vraag me af of er bij andere clubs ook zulke realistische geluiden zijn zoals hier. Volgens mij zijn er bij veel clubs nog steeds "eendagsvliegen"aan het bewind die hun club graag in een financiële poel van ellende willen storten ter meerdere eer en glorie van zichzelf.

 

Prima, die Van der Kallen. Geeft geen geld uit dat hij niet heeft. Met een beetje geluk draaien we dit jaar quitte.

 

Liever rond plaats 11 a 12 en gezond dan ongezond in het linkerrijtje.

De tering is eindelijk naar de nering gezet in het betaalde voetbal en enkel de gezonde clubs overleven. De komende jaren wordt het voetbal in Nederland opgeschoond en daarna volgt het buitenland.

Voordeel is dan ook dat er niet meer zo snel spelers uit de eredivisie naar het buitenland zullen vertrekken. Toch te gek voor woorden dat een boerenclub a la Middlesborough (nummer 17 in de Engelse eerste divisie) interesse durft te tonen in een speler van de nummer acht van de eredivisie uit het land van de vice-wereldkampioen.

Op termijn gaan de tv-rechten en inkomsten uit de grote landen ook omlaag en vormt zich een sneeuwbaleffect.

 

Over enkele jaren zijn we Van der Kallen en cs dankbaar.

sorry kees normaal vid ik je shouts top maar deze begrijp ik niet.

 

rado,bulykin,kubik,immers en verhoek zijn de spelers die er voor zorgen dat we staan waar we nu staan.

 

dat v/d kallen niet uit geeft wat hij niet heeft is te begrijpen,maar is dat juist niet zorgelijk.

Blijkbaar komen de sponsors toch niet met grote getalen en heeft v/d kallen ook he geld niet om deze spelers te behouden niets mis mee maar praat da niet over plaats 8 t/m 13 want dat is te hoog gegrepen als je 3 spelers van het rijtje hier boven kwijt zal raken ,als we ze niet alle vijf kwijt raken.

 

dat hij de salarissen op een bepaald niveau wil laten is ook te begrijpen maar het geluk wat je dit jaar hebt dat er drie toppers komen voor weinig geld en dat verhoek en immers in topvorm zijn en een groeiende toornstra zal volgend jaar niet meer gebeuren.

 

je gaat gewoon weer voor plaats 12 t/m 18 strijden en dat is wat we toch niet willen,zeker nu niet nu den haag in de lift zit en mensen twijfelen om daar deel van te worden (sponsors,supporters en voetballers)

 

ik denk dat v/d kallen zijn portemonnee moet trekken om deze groep nog 1 1/2 jaar bij elkaar te houden ik denk dat we dan een stabiele club zijn en dan makelijk spelers kunnen in passen ,nu denk ik dat we hard kunnen terug vallen.

 

hopen dat ik ongelijk heb

0
Maandag 3 januari 2011 om 22:14 uur

;)

'ADO neemt salaris Bulykin niet over en transfersom betalen we ook niet'
Zondag, 2 januari 2011 om 15:38

Hoe populair Dmitri Bulykin ook is in Den Haag en omstreken: de speler zal niet definitief worden overgenomen van Anderlecht. Het salaris van de Rus én de vraagprijs van de Belgen liggen simpelweg buiten het bereik van de Zuid-Hollanders, die na jaren van financiële tegenspoed de zaak eindelijk weer op de rit hebben. “Wij nemen het salaris van Bulykin niet over en een transfersom betalen we ook niet.”
/

Commissaris Mark van der Kallen legt in gesprek met Voetbal International uit dat zijn club zich momenteel weinig luxe kan veroorloven. “Veel clubs zijn al kapot gegaan aan spilzucht. Bij ADO laten we ons nu niet gek maken. We werken dit jaar met een salarisbudget dat veertig procent lager is dan vorig seizoen en dat bevalt prima.”

Het leidde onder meer tot het vertrek van Aleksandar Radosavljevic, die meer wilde verdienen dan ADO hem geven kon. “Tja, ik denk dat ze een verkeerde inschatting maken”, zegt Van der Kallen koeltjes. “Ik vind het juist mooi van ADO dat wij zo vroeg met spelers rond de tafel willen, maar zij denken straks elders meer te verdienen. Dat vraag ik me af in dit economische klimaat.”

Ook is het de vraag of Youssef El Akchaoui terugkeert in de Hofstad. De verdediger, op een zijspoor beland bij sc Heerenveen, wil zelf dolgraag. “Toen El Akchaoui nog bij NEC speelde, wilden we hem graag hebben. Maar toen ketste het af op de poen. Nu zijn we blijkbaar weer goed genoeg”, zegt Van der Kallen. “Wij gaan zijn salaris bij Heerenveen niet overnemen en betalen geen transfersom. Als hijzelf flinke concessies wil doen, moet hij maar bellen.”

0
Zondag 2 januari 2011 om 15:52 uur

Max

Kees schreef:

Uit Voorburg Elia, Karel Bouwens, Peter Jüngschlager, Johnny Verhoek, Kees ..... en nog een aantal die ik vergeet.

 

Over Milic heb ik altijd in een deuk gelegen en was de eerste die zag dat hij aanvallend niet kon koppen. Kijk de shouts hier op de site er maar op na. Atteveld kwam er pas een maand later achter. Ben 1 keer positief over hem geweest en dat verdiende hij ook.

 

Ik hoop dat Beugelsdijk volgend seizoen terugkomt. Die kun je er goed bij hebben.

Dan was ik de tweede. Milic had een perfect postuur, maar zag tijdens zijn eerste invalbeurt al dat hij niet kon voetballen en kon koppen:

 

Augustus 2009:

Veel supporters zien in Milic de verlosser en het ongelijk van Wetzel, maar geloof me, Milic wordt nooit iets hier. De beste man kan veel te weinig voor het niveau van de NL eredivisie. Hij is lang, maar meer dan zijn hoofd tegen de bal zetten, doet hij niet. Ik denk dat de populariteit van Milic vooral te maken heeft met dat hij nog weinig heeft kunnen laten zien en we dus zijn slechte kanten nog te weinig kennen. Maar zet hem 15 wedstrijden achter elkaar in de spits en geloof me, hij wordt nog harder afgebrand dan Caracciolo en Powel.

0
Vrijdag 31 december 2010 om 22:21 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 387 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4